Test af fire sofaer til fire behov

ANNONCE

Er du på markedet efter en ny sofa, er der ofte en masse ting at have i tankerne. Hvilken stil er du ude efter? Hvad skal sofaen bruges til i hverdagen osv. Hvad der her følger, er en test af fire forskellige sofaer, der spænder bredt i størrelse, sofatype og design, så der er til enhver smag.

Diskret elegance, stor komfort

3-personerssofaen CL700 fra Tobruk, er på mange måder en sofa, der simpelt, men elegant, gør det en sofa skal gøre. Der er tale om en rummelig sofa, der snildt kan have plads til sine tre personer, og en sofa der desuden leverer top-komfort. Kombinationen af siddehyndernes koldskum og ryghyndernes polydun, giver en formidabel siddeoplevelse.

Stilen er desuden let at få til at passe ind i forskellige indretningsstile. Det slanke, elegante design og de lækre, grå stof er stilet, dog uden at det tager for meget fokus. Er du typen der godt kan lide farver og statements i din boligindretning, er dette måske ikke stilen for dig, men for dig der sætter pris på underspillet stil og en masse komfort, er Tobruks sofa et lækkert valg.

Klassisk med et twist

Skal der være lidt mere gang i den, uden at der gås på kompromis med klassiske stilidealer, er Houstons sofa med open end en glimrende løsning. Sofaen er en klassisk, rummelig lædersofa, med alt hvad der til hører – blandt andet en masse komfort. Open-end-delen kan både bruges til at have ekstra gæster siddende, men er også ideel til at smække benene op på og nyde sofaens glimrende siddekvalitet.

Sofaen er elegant og tidløs i sin stil, men læderets lækre cognac-farve giver dette klassiske design et twist, der får sofaen til at skille sig ud. Kombineret med de sorte metal-ben, er der tale om en sofa der både formår at være klassisk og unik. Alt i alt er sofaen til dig, der kan lide at lave et statement, men gerne vil holde stilen klassisk og tidløs.

Praktisk og underspillet stil

Måske du ønsker pladsen og komforten fra Houston-sofaen, men gerne vil have noget mere minimalistisk og underspillet. Her er Torinos 2,5 pers sofa med open end et oplagt bud. Til dagligt fungerer sofaen godt til to personer, hvor open-enden, ligesom på Houston-sofaen, fungerer som et glimrende sted at smide benene op. Kommer der så gæster, er der pludselig god ekstra plads omkring kaffebordet.

Stilen er dog som sagt, mere underspillet, dog uden at den mister det klassiske look. Det grå dessin-stof og de store hynder er elegante, samtidig med, at de indbyder til bare at smide sig i sofaen. Alt i alt er sofaen perfekt til dig, der gerne vil have komfort, plads til gæster og en sofa der ikke tager al opmærksomhed i stuen.

En med det hele, tak!

Ved første øjekast ligner Mantovas U144 sofa en klassisk, sort lædersofa. Og det er den da også langt hen ad vejen. Som andre sofaer af denne type, er der ikke sparet på lædersofaens klassisk stil og komfort. Sofaen er lige til at smide sig i, mens de smalle, sorte metal-ben tilføjer en let kvalitet, der gør at sofaen ikke virker for tung og ”flyder-agtig”.

Det er dog ikke benene der gør at sofaen skiller sig ud fra andre sorte lædersofaer. Det er det den kan. Igen, har den en open-end, der kan fungere som chaiselong, men det er i den anden ende af sofaen, du finder dens komfort-hemmelighed. Sofaen har i det ene sæde indbygget el-recliner, så sædet kan gå fra et normalt sofasæde, til en lækker lænestol ved bare at trykke på en knap. Så er der bare tilbage at sikre sig sædet før nogen andre, og læne sig tilbage i ypperlig komfort.