Metaldetektor test – Se Top 7 Bedste metaldetektorer (2024)

Der findes rigtig mange forskellige metaldetektorer på markedet. Det skyldes blandt andet, at de bliver brugt til forskellige formål, for der er selvfølgelig folk, der arbejder med det på lidt mere professionel vis end andre gør. Derfor vil du også finde en række metaldetektorer, der er en anelse mere professionelle – og oftest også lige en kende dyrere – end mange af de andre modeller på markedet.

Er du på jagt efter en ny metaldetektor? Skal du dog blot være glad for, at der er mulighed for at finde så mange forskellige metaldetektorer. Så kan du selvfølgelig også finde frem til lige netop dén model, der på bedste vis matcher dine behov. Som samtidig også stemmer overens med dine krav. Det er dog meget vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg. Derimod sørge for at vælge din metaldetektor med omhu, da den skal kunne klare det formål, den er udvalgt til.

Metaldetektor til børn og voksne

Det skal naturligvis også nævnes, at der findes metaldetektorer til både børn og voksne. Derfor mange af dem også varierer i størrelsen. Det skal du selvfølgelig være opmærksom på, så du ikke ender med at investere i en metaldetektor til dig selv, der er for lille. Eller ender med at købe en metaldetektor til din søn eller din datter, som er alt for stor. Der findes rigtig mange respektable og prominente producenter af metaldetektorer på det danske marked.

Blandt nogle af de mest foretrukne af disse finder du blandt andet Bounty Hunter, Teknetics, Nokta og Makro. Hvilket selvfølgelig skyldes, at de fremstiller metaldetektorer, der ikke bare er effektive, når det kommer til detektering, men samtidig også er brugervenlige. Alle og enhver vil kunne bruge en metaldetektor fra én af disse producenter. Hvad end de er nybegyndere eller har mange års erfaring med brugen af metaldetektorer.

Testvinder: Bounty Hunter Land Ranger Pro

Hvis du gerne vil i gang med at bruge en metaldetektor i din fritid og i den forbindelse er på jagt efter en model, der kan betragtes som en begyndermodel, så bør du se nærmere på en Bounty Hunter Land Ranger Pro. Det er en rigtig god model til dig, der skal til at i gang eller dig, der kun har været i gang i kort tid. Den er udstyret med en stor LCD-skærm.

Endvidere, så er den selvfølgelig også udstyret med en vandtæt søge-spole, der kan bryste sig af en størrelse, der lyder på intet mindre end 11”, hvilket er svarende til 28 cm. Den kan desuden også bryste sig af en let vægt og samtidig også en nem betjening. Den kan blandt andet registrere mønter op til 25 cm dybde. Hvorfor der bestemt er tale om en model, der fungerer ganske upåklageligt til de fleste formål.

Bounty Hunter Lone Star Pro

Hvis du er på jagt efter en metaldetektor til dit barn, så er en Bounty Hunter Lone Star Pro et rigtig godt bud på lige netop sådan en metaldetektor. Den kommer med en stor LCD-skærm, hvor man kan følge med i diverse informationer. Endvidere, så er den også udstyret med en søge-spole med en ganske imponerende størrelse. Den lyder på 8”, hvilket er svarende til cirka 20 cm, som er en ganske fin størrelse.

Taget i betragtning af, at der her er tale om en metaldetektor, der er henvendt til børn og begyndere, så har den imponerende mange funktioner. Funktionerne kan man udnytte og med tiden lære bedre at kende. Den vejer ikke synderligt meget og kan bryste sig af en særdeles nem betjening. Det er selvfølgelig også grunden til, at den er rigtig god til børn, der gerne vil igang med en metaldetektor.

Bounty Hunter Quick Draw Pro

Bounty Hunter Quick Draw Pro er – uden tvivl – en metaldetektor, der vil kunne bruges af enhver. Så hvad end du er nybegynder eller du har været med i lang tid, så vil du synes at Bounty Hunter Quick Draw Pro er en interessant metaldetektor. Det er også forståeligt, for den kommer nemlig med en stor LCD-skærm og endda også en søge-spole på intet mindre end 10”. Som er svarende til hele 25 cm.

Den kommer desuden også med et væld af forskellige funktioner. Så du kommer ikke til at løbe tør for funktioner at lege med lige foreløbigt. Endvidere, så kan Bounty Hunter Quick Draw Pro også bryste sig af, at være en metaldetektor med en uhyre lav vægt. Samtidig har den også en meget nem betjening, der betyder, at alle og enhver vil kunne finde ud af at bruge den. Både folk med mange års erfaring og dem der lige er startet.

Bounty Hunter Tracker IV

Bounty Hunter er i høj grad kendt for deres mange metaldetektorer, der er børne- og nybegyndervenlige. Deres Tracker IV er et rigtig godt eksempel på dette. Den er nemlig blevet struktureret på en sådan vis, at den både er nem at have med at gøre og samtidig heller ikke vejer det store. Hvorfor den både vil kunne bruges af et barn og af en nybegynder. Det er en klassiker og den er blandt andet en stor salgssucces i USA.

Ovenstående skal dog slet ikke forstås således, at du ikke vil kunne bruge en Bounty Hunter Tracker IV, hvis du er garvet og har været i gamet i lang tid. Den kommer med en søgespole, der kan bryste sig af en størrelse på intet mindre end 8”, hvilket er svarende til cirka 20 cm. Der er selvfølgelig også tale om en effektiv metaldetektor, der kan opfange mønter ved en dybde på 15-18 cm.

Teknetics Omega

Teknetics er en meget kendt producent af metaldetektorer, så derfor skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at dette er en metaldetektor, der befinder sig i en klasse for sig. Den kommer med en stor LCD-skærm og oven i det har den også en vandtæt søge-spole. Størrelse på den lyder på intet mindre end 11”, hvilket er svarende til godt og vel 28 cm. Derfor opfanger den rigtig meget med den store bredde.

Den kan desuden også bryste sig af en særdeles imponerende detektionsdybde, der lyder på intet mindre end 30 cm. ved mønter og op til hele 100 cm. ved større metalemner. Derfor er det bestemt også de færreste metalting, som en Teknetics Omega ikke vil kunne opfange. Der kan desuden fås afsindigt meget udstyr til denne model, så næsten må siges at være flagskibet fra Teknetics. Det er én af deres mest veludviklede modeller til dato.

Teknetics Eurotek m. 8" søgespole

Blot fordi den ovennævnte model fra Teknetics er en såkaldt elitedetektor, så er det naturligvis ikke ensbetydende med, at de ikke fremstiller metaldetektorer, der er gode til begyndere, for det er lige netop hvad dette er. Deres Teknetics Eurotek m. 8” søgespole er en rigtig god metaldetektor til nybegyndere. Den er udstyret med en nem betjening og samtidig vejer den heller ikke det store. Derfor kan den også kunne betjenes af både børn og voksne.

Den kan bryste sig af en rigtig høj signalregistrering, mens den samtidig også har en justerbar jerndiskrimination, der er både hurtig og effektiv. Hvis du selv gerne vil i gang med at bruge en metaldetektor i din fritid. Eller måske er det noget dit barn gerne vil, så er Teknetics Eurotek et rigtig godt sted at starte. Den er nemlig både brugervenlig, er letvægtig og generelt nem at have med at gøre.

En metaldetektor - verdens bedste hobby?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der ikke findes rigtig mange forskellige hobbyer, hvor du både får mulighed for at frisk luft, motion. Endda også muligheden for at finde noget, der kan ende med at have en god værdi. Oftest er der god mulighed for f.eks. at finde mønter og deslige. Du kan også være heldig at finde noget, der har en større værdi og så begynder det pludselig at blive sjovt.

Hvis du synes, at det er hyggeligt at gå rundt i naturrige områder med din metaldetektor, så er det naturligvis bare en bonus, at du oven i købet også ender med at finde noget, som har en værdi. Du kan enten selv beholde det eller i stedet vælge at sælge videre. Det er selvfølgelig kun i sjældne tilfælde, at du finder noget virkelig værdifuldt. Det kan dog sagtens lade sig gøre.

Metaldetektor test

Der er allerede rigtig mange danskere, der godt kan lide at være ude med deres metaldetektor. Derfor er der også mulighed for at melde sig ind i deciderede foreninger, der går ud sammen. Det giver et rigtig godt sammenhold og det er med til at gøre det til en helt anden oplevelse at være ude med sin metaldetektor. Hvad end du foretrækker at være ude selv, sammen med andre, om du er nybegynder eller om du er garvet, så kan du med garanti finde en passende metaldetektor i denne metaldetektor test. Den indeholder mange forskellige modeller, der varierer i forhold til størrelse, funktioner, vægt og meget andet.

ANDRE POPULÆRE GUIDES