Nem virksomhedsøkonomi eksamen med automatisk nøgletalsanalyse

Der er ingen tvivl om at en nøgletalsanalyse i virksomhedsøkonomi er noget som fylder en hel del. Vi har derfor fundet et program som kan lave en automatisk nøgletalsanalyse, som er fuldt ud lovligt at bruge til eksamen.

I virksomhedsøkonomi er der en lang række opgaver som man er bekendt med til eksamen, og her er en af de opgaver som fylder mest nemlig en nøgletalsanalyse. Den fylder faktisk hele 25% af eksamen og det er også en af de ting som tager længst tid at lave under sådan en eksamen. Derfor er det en helt oplagt mulighed, når man kan gøre at automatisk og derved spare en masse tid og ressourcer på denne opgave, så man har bedre tid til de andre opgaver som man kommer til at opnå under eksamen. Du kan finde den automatisk nøgletalsanalyse på rentabilitet.dk her.

Derfor tager en nøgletalsanalyse lang tid

Når man skal lave en nøgletalsanalyse, så er der ingen tvivl om at det er noget af det der tager længst tid i virksomhedsøkonomi. Det der grundlæggende tager lang tid er at finde alle de tal man skal bruge til at lave analysen, kombineret med at man derefter skal lave udregningerne som også tager lang tid. Derfor er det noget som tager ekstremt lang tid, men også en vigtig ting at kunne mestre. Derfor bruger man også lang tid på at lave dem under et skoleår hvor man også kan bruge den automatiske nøgletalsanalyse som en ting der gør din hverdag og skolegang lettere.

Det er vigtigt at kunne lave en nøgletalsanalyse under uddannelsen, for at lære hvilke tal man skal kigge på for at finde ud af om det går godt for virksomheden eller ej og for at kunne følge udviklingen rent økonomiske for en virksomhed, for at se om der er fremgang eller tilbagegang.

Nøgletalsanalysen fylder meget til eksamen

Der er ingen tvivl om at en nøgletalsanalyse fylder ret meget til eksamen og det betyder også at man skal huske at sætte sig grundigt ind i hvordan man laver den, hvis man ønsker at lave den korrekt og indenfor rimelig kort tid. Da det er noget som fylder så meget til eksamen så er det nemlig noget som man ikke kan komme udenom at at man skal gøre sig dygtig til.