Skoletaske Test – 10 nye skoletasker til børn (2023)

Valget af skoletaske kan være altafgørende og derfor er det også ofte en svær beslutning. Vi har forsøgt at gøre det nemmere at overskue og vælge hvilken skoletasker, der passer netop lige til dig. Her nedenfor finder du 10 forskellige skoletasker, som rammer bredt og her bør også være noget til enhver smag.

Testvinder: Spiderman skoletaske

Hvis du ønsker en sej, komfortabel skoletaske til en god pris, så er Eurotoys’ Spiderman-skoletaske et godt valg. Tasken er perfekt egnet til drengen, der skal til at starte i skole og ønsker at erhverve sig en skoletaske, der skiller sig ud fra mængden på en positiv måde. Med billeder af Spiderman og et flot design er det med garanti tasken, der vil gøre de andre misundelige, når du kommer i skole som en vaskeægte superhelt.

Men tasken er ikke kun flot udadtil. Den er også praktisk og har en god støtte. Den har et stort rum, der kan indeholde bøger, mapper og andre skoleting, og det bliver suppleret af et mindre rum, der er perfekt egnet til en tablet eller lignende. Madpakken og drikkedunken kan gemmes i siderne. Derfor er der godt med rum og plads i tasken. Med hensyn til komfort er der god støtte i ryggen med en ergonomisk funktion. Ligeledes er remmene monteret med skum, så tasken er behagelig at have på omkring skuldrene.

Prikken over i’et på Spiderman-tasken bliver sat i forbindelse med reflekserne, som giver bedre synlighed for andre. På den måde kan du trygt sende dit barn i skole på de mørke vintermorgener med en sej superhelteskoletaske. Skulle uheldet være ude og vand løber ud i tasken, har tasken en stabil og vandtæt bund, der gør, at tasken ikke lider skade. Hvis du vil være en superhelt på første skoledag, kan du med Eurotoys Spiderman-taske være det på en smart, elegant og komfortabel måde.

Minions skoletaske

De små gule minions er de seneste år stormet frem blandt børn og unge, hvor de har vundet stor popularitet. Nu får du muligheden for at købe en skoletaske med de sjove væsener, som i deres bestræbelser på at være onde bliver mere sjove end grusomme. Tasken har et flot design med billeder af forskellige minions rundt omkring på skoletasken.

Men tasken har ikke kun et flot design. Den er også funktionel og perfekt til skolebrug i de første år. Tasken har et stort todelt rum til bøger, mapper, tablets og lignende. I det mindre rum foran på tasken, kan du have de resterende ting som f.eks. et penalhus, mens sidelommerne er ideelle til madpakken og drikkedukken. På den måde dækker tasken alt, hvad der er nødvendigt de første år i skolen.

Skoletasken indeholder også en yderst behagelig komfort, der sikrer barnet en taske, der er behagelig at bære rundt på. Tasken har en ergonomisk ryg samt skulderstropper, der er bløde, så tasken er god at have på ryggen. Ved at anskaffe sig en Minions-skoletaske fra Eurotoys, er der garanti for, at dit barn har en komfortabel, sej og stilfuld skoletaske, som vedkommende vil blive glad for.

Frozen skoletaske

Skal prinsessen til at starte i skole? Med en Frozen-skoletaske fra Eurotoys kan du være helt sikker på, at tasken kommer til at matche hende. Tasken har et smukt lilla udseende med billeder fra den populære Frozen-film. Et udseende ikke ret mange andre skoletasker kan hamle op med. Derfor kan din datter få det optimale udstyr til sin skolestart.

Skoletasken er dog også praktisk på mange måder. Den er udstyret med et stort todelt rum, hvor der kan være bøger, mapper og penalhus, mens tablets og andre ting, der vil have godt af isolation kan opbevares i det mindre rum foran. Madpakken og drikkedukken kan være i sidelommerne, og derfor er du med denne udsøgte skoletaske sikker på, at der er plads til alt, der hører til, når man skal starte i skole.

Når det kommer til komfort, har Frozen-skoletasken også store forcer. Den har en ergonomisk ryg, der gør den behagelig at have på, mens den heller ikke strammer over skuldrene, da skuldrestropperne er bløde og komfortable. Tasken har ligeledes en perfekt størrelse til pigen, der skal i skole, da den hverken er for stor eller for lille. Den er designet perfekt til at indeholde det, der er nødvendigt på en elegant og komfortabel måde.

Fjällraven Kånken Mini – Air Blue

Fjällraven er en af de mest populære tasker de seneste år. Faktisk så populær at der nu er lavet en miniversion, som egner sig perfekt til lidt større skolebørn, der ikke ønsker at slæbe rundt på en stor og klodset taske. Denne taske har et stilfuldt retro look, der gør den tidsløs på sin helt egen måde.

Da mere og mere undervisning i skolen og på gymnasiet er elektronisk, er denne model perfekt til dig, der ikke har behov for at medbringe andet end din computer eller tablet. Tasken er lavet af et slidstærkt materiale, som er vand- og smudsafvisende. Derudover er der sidelommer og en hank for oven, så du kan bære rygsækken i hånden. Hvis du hellere vil have den på ryggen, kan du også have det på en behagelig måde, da skulderremmene er bøjelige og nemme at justere.

Denne klassiker i en mindre udgave er til dig, der ikke ønsker at slæbe rundt på mere end højst nødvendigt. Derimod sikrer du dig et elegant, klassisk og stilfuldt look i form af en taske, der aldrig går af mode. En Fjällraven-taske kan holde i flere årtier, og derfor kan du med fordel købe den til spotpris og sikre dig en god investering. Modellen findes i mange forskellige farve, hvor du kan vælge den, du synes bedst om.

Fjällraven mini Rucksack no. 21

Hvis du ønsker et sikkert valg, når det kommer til skoletasker, er Fjällraven en sand og oplagt klassiker. I årtier har den præget landet som en af de mest populære valg, og intet tyder på, at den tendens er ved at ophøre. Med Pixizoos model får du et tidsløst retro look, som med garanti forbliver moderne mange år ud i fremtiden.

Men en Fjällraven-skoletaske er ikke kun flot og elegant. Den er også praktisk. Tasken er til dig, der har få, men vigtige ting til din skolegang. Den er ideel, hvis du skal have en computer eller tablet med til undervisningen, ligesom den har rum til mad og drikke. I forrummet kan du have et penalhus eller papir. På den måde dækker Fjällraven mini Rucksack no 21 alt det, der er nødvendigt for større skolebørn.

Tasken har ingen lynlås, men lukkes med flotte, stilfulde læderstropper i naturfarver. Materialet er slidstærkt, og en Fjällraven-taske kan holde i flere årtier. Derfor kan du med fordel lave en god investering og få dig en stilfuld og tidsløs taske. Modellen fås i mange farver, hvorfor du kan vælge den, der passer dig bedst.

Thomas Tog skoletaske

Thomas Tog er en populær skikkelse blandt mindre børn. Nu får du muligheden for at være sammen med Thomas hver dag, da han kan blive logo på din splinternye, moderne skoletaske. Den er velegnet til drengen, der skal starte i skole og ønsker en flot skoletaske, der samtidig har en god komfort og en høj funktionalitet.

Skoletasken med Thomas Tog er nemlig ikke blot flot. Den er også praktisk. Den har flere rum i forskellige størrelser, hvor du kan have alt det, der er brug for. I sidelommerne kan madpakken og drikkedunken være, mens den forreste lomme er perfekt egnet til en tablet. I det store hovedrum kan bøger, mapper og penalhus opbevares. Derfor har den flotte taske også en god funktionalitet.

Men er den så også behagelig at have på? Svaret hertil er ja. Tasken har rygpolstring, så den sidder anatomisk rigtigt, mens det er også er nemt at justere de bløde skulderremme. Bunden er yderst stærk og tåler slid og vand, mens tasken også besidder en metal lukkefunktion, der er yderst brugervenlig. Det er på alle måder en komplet skoletaske til drengen, der er ved at være skoleklar og ønsker at lave en entré med et brag.

Ninjago Rebooted lille skoletaske

Med en ninjaskoletaske er du sikker på at være det sejeste barn, der starter i skole. Eurotoys ninjago-model er en LEGO-skoletaske, der indeholder alt, der er brug for, når du skal starte i skole. Tasken er smart og elegant med flot ninjadesign og dertilhørende gymnastiktaske, som nemt kan spændes af og på via klikspænd. På den måde får du to tasker samlet i én.

Men tasken er også designet på en måde, der varetager komfort og funktionalitet. Tasken er udstyret med reflekser, så du ikke skal være bange for at sende din søn i skole på mørke vinterdage. Ligeledes er der klikspænd, der sørger for, at tasken sidder rigtigt, så rygskader ikke opstår. Tasken indeholder ligeledes flere rum i forskellige størrelser, hvorfor der er plads til bøger, mapper, penalhus, tablets og madpakke.

Med Ninjago Rebooted er du sikker på at få en skoletaske, der har et elegant og smart design kombineret med funktionalitet og komfort. Med til tasken følger et sejt ninja-penalhus, som giver prikken over i’et.

LEGO Friends Popstar – Xtreme skoletaske

Denne super lækre skoletaske fra LEGO har et sublimt ydre, hvor motiver fra Friends Popstar pryder tasken. Den er perfekt til nystartede skolebørn eller dem i de lidt større klasser. Tasken er fremstillet i et yderst slidstærkt materiale, så den kan holde til den hårdhændede behandling, den kan være udsat for. Med til skoletasken følger en gymnastiktaske, som kan spændes på tasken på en smart, nem og elegant måde.

Tasken, som kan købes på Pixizoo, har ligeledes en fantastisk komfort, hvor der fra producentens side er tænkt på, at den skal være behagelig at have på. Den har et ergonomisk design, der giver maksimal komfort, så den er fantastisk at bære på ryggen. Som prikken over i’et har tasken påsyede reflekser, der gør skolebarnet nemt at spotte i trafikken på de mørke vinterdage. På den måde kan du være helt trygt ved at sende dit barn i skole i mørke.

LEGO Friends Popstar er for dig, der ikke vil gå på kompromis med din skoletaske. Det er skoletasken, der er elegant med et flot ydre, men hvor der også er tænkt på en god komfort. Derfor får du en skoletaske, der indeholder hele pakken, og som er perfekt til skolens mindste.

LEGO Chima Fire & Ice – Trolley Rygsæk

Denne skoletaske er lidt alternativ, da den har hjul. Det betyder, at tasken både kan bæres på ryggen som en almindelig skoletaske og trækkes hen ad jorden på hjulene som en rullekuffert. Som logo har tasken et sublimt LEGO-design med Chima, som er visuelt flot og imponerende.

I tasken finder du godt med plads, da den kan rumme hele 24 liter. Her finder du en stor forlomme, to sidelommer og et hovedrum, hvor der er plads til en computer. Derfor er du sikker på, du kan finde plads til både madpakke, drikkedunk og mapper. Om du vil slæbe det på ryggen eller køre med den på jorden, bestemmer du selv.

Med LEGO Chima Fire & Ice – Trolley Rygsæk kan du også få en behagelig skolegang med taskens imponerende rullefunktion. Hvis tasken er meget tung, kan den blot slæbes hen ad jorden på hjulene, og ejermanden vil lide minimalt med belast. Derfor er der også tænkt på taskens komfort. Afsluttende er skoletasken udstyret med reflekser på siderne, så man er sikker i trafikken i de kolde vintermåneder.

Star Wars skuldertaske

Hvis du ønsker en nem og fiks skoletaske, der samtidig vil imponere blandt vennerne, er en Star Wars-skuldertaske fra Eurotoys et godt valg. Her får du en taske, som hurtigt og nemt kan smides over skulderen. I tasken kan du have en computer, mapper og lignende. Den er perfekt til dig, der har undervisning, hvor det meste foregår på computeren eller en tablet.

Med en Star Wars-skuldertaske sikrer du dig en taske, der har et flot design, hvor taskens sorte ydre er blevet kombineret med et Star Wars-tema. De ikoniske Star Wars-film har fans verden over i alle aldersgrupper, og derfor henvender tasken sig til alle. Med denne taske får du i hvert fald en fordel i, at den ikke er bøvlet at bære rundt på.

Skuldertasken, som sagtens kan benyttes som skoletaske, har en god komfort med stropper, der er bløde og behagelige at tage over skulderen. Derfor skal du ikke have mareridt om en tung skoletaske med dårlig komfort eller lignende. Med denne fikse model får du både en komfortabel og billig taske til skolebrug.

ANDRE POPULÆRE GUIDES