Test af padel tennis som sportsgren

ANNONCE

Har du hørt om padel tennis? Hvis ikke det er tilfældet, så er det på høje tide. Padel er blevet en sportsgren, der har vundet ekstrem stor popularitet i Danmark det seneste år. Det er dog ikke en ny sportsgren, da det i mange år har været en af de absolut største sportsgrene i Spanien samt Sydamerika.

Vi denne test kigger vi nærmere på padel tennis. Vi belyser nogle af de grunde til, at padel har taget Danmark med storm. Derudover vil vi kort komme ind på, hvorfor det meget vel kan være en sportsgren for dig, hvis du eksempelvis allerede har spillet badminton, squash eller tennis.

Padel tennis er en ketchersport

Som du måske allerede har regnet ud, så er der her tale om en ketchersport. Det er primært en sportsgren, som der spilles af 4 mennesker (2 på hvert hold). Det ér dog også muligt at spille ”single”, hvor der er 1 på hvert hold.

Har du spillet ketchersport før, så vil du typisk have en anelse nemmere ved at lære spillet. Det er dog langt fra umuligt, hvis ikke man tidligere har stiftet bekendtskab med en ketcher.

Mere aktivt spil end i tennis

En af grundene til, at padel tennis er blevet så populært, er grundet den store mængde af aktivt spil. Har man spillet tennis før, så kan man måske nikke genkendende til, at der er langt imellem de lange sæt. I padel tennis er der typisk en del flere slag. Det skyldes blandt andet, at bolden gerne må ramme banderne. Der sikrer, at bolden forbliver i spil oftere, end hvad det er tilfældet i tennis eller badminton.

Padel tennis kan spilles i mange byer i Danmark

I dag er der mulighed for at spille padel tennis i mange forskellige byer i Danmark. I Aarhus er der eksempelvis hele 2 haller, der tilbyder padel tennis. Derudover er der flere og flere byer, der er begyndt at planlægge bygning af nye baner til formålet.

Som tidligere nævnt er denne sportsgren langt fra ny. Det er dog først på det seneste, at den rigtigt har fået fat i de danske sportsinteresserede.

Udstyr til padel kan købes online

Ofte er der mulighed for at låne udstyr ude hos padel klubberne. Man kan dog godt have et ønske om et ordentligt bat og nogle gode bolde. Derfor kan det være rart at vide, at dette udstyr faktisk kan købes online. En af de webbutikker, der tilbyder padel udstyr, er Ketshop.dk. Her finder du et stort udvalg af alt indenfor ketchersport.