Test af mini massagepistol – virker den så godt som de store?

Oplever du ofte ømme muskler, har du meget arbejde hvor du sidder ned eller træner du en del? Så er en massagepistol nok noget for dig. Slap helt af i musklerne og giv slip på den anspændt du går og døjer med. Opdag den fantastiske ro i kroppen man får, nå man endelig giver slip. Med en mini massagepistol kan du have løsningen i bare din træningstaske eller håndtaske.

Har du ofte ømme skuldre, når du har fri fra arbejde, eller er du lidt træt i musklerne efter træning? Men har du måske ikke råd eller tid til at få en massage. Så er det måske tid til at investere i en Optima-go mini massagepistol. Den er lille og let og kan nemt haves med overalt. Desuden er det også en billig løsning, og et produkt du kan blive ved med at bruge ude i fremtiden. Der er nærmest som en investering i din fremtid.

Hvad kan man bruge den til?

Men en Optima-go mini massagepistol findes der forskellige hoveder, som er tiltænkt forskellige dele af kroppen, så du for eksempel kan få løsnet dine anspændte skuldre på den helt rigtige måde. Derudover får du også en lille rejsetaske og USB-C opladerkabel med. Den virker også fremragende, selvom den er lille og kun vejer 420 gram. Så størrelsen går i den grad ikke på kompromis med ydelsen, og den er lige så effektiv som større modeller.

Fordele og kvaliteter

Optima-go minimassagepistoler har mange funktioner og kan genoplades på blot tre timer. Du skal bare bruge en USB-oplader, så du kan også oplade den på farten for eksempel i din bil eller med en power bank. Desuden larmer den ikke særlig meget med et lydniveau på mellem 58 og 60 dB. Massagepistolen har desuden også 3 forskellige hastigheder, så du kan tilpasse dig dit behov.