Populære produkter

Produkt navn Pris Køb den hos
Freshgel Visco 3.999,-
Mayan Green 5.699,-
CPH Lurex - Komfortskum 1.234,-

Topmadras test

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i en topmadras, og vi vil komme med nogle af dem her i denne topmadras test. Med en topmadras til din seng kan du opnå en noget bedre komfort og støtte, og det kan være med til at resultere i, at du kan opnå en bedre nattesøvn. Herudover er en topmadras med til at beskytte resten af din seng og dermed forbedre din sengs levetid. En topmadras er også med til at give dig et bedre og mere hygiejnisk søvnmiljø, fordi du kan tage betrækket af madrassen og vaske det. Når du køber en kontinentalseng eller elevationsseng, vil en topmadras ofte være inkluderet, men nogle gange trænger de til at blive skiftet ud. Når du føler, at din seng er ved at blive slidt, kan du ofte sagtens nøjes med at skifte topmadrassen ud og ikke hele sengen. I denne topmadras test vil vi gennemgå syv forskellige modeller, som alle er værd at investere i, hvis du står og mangler en ny topmadras.

Med denne latex prestige topmadras får du en madras, der er utrolig støttende. Den er af rigtig god kvalitet, og den kommer med et aftageligt og vaskbart betræk. Dette betræk kan vaskes ved 60 grader, og det er med til at sikre dig, at du kan opnå et behageligt søvnmiljø i din seng. Selve madrassen er i størrelsen 180x210 og passer dermed til en dobbeltseng. Inde i madrassen finder du en 5 cm latexkerne, og det er netop denne kerne, der er med til at sikre dig en formidabel komfort, når du ligger på madrassen. Latex er det mest allergivenlige og langtidsholdbare materiale på markedet, og dermed vil du ofte få en god topmadras, når du vælger en med fyld af latex. Nærmere bestemt er denne madras en blended latex, og det er også med til at sikre madrassens høje komfortniveau.

Denne topmadras har en densitet på 70 kg/m3, og det er rent faktisk en del, når man sammenligner med andre madrasser på markedet. Densitet er et begreb, der fortæller noget om den modstand, du får mod din vægt, mens du ligger på madrassen. Når en madras har en høj densitet, kan du være sikker på, at du vil få den rette støtte, og det er uanset, hvad din vægt lyder på. Modstanden vil nemlig tilpasse sig individuelt til dig og din krop, og dermed vil du opnå den helt rette støtte med denne topmadras. Denne topmadras er en fast type, men det betyder ikke, at den er alt for hård. Begreberne hård og fast dækker nemlig ikke over det samme, når det kommer til madrasser. Selvom det er en fast madras, så er latexen elastisk og herved vil madrassen ikke føles for hård, men du vil opleve, at den har en jævn og lækker overflade.

Denne lækre topmadras kan du blandt andet få i størrelsen 90x200 cm, og den passer dermed til en enkeltseng. Madrassen er lavet med trykaflastende Visco og AEGIS Antibakterielt kølende vaskbart betræk. Det er en topmadras af utrolig god kvalitet, og den passer især godt til dig, der har en tendens til at få det varmt om natten, da madrassen har flere kølende egenskaber. Disse egenskaber er med til at skabe et meget behageligt søvnklima for dig. Modellen her har en nyudviklet form for visco. Her er der blevet indskudt gelperler i madrassen, og det er netop disse gelperler, der er med til at sørge for, at madrassen ikke overopheder. Disse gelperler er udover at være kølende også antibakterielle og allergivenlige, og madrassen passer derfor også til dig, der har allergi og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og dit søvnmiljø. Visco kaldes også nogle gange for memory foam eller celcius, så hvis du støder på nogle af disse navne, så er principperne altså det samme, som det er med visco.

Skumformen i selve madrassen er en, der automatisk blødgøres, når den opfanger din kropstemperatur. På den måde former madrassen sig efterhånden efter din krop, og du kan på den måde være sikker på at få den korrekte støtte, når du ligger på madrassen og skal sove. I selve thermogelen i madrassen er der placeret yderligere to cm visco. Det betyder, at du vil få en bedre og dybere komfort. Du kan få denne model til en rigtig god pris, og hvis du køber den hos Bedre Nætter, får du endvidere gratis levering og 30 dages returret. Hos Bedre Nætter har de endvidere prisgaranti, hvorfor du kan være sikker på, at du kan få det til den bedste pris hos dem.

Vil du have en topmadras med 100 procent naturlig latex fra Guatemala, så er denne Mayan Green det helt rigtige valg for dig. Modellen her er 160x200, hvilket passer til en stor trekvartseng, men du kan også få den i andre størrelser. Selve madrassen består af en seks cm latexkerne af det allerbedste og mest naturlige latex. Madrassen har tencel betræk, der er blevet fremstillet af træfibre, og det er også med til at understrege, at denne madras er et ægte naturprodukt. Udover at være lavet af naturlige materialer, så er denne madras også af rigtig god kvalitet. Den har endvidere den højeste elasticitet, du kan finde med hele 80 kg/m3. Der er også andre aspekter, der er med til at understrege, at denne madras er af utrolig god kvalitet. Den er nemlig både FSC, Rainforest Alliance samt Oeko-Tex certificeret, hvilket er et tegn på, at den lever op til en række gode standarter og krav.

Madrassen består som før nævnt af en seks centimeters tyk latexkerne, og det er med til at sikre, at du får et utroligt højt komfortniveau med denne madras. Herudover er madrassen utrolig elastisk, og det er også et af de aspekter, der er med til at gøre denne madras ekstra god og populær. Madrassen er alt i alt ni centimeter, og netop dette gør, at forholdet mellem selve kernen og resten af madrassen er perfekt afvejet og i balance. Med denne madras finder du ganske enkelt ikke en mere allergivenlig madras på markedet, og derfor vil denne madras være det perfekte valg for dig, der lider af diverse allergier. Madrassen her passer også til dig, der ikke har allergi, og den passer endvidere til alle kropsstørrelser og vægte.

Denne lækre topmadras er ikke en af de billigste på markedet, og det betyder at den er af rigtig høj kvalitet. Det er en topmadras bestående af lækkert latex, og netop denne model er i størrelsen 160x200 cm, hvilket passer rigtig godt til en trekvartseng. Modellen kan også fås i andre størrelser. Selve madrassen består af en kerne af 7 cm naturlatex, som er med til at sikre et meget højt komfortniveau. Herudover har den et lækkert betræk, som er aftageligt. Det vil sige, at du kan tage det af og vaske det ved 60 grader, og herefter vil det være så godt som nyt.

Betrækket består af polyester og bomuld, og herudover er det quiltet med fibervat. Højden på madrassen er alt i alt seks cm, og det betyder, at du kan få en madras, der kan forbedre din nattesøvn, uden den skal fylde særlig meget ekstra i din seng. Hvis du køber denne model hos Sengetid.dk, får du gratis levering samt 5 års garanti. Herudover arbejder de med prisgaranti, så de vil matche den billigste pris, du kan finde på denne model. Deres normale leveringstid er 1-3 uger, så du behøver ikke at vente særlig lang tid, før du kan tage din nye topmadras i brug og få en formidabel nattesøvn.

Hvis du er på udkig efter en billig, men god topmadras, så vil denne CPH Lurex model være et oplagt valg. Du kan få denne model i mange forskellige størrelser, der strækker sig fra 85x200 cm og hele vejen op til 180x210 cm. Det vil altså sige, at du kan få denne topmadras, uanset om du har en enkeltmandsseng, en trekvartseng, en dobbeltseng eller en eller anden seng derimellem. Denne topmadras har et eksklusivt Lurex betræk, der har en 3D ventileringskanal. Dette betræk er aftageligt, så du kan vaske det og dermed sove i en ren og frisk seng hver nat. Herudover har madrassen elastikremme i hjørnerne, der er med til at sørge for, at du får optimal stabilitet.

Madrassen her giver dig rigtig god støtte og komfort, da den tilpasser sig efter din vægt og dine trykpunkter, og på denne måde vil du opnå det helt perfekte komfortniveau. Materialet i madrassen er komfortskum, og den har en kernetykkelse på fire cm. Madrassens densitet er på 30 kg/m2, og det er dermed ikke den højeste densitet på markedet. På madrassen er der hele fem års garanti, og den er endvidere Oeko-Tex 100 certificeret, hvilket også vidner om kvaliteten på madrassen. Sidst, men ikke mindst er det værd at bemærke, at madrassen er blevet produceret indenfor EU. Ifølge Sengefabriksudsalgs hjemmeside giver flere kunder denne madras hele fem ud af fem stjerner, og det må siges at være et yderst flot resultat.

Også denne topmadras får du med det lækre latex fyld, som er blevet mere og mere populært blandt danskerne. Madrassen har en fem centimeters tyk kerne af naturligt latex, hvilket er med til at sikre, at du vil komme til at ligge rigtig godt på denne madras. Madrassen er endvidere blevet produceret af flere forskellige kvalitetsmaterialer, der tilsammen har skabt en rigtig god topmadras. Med denne model får du både en topmadras, der sikrer dig yderst god komfort samt kvalitet samtidig med, at den også er allergivenlig. Kernen i madrassen består af 100 procent latex, og latexkernen har en densitet på hele 70 kg/m3, hvilket er et godt og forholdsvist højt tal.

Det er utrolig vigtigt, at du vælger en topmadras med latex, hvor latexen er af god kvalitet, og netop dette får du med denne madras, og dette kan hjælpe til, at du kan opnå en bedre nattesøvn. Fordi densiteten er så høj, er det også en topmadras, der er mere fast i det end nogle af de andre modeller. Fastheden i denne madras gør, at du ikke vil synke ned i den, og dermed vil du få bedre støtte til din krop, mens du sover. Latex kan tilpasse sig brugerens vægt og form, og netop derfor kan du med denne madras få helt optimal støtte.

Den sidste topmadras i denne topmadras test er en lækker Dreams topmadras med memory skum. Denne model kan du også få i mange forskellige størrelser, og der er derfor rigtig gode chancer for, at du kan finde en størrelse, der passer perfekt til dig og din seng. Denne model er både designet og udviklet i Danmark, og du får hele fem års garanti på den. Den har en trykaflastende kerne, der består af fire cm memory skum. Madrassen giver ergonomisk støtte til både din ryg, skuldre og lænd, hvilket er utrolig vigtigt, når du sover.

Madrassen har et lækkert og åndbart 3D betræk, og dette betræk er med til at sørge for at aflede varmen fra madrassen, så du vil opleve en behagelig temperatur i sengen. Herudover kan betrækket som ved de andre modeller også tages af og vaskes ved 60 grader. Denne madras er endvidere Oeko-Tex 100 certificeret, og den har fået gode anmeldelser af kunder, der allerede har købt den. Dette vidner om, at folk, der allerede har købt denne model, er tilfredse med deres køb og synes, at madrassen lever op til deres forventninger. Madrassen har en samlet højde på syv centimeter, hvoraf fire af dem er kernen. Den har en densitet på 55 kg/m3.

Du kan bruge denne model, og de andre modeller i denne test til både boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering