Test: 5 lækre iPhone covers til 5 forskellige behov

ANNONCE

Vi ved alle, at det er smart at beskytte sin iPhone med et cover mod slag og generel hverdagsbrug. Men for mange kan det være svært at finde det helt rette iPhone-cover i det store udvalg. Hvad der følger, er en test af 5 vidt forskellige covers, så du kan få inspiration til at vælge det cover der passer lige til dig.

Ekstra beskyttelse, uændret look

Et godt iPhone-cover er en essentiel del af at beskytte sin iPhone, og de fleste vælger da også at købe et sådant cover. Alligevel er nogle lidt tilbageholdende. Dette skyldes ofte, at de mener coveret ødelægger iPhonens elegante design. Puros 0.3 nude-cover, er et godt eksempel på at det ikke behøver være sådan.

Puro-coveret er ultratyndt og transparent cover i materialet TPU. Dette materiale er lækkert og fleksibelt, men stærkere end for eksempel silikone. På den måde opnår du god beskyttelse, uden at der ændres for meget på iPhonens udseende. Coveret kommer desuden i en række farver, så du kan give iPhonen et personligt twist uden at ændre for meget.

Retro-cool og godt beskyttet

Vil du gå i en helt anden retning, og gerne vil ændre din iPhones udseende helt, og gøre den mere personlig, er der en række covers med forskellige print på bagsiden, der kan give din iPhone lidt ekstra personlighed. Retro TPU cover med et nice kassettebåndsprint på bagsiden er et glimrende bud i denne kategori. Coveret er igen lavet af TPU og sørger derfor for god beskyttelse, uden at være for stor til lommen.

Total beskyttelse og råt look

Er du hellere typen der ønsker ultimativ beskyttelse, det kan for eksempel være du er håndværker eller har andet arbejde på byggepladser eller lignende, er der også covers til iPhone der går lidt ekstra langt for den ultimative beskyttelse. Et såkaldt Håndværker iPhone cover er i denne situation vejen at gå.

Et håndværkercover går meget lidt på kompromis med beskyttelse, og det har visse bagsider stilmæssigt. Coveret har en stor gummikant langs siden der særligt beskytter skærmen fra slag. På bagsiden er der en afstiver for at beskytte med eventuel bøjning. Dette medfører et ret bulende cover, men også et cover der har sin eget rå look.

En lækker ekstra feature

Et cover er dog mere end blot beskyttelse og udseende. Mange covers har indbyggede features der gør din dagligdags omgang med iPhonen lettere og gør at du kan få mere ud af telefonen. En sådan feature der er blevet særligt populær, er standardcovers med en kickstand bagpå. På den måde kan din iPhone stå op på alle slags overflader når du er på farten.

Et lækkert cover i denne kategori er iPhone X Rotating Ring Kickstand TPU Phone Case. Coveret er et standard, sort, TPU-cover, men med en indbygget, roterende ring på bagsiden. Denne ring kan slås ud, og både bruges som kickstand, eller til at få et bedre greb på iPhonen. Det sidste er særligt lækkert i takt med at iPhones bliver større og større.

Eksklusivitet og attention-to-detail

De fleste iPhone-covers er ikke videre dyre investeringer. I prisklassen 50 til 150 kroner er der mange muligheder at få, blandt andet alle de foregående covers. Der er dog også et stort marked for mere eksklusive iPhone-covers derude, med lækrere materialer bedre funktioner og generelt højere kvalitet. Et sådant cover er Qialinos Classic Genuine Leather Case for iPhone.

Dette cover er, som navnet antyder, lavet i ægte læder. Coveret er dog slankt og elegant som et TPU cover, og giver også fremragende beskyttelse. Med en frontklap, også i læder, er skærmen desuden ekstra beskyttet. Denne frontklap har desuden indbygget auto-sleep/wake funktion så iPhonen åbnes automatisk med coveret og lukkes når det lukkes. Alt i alt et lækkert og eksklusivt cover.