Poseløs støvsuger test

De fleste kende til det at have støv og nullermænd i alle kroge af hjemmet. For nogle er det endnu en stressfaktor i hverdagen at skulle til at finde støvsugeren frem og svinge en tur rundt med den i hjemmet, især hvis gæsterne er lige på trappen. For andre er nullermændene usynlige, og de fatter ikke støvsugeren før det er absolut nødvendigt, eller hvis de bliver sat i arbejde af andre. Andre igen ser støvsugning som en afslappende og oven i købet sjov beskæftigelse, men uanset hvilken én af disse personligheder, du bedst identificerer dig med, vil du blive glad for at læse følgende: Der findes nemlig en bestemt slags støvsuger, som gør rengøringen nemmere og (endnu) sjovere.

Her der er nemlig tale om de såkaldte poseløse støvsugere, som navnet antyder, ikke indeholder en pose til støv ligesom de traditionelle støvsugere.

Er du også træt af at bruge mange penge på poser til støvsugeren? Penge, som du kunne bruge på mange andre mere sjove og fornuftige ting.

Det er også besværligt og ikke mindst uhygiejnisk at udskifte poserne til støvsugerne. Du risikerer at inhalere støvet, hvilket kan irritere både øjne og næse, eller at der ryger støv udover dit netop støvsugede gulv, så du kan starte forfra.

Det er hverken et særlig godt miljø for børn eller for allergikere med støv drysset rundt i hjemmet, og du risikerer også dobbeltarbejde, hvis støvet ryger ud af posen. Derfor kan poseløse støvsugere være et godt alternativ til dig og din familie. Hvis du er interesseret i at læse mere om poseløsestøvsugere kan du med fordel læse med her.

I den følgende guide bliver du præsenteret for seks forskellige eksempler på poseløse støvsugere, og de er alle nogen af de bedste på markedet.

Under hvert afsnit er der et link, hvor du kan læse mere om produktet og nemt bestille det hjem. Gør din hjem en tjeneste ved at gøre det rent med en smart og hygiejnisk poseløs støvsuger!

Testvinder: Dyson Big Ball Multifloor Pro

Den første støvsuger i denne guide er en model, der går under navnet Dyson Big Ball Multifloor Pro. Modellen kan købes gennem Wupti.com eller via ovenstående link.

Dyson Big Ball Multifloor Pro støvsugeren er en af de mest moderne og højteknologiske på markedet lige nu. Den kommer med den smarte ball-teknologi, hvilket betyder, at den rejser sig selv op, når den vælter. Det vil sige, at du kan let skubbe støvsugeren rundt i hjemmet, mens du gør rent uden at være bange for, at støvsugeren tipper over, og du ikke kan komme længere.

Den har også et smart HEPA-filter, der forhindrer støvet i at komme ud, hvilket sikrer en mere hygiejnisk rengøring. Selve støvbeholderen har en imponerende volumen på 1,8 liter.

Støvsugerens motor er på 800 W, og på trods af den høje kapacitet, så har den kun et lavt udsving på 84 dB. Det giver dig og resten af hjemmet en stilfærdig støvsugning, så der kan være plads til at fokusere på lektierne eller til at høre fjernsynet.

Ledningen på støvsugeren kan række op til 6,60 meter, så du kan komme ordentligt rundt i huset uden at ledningen slipper op.

Du kan justere sugestyrken til at være svag eller ekstra intens afhængigt af den ønskede rengøring, og så er støvsugeren med sit medfølgende parketmundstykke ekstra grundig i rengøringen af hårde overflader, men den er også meget effektiv i at gøre gulvtæpper rene.

Støvsugeren kommer med en femårsgaranti, så der er virkelig ingen grund til ikke at købe denne støvsuger. Klik på linket foroven for at læse mere om produktet.

Philips Power Pro Compact

Denne støvsuger fra Philips har et meget lavt lydniveau på kun 79 dB, selvom man egentlig skulle tro, at den ville larme mere, da den har en høj motoreffektivitet på hele 750 Watt. Det er altså en imponerende styrke fra så lille en støvsuger, hvilket er en stor fordel for dig, der søger en praktisk men effektiv poseløs støvsuger.

Den har også et lavere energiforbrug end de fleste støvsugere, og med sit smarte powerCyclone 4-system, sikrer du dig en effektiv rengøring. Systemet kan nemlig adskille støv og luft på én gang.

Du får også tre rengøringstrin på én gang via det smarte TriActive-mundstykke. Mundstykket kan nemlig både rengøre tæpper på grund af en specielt designet sål, som fjerner støv i dybden, suge større ting op såsom krummer og visne blade med den store åbning på forsiden, og så kan den samle snavs, der har lagt sig langs møbler, vægge og fodlister op ved hjælp af de luftkanaler, som sidder i højre og venstre side af mundstykket.

I energieffektivitetsklassen scorer støvsugeren B, hvilket er i den meget høje ende.

Designet er lavet til, at du kan nå ind i alle hjørner og kroge, da støvsugeren nemlig har et ekstra langt ergonomisk greb samt en ledningslængde på hele 8 meter. Den lille støvbeholder er desuden meget nem at tømme. Den er også gennemsigtig, så du kan holde øje med støvniveauet indeni samt støvet, der bevæger sig, hvilket kan være underholdende for børnene.

Hoover - Breeze

Her kommer en absolut prisvenlig og kvalitetsbevidst poseløs støvsuger fra Hoover. Støvsugeren er nemlig en effektiv og miljøbevidst én af slagsen, som er perfekt til dig, der vægter en grøn og miljøvenlig tilværelse højt. Støvsugeren scorer nemlig A i energimærket, hvilket er i den meget høje og fornuftige ende, og så vejer den ikke mere end fire kilo, så alle i familien let kan betjene støvsugeren. Takket været de to små gummihjul er den endnu nemmere at transportere rundt.

Støvbeholderen har en imponerende støvbeholder med en volumen på 2 liter og kan derfor indeholde meget støv. Motoren bruger 700 Watt, og lydniveauet er kun på 78 dB. Du får fem meter i ledningslængden, så du kan nå langt under rengøringen.

Som en ekstra ydelse får du endda en lille, smart håndstøvsuger, når du køber Breeze støvsugeren. Jive Car Bundle håndstøvsugeren er perfekt de små kroge, hjørner og til at fange krummerne i sofaen eller hvis hjemmet trænger til en hurtig rengøring.

I linket foroven finder en brugervejledning til støvsugeren, og her har du også mulighed læse mere om produktet. Du kan også hurtigt og nemt bestille produktet hjem via linket.

Electrolux UltraCaptic – EUC96DBM

Denne støvsuger fra Electrolux kommer i en lækker blå farve og scorer højt på støvsugning af hårdt gulv og af tæppe. Støvsugeren kan altså derfor nemt tage både køkkenet med det hårde gulv samt stuen med gulvtæppe.

Støvbeholderen kan rumme 1,6 liter støv, og så kan du let skubbe støvsugeren frem og tilbage samt dreje den under støvsugningen. Dette sikrer en meget grundig og bekvem støvsugning. Støvsugeren har nemlig tre hjul; to store bagpå i siderne samt ét hjul foran, der kan dreje 360 grader.

Derudover bidrager det til manøvreringen, at Electrolux-støvsugeren har en ledningslængde på op til 7 meter. Desuden vejer den lidt under 7 kg, så det er altså en meget praktisk men også effektiv støvsuger. Motoreffekten er nemlig på 750 Watt, mens lydniveauet er nede på 78 dB.

I linket foroven kan du finde og læse manualen til støvsugeren. Du kan også læse mere om støvsugeren gennem samme link og hurtigt og nemt bestille støvsugeren hjem. Vælg mellem levering til enten dit privatadresse, nærmeste butik eller dit lokale posthus.

Bosch BGS7RCL Poseløs, Almindelig støvsuger

Dette er støvsuger fra Bosch, og den er både ligeså effektiv, som den ser ud. Den kommer i en elegant og moderne blå farve. Støvfilteret, som har en volumen på 3 liter, kan nemt tages ud og tømmes uden at der ligger støv udover det hele. Filteret sidder i midten af støvsugeren, og via linket øverst i dette afsnit, kan du ses, hvordan det tages ud. Du kan også læse mere om selve støvsugeren igennem linket samt bestille den hjem.

Støvsugeren har en meget høj rengøringsevne til både hårdt gulv samt gulvtæppe. Motoren har en høj kapacitet på hele 700 watt, og det giver faktisk et lydniveau på kun 68 dB. Det vil sige, du let kan støvsuge de forskellige rum i dit hjem uden at andre beboere eller naboer bliver generet af støjen.

Støvsugeren scorer A i energiklasse, hvilket et meget højt. Ledningen kan række optil 11 meter, og støvsugeren har selvfølgelig også sugestyrkeregulering.

Philips FC6162/02 Powerpro Duo Støvsuger

Er du også træt af alle de nullermænd, der danser rundt på dit gulv og af krummerne, der ligger overalt i sofaen? Så frygt ikke mere, for denne støvsuger fra Philips, sikrer dig en effektiv støvsugning og rengøring af dit hjem.

Du behøver ikke at tænke på irriterende og begrænsende ledninger, da denne poseløse støvsuger er ledningsfri. Den skal blot have lov til at lade op, og så kan den køre i næsten en halv time, hvilket er mere end rigeligt til en støvsugning.

Dette sikrer dig altså, at du kan nå langt omkring i dit hjem under rengøringen uden at frygte, at en ledning slipper op eller falder ud af stikkontakten midt i det hele.

Batteritypen er en 12 V NiHm, og den har et beskedent støjniveau på kun 80 dB. Du kan altså nå langt omkring med støvsugeren, og uden at det larmer særlig meget.

Støvbeholderen kan indeholde lidt over en halv liter, og så er filteret vaskbart. Det vil sige, at du vil kunne vaske filteret, når det er blevet snavset efter en del gange.

Som noget ekstra smart så er støvsugeren faktisk to støvsugere i én. Du kan nemlig skille støvsugeren ad, så du også har en håndstøvsuger, perfekt til at nå ud i de små hjørner eller til at tage en hurtig og overfladisk rengøring.

For at læse mere om støvsugeren, så kan du klikke på linket foroven. Ved hjælp af linket kan du også let bestille denne støvsuger hjem. Wupti.com har ind i mellem nogle tilbud på deres online shop, og du kan være heldig at støde på en poseløs støvsuger til en rigtig god pris, hvis du klikker ind på deres hjemmeside og undersøger deres tilbud nærmere.

Poseløs støvsuger - Et godt alternativ!

Denne guide har forhåbentligt gjort dig klogere på, hvilke poseløse støvsugere, der findes derude, og hvilke egenskaber i en støvsuger, du bør kigge efter. Det er en god ide at gøre op med dig selv på forhånd, hvad du forventer, at din nye støvsuger skal kunne samt at du gør op med dig selv, hvor mange gange du cirka regner med at skulle støvsuger om ugen. Husk at en god tommelfingerregel er at støvsuge sit hjem mindst én gang om ugen – så er man godt dækket og har samtidig stadig god tid til andre gøremål.

En poseløs støvsuger er af tidligere nævnte årsager et rigtig godt alternativ til de traditionelle støvsugere med poser. En poseløs sikrer dig nemlig en mere hygiejnisk rengøring, og så er det helt uden at gå på kompromis med rengøringen! I nogle tilfælde er disse nye, højteknologiske og specialdesignede støvsugere faktisk mere effektive til at gøre rent i forhold til en almindelig støvsuger.

Hvis du allerede nu har fundet din drømmestøvsuger ved hjælp fra denne guide, kan du altid klikke på et af linkene under de enkelte afsnit for at læse mere om produktet og for at bestille produktet hjem. Hvis du bestiller allerede i dag, kan du få din nye poseløse støvsuger hjem efter ganske få dage.

På den måde slipper samtidig du for irriterende støvsugeposer, der følger med de traditionelle støvsugere. Støvsugerne med poser kan være en del mere besværlige at have med at gøre i forhold til de poseløse, for slet ikke at tale om alle de kroner og timer, du kan spare i på poser om året.

Med en poseløs støvsuger kan du bruge din tid lidt mere effektivt og på noget, som betyder mere for dig, fx at være sammen med familien, læse en god bog eller se et ekstra afsnit af din yndlingsserie – og vigtigst af alt, så kan du endelig give dit hjem den grundige rengøring, det fortjener.

ANDRE POPULÆRE GUIDES