Test af brusetabletter fra PurePower

Der kommer hele tiden nye, spændende ting på markedet, der skal gøre din træning bedre. Det der er det helt store lige nu, er brusetabletter. Her ser vi nærmere på brusetabletter fra PurePower, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.  

Hvad er brusetabletter?  

Brusetabletter også kendt om elektrolyt tabletter, er blevet meget populært indenfor træningskredse. Brusetabletterne bidrager til at opretholde din væskebalance, siden vi taber en del salt og elektrolytter under træning. Det er denne balancen, tabletterne genopretter. Det er derfor brusetabletter er blevet så populære, men hvad skal du vælge? 

Brusetabletter fra PurePower  

Det er meget smag og behag, når du skal vælge brusetabletter fra PurePower, derfor er dette noget der i stor grad spiller ind, når man skal teste brusetabletter. Brusetabletterne kommer i forskellige smager, som for eksempel citrussmag eller bærsmag. De brusetabletter du finder på PurePower, er af mærket Hydro. Elektrolytterne har en hydrerende effekt på din krop, magneisum nedsætter risikoen for at du skal få ubehagelige kramper og tabletterne indeholder også vitamin B6. Dette er et vitamin som påvirker blodlegemerne, og hvor meget oksygen de kan mættes med. Man skal huske at behovet for væske øger drastisk når man træner, derfor er en brusetablet opløst et vand, et ekstra boost når du træner.  

Hydro Plus indeholder også koffein, så man får endnu et ekstra træningsboost. Den indeholder også Vitamin C og kan fås med hindbærsmag eller citrussmag. Vitamin C bidrager til at styrke dit immunforsvar, og kan også bidrage til at mindske træthed.  

Brusetabletter er en nem og effektiv måde at lave en sportsdrik der gør at du kan yde det lille ekstra. Vi har brug for elektrolytter og salt når vi træner, og du yder simpelthen meget bedre, når din væskebalance er i orden. Derfor er brusetabletter fra PurePower det perfekte tilskud til din træning.