Test af støvsugere: Bosch støvsuger er den solide vinder

Har du hørt det? Bosch laver simpelthen de bedste støvsugere på markedet. Og du kan blive den heldige ejer af en. Der findes masser af gode støvsugere på markedet, og her finder du en gennemgående test af de bedste af dem. Så hvis du står og mangler en støvsuger derhjemme, så læs videre og bliv klogere på, hvilken støvsuger du skal investere i næste gang.  

Efter en omfattende test af støvsugere, Den Store Stovsugertest, kan vi konkludere at det er en Bosch støvsuger, der løber med titlen “bedst i test”. Både bosch, miele og electrolux har igennem en årrække produceret kvalitetsstøvsugere til alle dem med fnullermænd, spindelvæv og gulvtæpper derhjemme. Men det er altså bosch, der løb af med sejren i sidste ende.  

Selv støvsugere skal testes, inden du køber den. Foto: Pixabay 

Støvsuger til hele huset 

Vi er nået et punkt i historien, hvor en støvsuger ikke bare er en støvsuger. Det er også en livsstil. De fås i så mange varianter efterhånden, at det er lige før, vi er, hvad vi støvsuger. Det gælder ikke bare, hvad det er vi støvsuger op, men i sandhed også hvilken slags støvsuger, vi støvsuger med.  

Robotstøvsuger 

Robotterne kommer! og bosch støvsuger. Denne støvsuger er til dig, der ikke har tid til at støvsuge i det daglige. Så kan en robotstøvsuger klare støvet, når du er på arbejde, eller mens du ligger og tager en lur ovenpå. Vigtigst af alt behøver du nemlig ikke røre en finger imens.  

Selvom en robotstøvsuger er grundig, er den alligevel ikke helt så grundig, som du selv ville være. Til gengæld kommer den tæt på. Og du kan få modeller, der kører sig selv til opladning, når de har brugt al deres strøm. Det må man sige er intelligent.  

Håndstøvsuger 

En håndstøvsuger er lige præcis, hvad navnet lægger op til. En støvsuger, du kan have i hånden. Så hvis du har spildt krummer i sengen eller på sofaen, så behøver du ikke tage den helt store støvsuger frem, men kan nøjes med den lille. 

Bosch laver særdeles gode håndstøvsugere, og mange af dem har fået 5-stjernede anmeldelser. De klarer sig nemlig rigtig godt til lige præcis denne opgave som krummernes fjende nummer et. Med en bosch håndstøvsuger i hænderne, så kan du let og elegant komme dem til livs.   

Ledningsfri støvsuger 

Når du tager en svingom med din støvsuger, så er der kun én ting, der kan være i vejen: Ledningen. Den sætter sig fast alle vegne, og den er aldrig lang nok. Det problem kan du hurtigt kommer til livs. Med en ledningsfri støvsuger behøver du aldrig mere spekulere over skvatte over ledningen igen.  

En ledningsfri støvsuger er lige præcis så fri og handy, som den lyder til at være. Du kan svinge rundt om dig selv flere gange, imens du danser til din yndlingsplade, samtidig med at du får taget rengøringen. Så kan du blive støvfri på en sjov og hyggelig måde uden at bekymre dig om løse ledninger.  

Få det reneste hjem med den rette bosch støvsuger. Foto: Unsplash 

Bedst i test: Bosch slår dem alle sammen 

Bosch støvsuger er bare bedst. De slår både miele og electrolux med flere fnullermænd. Du får den karakteristiske tyske arbejdsetik og grundighed i en bosch støvsuger. Og det er ofte et produkt, der er værd at investere i. Og så holder den i mange år, fordi den er lavet af gode og stærke materialer. 

De laver samtidig støvsugere, der er enormt energivenlige. Bosch har taget den seneste innovation inden for støvsugerteknologi og placeret i deres egne støvsuger, hvilket giver en langt bedre sugeevne end tidligere samt mindre energiforbrug for samme ydeevne.  

Og så laver de endda en poseløs støvsuger. Hvis du er træt af, at dine støvsugerposer ofte bliver fyldte, så din støvsuger mister sugeevne, så kan du overveje at investere dine penge i en poseløs bosch støvsuger. Det er en innovativ teknologi, som er kommet for at blive.  

En poseløs bosch støvsuger er smart, hvis du kommer til at støvsuge din yndlingsmønt eller en værdifuld skakbrik op fra gulvet. Så kan du kigge i beholderen og let finde den igen. Du behøver ikke som med almindelige støvsugerposer at finde lommelygten frem og endevende alt støvet for at finde frem til det, du er kommet til at støvsuge op.  

Bosch har også støvsugere til kæledyr, så hvis du vil forkæle din hund eller kat og slippe for alt det hår, de efterlader sig, så kan du give den en tur med støvsugeren. Med et mundstykke, der kan tage den slags hår let og elegant, så kan du slippe for dyrehår over det hele. Hvis der er noget, der er lige så slemt som støv, så er det katte- og hundehår over det hele, og det kan du komme til livs med en bosch støvsuger med mundstykke på.