Stegetermometer test

Når der skal steges kød, så er det altid vigtigt at have et stegetermometer ved hånden, så man kan følge med i, hvor høj temperaturen er, så man sikrer, at der opnås den optimale tilberedningstid. Vi har derfor testet seks forskellige stegetermometre i forskellige prisklasser. Nogle er avancerede, mens andre er enkle, så der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Testvinder: Idigit bluetooth-stegetermometer

Det første stegetermometer i vores test er fra mærket Idigit. De arbejder med den bedste digitale teknologi og har fokus på at lave forbrugerprodukter til hjem og arbejde. Derudover går de op i et flot design og en stor funktionalitet, og det må man sige, at dette bluetooth-stegetermometer har.

Dette bluetooth-stegetermometer fungerer som alle andre stegetermometre ved, at man sætter det i kødet for så at kunne se kødets temperatur. Her er der så bare den ekstra ting, at dette stegetermometer kan kobles til din smartphone via wifi, og så kan du holde øje med temperaturen på din telefon via en app. Det betyder, at du ikke behøver at gå ud i køkkenet eller ud til grillen for at tjekke temperaturen hele tiden, hvilket er superpraktisk, hvis du har gæster. Derudover er der to målesonder, der gør det muligt at måle to forskellige retter på samme tid. Desuden kan du forudindstille tilberedningstider, der passer til et bestemt stykke kød, eller gøre det manuelt. Alt i alt er dette termometer et superfunktionelt termometer, og så ligger det til en fornuftig pris.

Cobb stegetermometer

Det næste stegetermometer er fra mærket Cobb, som laver diverse stegetermometre. Hvis du er mere til enkel madlavning og enkle stegetermometre uden al for meget avanceret teknologi, så vil dette måske være noget for dig.

Stegetermometeret fra Cobb er helt klassisk og fungerer således, at man sætter det i kødet, som ved ethvert andet stegetermometer. På stegetermometerets skive kan du læse hvor meget tilberedningstid forskelligt slags kød skal have, så du opnår den optimale tilberedningstid. Ellers er det bare med at følge med på skiven og holde øje med kødet og temperaturen på det. Det er altså til dig, der ikke har brug for en masse avancerede funktioner, når der skal steges kød

OBH stegetermometer 4771

Stegetermometeret 4771 er fra OBH. OBH er en virksomhed med nordiske rødder. De producerer primært elektroniske husholdningsprodukter og køkkengrej, og så har de stor fokus på funktionalitet og på at opnå et flot design. Designet er ofte udarbejdet i samarbejde med nordiske designere, så man er altid sikret et effektivt produkt, der endda også har et flot design.

Modellen 4771 kan bruges til stort set al slags kød, hvad end det er til lammekød eller fisk. Stegetermometeret har en justerbar måletemperatur, hvor det er gjort nemt at opnå den optimale tilberedningstid, alt efter hvad man er til. Displayet på termometeret viser både den valgte temperatur og den opnåede temperatur på samme tid, så man nemt kan holde øje med, hvor meget kødet mangler. Derudover har termometeret en timefunktion, og både ledning og spyd er varmebestandige i op til 380 grader. Det er altså et superfint stegetermometer, der er nemt og enkelt at bruge, og man vil med garanti opnå en god tilberedning.

Eva Solo cook’n’time stegetermometer

Familievirksomheden Eva Solo har over 100 års erfaring med at producere køkkenredskaber og produkter til hjemmet. Derfor er man også garanteret et lækkert og funktionelt produkt i et flot design, når man køber noget fra virksomheden.

Eva Solo har lavet et fikst lille stegetermometer, der har en 3-i-1 funktion. Det indeholder nemlig både et stegetermometer med spyd, timer og ur. Derudover kan man selv vælge, hvordan kødet skal steges, ved at vælge, om det skal være medium eller gennemstegt, og på den måde er man altså sikker på, at kødet bliver stegt, som man vil have det. Desuden har stegetermometeret et rundt og enkelt design, så det også kan stå fremme i køkkenet. Det er til dig, der går op i kvalitet og design.

Rösle stegetermometer

Med et stegemeter fra mærket Rösle går du helt sikkert ikke galt i byen. Rösle laver alverdens grej til køkkenet, og de har altså også lavet et supersmart og effektivt stegetermometer, der med garanti tjener sit formål.

Stegetermometret er lille og fikst og måler altså kun 22 centimeter i længden. Det ligner faktisk en stor nål, der bare skal sættes i kødet, og så får du altså en hurtig og præcis måling af stegetemperaturen. Det har en reaktionstid på 5 sekunder, så du skal altså ikke vente længe på et resultat, og så måler det både celsius og fahrenheit. Derudover er der en lille indbygget ophængskrog, så du altid kan hænge den op efter brug, så den ikke bliver væk i en stor skuffe. Det er et hurtigt og effektivt termometer, der giver dig det, du skal bruge.

Stegetermometer Grill’n’Go – bluetooth

Det næste stegetermometer er fra mærket Grill’n’Go. Hvis du ønsker et stegetermometer med lidt flere avancerede funktioner, så kunne dette stegetermometer være et rigtig godt bud.

Med stegetermometeret fra Grill’n’Go kan du nemt følge med i madens udvikling via din smartphone eller tablet. Den indeholder nemlig trådløs bluetooth, der kan kobles til dine enheder. Alt, du skal gøre, er at installere Grill’n’Go-appen. Du kan samtidig indtaste, hvilket slags kød du skal stege, og så foreslår termometeret altså selv en sluttemperatur, så man på den måde opnår den helt optimale tilberedningstid. Når maden er færdig, får du en alarmbesked fra den enhed, du benytter, hvilket altså er supersmart. Her får du et termometer, der ikke kun måler temperaturen, men et termometer, der også gør det nemmere for dig at lave mad

Find det stegetermometer, der dækker dine behov

Her har du altså seks gode bud på, hvad et stegetermometer kan indeholde. Så er det bare op til dig at finde ud af, hvad der bedst dækker dine behov, i forhold til om du er til det enkle stegetermometer med få funktioner eller til de mere avancerede med mange forskellige funktioner.

ANDRE POPULÆRE GUIDES