Powerbank test – Test af de 8 bedste powerbanks der kan købes

Powerbanks er til for dig, som ønsker at være mobil med opladningen til alle dine devices. En powerbank er et genialt produkt og ganske uundværlig, for med en sådan ved hånden kan du altid lade din mobil, tablet og andet op. På markedet er der dog mange forskellige modeller i flere forskellige prisklasser og med forskellige styrker. Som forbruger kan det være svært at danne sig et overblik over mulighederne. Så det gør vi for dig. Herunder finder du således en større test af otte forskellige powerbanks, så du roligt kan vælge den, som passer til dig, da de alle har fået topkarakterer eller topscorer i forskellige anmeldelser. Desuden har alle de testede powerbanks forskellige egenskaber, som gør, at de egner sig til forskellige typer af brug. Så hvem ved, måske du finder den helt rette til teltturen, håndtasken eller designerhjemmet?

Først gennemgår vi dog lige de forskellige parametre, som du kan vurdere en potentiel powerbank ud fra. Første kriterie er kapaciteten af batteriet, som powerbanken er udstyret med. Desto større batteri og kapacitet, desto længere tid kan den lade – men ligeledes bliver den også ofte større og tungere. Er powerbanken til en nødopladning behøves ikke mere end 2.400 mAh, mens en mere holdbar powerbank kan væsentligt mere. Output er også vigtigt, da dette betyder, hvor hurtigt din tilkoblede telefon kan oplades. De billigste leverer 1 ampere, men du bør umiddelbart ikke vælge noget under 2 ampere, hvis du ønsker en nogenlunde hurtig og nyttefuld opladning. Nok med fagtermer, lad os komme til selve testen.

Testvinder: Vooni Power Stone Bank

Med Power Stone Bank får du en af markedets flotteste powerbanks, som du finder i to forskellige størrelser. Begge størrelser er et bevis på, at powerbanks ikke behøver at være grimme og upraktiske – men nærmere at de kan være flotte og stilfulde. Power Stone Bank er bløde og runde og ligger godt i tasken eller lommen. De klarer sig begge godt i test og er blandt andet testvindere hos Politiken og scorer topkarakter hos M3 Sverige.

Den mindre udgave kan du finde til 159 kroner hos Coolstuff, mens den store udgave koster godt 120 kroner yderligere.

Den lille model er udstyret med en kapacitet på 5.200 mAh, én USB-port og 1A output. Den store model er udstyret på 10.400 mAh, to USB-porte og 2.1A output. Det betyder, at den store lader din enhed ekstrahurtigt op, men den fylder og vejer også tilsvarende mere. Den vejer nemlig 244, mens den lille blot vejer 123 gram. Derudover har begge modeller indbygget display med batteristatus i en smuk placering af LED-pærer.

Vi holder især af:

 • Den smukke, runde udformning og de bløde materiale
 • Perfekt powerbank til rejsen
 • To smukke versioner til forskellige behov .

Puro Fast Charger

Vi ligger ud med en af de større powerbank, som er effektiv i opladningen, og som kan bruges gentagne gange uden at løbe tør for batteri. I forhold til mange andre af de testede powerbanks, så udmærker denne sig ved, at to af de fire USB-porte kan lade med ekstrahøjt output, hvilket sikrer dig en lynhurtig opladning.

Powerbanken er udstyret med 20.000 mAh i kapacitet samt 4 USB-porte, hvilke sikrer dig et holdbart produkt, som er et godt valg, hvis du leder efter høj batterikapacitet. Du vil kunne oplade mobiler cirka 10 gange og tablets cirka to, hvilket dog også kan mærkes på vægten, som er 510 gram. Ud over kapaciteten, så er denne hvide sag fra Puro set til 619 kroner, og den er topscorer i testen af Icakuriren – et resultat, som er opnået fordi den relativt store størrelse er et lille kompromis sammenlignet med powerbankens kvaliteter.

Powerbanken kan altså alt, hvad man kan håbe på, da den:

 • Kan levere hele 5V/2.1A på to USB-porte, hvilke sikrer hurtig opladning
 • Er udstyret med præcist display, som indikerer batteristatus
 • Er udstyret med hele 4 USB-porte, som kan bruges samtidigt.

TP-Link PB2600

Denne lille og praktiske powerbank, TP-Link PB2600, er perfekt til håndtasken, dagstasken eller jakkelommen. Den er yderst lille i størrelse, meget lav i vægt, og der er derfor plads til den i håndtasker såvel som jakkelommer. Alt ved denne powerbank er skræddersyet til dig, som har behov for den hurtige nødoplader, hvis din telefon eller tablet skulle rende tør.

Den er udstyret med én USB-port, med en kapacitet på 2.600 mAh samt et output på 5V/1A. Vi har måske sagt, at 1 ampere umiddelbart ikke noget, man burde vælge, men denne powerbank er undtagelsen. TP-Link’s produkt er nemlig skræddersyet til én opladning af din smartphone, hvilket dermed gør den til en perfekt nødoplader og til et super alternativ til store klodsede powerbanks. Med andre ord er 4/5 stjerner hos PC Advisor en forståelig vurdering, ligesom at prisen set til 136 kroner også er overkommelig.

Ved TP-Link’s powerbank er især følgende ting at notere sig på plussiden:

 • En billig og lille powerbank, perfekt til nødopladningen
 • Diskret udseende og en vægt på blot 68 gram
 • En LED-indikator, der indikerer batteriniveauet

Sandberg Waterproof 6000 (vandtæt)

Denne vandtætte Sandberg-powerbank er til enhver, som ønsker et produkt, som vitterligt kan klare lidt af hvert. Den er skabt med det formål at være modstandsdygtig over for både vand, støv og andet skidt, hvilket gør den perfekt til en tur udendørs eller på byggepladsen. Oven i købet får du også en powerbank med indbygget SOS-signal og lygte, hvilket kun tydeliggør, hvem denne er egnet til. Dermed skal du ikke være bekymret over, om powerbanken kan klare det, du har planer om at udsætte den for.

Af tekniske specifikationer har powerbanken 6.000 mAh’s kapacitet, én USB-port, et output på 5V/2.1A, hvilket er perfekt til en 3-4 dage på festival eller ude i vildmarken. Powerbanken var topscorer hos Komputer For Alle, og den kan findes til 269 kroner.

Vi elsker især:

 • IP67-certificeringen: Den tåler støv, vand og snavs
 • SOS-signalet og lommelygten
 • Batteriindikator, lav vægt og lygte, som er vigtigt i vildmarken.

PowerAdd Apollo 2 – opladning med solceller

Skal du på vandretur eller festival? Eller skal du på ski med rygsæk, og har du brug for en powerbank, som du kan lade op undervejs? Med denne powerbank, udstyret med solceller fra PowerAdd Apollo 2, finder du mærkets hidtil bedste produkt, som kan lade sig selv op. Solcellerne på den ene side gør, at du kan spænde den bag på rygsækken og lade den yderligere op, så længe solen skinner.

Powerbanken er udstyret med disse solceller, så du ikke behøver lade den op selv. Dog kan dette altid gøres gennem en indbygget Micro USB-port. Til opladning af dine enheder har den 2 USB-porte, hvoraf den ene er på 2.1 ampere og den anden på 1.3 ampere. Den vejer 266 gram, og sammen med en kapacitet på 10.000 mAh er den perfekt til 3-4 opladninger (hvis solen altså ikke skinner). Den er set til 299 kroner, og alt i alt har disse ting betydet, at den er topscorer i testen hos GeekLeak.

Denne powerbank er oplagt til dig, som søger:

 • En god powerbank til vandre- eller skituren
 • En powerbank med gode solceller
 • En ekstracool gadget, som kan lidt noget anderledes andre powerbanks.

Anker PowerCore+ 10050

Med denne powerbank, Anker PowerCore+ 10050, får du komptakthed, høj kapacitet, lav vægt og et højt output, som giver dig hurtig opladning. Alle disse kvaliteter, giver tilsammen et produkt, som for mange anses for at være den perfekte kombination, når det kommer til powerbanks. Dette giver dig nemlig en powerbank, som er til rådighed, når det er nødvendigt, som ikke altid skal lades op efter brug, og som samtidig fylder og vejer ganske lidt. Det er ikke tilfældgt, at denne PowerCore+ ligger som topscorer hos både PCMag, Charger Harbor og PCAdvisor. Faktisk er den 1’er på PCAdvisor’s top 20 over de bedste powerbanks, der er på markedet lige nu. Du kan finde den til 518 kroner.

Af tekniske specifikationer er alt godt sammensat. Den besidder Quick Charge-teknologi i alle USB-portene, hvilket gør, at du får mest muligt ud af de 10.050 mAh. Den er således velegnet til godt 4 fulde opladninger af normale smartphones. Mere imponerende er det dog, at Anker’s powerbank indeholder intelligent teknologi, således at den tilpasser USB-porten til den tilsluttede enhed og tilvejebringer en optimeret og hurtigere opladning. Selvfølgelig har den også en diodedisplay, som indikerer batteriets status.

Disse ting er især værd at fremhæve:

 • Intelligent powerbank, der muliggør hurtigere opladning
 • Praktisk og kompakt størrelse
 • Kraftig kapacitet på trods af kreditkortstørrelsen.

iWalk Extreme Trio

Med denne powerbank får du en ganske genial udformning af en powerbank, som er hurtig og praktisk. Især de indbyggede kabler, Lightning- og Micro-USB, gør denne powerbank specielt praktisk, da den understøtter både iOS- og Android-enheder. Dermed slipper du får at skulle medbringe kabler og ledninger, som altid roder og krøller sig sammen i tasken eller lommen. Du skal således kun tænke på at medbringe powerbanken i opladet tilstand. Ud over de to indbyggede kabler er powerbanken også udstyret med yderligere én USB-udgang, hvilket sikrer, at du kan oplade flere af samme typer produkter på samme tid – eller et produkt, som ikke understøttes af de installerede kabler.

Af specifikationer besidder denne iWalk Extreme Trio mange gode ting. Den har en kapacitet på 10.000 mAh, hvilket svaret til 3-4 opladninger af smartphones. Den har som sagt 3 USB-porte – én til iOS, én til Android og en normal USB-indgang. Dens høje output på 5V/2.4A betyder en yderst hurtig opladning hver gang. Desuden vejer den kun 224 gram, og den besidder et LCD-display til indikation af batteriniveau.

Det kan vi ekstragodt lide ved iWalk Extreme Trio:

 • Den er perfekt til tasken både i dens form og med de inkluderede kabler
 • Der tages højde for andre enheder med ekstra USB-port
 • De er yderst effektiv i opladningen
 • Den er testvinder hos Ekstrabladet og topscorer hos Mobil.nu og eReviews.dk.

TP-Link TL-PBG6700

Hvis du leder efter en powerbank med fokus på design og lethed, så er dette produkt fra TP-Link en oplagt kandidat. Faktisk bliver design og elegance taget til et nyt niveau med denne powerbank, hvor kompaktheden også er i fokus. Den er lille, stilfuld og flot, ligesom at den også blot vejer 140 gram. Som udgangspunkt kan du bruge powerbanken til 2-3 opladninger, før den skal lades op i stikkontakten igen – men det er ganske godt klaret, når man tager størrelsen i betragtning. Samme resultat i test er M3 og Komputer For Alle nået frem til, da den scorer topkarakter hos begge. Du finder den til 184 kroner, hvor den er billigst.

Ud over at være stilren og lækker, så er denne fine powerbank udstyret med tilstrækkelige kvaliteter, når det gælder en praktisk powerbank til tasken eller lommen. Først og fremmest er den absolut hurtig til at oplade i forhold til mange andre, da USB-porten er udstyret med et output på 5V/2.4A. Dermed er den hurtigere end de fleste andre powerbanks – især af dem på samme størrelse – og denne hurtigere opladning gælder både opladning af din enhed, men også af powerbanken selv. Den har desuden en kapacitet på 6.700 mAh, hvilket passer fint til de behov, den bør dække.

Derfor skal du købe TP-Link TL-PBG6700:

 • Den er blandt de flotteste powerbanks på markedet
 • Den er skræddersyet til en hurtig og effektiv opladning
 • Størrelsen er på blot 9,7 cm x 4,6 cm x 2,5 cm.

Find en powerbank, der dækker dine behov

Som du nok kan se, er der mange forskellige kvaliteter i powerbanks. Det betyder, at der også er en powerbank, som passer til dine behov. Forhåbentligt er en af de ovenstående din kommende powerbank – vi har i hvert fald samlet flere forskellige typer med forskellige kvaliteter i håb om netop dette. Med hvad er dine behov så? Det kan være antal gange af fulde opladninger, inden powerbanken igen skal i stikkonkakten. Det kan også være hastigheden på opladningen, hvilket er afgjort af outputtet – ofte udtrykt 5V/x ampere. Eller måske den skal kunne noget specielt, som eksempelvis være modstandsdygtig mod naturen eller udstyret med solceller? Sådanne powerbanks har vi gennemgået ovenover for din skyld, og de er alle blandt markedets bedste.

ANDRE POPULÆRE GUIDES