Popcornmaskine test – Top 5 Bedste pocornmaskine (2022)

Oversigt:

Vi gennemgår på denne side de popcornmaskiner, der er særligt populære på markedet. Produkter, der har fået gode anmeldelser og omtaler i tests fra bl.a. dinside.no. I dette indlæg har vi samlet et stort antal produkter for din skyld, så du kan finde maskinen til dit behov.

Produktion af popcorn kan ske i mange størrelser og flere forskellige typer sammenhænge. Er det til en hyggelig aften foran fjernsynet med familien? Til en brætspilsaften med vennerne eller veninderne? Popcorn bringer glæde til mange begivenheder og nydes af alle mennesker i alle aldre – få selv muligheden for at lave dem i hjemmet, så du ikke behøver at tage i biografen eller i tivoli for at spise popcorn.

Find på denne side den helt rigtige popcornmaskine blandt et stort udpluk af gode muligheder på markedet. Se oversigten herunder, og læs mere om produkterne i følgende tekst.

Testvinder: Lékué Popcorn Maker – Den billige og nemme løsning

 • Et anbefalet produkt af no, ud fra at produktet blev testvinder i år 2015 på markedet.
 • Meget simpel og kan også bruges til anden madlavning end blot popcorn.
 • Ét af de billigere alternativer på markedet i forhold til at lave popcorn.

Lékué Popcorn Maker roses af den norske side dinside.no for sin enkelthed – se mere her i anmeldelsen af produktet. Lékué Popcorn Maker lever op til ens forventninger og gør produktionen af popcorn meget simpel for alle aldre. Det er således produktet for børnene, der ønsker at lave popcorn til hyggeaftenen – helt uden hjælp fra forældrene.

Produktets enkelthed gør den nem at gå til, hver gang den lille sult melder sig, da ingen tekniske specifikationer er påkrævet. Produktet er til de mindre portioner af popcorn, som oftest vil være nyttige i private hjem.

Kapaciteten pr. portion er kun 50-100 ml. Virksomheder eller foreninger med behov for masseproduktion vil omvendt ikke have glæde af produktet. Tilberedningstiden er meget lav med kun 2-4 min. ventetid for en skål med popcorn til fredag aften foran fjernsynet.

Produktet er yderst nemt at opbevare i hjemmet. Lékué Popcorn Maker er yderst lille sammenlignet med andre af markedets tilbud. Ulempen ved produktet er, at der behøves en mikrobølgeovn for at lave popcorn. Lékué Popcorn Maker har ikke selv effekten til at poppe majskorn. Produktet giver blot gode forudsætninger for at varme popcorn med sit særlige materiale frem for en simpel plastikskål.

Skålen giver mulighed for at udforske forskellige toppings til popcorn gennem sit enkle design. Børnene kan enten hælde chokolade eller karamel over majskornene i skålen – prøv nye toppings hver gang. Denne simple popcornmaskine kan tåle at komme i opvaskemaskinen – grundet fraværet af elektronik. Nem og enkel at holde ren.

Lékué har lavet et nemt og simpelt produkt til at lave popcorn på budget. Produktet er anbefalet og har vundet bedst i test. Værd at overveje til hjemmet.

Severin PC3751 – Den praktiske og elektroniske løsning til hjemmet

 • Produktet er meget nemt at anvende – både for børn og voksne.
 • Popcornmaskinen er alt-i-én, frem for at du behøver mikroovn til at lave popcorn.
 • Tilberedningstiden for popcorn er meget lav sammenlignet med andre maskiner på markedet.

Severin PC3751 er et populært produkt på markedet og udbydes af mange udbydere. Maskinen har vundet stor popularitet blandt kunderne med høje ratings online.

Severin er et tysk brand, der fokuserer på innovation, forskning og udvikling – også i forbindelse med popcornmaskiner. Brandet har mere end 60 års erfaring med at udvikle elektroniske redskaber til hjemmet. Kunden kan være sikker på at købe kvalitet med et Severin-produkt.

Severin PC3751 er yderst enkel at anvende for alle aldre. Børnene i hjemmet kan på den måde også hjælpe med at lave popcorn til familien – helt uden farlige situationer med gryder over et komfur.

Designet er enkelt med et låg i toppen, hvor majskornene hældes ned. Med en tilberedningstid på blot 2,5 min., så har familien hurtigt en lækker skål snacks til filmen i fjernsynet. Kapaciteten af popcorn pr. portion gør stadig, at produktet henvender sig til privatkunder.

Foreninger og virksomheder med behov for store produktioner vil opleve store problemer med at følge med efterspørgslen. Maskinen producerer ikke større portioner end a ca. 100-300 ml – en popcornmaskine til hjemmet.

Maskinen gør det muligt at lave popcorn uden fedtstof. En særlig egenskab på markedet for popcornmaskiner. Brugeren kan derfor spise popcorn på en sundere måde end henne i biografen. Produktet ligger i den billige ende af markedet, men kan betragtes som et kvalitetsprodukt.

Det er muligt at få maskiner med samme kapacitet af popcorn pr. portion til billigere penge. Tilberedningstiden gør dog maskinen alle pengene værd for kunden – en specifikation, der slår konkurrerende produkter med flere minutter på tiden for produktion af popcorn.

Severin har lavet en all-in-one-popcornmaskine til hjemmet. Produktet kan med andre ord selvstændigt producere popcorn, uden brug af mikroovn, på meget få minutter.

Severin PC3751 har bestemt en grund til at have højere pris sammenlignet med andre lignende produkter – det er op til kunden at vurdere værdien af innovative tekniske forbedringer i forbindelse med produktionen af popcorn.

Champion: Popcorn Maker – All-in-one-maskinen til budgetpris

 • Produktet er ét af de billigste i sin kategori til kunden på budget.
 • Tilberedningstiden er relativt lav og er uden tvivl hurtigere end løsninger som gryden over komfuret.
 • Maskinens låg kan anvendes til at varme smør og olie i forbindelse med tilberedning af popcorn.

Brandet Champion har lavet den selvstændige popcornmaskine til budgetpris på markedet. En simpel og nem maskine til alle brugere i hjemmet. Overgangen fra gryde over komfur eller plastikskåle i mikroovnen bliver ikke svær at håndtere. Det er blevet muligt at producere popcorn i hjemmet på samme måde som i biografen – til meget få penge sammenlignet med andre maskiner på markedet.

Produktet tilbereder popcorn på meget kort tid, hvilket gør løsningen bedre og mere praktisk end alternative metoder. Popcornmaskinen fra Champion gør det ligeledes muligt at varme olie og smør under produktionen af popcorn. Der er med andre ord mulighed for at få lækre og fedtede popcorn i modsætning til andre maskiner, der laver popcorn uden fedtstof. Gør aftenen ekstra tasty ved nemt og hurtigt at tilberede olie til dine popcorn.

Maskinen fra Champion vinder i høj grad på prisen i forhold til de konkurrerende produkter. Popcornmaskinen henvender sig dog mest til hjemmet frem for offentlige steder som foreninger og virksomheder. Maskinen laver mindre portioner end de store maskiner i biografen med sin kapacitet på ca. 200-500 ml popcorn pr. portion.

At lave popcorn til mange mennesker kan derfor blive et stort arbejde med dette produkt. Maskinens løse dele tåler at komme i opvaskemaskinen. Rengøring og vedligeholdelse er derfor en nem opgave med popcornmaskinen fra Champion.

Brandet Champion har lavet den billige løsning på popcornmaskinen til hjemmet – maskinen til en fredag aften med familien eller veninderne. Tilberedningstiden er ikke den hurtigste på markedet, hvilket er konsekvensen af prisen. Et produkt til eftertanke for kunden på budget.

OBH: Big Popper 6398 – Et nordisk kvalitetsprodukt med innovation til kunden

 • Produktets muligheder for kapacitet er blandt de højeste i sin prisklasse på markedet.
 • Maskinen kan både tilberede popcorn og være skål i forbindelse med servering.
 • Tilberedningstiden er lav i forhold til størrelsen af portionerne.

OBH Big Popper 6398 er et vaskeægte favoritprodukt blandt brugerne på det danske marked. Produktet har ratings i topklassen på hjemmesider hos flere udbydere. Brandet OBH Nordica har siden 2002 udviklet banebrydende og innovative design til sine produkter – også i dette tilfælde med popcornmaskinen. Produktet er yderst differentieret i sammenligning med andre maskiner i samme kategori. OBH Big Popper 6398 kan både producere brugerens popcorn og efterfølgende anvendes til at servere i sin kuglerunde form. Majskorn hældes i toppen af skålen og tilberedes i maskinen på ca. 3-6 minutter. Maskinens låg kan herefter tages af og vendes på hovedet, hvor kunden nu har et funktionsdygtigt låg. En popcornmaskine med flere funktioner til glæde og gavn for brugeren.

Produktet er en anelse dyrere sammenlignet med andre produkter i samme kategori. Det skyldes bl.a. maskinens kapacitet på hele fire liter popcorn pr. portion. Maskinen sikrer en nem servering ved også at indeholde skålen til popcornene. OBH Big Popper 6398 giver kunden popcorn, der hverken er brændt af eller ikke er blevet poppet – kort sagt, så behandler maskinen produktionen af popcorn meget konsistent og med et tilfredsstillende resultat. Prisen på produktet er derfor det hele værd på længere sigt. Omvendt så er maskinen noget større i rumfang end andre produkter i samme prisklasse. Maskinen kan derfor være mere besværlig at opbevare i køkkenet i forhold til de små maskiner med lavere kapacitet. Ligeledes er produktet mere besværligt at rengøre og vedligeholde end de mindre alternativer på markedet.

Brandet OBH Nordica har skabt et innovativt design til den større produktion af popcorn i hjemmet. Prisen er noget højere end andre alternativer på markedet grundet produktets fordele. En vinder på markedet for den passionerede kunde.

Great Northern: Little Bambino – En amerikansk darling på det danske marked

 • Et design med evnen til at skabe stemningen af biograf i hjemmet.
 • Produktserien fra Great Northern har stor succes i Amerika og nu også på det danske marked.
 • Produktet fås i flere farver, så kundens behov for design og stil kan opfyldes.

Det amerikanske brand Great Northern har stor succes med sin serie af popcornmaskiner på det amerikanske marked. En succes, der bl.a. også har bragt produktet til det danske marked. En popcornmaskine, der er blevet taget godt imod af kunderne på det danske marked med flere topratings på diverse hjemmesider – et meget populært produkt sammen med andre typer fra samme forhandler. Great Northern har stor ekspertise på markedet, og det kan mærkes som bruger af produktet.

Maskinen vinder især på sit design. Form og design er meget klassisk, ift. hvad vi traditionelt får øje på i bl.a. biografen og tivoli – en måde at tage stemningen fra disse forlystelser med hjem. En stor glæde for børnene i hjemmet, da popcorn nu kan laves ”på den rigtige måde” frem for i mikroovnen eller i gryden.

Produktet er, grundet sin størrelse, til private hjem frem for offentlige arrangementer. Kapaciteten på 2-3 liter pr. portion gør, at familien og gæsterne kan nyde godt af maskinen fra Great Northern. Omvendt så er prisen på produktet markant højere end prisen på andre popcornmaskiner på markedet. Det er ikke maskinen til kunden på budget. Produktet vinder på design og udseende, men ikke i forhold til teknisk innovation.

Little Bambino er nem at rengøre, da kasserollen kan tages ud af kassen meget simpelt. Maskinens størrelse gør, at opbevaring kan blive besværligt i køkkenet. Designet kan ligeledes siges at være meget fremtrædende og derfor ikke stilrent på samme måde som for andre produkter i kategorien.

Produktet er en kundefavorit pga. sin funktionalitet og stil – og især til børn. At produktet fås i flere farver, som f.eks. sort og rød, gør den især attraktiv for både piger og drenge.

Great Northern har givet muligheden for at bringe den helt perfekte stemning af biograf til hyggeaftenen sammen med familien – eller til børnefødselsdagen. Prisen er noget højere end ved andre produkter i samme kategori uden at have mere kapacitet pr. portion. Værd at overveje for oplevelsens skyld.

Popcornmaskine efter test

Ovenstående test og gennemgang af forskellige tilbud på markedet har forhåbentlig klædt dig bedre på med hensyn til køb af popcornmaskine. De forskellige produkter bringer hver især noget unikt til kunden. Alt, kunden skal gøre, er at tænke over pris, funktion og brugsbehov.

Begynd din jagt på den rigtige maskine med udgangspunkt i denne artikel allerede i dag. Ovenstående forhandlere giver god service og står altid klar til at levere produktet til dig. Start produktionen af popcorn i dit hjem med stor fornøjelse for alle.

ANDRE POPULÆRE GUIDES