Sådan får du en pæn grøn græsplæne året rundt

ANNONCE

Er du også en af dem, der hver sommer irriterer dig en lille smule over, at græsplænen igen i år i virkeligheden er en mosplæne med græsstrå i? Det kan godt være, at det er dejligt blødt at gå på mosset med bare tæer, men det ville nu være rart, hvis du havde den helt perfekte grønne græsplæne.

rullegræs
SONY DSC

Du kan ikke rigtig overskue, at hele haven skal igennem en større omgang, for at du kan få den græsplæne, du drømmer om.

Måske er det i virkeligheden heller ikke det, der er den bedste løsning for dig. Med rullegræs kan du få den græsplæne, som du altid har drømt om.

Her skal du ikke vente i flere uger på, at vejret arter sig, så græsset så småt begynder at vokse. Rullegræsset kan bruges fra dag et. Om det så er til leg, solbadning eller en fodboldkamp, er græsset klar til at blive indtaget fra start.

tøffe

Ligegyldigt hvor i landet du bor, har du mulighed for at få leveret rullegræs hjem til din have, så den er klar til sommer. Og hvis du skulle være i tvivl om, hvor meget det koster at få etableret rullegræs i din have, kan du benytte Volstrup Rullegræs’ online beregner, så du kan finde prisen på rullegræs og levering hjem til din have.

Og når først rullegræsset er blevet lagt, skal du i de efterfølgende 14 dage sørge for, at plænen ikke tørrer ud ved at vande den jævnligt. Og når de 14 dage er gået, er det blevet tid til at slå din græsplæne for første gang.

Derudover anbefales det, at man efter cirka fire måneder gøder græsplænen, så den får mulighed for at vokse efter de bedste betingelser. Og så gælder det ellers bare om at nyde, at du har fået skiftet mosset ud med græs, som er lækkert og grønt.

plæneklipperen