Sådan tester du en spillemaskine

Spiller du på spillemaskiner på nettet? Så har du måske af og til gjort dig nogle tanker om, hvordan du tester de forskellige maskiner. For hvordan ved du hvilke spillemaskiner, der er de bedste? Og hvordan sikrer du, at du får optimal underholdning og udbytte, når du spiller? I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du kan teste forskellige spillemaskiner, og hvad du skal holde øje med, når du gør det.

Test af spillemaskiner online – hvor?

Når du vil teste spillemaskiner online, er det en god idé at finde en udbyder, som har masser af spillemaskiner. Et eksempel herpå kunne være Mr Green, der har et enormt udvalg af spillemaskiner. Du kan se alle casinoets spillemaskiner på https://www.mrgreen.com/da/spillemaskiner, og her kan du også oprette en konto, så du kan komme i gang med at prøve de forskellige spillemaskiner.

Start med RTP

Vi anbefaler altid, at du starter med at teste spillemaskinens RTP. RTP er en forkortelse for ”Return To Player”, og vises som en procentsats. Har en spillemaskine en RTP på 96%, betyder det, at hver gang der spilles for 100 kr. på spillemaskinen, så tilbagebetaler den 96 kr.

Det betyder dog ikke, at du så automatisk taber 4 kr. hver gang, du spiller 100 kr. Det er nemlig her, at spillemaskinens volatilitet kommer ind i billedet.

Spillemaskiner og volatilitet

Når en spillemaskine er volatil, betyder det, at den vil give færre, men større gevinster sammenlignet med en spillemaskine, der ikke er nær så volatil. Volatiliteten vises som regel som lav, middel eller høj, og der er i princippet ikke noget, der er bedre end det andet. Hvis dit fokus ligger på at vinde større gevinster, bør du dog som udgangspunkt gå efter spillemaskiner med høj volatilitet, mens du bør gå efter spillemaskiner med lav volatilitet, hvis du gerne vil vinde mange gevinster.

Et spørgsmål om præferencer

RTP og volatilitet er nemme at forholde sig til, men derudover er der en lang række øvrige parametre såsom bonusspil, jackpot, forskellige funktioner og meget mere. Her er det umuligt at komme med generelle anbefalinger, da de vil afhænge af, hvad du foretrækker. Kan du godt lide jackpotautomater? Så test dem. Foretrækker du spillemaskiner med ekstra spins? Ja så er det dem, du skal teste.

Er du helt ny indenfor spillemaskiner, så start med at prøve nogle forskellige; så vil du hurtigt få et indblik i, hvad du foretrækker. Og når først dette indblik er på plads, kan du begynde at teste dine foretrukne spillemaskiner mere målrettet. Det gælder bare om at komme i gang!