Solcreme test – 5 kvalitetssolcreme

Er du på jagt efter den bedste solcreme til sommer? Du kan i denne solcreme test få hjælp og vejledning til at finde frem til den helt rette type af solcreme til netop dit konkrete behov.

Markedet indenfor solcreme er stort, er der er mulighed for at vælge og vrage blandt et væld af forskellige typer af produkter på det danske marked.

I forbindelse med du skal have fat på en ny solcreme, er der et par forskellige ting, som du bør gøre dig nogle overvejelser om, inden du foretager dit køb. Vi vil i denne solcreme test 2024 hjælpe dig på rette spor i forbindelse med dit valg af solcreme til sommeren, så din hud er godt beskyttet, når du skal ud at nyde det gode sommervejr.
Gå efter en solcreme med den rette faktor
I forbindelse med at en ny solcreme skal erhverves, skal du først og fremmest sørge for at få fundet den type solcreme, som passer til dit behov og ikke mindst din hudtype. Noget, der er særdeles væsentligt at overveje i forbindelse med køb af en ny sollotion er uden tvivl hvor høj eller lav en faktor, du godt kunne tænke dig at benytte.

En god tommelfingerregel er, at jo højere faktor solcremen har, jo mere beskytter den dig og din hud.

Derfor ser man ofte også, at rigtig mange børnefamilier eksempelvis vælger at erhverve sig en solcreme med høj faktor. Da børn tit og ofte har en mere sart hud end voksne. Dette gør, at det kan være fornuftigt at lade sit valg falde på en solcreme, der har en faktor på 50.
Hvilken solfaktor bør jeg vælge?
Jo højere end solfaktor du vælger, desto mere vil solcremen beskytte din krop. Dog er det vigtigt at huske følgende: Vælger du eksempelvis en creme med solfaktor 30, vil den ikke beskytte din krop dobbelt så meget som en solcreme med en faktor 15. Dette er der dog mange, der tror, men det er dog ikke tilfældet.

Eksempelvis vil en solcreme med faktor 50 kun beskytte din krop 2% bedre end en solcreme, som har en faktor på 25. Dette er derfor i høj grad noget, man bør tage med i sine overvejelser.

Brug af en solcreme med omkring faktor 15 er en god løsning de dage, hvor solen ikke for alvor er slem. Er der derimod høj solskin og 30 graders varme, er det en rigtig god idé, at du sørger for at gå op i en faktor 25 – 30.

Såfremt du har en særlig sart hud, kan det i så fald være en god idé, at gå op i en solcreme med faktor 50. Husk dog blot på, at forskellen på en solcreme eksempelvis med faktor 30 og en solcreme med faktor 50 er forholdsvis lille.
Prisforskellen på solcreme er stor
Når der skal gøres et køb af en ny solcreme, så skal man som forbruger naturligvis sørge for, at holde godt øje med prisen i forbindelse med, at man skal ud for at have gjort sit køb, således man ikke foretager sit køb et af de steder, hvor prisen er for høj.

Følgende ting kan påvirke prisen på solcreme:
1. Mærket på den pågældende solcreme
2. Solfaktoren
3. Hvilket sted du køber din solcreme
Køb din solcreme online og spar penge
Ved køb af ny solcreme, kan det for dig som forbruger, vise sig at være en stor fordel at gøre dit køb online. Det skyldes ganske simpelt, ved at gøre dette vil du få mulighed for at få væsentligt mere for dine penge. Noget mere end du vil få ved at købe en solcreme i de fleste fysiske butikker. Internettet rummer desuden tit og ofte et betydeligt større udvalg af solcremer end det udvalg, du kan finde i rigtig mange fysiske butikker.

Kombinationen af disse to fordele, er naturligvis med til at gøre det ekstra attraktivt. For dig som forbruger kan det godt betale sig, at få gjort dit køb af en solcreme online. Du kan derved både sikre, at du får fat på det helt rette produkt – og samtidigt sparer penge.

Nedenfor får du 5 konkrete bud på nogle af de bedste solcremer til sommeren.

5 bud på en god solcreme til sommer

Testvinder: Biotherm Creme Solaire Anti-Age SPF30 – Solcreme (50ml) – Bedst i test

Biotherm er en velkendt producent af solcremer og har igennem tiden lavet en lang række gode kvalitetsprodukter – eksempelvis denne solcreme med faktor 30. Denne solcreme er lavet til at beskytte din hud imod solens UV-stråler. Samtidig med at cremen beskytter dig mod solens stråler sikrer den dig samtidig mod mørke pletter, rynker og ikke mindst dehydreret hud.

Her er der derfor tale om en rigtig god solcreme, som ikke blot er UV-beskyttende men samtidig også hjælper dig og din hud på flere fronter. Et rigtig godt valg til dig der ønsker en god solcreme med en høj faktor, der sikrer din hud, når du skal ud og nyde solen i løbet af sommeren.

Avivir Aloe vera Sun lotion SPF15 (150 ml)

Denne solcreme fra Avivir er økonomisk og har desuden indhold af E-vitamin. Solcremen er desuden både miljø- og allergivenlig og indeholder ikke parfume. Denne solcreme vil derfor være et godt valg for dig, der eksempelvis døjer med parfumeallergi – eller dig som vægter de miljørigtige produkter.

Derma solcreme SPF30 (200ml) – Bedst til prisen

Derma er et velkendt brand indenfor personlig pleje og har altid været kendt for at producere kvalitetsprodukter. Denne solcreme fra Derma er bestemt ikke en undtagelse! Her får du en rigtig god kvalitetssolcreme, der ikke bare beskytter huden mod solens stråler, men som samtidig også er medvirkende til at sikre din hud imod udtørring, da den gør din hud blød og smidig.

Solcremens faktor 30 er med til at sikre dig mod solens ultraviolette stråler og er desuden god både til børn såvel som voksne.

Beauté Pacifique Stay Outside Solcreme SPF30 (200 ml)

Her får du en unik og fugtgivende solcreme til din krop. Foruden at beskytte mod solens UV-stråler vil du ved køb af denne solcreme desuden også få E-vitamin.

Solcremen har en faktor 30, hvilket er med til at forebygge risikoen for solskoldning samtidig med, at cremen desuden også vil mindske risikoen for, at du får varige solskader i form af ældet hud. Alt i alt et godt produkt til hele kroppen. Dog ligger denne solcreme fra Beauté Pacifique i den lidt dyrere ende, da man betaler lidt over 200 kroner for en flaske på 200 ml.

SunSpa Spray on Solcreme SPF30 (125 ml)

Hvis du er typen, der foretrækker en let og hurtig løsning, når du skal have kroppen beskyttet mod solen. Så kan en god og effektiv løsning være at gøre brug af en SuneSpa Spray on Solcreme. Med denne Spray on kan du nemt og hurtigt blive beskyttet mod solens stråler – samtidig med, at denne spray efterlader din hud blød og lækker. SunSpa Spray on Solcremen er faktor 30 og kan købes til blot 149 kroner og har et indhold på 125 ml.

Bedømmelse – hvilken solcreme skal jeg vælge?

Vi har testet de ovenstående 5 produkter og har udvalgt de to produkter, som vi mener, er det det bedste køb. De to produkter er delt op henholdsvis i ”Bedst i test” samt ”Bedst til prisen”.

Bedst i test
I vores solcreme test 2018 har vi i høj grad vægtet effekten af de forskellige solcremer, der er på det danske marked. En af de solcremer, som vi i særlig grad mener er blandt en af de bedre på markedet, er Biotherms Creme Solaire Anti-Age SPF30 Solcreme.

Med 3-dobbel beskyttelse både i form af UV-beskyttelse samt effektiv beskyttelse mod rynker, mørke pletter samt dehydreret hud, har vi valgt at lade denne solcreme fra Biotherm vinde titlen som ”Solcreme bedst i test”.

Solcremen er effektiv og hjælper på flere forskellige fronter. Den er samtidig mulig at købe indenfor et fornuftigt prisleje. Hvilket samlet set gør, at vi vil anbefale netop denne solcreme til dig, der gerne vil ud og nyde det det gode vejr til sommer.

Du finder solcremen ved at klikke her.

Bedst til prisen
Det produkt som vi vurderer, der er bedst til prisen, er uden tvivl Derma solcreme SPF30 (200 ml). Med dette produkt vil du nemlig kunne få et rigtig godt kvalitetsprodukt, som ikke bare beskytter mod solens UV-stråler. Solcremen er nemlig også lavet således, at den efterlader din hud blød og smidig – og modvirker samtidig udtørring af huden.

Denne solcreme fra Derma ligger desuden i et særdeles attraktivt prisleje til den prisbevidste forbruger, som gerne vil have mest muligt ud af sine penge. Her får man nemlig en kvalitetssolcreme med et indhold på hele 200 ml. til en pris på blot 89,95 kroner.

Du kan købe solcremen ved at klikke her.

ANDRE POPULÆRE GUIDES