RackBuddy kollektionen er her

Annonce:

Tøjstativer er ikke det samme efter RackBuddy, og uanset om du leder efter et stativ til dit private walk-in-closet eller din virksomhed, er det her, du skal kigge. Læs med her og lær kollektionerne at kende.  

Hvad er det, der er så specielt ved RackBuddy?  

Det helt særlige ved RackBuddy tøjstativer er den hyper-moderne og på samme tid tidsløse æstetik. Du ved, at det er et RackBuddy tøjstativ, du hænger din jakke på, når du får øje på de karakteristiske jern-fittings – ofte vandrør – der holder stativet sammen. Det giver det et meget urbant og industrielt look.  

Industriel kollektion af sorte vandrør 

Du kan vælge at gå planken ud med den cool, industrielle vibe og investere i et tøjstativ fra den originale kollektion. Disse stativer er bygget helt og aldeles af sorte jernrør og er på én gang rå og raffinerede. De passer ind i enhver tjekket mands liv, men også i mere feminint indrettede rum er de virkelig smukke og tilføjer kant.  

Minimalistisk kollektion af lyst egetræ 

Er du til et mere let og lyst udtryk, skal du måske gå med Friendship Collection, som er tøjstativer af egetræ. De lyse egestokke er sat sammen med sølvfarvede jern-fittings, og stativet har et nyt, nordisk look. Det passer godt ind i en minimalistisk indretning, fordi det er simpelt og har rene linjer.  

Din entré vil føles mindre rodet og mere overskuelig med dette tøjstativ, og dine gæster vil sandsynligvis kommentere på det. Faktisk er et RackBuddy tøjstativ lidt af en samtalestarter. Sætter du stativet i dit soveværelse, vil det bidrage til et roligt og behageligt miljø, hvor du ikke skal bruge tankeaktivitet på unødige indtryk. 

Mix, match og få et helt personligt tøjstativ 

En anden fordel ved RackBuddy er, at du kan tilkøbe ekstra knager, hylder, og hvad du ellers måtte have brug for. Stativerne fås både til at stille på gulvet eller hænge på væggen, og mulighederne for, hvordan du vil bruge dem er altså mange.  

Du kan skabe dit helt personlige system til opbevaring, og det er smart, uanset hvor og hvordan du ønsker at bruge stativet. Lyskæder, blomster og planter pynter også i kombination med stativet, og snart har du en helt unik garderobe. 

RackBuddy tøjstativer til din virksomhed 

Kollektionen af RackBuddy tøjstativer er testet igennem i forhold til erhverv, og det betyder, at du trygt kan indrette din virksomheds lokaler med disse stativer. De er især gode, fordi de er meget nemme at movere rundt på, og du kan også få stativer med hjul, hvilket gør det endnu nemmere.  

De passer selvfølgelig fantastisk ind i en hip tøjbutik, men også i en hvilken som helst anden virksomhed, hvor du får kundebesøg. Tøjstativet vil give et godt indtryk, som noget af det første, når kunden kommer ind. Desuden er stativernes flytbarhed virkelig smart, hvis du skal afholde arrangementer, eller i det hele taget ønsker en fleksibel indretning.  

Kvalitet og design, som holder 

Det er en ganske bæredygtig investering at købe et RackBuddy tøjstativ. Du får nemlig et stativ, der vil holde i mange år, og det vil du sætte pris på, eftersom du med garanti kommer til at blive glad for dit stativ.  

Det er især samlingerne af jernrør, der gør stativerne langtidsholdbare. Stabiliteten gør også, at de kan holde til mere end bare tøj, og du skal altså aldrig være bekymret for at hænge for meget vægt på dit stativ.