NFL Draft 2023 – 4 talenter du kan følge fra i dag

Unge spillere, med særligt stort talent, har under NFL Draft mulighed for at få deres største drøm opfyldt.  

Er du ikke helt inde i NFL og NFL Draft, får du herunder en kort forklaring på begge dele.  Efterfølgende får du fire navne, som det er værd at skrive sig bag øret og begynde at følge, allerede  fra i dag. 

NFL – den korte forklaring 

NFL betyder National Football League. NFL er den største amerikanske fodboldliga. At spille i  NFL er det højeste mål, for en amerikansk fodboldspiller. NFL er en af fire store sportsligaer. Ud  over NFL er der også MLB, NBA og NHL. 

På de fleste betting sider i Danmark har du mulighed for at spille på både NFL, MLB, NBA og  NHL. Selv om Europæisk fodbold nok er det de fleste spiller på, kan det være ganske interessant at  tage et kig over havet og se hvad der foregår i de helt store ligaer. Spillemaskiner og turneringer på  online casino, er naturligvis også en mulighed, hvis du ikke rigtig interessere dig for sport. 

NFL Draft – den korte forklaring 

Draft sker en gang om året, på et tidspunkt i April måned. I 2023 er der NFL Draft fra torsdag d. 27  April til lørdag d. 29 April. 

Draft er unge college spilleres mulighed for at blive udvalgt til at spille i NFL.  En ung spiller, med et stort talent, kan blive udvalgt til Draft og derved repræsentere det college han  kommer fra. Kun de allerdygtigste spillere bliver tilbudt en plads. 

Man kan kun deltage i NFL Draft en gang. 

Bryce Jung fra Alabama 

Under Tennessee, mellem Georgia og Mississippi og ud til den Mexicanske golf ligger delstaten  Alabama. Delstaten har samme indbyggertal som Danmark. Klimaet er lunt og lækkert, hele året  rundt. Klokken er altid fodbold og her taler vi ægte amerikansk fodbold.  

Bryce Jung er fra Alabama. Han er født d. 15 Juli 2001 og er altså stadig en ung spiller. Han har  gjort sig bemærket på en fodboldbane allerede siden han var ganske ung. Han spiller quarterback og  gør det overbevisende.  

Flere spejdere har allerede spået Bryce Jung en lang og storslået karriere i NFL. Kun tiden kan vise  om det bliver til sandhed. Bryce Jung er under alle omstændigheder en af de unge lovende spillere som det er bedst at holde øje med til den kommende NFL Draft i 2023.

Will Anderson fra Alabama 

Will Anderson er også fra den lune delstat fra Alabama. Will Anderson er også 21 år gammel. Will  Anderson er helt sikkert en spiller som man skal holde øje med. Alle har meget store forventninger  til Will Anderson, som han forhåbentligt kan indfri. Flere spejdere har allerede haft kig på ham og  alle spår de ham en strålende karriere i NFL.  

C.J Stroud fra Ohio  

Ohio ligger omkranset af Indiana, Kentucky, West Virginia og Pennsylvania. Ohio ligger nordligere  en Alabama og har vejrforhold lidt lige som herhjemme. Befolkningstallet er ca. det dobbelte af  Danmark. C.J Stroud er også 21 år gammel og han spiller også quarterback.  C.J Stroud er heller ikke gået spejdernes næse forbi. Også C.J Stroud forudsiges en strålende og  langvarig karriere i NFL. Om han kan leve op til spådommen, må tiden vise. I første omgang  handler det bare om at nå frem til NFL Draft i April 2023.  

Jalen Carter fra Georgia 

Georgia ligger lunt i syd, ved siden af Alabama. Samme lækre klima og klokken der altid er kvart i  ægte amerikansk fodbold. Igen et indbyggertal som er ca. det dobbelte af Danmark.  Jalen Carter er Georgias næste håb i NFL. Alle spejdere har kikket efter ham i de seneste år og har  også enstemmigt spået ham en smuk karriere i NFL i mange år frem i tiden. 

NFL Draft sker i April i 2023, her vil det vise sig om Jalen Carter lever op til forventningerne.  

NFL har en stor betydning i USA 

På samme måde som fodbold har en stor betydning i Danmark, og for så vidt i hele Europa, har  NFL og amerikansk fodbold en meget stor betydning i USA. 

I Danmark findes der ikke en ung pige eller dreng, som ikke kan svare dig på hvad fodbold er. Vi  har fået det kørt ind, sammen med de lumre madpakker i skolegården, lige fra vi gik i  børnehaveklasse og måske allerede før.  

De fleste børn og unge i Danmark har spillet fodbold på et eller andet tidspunkt. Nogen, måske kun  et par gange i skolegården og til gymnastik. Andre i både klub og fritid. Sådan er det at vokse op i  Danmark, eller i det øvrige Europa. 

I USA kan ethvert barn forklare dig hvad amerikansk fodbold er for noget. Det er en mere rå og  temmelig fysisk krævende sport, i forhold til det vi kalder fodbold, på den anden side af havet. Ikke  alle børn i USA har selv prøver amerikansk fodbold, men de har helt sikkert set mindst en kamp,  enten fra sidelinjen, eller på tv. 

Spil på sport 

Som nævnt er fodbold den mest foretrukne sportsgren at spille på herhjemme. Det betyder dog ikke  at det ikke kan lade sig gøre at spille på amerikansk fodbold, rigtig rugby, baseball, volleyball eller  alt muligt andet. Så længe det er en stor sportsgren, så kan du spille på den fra alle danske spil sider.