Termokrus test – Se top 5 Bedste Termokrus

Et termokrus er altid godt at have ved hånden, hvis man ikke lige når at få drukket morgenkaffen, inden man tager afsted på den lange arbejdsdag. Om efteråret og vinteren kan det også være dejligt, hvis man har mulighed for at medbringe sine varme drikke, såsom te eller kakao, som man kan varme sig lidt på, når vintermorgenerne føles ekstra kolde. Med et termokrus forbliver din kaffe, kakao, te, eller hvad det ellers måtte være, altså varm. Der er ikke noget værre end at drikke en kold eller lunken kop kaffe eller te, og det slipper man altså også for, hvis man investerer i et funktionelt termokrus. Der findes et hav af forskellige varianter i fine farver og med forskellige mønstre. Dog er det selvfølgelig ikke alle termokrus, der er lige effektive, og vi har derfor lavet en test, hvor vi har samlet de fem termokrus, der, ifølge os, klarede sig bedst. Derfor kan du med fordel bruge vores anbefalinger som inspiration, inden du tager ud og investerer i dit nye termokrus, så du kan blive klar til den kolde vinter.

Testvinder: Objektivtermokrus

Det første termokrus i vores test er dette sjove og finurlige termokrus, der forestiller et kameraobjektiv. Det er altså et superfint og sjovt termokrus, der helt sikkert holder på varmen. Kruset måler 16 centimeter i højden og 10 centimeter i diameter og kan rumme ca. 3,5 deciliter, så det har altså tilmed også en god størrelse, så du har mulighed for at tage den største kop kaffe med på farten om morgenen.

Ud over at have et sjovt og anderledes design, skal du vælge det, fordi det er lavet i et praktisk materiale. Det er nemlig lavet i materialer som rustfrit stål, plastik og gummi, så det nemt kan smides i opvaskemaskinen efter brug, og så er det heller ikke i fare for at gå i stykker, hvis du skulle tabe det på jorden. Derudover kan termokrusets låg skrues af og på, og der er tilmed indbygget en lille åbning i låget, så man ikke nødvendigvis behøver at skrue låget af for at nyde sin varme drik. Vigtigst af alt tjener dette termokrus altså sit formål, nemlig at det holder drikken varm. Det er et fint krus til dig, der sætter pris på de sjove idéer og designs.

Stelton to go click-termokrus

Det næste termokrus er fra det velkendte mærke Stelton, der laver alverdens dagligdagsvarer. Dette krus er en fancy model i flot og enkelt design, og det er uden tvivl et krus, der vil falde i god jord hos de fleste. Det er altså endnu et krus, der tjener sit formål til punkt og prikke.

Kruset er designet med en hvid pulverlakering i stål. Derudover har den en supersmart klik-funktion, der gør, at termokruset er nemt at åbne. Alt, du skal gøre, er at åbne det med et klik, kun med en hånd, og så kan du altså drikke løs af det fra alle sider, som om det var en ganske almindelig kop. Derudover holder dette krus altså supergodt på varmen, og så er det nemt at tage med sig på farten, når man skal ud. Det er et termokrus til dig, der sætter pris på et enkelt og stilrent design og at få serveret varm kaffe 24/7.

Stelton Emma-termokrus - 2 stk

Med den prisvindende Emma-serie fra Stelton, får du altså to termokrus på én gang. Dette termokrus er mere velegnet at bruge til sine gæster end at tage med på farten, da der ikke medfølger et låg, og så er termokruset desuden også lavet i porcelæn. Men ikke desto mindre er det et superflot termokrus i et fint design, og samtidig er det meget funktionelt.

Kruset måler 10 centimeter i højden og 8 centimeter i bredden, så det har en fin lille størrelse, hvor man med fordel kan servere en hurtig kop kaffe for sine gæster. Det er et stilrent termokrus og er perfekt til dig, der godt kan lide at dække et fint bord til eftermiddagskaffen.

WOW gear-termokrus

Dette termokrus er fra mærket WOW gear og er altså endnu et supereffektivt et af slagsen og også et, vi var helt vilde med, efter vi havde prøvet det af. Dette krus kan altså holde din drik varm i helt op til seks timer på grund af en dobbelt vakuumisolering, og så kan det indeholde 400 milliliter, så du altså med fordel kan tage en stor kop kaffe med på farten. 

Noget andet smart ved dette krus er, at det har en 360 graders drikkekant, og så er det lavet i rustfrit stål, så det altså er nemt at holde rent. Derudover besidder dette termokrus et flot og nordisk design og er altså helt perfekt til dig, der vil have, at din kaffe holder temperaturen i mange timer.

WOW gear-termokrus, galvaniseret

Det sidste termokrus, der nåede gennem nåleøjet i vores test, er endnu et termokrus fra mærket WOW gear. Dette termokrus minder meget om det andet fra WOW gear, som vi også var vilde med i denne test, men dette er altså et specialdesignet termokrus, der besidder en trykventil, der simpelthen kan betjenes med en hånd. Derudover kan den også indeholde helt op til 400 milliliter, og så er det også designet i et flot nordisk design.

Dette er altså endnu et krus, der er supereffektivt, og som vi var helt vilde med, da vi prøvede det af. Så hvis du ønsker, at din kaffe skal holdes varm i flere timer, så er det helt sikkert dette termokrus, du skal investere i.

Bedst i test

De ovenstående testeksempler er altså dem, som vi mener, er bedst i test. Alle udgaver kan varmt anbefales, så alt, du skal gøre, er, at finde ud af, hvilke behov du har, når det kommer til termokrus. Derefter kan du med fordel bruge vores gode anbefalinger som inspiration i jagten på dit nye og funktionelle termokrus. På den måde skal du aldrig drikke kold kaffe mere.

ANDRE POPULÆRE GUIDES