Parfumer uden allergener

Annonce

Mange af os har fået parfumeallergi, fordi vi efterhånden bruger mange produkter hver dag, der indeholder parfume. Det er tit helt unødvendigt. For dig der måske elsker parfume og skønne dufte, kan det være irriterende at have udviklet parfumeallergi, men findes der egentlig alternativer?  

Allergifri parfume 

Der findes 26 anerkendte allergener i parfume, og sandsynligheden for, at du i løbet af livet potentielt kan udvikle allergi for et eller flere af dem, er efterhånden ret stor. Det er ærgerlig for dig, der elsker dejlige dufte og den luksusfølelse, som parfume jo kan give.  

Parfume giver tilgang til et æstetisk så vel som sanseligt univers, og derfor er det forståeligt at man trækkes mod dette, slev hvis man er blevet allergisk. Der findes dog heldigvis parfume uden de 26 allergener.  

Hvad skal jeg vælge?  

Ærlig parfume (eau de parfum), er et dansk parfumemærke med tre fantastiske dufte. Serien er fri for de 26 kendte allergener, som de fleste udvikler en allergi overfor, hvis de er allergiske overfor parfume. Derfor kan man som parfumeallergiker, bruge disse parfumer trygt. Serien fokuserer på naturlige ingredienser og bæredygtig emballage, i tillæg til magiske dufte.  

Det er tale om rene og smukke dufte. Den ene duft, P1 er en rund og mild duft der har noder af pæoner, kaffe og hvid musk, som virker beroligende. Dette er en meget feminin duft.  

Den anden duft, P2, er en klar blomsterduft, med rose, lychee og jasmin i tillæg til lidt patchouli. Vetiver og vanilje skaber en blød og kremet base.  

Den sidste duft i kollektionen, P3, er en lidt anderledes og spændende duft. Her kan du mærke duftnoter af praline, rose, orkide og vanilje. Dette er en lidt usædvanlig duft, for dig der måske kan lide en lidt utraditionel tilgang til dufte.  

Det er rart at finde sin signaturduft, og det kan du heldigvis også, selv hvis du er allergisk overfor parfume.