Modafinil – Se min erfaring med Modafinil efter 2 år (2024)

Oversigt:

Modafinil er et smartdrug som er blevet kendt overalt i verden som et ”Study drug” som kan hjælpe dig med at koncentrere sig længere og være mere fokuseret og bedre til at tage imod og huske oplysninger.

Ja, Modafinil lyder umiddelbart som en helt perfekt pille til dig der studerer eller arbejder hårdt og derfor skal være fokuseret i længere tid ad gangen, men er det nu også det? Det kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor jeg deler mine egne erfaringer med Modafinil og fortæller om de fordele og ulemper der kan være ved denne ”magiske” pille.

Hvis du bare vil direkte videre til hvordan du kan købe Modafinil i Danmark, så bestiller jeg selv fra Modawhale.com som rent faktisk sender til DK, og med levering indenfor få dage.

Du kan bruge deres rabatkode WHALE15 som giver 15% på alle ordre hos dem

Hvad er Modafinil?

Modafinil er skabt til folk med narkolepsi, hvor man bruger det til at holde sig vågen. Narkolepsi er en lidelse som gør at man kan falde i søvn på uhensigtsmæssig tidspunkter såsom når man køre i bil, har en samle alle lignende situationer.

Det kan være utroligt farligt at have narkolepsi hvis man ikke har fået stillet en diagnose da man kan ende med at køre bil og samtidigt falde i søvn, hvilket kan have katastrofale udvalg for både dig og andre.

Hvis man indtager Modafinil så vil man opleve en opkvikkende effekt så en narkoleptiker kan have en nogenlunde funktionel og normal hverdag.

Men hvis man ikke har Narkolepsi så oplever de fleste en del positive virkninger som jeg første gang læste om på på Dave Aspreys blog som f.eks. er øget energi, koncentration, bedre humør og markant mere overskud samt bivirkningen at man ikke føler sult som gør at Modafinil også ofte bliver brugt under vægttab af mange. 

Dave Asprey har brugt Modanifil i over 9 år og har testet og eksperimenteret på egen krop med udgangspunkt i videnskabelig fakta, og han står står stadig bag sit daglige forbrug af Modafinil. 

I videoen nedenfor kan du se hvordan Dave Asprey for et par år siden fortalte om hvad Modafinil har gjort for ham og hvordan det har gjort hans liv bedre. I videoen bliver det kaldt Provigil, som er fuldstændig det samme som Modafinil.

Min erfaring med Modafinil

Jeg valgte for 2 år siden selv at teste Modafinil og jeg vil her dele mine erfaringer med dig.

Først og fremmest så havde jeg lavet en grundig research fordi jeg mente at Modafinil lyder for godt til at være sandt. Men jeg kom hurtigt på andre tanker.

En kammerart introducerede mig for Modafinil som han havde brugt til at arbejde længere og mere koncentrerede, samt han oplevede et markant højere niveau af produktivitet end normalt. Så det lod jeg komme på en prøve.

Jeg prøvede derfor at tage én Modafinil for at se hvad det kunne gøre for mig, og for at se om jeg kunne blive mere effektiv på arbejdet. Og hold da op jeg oplevede en forskel.

Sådan virker Modafinil for mig:

  • Giver forøget mentalt overskud
  • Markant forøget produktivitet
  • Mindre træt
  • Mindre ukoncentrerede
  • Mere lærenem
  • Bedre humør
  • Mindre appetit

Alle overstående punkter er ting som jeg oplever på Modafinil, og min erfaring er uden tvivl at jeg kan arbejde markant mere koncentrerede og forblive produktiv i mange timer i træk uden brug for pauser eller lignende. Dagen flyver simpelthen afsted! Og det bedste af det hele er at jeg performer bedre hele dagen, både på arbejdet men også i hjemmet med familien hvor der er mere overskud til alt hvad hverdagen bringer. Selv efter 1 års brug af Modafinil, så er jeg forbavset over hvor meget jeg kan nå på en dag.

Ulemper ved Modafinil:

  • Skal tages meget tidligt om morgenen, da man ellers ikke kan sove om aftenen
  • Kan glemme at spise
  • Mindre social når man arbejder

Den største ulempe er hvis jeg har glemt at tage min Modafinil som det første når jeg står op. Halveringstiden er nemlig 14 timer, så hvis man gerne vil sove godt om aftenen så bør man tage den senest kl 07.00 hvis man f.eks. går i seng kl. 21.00, for at få en god nats søvn. Derudover så oplever mange inklusiv mig selv at i de første mange timer på Modafinil så er man ikke sulten, og derfor skal man huske at spise da man muligvis ikke føler sult. Derudover så er jeg så koncentrerede når jeg arbejder at jeg ikke er særlig social. Overstående ulemper ved Modafinil er meget velkendt blandt brugerne og derfor noget man med fordel kan være opmærksom på.

Første gang jeg tog Modafinil

Jeg tog for 1 år siden min første Modafinil og jeg har i alle hverdage lige siden taget 1 Modafinil om dagen. Jeg var meget spændt på hvad jeg ville opleve, men jeg blev faktisk slemt skuffet lige efter jeg havde taget den.

Første 30 minutter

Jeg havde regnet med at få sådan en ”WOW” følelse, men nej, det fik jeg ikke. Jeg gik så ind og læste om først gang man tager dem og fandt ud af at mange blev overrasket over effekten ikke nødvendigvis ramte som et ”tog” men efter de begyndte at arbejde og koncentrere sig, så kom effekten. Så det gjorde jeg også.

Efter 45 minutter

Jeg er generelt altid træt om morgenen, men efter 45 minutter begyndte der at ske noget. Jeg fik meget hurtigt massere af energi og trætheden var forsvundet. Jeg kan tydeligt huske at jeg oplevede den opkvikkende effekt, men det var ikke fordi jeg blev overvældet af energi. Men da jeg gik i gang med at arbejde så skete det. Jeg fik fjernet alt der minder om distraktioner og var kun fokuseret på at arbejde dybt koncentrerede.

Jeg oplevede det såkaldte ”tunnel vision” hvor jeg bare var fuldstændig lukket inde i mig selv, og der blev hverken tjekket facebook eller andre sociale medier, samt mine tanker flakkede ikke som de plejer at gøre på hvad jeg skal lave senere eller lignende.

Efter 10 timer

Fra kl. 07.00 til 17.00 knoklede jeg igennem og følte nærmest ikke at der gik en time, men pludseligt så var klokken 17.00. Jeg havde ikke spist noget som helst da jeg simpelthen ikke var sulten. Modafinil giver bivirkningen at man ikke føler sult, så mange bruger også Modafinil under et vægttab grundet det øgede energiniveau og mangel på sult.

Min erfaring med Modafinil efter 2 år

De seneste 2 år har jeg nu taget modafinil på daglig basis. Jeg tager modafinil i alle hverdage og holder pause i weekende, så det bliver 5 dage om ugen. Jeg er imponeret over at have taget 1 pille om dagen á 200mg i hele 2 år uden behov for at forøge dosis. Jeg er faktisk begyndt at dele min dosis op, så jeg tager den første halve pille klokken 07.00 og resten af pillen kl. 12.00, hvilket jeg oplever giver en rigtig fin fordeling uden bivirkninger. 

 

Jeg har i perioder prøvet Wakealert versionen, hvor jeg oplever at 1/2 pille af gangen er rigeligt til at opnå en god effekt, og jeg har løbende byttet rundt på disse 2 versioner af pillerne, for at undgå at skulle oppe dosis. Jeg forventer at forsætte planen med at dele dosis op løbende, for at få maksimal virkning i løbet af dagen. 

Køb Modafinil- Hvordan køber jeg modafinil i Danmark?

Du kan købe Modafinil hos Modawhale.com her 

Du kan bruge deres rabatkode WHALE15 som giver 15% på alle ordre hos dem

Det er ganske nemt at købe igennem Modawhale.com da de er indenfor EU og derfor ikke kræver at det skal gå igennem en mellemmand. Køb Modifinil hos en troværdig forhandler, hvis du vil undgå at spilde dine penge. Du skal dog betale med Bitcoin, hvilket er forholdsvis simpelt, og som de har en guide til på deres hjemmeside.

De tilbyder 100% leveringsgaranti så hvis din pakke bliver taget i tolden eller bliver væk, så sender de en ny indenfor 24 timer helt gratis. 

Er Modafinil lovligt?

Da Modafinil er receptpligtigt, så er det desværre ikke lovligt, medmindre man har en diagnose med Narkolepsi hos lægen. Men da Modafinil blot er helt almindeligt medicin præcist som Pencilin, så er det ikke noget som myndighederne holder et skarpt øje med. Det er ikke euforiserende og er derfor skal man ikke frygte at have det på sig, som hvis man f.eks. havde ting som Kokain eller hash, som kan give fængselsstraf. 

Jeg købte 200 piller, og det kan godt lyde som mange, men hvis man tager 1 om dagen, så får de hurtigt ben at gå på. Derudover så er de også billigere ved køb af flere ad gangen, så derfor mente jeg at det gav bedst mening. 

Hvis du går ind på Modawhale.com så kan du se at der findes henholdsvis Modalert, Modvigil, Modvigil, Waklert og Artvigil. De minder alle sammen om hinanden, hvor de hver forskellige fordele. 

Jeg har personligt kun erfaring med Modalert 200 og det er den som denne artikel og min erfaring med Modafinil er bygget op på, så hvis du vælger en af de andre så vil jeg gerne høre fra dig for at høre om effekten. 

Ofte Stillede spørgsmål

Hvad hvis pakken bliver taget i tolden?

Det er min opfattelse at den eneste konsekvens er at pakken konfiskeres og derefter bliver smidt ud. 

Modafinil er som sagt ikke kategoriseret som eurofiserende stoffer og umiddelbart så er det ikke noget som tolden holder et skarpt øje med så længe det ikke er eurofiserende stoffer. 

Derudover så har DinoSupplies 100% leveringsgaranti, så de så bare sender en helt ny pakke helt gratis. 

Er Modafinil Lovligt?

Ja, men kun hvis du har et recept fra lægen.

Det er der ikke så mange der har, men bare rolig. Da Modafinil ikke er i en kategori som euforiserende stimulanser, så er det ikke noget som myndighederne har interesse i. 

Kan jeg købe Modafinil i Danmark?

Du kan bestille indenfor EU til Danmark fra DinoSupplies som beskrevet i artiklen her med levering indenfor 24-72 timer. 

Hvormeget Modafinil bør jeg tage?

Den anbefalede daglige dosis er 200 mg om dagen. 

Konklusion


Min erfaring med Modafinil har udelukkende været positiv, og min hverdag er uden tvivl blevet forandret til det bedre. Der er mange andre som mig derude der oplever de samme positive virkninger, som også ha forbedret deres liv. 

 

Hvis du selv ønsker at eksperimentere så er det naturligvis på egen bekostning. Jeg kan ikke opfordre alle til at købe Modafinil, da man altid bør tale med en læge før man tager receptpligtigt medicin. Jeg deler min egen erfaring med dig, og så er det op til dig selv om det er noget der kan være noget for dig. 

Jeg har fået en bedre hverdag fyldt med mere overskud både til at arbejde og familien, og det har gjort mit liv endnu bedre, som det også har for mange andre. Måske også for dig?

Disclaimer: Modafinil er et lægemiddel som du altid bør kontakte din læge før du indtager det. Denne artikel skal blot ses som egne erfaringer og hvis der eksperimenteres med det på egen krop, så er det på eget ansvar. 

Kilder: 

Netdoktor – Modafinil 

Rigshospitalet – Behandling med Modafinil