Smartwatch Test – Se Top 7 bedste smartwatch i test (2022)

Overvejer du at købe et smartwatch, har vi lavet en test af forskellige smartwatches, der kan hjælpe dig i den rigtige retning. Et smartwatch kan være det rette middel til at holde dig opdateret hele tiden, selvom du ikke har din telefon på dig. Der er nemlig mange smartwatches, der fungerer sammen med Android- og Apple-enheder.

Et smartwatch kan dog også bruges til andet end at skabe et hurtigt overblik i hverdagen. Et smartwatch kan være den perfekte løsning for dig, der går meget op i træning og bevægelse. Et smartwatch kan nemlig fortælle dig, hvilke resultater du opnår i forbindelse med din træning. I vores test af smartwatches har vi valgt at inkludere flere forskellige typer af smartwatches. Vi håber, det kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige smartwatch, som dækker dit behov.

Testvinder: Beurer AS 87 Pulsur - Smartwatch med pulsmåler

Mange smartwatches var oprindeligt pulsure eller sportsure, men de blev senere hen udviklet for at gøre dem mere avancerede. Har du hovedsageligt brug for et smartwatch til at tracke din træning og din aktivitet, har vi flere forskellige gode bud i vores test af smartwatches. Vil du gerne have et avanceret sportsur, kan vi anbefale et Beurer AS 87-pulsur. Her får du et sportsur med en masse gode egenskaber, der kan gøre din træning lidt sjovere.

Vælger du at købe denne model, får du et sportsur, hvor der er stor fokus på måling af puls. Dette sportsur måler din puls meget nøjagtigt i forhold til EKG. Er du meget interesseret i at følge din puls under træning, vil du elske mange af de funktioner, der kommer med denne model. Du får nemlig mulighed for at aflæse din maksimum- og gennemsnitspuls i forbindelse med en træning. Derudover kan du også få vist 50 mellemtider for din træning. Ved hver af de 50 mellemtider kan du få vist din gennemsnitspuls. Du får derfor et overskueligt indblik i, hvordan din puls udvikler sig i løbet af din træning.

Vil du gerne følge med i, hvor meget du forbrænder, klarer sportsuret det hele for dig. Det kan beregne, hvor mange kalorier du har forbrændt under din træning. Derudover kan det også beregne din fedtforbrænding. Vi synes, at det er nogle interessante funktioner, der giver et rigtig godt indblik i, hvilket udbytte du får af din træning. Vi har en fornemmelse af, at det giver en bedre motivation, når man sort på hvidt kan få et overblik over, hvad det egentlig giver at fuldføre en træning.

Beurer PM 45 Pulsur

Vil du gerne have et sportsur, men behøver det ikke at være alt for avanceret, er dette også muligt. Der finder flere enkle smartwatches, hvor der er fokus på nogle få funktioner, der dog kan gøre en stor forskel for din træning. Et godt bud på dette er Beurer PM 45-pulsur. Her får du et sportsur, der er nemt at bruge. Dette pulsur har også stor fokus på pulsmålingen, der er meget nøjagtig i forhold til EKG. Pulsen bliver målt ved hjælp af et brystbælte. Med denne model kan du derfor også aflæse din maksimum- og gennemsnitspuls efter en træning.

Hvis din træning inkluderer løb, kan du justere din træningszone. Derudover kan du indstille uret, så det alarmerer dig, når du når din træningszone. Det er en funktion, vi synes rigtig godt om. Du kan dog også bruge sportsuret til andre aktiviteter. Går du meget op i svømning, har du mulighed for at bruge dette sportsur, mens du svømmer. Det er nemlig vandtæt ned til 30 meter. Det betyder også, at du kan bruge sportsuret udenfor, mens det regner.

Dette smartwatch kører på almindelige batterier. Du skal derfor ikke tænke på, at det skal til opladning i tide og utide. Du skal blot udskifte batterierne i ny og næ. Det er med til at give mere frihed. Det virker umiddelbart som et meget simpelt sportsur. Det har dog de fleste af de basale funktioner, som et sportsur skal have. Vi synes, at uret er nemt at sætte sig ind i, og at det er let at finde rundt i funktionerne. Du vil derfor få det fulde udbytte af de mange muligheder.

Polar Vantage V - Bedste smartwatch til prisen

Vil du gerne have et smartwatch, der ikke nødvendigvis sprænger budgettet, kan du sagtens få det. Der findes flere gode modeller til en fair pris. Vi kan blandt andet anbefale et Polar-aktivitetsur. Her får du nemlig en masse gode funktioner, uden du skal bruge en masse penge. Der er nemlig tale om et rigtig godt aktivitetsur til prisen.

Med dette smartwatch har du altid en god løbemakker med dig på løberuten. Uret kan måle din puls ved hjælp af en pulsmåler på håndleddet. Derudover er der altid mulighed for at tracke dine bevægelser fra morgen til aften. Uret kan både måle, hvor meget du bevæger dig i løbet af dagen, men det kan også tracke dine træningssessioner. Vælger du at sove med uret på, har du også mulighed for at registrere din søvn. Der er derfor rigtig mange gode muligheder med dette smartwatch.

En anden fordel ved dette ur er, at du har mulighed for at bruge uret sammen med din smartphone. Det kan du både gøre med en Android- og Apple-smartphone. På den måde kan du se dine målinger og registreringer på din smartphone. De to enheder synkroniserer nemt ved hjælp af Bluetooth. Helt generelt synes vi, at dette ur er et rigtig godt smartwatch til prisen. Du får især mange tracking-funktioner.

Test af smartwatch til Apple

Nu har vi været gennem nogle af de mest basale smartwatches, som kan benyttes til træning. Det kan dog også være rart med et smartwatch, der kan bruges til hverdag. Både når den står på afslapning, mens også når den står på træning. Vil du gerne have mulighed for at connecte din iPhone til dit smartwatch, er det oplagt at overveje et Apple Watch Series 5. Her er der tale om det nyeste ur fra Apple, når det kommer til smartwatches.

Med dette smartwatch får du en masse gode egenskaber og funktioner, som du kan have siddende på dit håndled. Du kan connecte din iPhone med uret hurtigt og nemt. Du skal dog være opmærksom på, at du skal have en iPhone 6 eller nyere, før uret fungerer sammen med telefonen. Har du det, er det ikke noget problem at komme i gang.

Når du har tilsluttet uret til din smartphone, har du mulighed for at læse og svare på dine beskeder. Derudover kan du også besvare opkald fra uret. Det er virkelig smart. Du behøver nemlig ikke have din telefon på dig. Du kan holde forbindelsen, selvom du har begivet dig ud på en løbetur uden din telefon i lommen.

Disse funktioner gør uret fra Apple til noget helt særligt. Du kan også få stor glæde af det i forbindelse med din træning. Uret er i stand til at måle din puls ved hjælp af elektriske og optiske hjertesensorer. En funktion, som vi er meget imponeret over, er, at et Apple-smartwatch kan give dig notifikationer, hvis din puls er for svag, eller hvis du har en forhøjet puls. Derudover kan du også tracke dine træninger. Med dette smartwatch fra Apple får du derfor en rigtig god kombination af hverdagsfunktioner og træningsfunktioner. Du får med andre ord et rigtig godt smartwatch, som vi kan stå inde for.

Huawei Watch 2 Classic - Smartwatch bedst i test til Apple og Android

Vil du gerne have et smartwatch, der ikke kun er til træning, men som du også kan bruge sammen med din smartphone og få en masse fordele ud af i hverdagen, har vi også gode bud på det. Vi har kigget på forskellige Android- og Apple-smartwatches. Der findes dog også modeller, hvor uret er kompatibelt med Android- og Apple-smartphones, hvilket kan være en fordel at gå efter.

En model, vi er meget imponeret over i vores test af smartwatches, er Huawei Watch 2 Classic. Her får et rigtig godt smartwatch med en masse gode funktioner. Til dette smartwatch kan du både bruge en Android- og Apple-smartphone. Når det kommer til hverdagsbrug, kan du få stort udbytte af dette smartwatch. Du har nemlig mulighed for at læse dine beskeder på uret. Har du brug for at give et svar med det samme, kan du også det. Dette gælder også, hvis du fx får en e-mail, der kræver din opmærksomhed her og nu.

Går du meget op i træning, kan uret fra Huawei blive din faste træningsmakker. Der er nemlig en masse gode funktioner i uret, der kan komme din træning til gode. Du kan blandt andet tracke, hvor længe du træner i forhold til distance. Derudover kan du selvfølgelig også tage tid på din træning og se, hvordan din hastighed udvikler sig fra gang til gang.

Vil du gerne have nogle motivationsfaktorer, kan du aflæse, hvor mange kalorier du har forbrændt i forbindelse med en træning. Derudover holder uret øje med din hjertefrekvens. Der er derfor rig mulighed for at holde styr på dit fysiske helbred. Vi synes generelt, at dette er et rigtig godt smartwatch, hvor du får en masse forskellige funktioner – både i forbindelse med hverdagen og din træning.

ASUS VivoWatch

Et andet bud på et smartwatch, der kan benyttes både af Android og Apple, er ASUS VivoWatch. Her får du et smartwatch, der er nemt at benytte. Du får dog stadig en masse gode funktioner. Hvis vi starter med aktivitetsdelen, er det her, at dette smartwatch brillerer mest. Hvis du har det på hele tiden, kan du tracke, hvor mange skridt du tager om dagen. Derudover kan du også holde øje med din hjerterytme, både når du træner, men også til dagligt. Ved at overvåge din hjerterytme kan du også finde ud af, hvor mange kalorier du forbrænder.

Nogle andre gode funktioner, der er værd at pointere, er, at uret kan give dig påmindelser om at bevæge dig, hvis du har været inaktiv for længe. Denne funktion er rigtig god. Det er nemlig ikke altid nemt at huske at holde sig i bevægelse. Denne funktion giver dig derfor en god mulighed for at holde din krop mere i bevægelse.

En anden funktion i forbindelse med bevægelse er urets evne til at komme med notifikationer, når du motionerer, og forbrændingen sættes i gang. Bevægelse indikeres med en grøn farve. Du får dog også en notifikation, hvis du presser dig selv for hårdt, hvilket medfører en rød indikation. Dette smartwatch har derfor rigtig mange fine funktioner i forbindelse med motion og bevægelse. Uret er også praktisk at have på i hverdagen, da det giver dig mulighed for at få notifikationer om beskeder og opkald direkte på uret.

Konklusion på test af smartwatches

Nu har vi præsenteret dig for flere forskellige bud på, hvad et godt smartwatch skal kunne i vores test af smartwatches. Det afhænger jo i bund og grund af, hvad det er, du har brug for. Nogle vil gerne have den komplette løsning, hvor uret kan bruges til træning og som en ekstra hjælp i hverdagen, hvorimod andre hovedsageligt ønsker at bruge et smartwatch i forbindelse med træning. I vores test af smartwatches har vi derfor forsøgt at inkludere nogle forskellige modeller, der netop tilgodeser forskellige behov.

I vores test af smartwatches finder du både de meget avancerede modeller, hvor du har en masse forskellige funktioner, og de mere simple udgaver, der har de mest basale funktioner, som enhver sportsudøver har brug for. Uanset om du er til et smartwatch, der er bedst i test, eller du er til en mere simpel og prisvenlig model, håber vi, at du har fundet noget inspiration til, hvad det er, du skal kigge efter ved et smartwatch. Derudover har vi også nogle relevante forslag, der gør det værd at læse vores test af smartwatches.

ANDRE POPULÆRE GUIDES