Manuka honning – det naturlige middel

Sponsoreret indhold:

Manuka honning er et produkt hvor populariteten er voksende, det sker med at plejeprodukter i sig selv, med tiden er vokset. Størstedelen ønsker at pleje sit ydre men især også sit indre, det handler om sundhed og hvad der er godt og sundt for os som mennesker. Hvad er mere sundt end naturlige midler og produkter?

Manuka honning er midlet til at pleje hår, hud, mund og velvære. Det har et indhold af det antibakterielle stof, Methylglyoxal, som gør at det har en helt speciel effekt på forskellige plejeområder. Produktet manuka honning bekæmper bakterier og infektioner og er derfor nyttigt at bruge til sårbehandling og til hurtigere heling, derudover kan det modvirke kløe, hvilket gør det ideelt at bruge mod eksempel eksem og myggestik. Honningen kan også bruges i forbindelse med forkølelse og ondt i halsen, det opløses let i te eller varm mælk, og løsner op i halsen, også med bedre evne end normalt honning.

Hvor kommer manuka honning fra?

Manuka træet eller busken vokser på Australien men primært på New Zealand, her spiser bierne nektaren fra planten, som bien også bestøver. Planten blomstrer kun 4 uger om året, hvilket gør at produktionen bliver begrænset, manuka honningen er altså et af de mere sjældne produkter som benyttes til pleje af kroppen. Det er en populær og efterspurgt vare, men da planten og produktionen er mindre udbredt, har det givet honningen et krav for at sikre dens kvalitet. For at genkende den ægte vare, skal man kigge efter garantimærkerne MGO og UMF-ratings, så er du sikker på ikke at blive snydt, men får den ønskede vare.

Plejeprodukter

Flere hudplejeserier gør sig også brug af manuka honningen, ligesom de andre virkninger honningen har, kan den bruges indenfor hudplejning også. Ligesom mange andre naturvare, er manuka honningen perfekt i hjemmelavede ansigtsmasker. Stofferne som manuka honningen besidder er et perfekt middel til behandling af akne, da det samtidigt er godt mod følsom samt beskadiget hud.

Derudover efterlader honningen huden blødere og yngre, ønsker du et yngre eller sundere look er det derfor værd at overveje. Manuka honning bruges som sagt også til plejning af håret, derfor kan du selvfølgelig også finde shampoo og balsam som indeholder produktet. Det tilføjer dit hår fylde og glans og gør det langt sundere og mere naturligt.

Du kan opnå en velført pleje på en naturlig måde og opnår derved det indre og ydre sundhed. De naturlige midler er de sundeste, din krop bliver med naturlige produkter ikke påvirket af falske og kemiske produkter, som ikke altid har den ønskede effekt. Manuka honningen giver resultater uden at påvirke kroppen negativt, i stedet øger det dit velvære uforstyrret og sundt.