Ny dansk sammenligningsplatform af produkter

Er du på udkig efter den nyeste og bedste printer? Er du i tvivl om, hvor du finder den? Så kan det være, at du skal bruge den nye danske sammenligningsplatform Toppricer, som vil hjælpe med sammenligning af produkter. På den måde kan du og jeg finde det bedste produkt til den billigste pris. Hos Toppricer samler de nemlig anmeldelser, priser, ekspertråd og test et sted. Det skal vi se lidt nærmere på her.

Sammenligningsportalen Toppricer vil hjælpe os alle med at finde de bedste produkter indenfor et væld af forskellige kategorier. Her samler de både på anmeldelser, priser, test og ekspertråd, som er baseret på research og uvildige tredjeparts forbrugertests. Du kan finde masser af forskellige produkter indenfor de fleste gængse kategorier, så som bolig, have, husholdning, børn og elektronik. Det er altså blevet meget nemmere at sammenligne forskellige produkter og derved gøre dit valg af produkter nemt.

Få det fulde overblik over produkter

Toppricer.dk er én af Danmarks største sammenligningsplatforme, hvor du altså kan få det fulde overblik over produkter, der sælges på det danske marked. Og visionen for platformen er da også ganske klar. De ønsker nemlig at blive danskernes foretrukne sammenligningsplatform. Det vil de gøre ved både at skabe et overblik over priser, anmeldelser og specifikationer – og ud fra disse oplysninger udarbejdes en Toppricer Score, der går fra 1 til 100. På den måde kan du finde det bedste produkt. Lad os lidt nærmere på, hvordan Toppricer finder og udvælger de bedste produkter.

Sådan udregnes Toppricer Score

Når Toppricer Score skal udregnes, så tager der højde for fire forskellige faktorer: Ekspertanmeldelser, pris, brugeranmeldelser og antallet af brugeranmeldelser. Lad os se lidt nærmere på de forskellige faktorer her:

  • Dine og mine brugeranmeldelser er udgangspunktet for beregningen. Toppricer vil samle brugeranmeldelser fra forskellige udvalgte sider på nettet.
  • Der vil ikke blive udregnet en score, hvis produktet har under 12 brugeranmeldelser og ingen ekspertanmeldelser. Det skyldes at datagrundet ikke er repræsentativt.
  • Hvis et produkt har en ’God pris’-markering, så kan det få +1 tilført til sin score. Dette skyldes, at en ’God-pris’-markering betyder, at produktets værdi er højere end ellers.
  • Toppricer vil samle forskellige ekspertanmeldelser på nettet.
  • Toppricer vil altså ud fra ovenstående kriterier sørge for at scoren giver et så retvisende billede af forbrugernes tilfredshed med lige præcis det produkt. Det gøres ud fra den automatiske score-beregning.