Tarotkort – Træk et tarotkort gratis online her [2024]

Oversigt:

Tarotkort har i tusinder af år været anvendt til at forudsige fremtiden og tilbyde vejledning til de store spørgsmål i livet. Traditionelt har det i diverse kulturer været almindeligt at søge hen til vismænd og -kvinder, der havde evnerne til at trække et tarotkort for dig og assistere dig med fortolkningen. Moderne tider har set en genopblussen af denne praksis, hvor mange nu vælger at benytte sig af muligheden for at trække tarotkort gratis, hvilket igen understreger tarotkortenes vedvarende appel.

spå fremtiden gratis, med Tarotkort

Mange mennesker holder sig tilbage fra at bruge tarotkort på grund af indtryk fra film eller bøger, hvor karakterer trækker “Manden med leen”, et kort der ofte fejlagtigt antages at varsle død. Dog er der faktisk ingen grund til bekymring. Tarotkortenes betydninger er ikke hugget i sten; de ændrer sig baseret på spørgsmålets natur og den specifikke situation. Det er essentielt at have et klart spørgsmål i tankerne, før man benytter sig af tarotkort for at spå fremtiden gratis. Ved at trække et kort, eller måske endda bruge funktionen til at trække dagens tarotkort gratis med 7 kort, åbner man op for personlig indsigt, idet gratis tarot læsning tilbyder vejledning baseret på den nuværende kontekst og de stillede spørgsmål.

Her kan du trække et tarotkort gratis online.

Rundt omkring på internettet er der mange forskellige muligheder for, at trække et tarotkort gratis. Det bedste sted er Horoskoper.net og det finder du ved at Træk et tarotkort.

På Horoskoper.net trækker du et tilfældigt tarotkort, og ud fra de kort får du en lægning.

Du skal have et spørgsmål til kortene

Som nævnt er det vigtigt, at man har et spørgsmål man ønsker at stille kortene. Man kan ikke bare få lagt sine tarotkort. Man bliver nødt til at være søgende, eller i tvivl om noget i livet. Kortene bruges derefter til at finde svar på disse spørgsmål.

I princippet kan du spørge kortene om alt ting. Der er som sådan ikke nogen grænser. Men ofte søger folk mod tarotkortene i spørgsmål om kærlighed og andre store tematikker i livet, som arbejde, økonomi eller familiekriser. Men kærligheden er en favorit. Møder jeg den store kærlighed? Det spørger mange om.

Ofte vælger professionelle der lægger tarotkort dog ikke, at beskæftige sig med død og sygdom.

Hvordan tyder man tarotkortene?

Der er mange forskellige måder at tyde tarotkort. Det vil du opdage, jo mere du dykker ind i tarotkortenes verden. Rundt omkring på nettet, og i et utal af bøger, vil du finde helt forskellige tolkninger af de selv samme kort. Grundlæggende kan man dog sige, at tarotkortene taler til os på to måder. En direkte og en underbevidst.

Den direkte er den forståelse som vi finder i tarotkortenes åbenlyse symbolik. Trækker du fx. “the lovers” betyder det at du inde længe vil møde stor kærlighed. Det kan både være fra en fremmede eller fra en du allerede har kær. Men kortene taler også til os på en mere indirekte måde via underbevidstheden.

Mange kan gå fra en lægning med en nyvundet energi og en oplevelse af “at se tingene klart”. Det behøver ikke være igennem kortenes direkte betydning, men grundet en mere ubevidst oplevelse. Man har måske svært ved at sætte ord på hvorfor man pludselig ved, hvad man skal gøre i en given situation, men følelsen er der, og det er en oplevelse som mange får, når de får lagt deres tarotkort.

Der er ligeledes mange forskellige måder at lægge kortene. Nogle bruger den helt simple model ved at stille ét spørgsmål og svare med ét kort. Andre bruger systemer hvor man fx. lægger kortene i en vifte, og laver en mere uddybende tydning ud fra flere kort.

Fortæller tarotkortene sandheden?

Som med alt andet åndeligt er det svært, at svare direkte på om det virker eller ej. Det er svært at komme med en videnskabelig begrundelse for hvorfor kortene virker. Men mange oplever kortene som en vigtig guide i livet, og i de seneste år er kortene blevet voldsomt populære.

Det er derfor måske helt forkert at spørge om kortene “virker”. I stedet skal man måske kigge på de mange mennesker som bruger tarotkortene i deres hverdag, og som kan fortælle spændende historier om hvordan fx. et englekort pludselig har varslet store ændringer i deres liv, eller hvordan kortene har hjulpet dem til, at blive afklaret om spørgsmål som har tynget dem igennem længere tid.

En ting er hvert fald sikker. Tarotkort bliver kun mere og mere populære.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er tarotkort?

Tarotkort er en række kort med forskellige billeder og symboler. Kortene er blevet brugt igennem mange hundrede år af vise mænd og kvinder til, at spå om fremtiden og vejlede i livet.

Hvordan lægger man tarotkort?

Der findes mange forskellige måder at lægge tarotkort. En simpel måde er, at stille et spørgsmål og trække et tarotkort. En anden måde er et lægge et helt mønster af tarotkort og lave en dybere tydning.

Hvad betyder de forskellige tarotkort?

Hver enkelt tarotkort har sin egen betydning, og kan samtidig tolkes på mange forskellige måder. Et tarotkorts betydning varierer derfor fra tydning til tydning.

Hvor mange tarotkort er der?

I et sæt tarotkort er der 78 kort. Men kortene findes i mange forskellige variationer. Nogle kort går dog igen i flere forskellige sæt.

Hvad koster tarotkort?

Man kan typisk få et sæt tarotkort for mellem 100 og 300 kr.

Vores konklusion

Tarotkort kan være en terapeutisk oplevelse for nogle. For andre er det blot underholdning. Lige meget hvad bliver det mere og mere populære i disse år. 

Hvis du har lyst til at prøve det kan du række et tarotkort ved at følge linket længere oppe i denne guide.

Og hvem ved? Måske afslører den noget om din fremtid, som du ikke vidste i forvejen. 

Du kan også læse vores guide til clairvoyance

Vores konklusion

ANDRE POPULÆRE GUIDES