Topmadras Test 2024 → De 15 bedste topmadrasser [Guide]

Der kommer hele tiden større og større fokus på danskernes nattesøvn, og hvad den har af betydning for hverdagen. En af de mest klare konklusioner lyder, at får man ikke nok søvn eller sover dårligt, vil man fungere dårligere i de vågne timer. Derfor er det yderst vigtigt, at man gør sit ypperste for at sove godt og komfortabelt om natten.

Mange tror, at det hele afhænger af sengen, men i virkeligheden kan rigtig mange gener om natten afhjælpes ved at vælge den rigtige topmadras hertil. Så inden du beslutter dig for at gå ud at købe en helt ny seng, bør du tjekke op på, om en topmadras muligvis kan løse dit problem. Du kan finde topmadrasser i adskillige størrelser, typer og modeller, og det burde derfor også være til at finde en, der passer til dig og din seng. Læs med her, og se, hvilke topmadrasser vi anbefaler.

Topmadras 80x200 cm

En topmadras skal passe til sengens størrelse, hvis ikke den gør det, får du ikke den optimale virkning ud af det. Derfor skal du anskaffe dig en topmadras med målene 80×200, hvis din seng måler 80×200. Denne størrelse topmadras er desuden egnet til personer, der ikke har brug for mere sengeplads end til én enkelt. Sådanne topmadrasser kan også fungere, hvis du har to små senge, der er skubbet sammen. Du kan også vælge at få to af sådan en størrelse topmadras til en 160×200 seng, hvis den du sover sammen med, har nogle andre behov end dig, hvad angår topmadrassen.

En topmadras i denne størrelse er egnet til hjem, hvor der ikke er særlig meget plads. Det kunne blandt andet være i en studiebolig, hvor rigeligt med plads er en sjældenhed. Vi giver dig her nogle af de bedste topmadrasser i størrelsen 80×200 på det nuværende marked i forskellige prisklasser.

Mayan Green har en kernehøjde på 5 cm og er en af de utrolig gode topmadrasser. Den er både allergivenlig, miljøvenlig, meget fast, hvilket vil sige at den besidder en høj støtte, og så tilpasser den sig kroppen, uanset hvordan man vender og drejer sig. Mayan Green Cloud er den bløde version af Mayan Green, og det den eneste certificerede kollektion af organiske latexmadrasser, der findes. Den har en latexkerne på 6 cm, hvilket betyder, at den giver maksimal støtte til hele kroppen.

En anden løsning er den 10 cm høje Norland Luksus Wonderpur, som er polstret med memoryskum. Denne type skum sørger for, at madrassen tilpasser sig efter kroppen og dermed støtter alle de rigtige steder. Er du en af dem, der fryser om natten, er denne også god til at holde på varmen. En billigere topmadras med latex er Deluxe – Latex. Denne har en 5 cm tyk latexkerne og giver dig en åndbar topmadras. Med en densitet på 70 kg/m3 er den ikke lige så fast, som Mayan Green, men giver stadig en høj støtte til hele kroppen. Den billigste i denne størrelsesklasse, er Athena Celcius, som er en af de tyndere topmadrasser med en 4 cm kerne af memory-skum. Den er derfor gavnlig til dig, der har brug for aflastning eller svært ved at holde på varmen. Den sidste, vi har med, er GOLD T110 WELLPUR, der også er en af de tykkere af slagsen med hele 10 cm kerne af AIR memoryskum og AIR gel memoryskum. Det betyder, at det er en af de topmadrasser med memoryskum, der køler i stedet for at holde på varmen.

Topmadras 90x200 cm

En topmadras i størrelsen 90×200 er egnet til en enkeltmandsseng i samme størrelse, men er til dig, der ønsker mere plads i sengen end en 80×200 kan give dig. Selvom denne er ti centimeter bredere end den ovenstående, er den stadig bedst egnet til de små lejligheder og boliger, da den kan placeres helt ind til væggen og ikke fylder ud i rummet.

Også i størrelsen 90×200 har vi fundet nogle af de bedste topmadrasser frem, og du kan uden problemer se, hvilke topmadrasser der er populære på det aktuelle marked til den pris, som dit budget tillader.

De topmadrasser, vi har taget med, har enten en kerne af latex eller memoryskum, og de har hver især forskellige fordele. Latex er ofte brugt, hvis der er brug for åndbarhed, hvor memoryskum er bedre til at holde på varmen.

Mayan Green er en af de topmadrasser med en latexkerne, som er helt naturlig og har en højde på 5 cm. Denne topmadras er særlig i topklasse, fordi den både er allergi- og miljøvenlig, og så har den en densitet på 75 kg/m3, hvilket betyder, at den yder en utrolig høj støtte. En anden topmadras med latexkerne er den blødere version, Mayan Green Cloud, og det er den eneste kollektion af 100% CO2 neutral latex. Med en kerne på 6 cm giver den en god støtte, og latexen sørger for, at den er åndbar og har en god ventilation. En tredje latex-topmadras er Lapur. Denne er tysk produceret og er her blevet kategoriseret som den bedste madras i test. Fordelen ved denne er en god zoneinddeling, og at den findes i tre forskellige hårdheder.

Memory Foam Topmadras er en af de topmadrasser, der har en kerne af memoryskum. Denne måler 7 cm. Madrassen former sig derfor efter kroppen og holder på varmen. Madrassen er derfor særlig egnet til dig, der har en krop, der kræver ekstra støtte eller som har svært ved at holde varmen. Visco Air er en anden løsning. Denne har en kerne på 6 cm, og som noget særligt har den et AIR betræk, der sørger for at lede fugt og varme væk fra madrassen. Derfor er den særligt til dig, der har det varmt om natten, men ønsker den ekstra støtte.

Den billigste løsning er Athena Celcius, som har den tyndeste kerne på 4 cm, men som stadig former sig efter kroppen og holder på varmen. Denne er særligt god, hvis du vil forbedre en ældre seng eller beskytte madrassen. Sidst har vi GOLD T70 DREAMZONE, hvilket også er en af de billigere. Vil du have en tyk topmadras med memoryskum som kerne, er denne en god løsning med sine 9 cm.

Topmadras 120x200 cm

120×200 er det, der kaldes for en lille trekvartseng, men helt officielt er den for lille til at være det. Også hertil er det muligt at finde en god topmadras i samme størrelse. Denne størrelse er særligt god til dig, der sover alene, men skulle det blive nødvendigt at sove to sammen, kan der også blive plads til dette. Det eneste, det kræver, er, at man ikke roder for meget rundt om natten, da man ellers kan komme til at forstyrre den, der ligger ved siden af.

Vi har fundet samtlige 120×200 topmadrasser frem til forskellige priser og med forskellige egenskaber, så du har en større chance for at finde en topmadras, der giver dig den bedste komfort om natten, så du kan sove godt. Alle har de det tilfælles, at de er af høj kvalitet.

I den billige ende finder du Athena med en latexkerne på 4 cm og har derfor den laveste kerne af de syv madrasser, vi har med her. Alligevel har den masser af støtte til kroppen. Den er særligt egnet til dig, der har allergi eller har det varmt, når du sover. En anden løsning fra den billige ende er GOLD T65 WELLPUR. Denne har en 8 cm tyk kerne af AIR memory-skum og former sig derfor naturlig efter din krop, uanset hvordan du ligger. Denne kerne er med til at afhjælpe smerter og gener. Betrækket på denne er antibakterielt og beskytter derfor mod diverse irritationskilder. En anden memory topmadras i den billige ende er Dream, der har en lav kerne på 4 cm. På trods af en kerne af memoryskum er denne udstyret med en teknologi, der sørger for at lede varmen væk. Skal vi op i de mellem prisklasser, finder du Koldskum Topmadras, som har en kerne, der er bestående af det højelastiske koldskum. Denne type kerne er særlig slidstærk, og du har derfor en god topmadras de næste mange år. I den højeste prisklasse finder du latexmadrasserne Norlund Luksus Latex, Mayan Green Cloud og Mayan Green. Norlund har den tykkeste kerne på 10 cm, imens de andre to har en på henholdsvis 6 cm og 5 cm. Alle tre formår at give en høj, støttende komfort, samtidig med at de er ventilerende,og derfor gode til dig, der har det varmt om natten. Hvis du har stor fokus på miljøet, vil vi anbefale da en af de to Mayan Green topmadrasser.

Topmadras 140x200 cm

En topmadras i størrelsen 140×200, er en topmadras, der passer til en seng af samme størrelse, som helt officielt kaldes for en trekvartseng. Det er ofte denne størrelse, som mange par går efter første gang, at de skal ud at have en seng, hvor der skal kunne være to i. Grunden til dette er, at disse mange gange bor i enten små lejligheder eller boliger, og der er derfor ikke plads til andet. En 140×200 er dog også en god størrelse til to personer, men igen kræver det, at man er to personer, der ikke fylder særlig meget, når man sover. Denne størrelse kan selvfølgelig også købes, hvis man er en enkelt person, men bare nyder at have meget plads at sove på om natten. Vi giver dig her et bredt udvalg af topmadrasser, der passer helt perfekt til trekvartsengen.

I dag er der utrolig meget fokus på miljøet, og derfor er der også blevet produceret to topmadrasser med fokus herpå. Mayan Green med en naturlig latexkerne på 5 cm og Mayan Green Cloud med en CO2 neutral latexkerne på 6 cm. Begge er yderst anerkendte og har fået flere udmærkelser. Har du mere fokus på, at din topmadras skal være billig, men stadig have kvalitet, kan du vælge Athena, med en 4 cm latexkerne, der sørger for både støtte og åndbarhed. Topmadrassen er både allergivenlig og virker afkølende.

En tykkere løsning er Latex Topmadras, der har en 7 cm latexkerne, der lige såvel er åndbar. Bliver 7 cm alligevel en tand for høj, kan du også vælge Deluxe – Latex, der har en kerne på 5 cm og som har en fordelagtig pris. Madrassen her er også både allergivenlig og åndbar. Koldskum Topmadras er en løsning i en anden boldgade, da dennes kerne består af det højelastiske skum, koldskum. Med denne får du høj og slidstærk komfort, der betyder, at du har en god topmadras de næste mange år. Sidst har vi GOLD T80 DREAMZONE, der igen har en åndbar kerne, som sørger for at lede varmen væk, hvis du er en af dem, der har det varmt om natten. Denne er desuden inddelt i fem komfortzoner, der giver den mest optimale støtte.

Topmadras 160x200 cm

En størrelse 160×200 i topmadras og seng er den mest optimale til parret, der ikke har plads til den store dobbeltseng, men stadig gerne vil have rigeligt med plads til at sove på om natten. Med denne størrelse er der rig mulighed for at kunne bevæge sig om natten og med den rigtige topmadras, vil partneren, der ligger ved siden af, knap nok bemærke, at man vender og drejer sig i løbet af natten. Denne størrelse er bedst egnet, hvis man er boende i en lejlighed eller bolig, hvor der er lidt mere plads. Den kommer nemlig til at fylde meget i de små boliger.

Vi har fundet en god samling topmadrasser i denne størrelse frem af høj kvalitet i forskellige prisklasser og med forskellige fordele. Derfor skulle vi gerne kunne guide dig ind på, hvilken topmadras der passer bedst til dig og dine sovevaner – og ikke mindst dit budget.

Kernen af de topmadrasser, som vi har fundet frem, er enten af latex eller memoryskum, og du skal derfor vælge det, der passer dig bedst. Latex har den fordel, at det er åndbart, og derfor er bedst egnet til dig, der har det varm om natten. Memoryskum kan have to fordele. Hyppigst er det godt til at holde på varmen, men enkelte teknologier gør det i stedet kølende. Den anden fordel er, at det former sig efter kroppen.

De bedste latex-topmadrasser, vi har fundet frem til dig, er Mayan Green med 5 cm kerne og Mayan Green Cloud med en 6 cm kerne, og som er noget blødere end Mayan Green. Begge har stor fokus på miljøet og er derfor produceret herefter. Foruden disse to er der også Latex Topmadras med en 7 cm kerne, der støtter på bedste vis, og Athena med den mindste kerne på 4 cm og hermed også er den billigste i størrelsesklassen.

De bedste topmadrasser med memoryskum er Visco AIR, der har en 6 cm kerne, der former sig efter kroppen, og hermed giver optimal støtte og forebygger smerter og gener. Dette er en af de topmadrasser med memoryskum, der har et betræk, der sørger for at lede varmen væk fra madrassen, og den er derfor bedst egnet til folk, der døjer med varme nætter. En anden mulighed er ViscoTemp, der i stedet sørger for at holde på varmen. Den er derfor ikke egnet til dig, der har det varmt om natten. Sidst har GOLD T110 WELLPUR, der har en tyk kerne på 10 cm, som er en blanding af AIR memoryskum og AIR gel memoryskum. Det betyder, at den har en kølende effekt, og er derfor oplagt til folk med gener, smerter og kredsløbsproblemer.

Topmadras 180x200 cm

Med en størrelse 180×200 har du den officielle dobbeltseng. Her er der rigeligt med plads til at sove på, og den er derfor helt ideel til parret, der ønsker at have plads omkring sig, når de sover. Med en god topmadras hertil vil man kun minimalt bemærke, hvis personen ved siden af sig har en urolig nat – med den rigtige topmadras skulle dette dog helst være en sjælden hændelse. Hvis man har forskellige behov, når det kommer til komfort og hermed topmadrasser, er det også muligt at købe to 90×200 topmadrasser, der hver især passer til den enkeltes behov. Sådanne to passer nemlig fint på en 180×200 seng.

En 180×200 topmadras passer bedst ind i et hjem, hvor der er rigeligt med plads. Derfor er det ikke den mest optimale løsning, hvis man bor i f.eks. en lille lejlighed. Hvis du har pladsen til det og ønsket om denne størrelse, finder du her nogle af de bedste modeller på markedet.

I den dyre ende har vi blandt andet Mayan Green og Mayan Green Cloud. Ved begge topmadrasser får du meget for pengene, og det er blandt andet understreget ved den store anerkendelse begge har fået. Mayan Green har en yderst høj støtte og komfort i sin 5 cm høje og naturlige latexkerne. Mayan Green Cloud er noget blødere end Mayan Green, men har stadig en høj komfort og støtte i sin 6 cm kerne. Denne er desuden en del af den eneste kollektion, der er bestående af 100% CO2 neutral latexkerne. Begge topmadrasser er allergi- og miljøvenlige.

Hvis du vil ned i en lavere prisklasse, er der også rigeligt med muligheder. Norlund Luksus Latex er også i den højere prisklasse. Dette er en af de tykke latexmadrasser med sin 10 cm kerne. Denne har en utrolig god ventilerende effekt trods tykkelsen, og det betyder, at den sikrer en behagelig nattesøvn og høj komfort. Billigere muligheder inden for latexkerne er CPH Lurex, der har en 4 cm kerne, der er bestående af komfortskum. Denne type skum minder meget om latex, da det har cirka samme fasthed som denne. Denne tilpasser sig din krop og trykpunkter, så du oplever god støtte hele natten.

Athena Celcius er en madras med memoryskum som kerne. Den virker derfor både varmeisolerende og aflastende for kroppen og er derfor særligt egnet til dig med kolde nætter. Dette er en af de tynde topmadrasser med kun 4 cm tykkelse. Noget helt andet er Koldskum Topmadras med en kerne af koldskum, hvilket er højelastisk materiale, der sikrer en solid topmadras langt ud i fremtiden. Sidst kan du også finde GOLD T75 DREAMZONE, der giver en behagelig og støttende nattesøvn.

Topmadras 180x210 cm

Med en bredde på 180 cm og en længde på 210 cm er denne størrelse topmadras egnet til de ekstra lange personer eller til dig, der ønsker ekstra plads på alle længder og breder. Størrelsen her svarer til det samme som en dobbeltseng, og den er derfor målrettet par, der bor i større lejligheder eller bolig.

Topmadrasserne i denne størrelse har alle forskellige fordele, som kan gavne dig og din nattesøvn. De har alle det tilfælles, at de er af høj kvalitet, men priserne er forskellige. Vi har samlet nogle af de bedste topmadrasser inden for de pågældende prisklasser i denne størrelse, og du burde derfor være i stand til at finde en, der passer til budget såvel som behov.

Alle de topmadrasser vi har fundet frem i denne størrelse, har en kerne af latex, og de virker derfor alle ventilerende, når man sover. I den dyre ende finder du de anerkendte Mayan Green og Mayan Green Cloud. Begge er særligt kendte for deres miljøbevidsthed og deres høje komfort, støtte og kvalitet. Mayan Green har en høj fasthed, der sørger for en maksimal støtte, hvor Mayan Green Cloud er til den blødere side.

Mangler du en topmadras til elevationssengen i størrelsen 180×200, kan du gå med TEMPRAKON Splittop. Denne her en 10 cm tyk luksuskerne, der sørger for den bedste støtte hele natten igennem. Madrassen er bygget sådan, at der ikke opstår et hul imellem sengene, men samtidig er det muligt at bevæge både hoved- og fodende op og ned asynkront, uden at det generer den anden part. Topmadrassen er fugt- og varmeregulerende. En helt anden løsning er Latex topmadras, der har en kerne på 7 cm. Den er ventilerende og sørger derfor for en optimal komfort. Denne topmadras er også yderst populær blandt forbrugerne og har scoret højre karakterer hele vejen igennem. Deluxe – Latex er også en mulighed. Denne har en lidt tyndere kerne, der lyder på 5 cm, men den har en høj fasthed, og giver derfor en virkelig god støtte til kroppen. Sidst har vi den billigste model Athena. Denne har den tyndeste kerne på 4 cm, men yder derfor stadig god støtte. Madrassen er både åndbar, ventilerende og allergivenlig, og man får derfor utrolig meget for pengene.

Emma Topmadras

Emma topmadras
Emma madras lag

Denne topmadras fra Emma udmærker sig ved at være vendbar og dermed have to forskellige fastheder. Den ene side af topmadrassen byder på HRX-skum, som giver en fastere overflade med masser af støtte til kroppen. Den anden side er fremstillet af blødere Airgocell-skum, som blidt former sig efter netop din krop. Afhængigt af hvordan du foretrækker at sove, kan du altså vende topmadrassen, så den matcher dine præferencer og giver dig de bedste forudsætninger for at få en god nats søvn.

Uanset hvordan du vender din Emma-topmadras, får du naturligvis glæde af både den ene og den anden type skum i en skøn forening. Du får således en kombination af noget fast og noget blødt, hvilket giver en helt optimal topmadras. Du får god støtte til kroppen fra HRX-skummet, men samtidig kan du få fornemmelsen af at sove på en let og luftig bunke fjer takket være Airgocell-skummet.

HRX-skummet sørger for at fordele trykket fra din krop mest hensigtsmæssigt, hvorved topmadrassen virker trykaflastende. Det blødere Airgocell-skum er punktelastisk og åndbart, så du er sikret en behagelig temperatur gennem hele natten. Både HRX-skummet og Airgocell-skummet er certificeret med OEKO-TEX Standard 100, klasse 1.

De to forskellige skumlag i topmadrassen bliver holdt sammen af et superblødt, fugtregulerende betræk. Betrækket er meget elastisk, så det kan tilpasse sig din krop – akkurat ligesom topmadrassen. Dét er yderligere med til at sikre den gode sovekomfort. Du kan naturligvis tage betrækket af din Emma-topmadras og vaske det i vaskemaskinen, så du kan få glæde af din Emma-topmadras i lang tid frem.

Du kan finde topmadrassen fra Emma i mange forskellige mål, afhængigt af hvad der passer til netop din seng. Uanset om du har en enkeltseng, en dobbeltseng eller noget derimellem, kan du altså komme til at sove som en drøm takket være denne gennemførte topmadras, som kan vendes og drejes efter dine præferencer.

Opsamling og konklusion

Der findes mange forskellige typer og størrelser af topmadrasser, og de har alle sammen forskellige fordele og ulemper. Selvom vi anbefaler en række gode topmadrasser her, er det ikke ensbetydende med, at du er enig. Det kan nemlig sagtens være en realitet, at de sover bedst på en helt anden topmadras fra et mærke, som vi endnu ikke har nævnt. For at finde frem til den bedste topmadras er det derfor mange gange nødvendigt for dig at prøve forskellige af, indtil du finder frem til den rette. Hvis du gerne vil have et sted at starte, kan du til hver en tid bruge denne test som vejledning, da du her er blevet præsenteret for nogle af de bedste topmadrasser på det aktuelle marked.

Hvis du skal have nogle af de mindre topmadrasser, anbefaler vi, at du vælger Norlund Luksus Wonderpur eller GOLD T110 WELLPUR. Det skyldes blandt andet, at de begge to giver utrolig meget kvalitet for rimelige priser. Begge har en kerne af memoryskum, men Norlund virker varmende, alt imens WELLPUR leder varmen væk.

Er du på udkig efter en topmadras til dobbeltsengen i størrelse 180×200, mener vi, at TEMPRAKON Splittop er den bedste løsning, eftersom der her er tænkt på det hele, men stadig til en rimelig pris. Denne fungerer dog mest optimalt, hvis du har en elevationsseng.

Hvis du er en af dem, der går meget op i miljøet og ikke har noget imod at betale ekstra for blandt andet den del, vil vi råde dig til at vælge Mayan Green eller Mayan Green Cloud, som begge er anerkendte, uanset størrelse. Du får utrolig høj kvalitet for pengene her, og samtidig får du en topmadras, der har flere velsete certifikater.

Husk, at det i sidste ende er dig, der bestemmer, hvilken topmadras du skal have med hjem og sove på om natten.

Topmadras test 2024

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i en topmadras, og vi vil komme med nogle af dem her i denne topmadras test. Med en topmadras til din seng kan du opnå en noget bedre komfort og støtte, og det kan være med til at resultere i, at du kan opnå en bedre nattesøvn. Herudover er en topmadras med til at beskytte resten af din seng og dermed forbedre din sengs levetid. En topmadras er også med til at give dig et bedre og mere hygiejnisk søvnmiljø, fordi du kan tage betrækket af madrassen og vaske det. Når du køber en kontinentalseng eller elevationsseng, vil en topmadras ofte være inkluderet, men nogle gange trænger de til at blive skiftet ud. Når du føler, at din seng er ved at blive slidt, kan du ofte sagtens nøjes med at skifte topmadrassen ud og ikke hele sengen. I denne topmadras test vil vi gennemgå syv forskellige modeller, som alle er værd at investere i, hvis du står og mangler en ny topmadras.

Latex Prestige

Med denne latex prestige topmadras får du en madras, der er utrolig støttende. Den er af rigtig god kvalitet, og den kommer med et aftageligt og vaskbart betræk. Dette betræk kan vaskes ved 60 grader, og det er med til at sikre dig, at du kan opnå et behageligt søvnmiljø i din seng. Selve madrassen er i størrelsen 180×210 og passer dermed til en dobbeltseng. Inde i madrassen finder du en 5 cm latexkerne, og det er netop denne kerne, der er med til at sikre dig en formidabel komfort, når du ligger på madrassen. Latex er det mest allergivenlige og langtidsholdbare materiale på markedet, og dermed vil du ofte få en god topmadras, når du vælger en med fyld af latex. Nærmere bestemt er denne madras en blended latex, og det er også med til at sikre madrassens høje komfortniveau.

Denne topmadras har en densitet på 70 kg/m3, og det er rent faktisk en del, når man sammenligner med andre madrasser på markedet. Densitet er et begreb, der fortæller noget om den modstand, du får mod din vægt, mens du ligger på madrassen. Når en madras har en høj densitet, kan du være sikker på, at du vil få den rette støtte, og det er uanset, hvad din vægt lyder på. Modstanden vil nemlig tilpasse sig individuelt til dig og din krop, og dermed vil du opnå den helt rette støtte med denne topmadras. Denne topmadras er en fast type, men det betyder ikke, at den er alt for hård. Begreberne hård og fast dækker nemlig ikke over det samme, når det kommer til madrasser. Selvom det er en fast madras, så er latexen elastisk og herved vil madrassen ikke føles for hård, men du vil opleve, at den har en jævn og lækker overflade.

Airpur Senses 90x200 topmadras

Denne lækre topmadras kan du blandt andet få i størrelsen 90×200 cm, og den passer dermed til en enkeltseng. Madrassen er lavet med trykaflastende Visco og AEGIS Antibakterielt kølende vaskbart betræk. Det er en topmadras af utrolig god kvalitet, og den passer især godt til dig, der har en tendens til at få det varmt om natten, da madrassen har flere kølende egenskaber. Disse egenskaber er med til at skabe et meget behageligt søvnklima for dig. Modellen her har en nyudviklet form for visco. Her er der blevet indskudt gelperler i madrassen, og det er netop disse gelperler, der er med til at sørge for, at madrassen ikke overopheder. Disse gelperler er udover at være kølende også antibakterielle og allergivenlige, og madrassen passer derfor også til dig, der har allergi og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og dit søvnmiljø. Visco kaldes også nogle gange for memory foam eller celcius, så hvis du støder på nogle af disse navne, så er principperne altså det samme, som det er med visco.

Skumformen i selve madrassen er en, der automatisk blødgøres, når den opfanger din kropstemperatur. På den måde former madrassen sig efterhånden efter din krop, og du kan på den måde være sikker på at få den korrekte støtte, når du ligger på madrassen og skal sove. I selve thermogelen i madrassen er der placeret yderligere to cm visco. Det betyder, at du vil få en bedre og dybere komfort. Du kan få denne model til en rigtig god pris, og hvis du køber den hos Bedre Nætter, får du endvidere gratis levering og 30 dages returret. Hos Bedre Nætter har de endvidere prisgaranti, hvorfor du kan være sikker på, at du kan få det til den bedste pris hos dem.

Mayan Green

Vil du have en topmadras med 100 procent naturlig latex fra Guatemala, så er denne Mayan Green det helt rigtige valg for dig. Modellen her er 160×200, hvilket passer til en stor trekvartseng, men du kan også få den i andre størrelser. Selve madrassen består af en seks cm latexkerne af det allerbedste og mest naturlige latex. Madrassen har tencel betræk, der er blevet fremstillet af træfibre, og det er også med til at understrege, at denne madras er et ægte naturprodukt. Udover at være lavet af naturlige materialer, så er denne madras også af rigtig god kvalitet. Den har endvidere den højeste elasticitet, du kan finde med hele 80 kg/m3. Der er også andre aspekter, der er med til at understrege, at denne madras er af utrolig god kvalitet. Den er nemlig både FSC, Rainforest Alliance samt Oeko-Tex certificeret, hvilket er et tegn på, at den lever op til en række gode standarter og krav.

Madrassen består som før nævnt af en seks centimeters tyk latexkerne, og det er med til at sikre, at du får et utroligt højt komfortniveau med denne madras. Herudover er madrassen utrolig elastisk, og det er også et af de aspekter, der er med til at gøre denne madras ekstra god og populær. Madrassen er alt i alt ni centimeter, og netop dette gør, at forholdet mellem selve kernen og resten af madrassen er perfekt afvejet og i balance. Med denne madras finder du ganske enkelt ikke en mere allergivenlig madras på markedet, og derfor vil denne madras være det perfekte valg for dig, der lider af diverse allergier. Madrassen her passer også til dig, der ikke har allergi, og den passer endvidere til alle kropsstørrelser og vægte.

Latex topmadras fra ILVA.dk

Denne lækre topmadras er ikke en af de billigste på markedet, og det betyder at den er af rigtig høj kvalitet. Det er en topmadras bestående af lækkert latex, og netop denne model er i størrelsen 160×200 cm, hvilket passer rigtig godt til en trekvartseng. Modellen kan også fås i andre størrelser. Selve madrassen består af en kerne af 7 cm naturlatex, som er med til at sikre et meget højt komfortniveau. Herudover har den et lækkert betræk, som er aftageligt. Det vil sige, at du kan tage det af og vaske det ved 60 grader, og herefter vil det være så godt som nyt.

Betrækket består af polyester og bomuld, og herudover er det quiltet med fibervat. Højden på madrassen er alt i alt seks cm, og det betyder, at du kan få en madras, der kan forbedre din nattesøvn, uden den skal fylde særlig meget ekstra i din seng. Hvis du køber denne model hos Sengetid.dk, får du gratis levering samt 5 års garanti. Herudover arbejder de med prisgaranti, så de vil matche den billigste pris, du kan finde på denne model. Deres normale leveringstid er 1-3 uger, så du behøver ikke at vente særlig lang tid, før du kan tage din nye topmadras i brug og få en formidabel nattesøvn.

CPH Lurex - Komfortskum

Hvis du er på udkig efter en billig, men god topmadras, så vil denne CPH Lurex model være et oplagt valg. Du kan få denne model i mange forskellige størrelser, der strækker sig fra 85×200 cm og hele vejen op til 180×210 cm. Det vil altså sige, at du kan få denne topmadras, uanset om du har en enkeltmandsseng, en trekvartseng, en dobbeltseng eller en eller anden seng derimellem. Denne topmadras har et eksklusivt Lurex betræk, der har en 3D ventileringskanal. Dette betræk er aftageligt, så du kan vaske det og dermed sove i en ren og frisk seng hver nat. Herudover har madrassen elastikremme i hjørnerne, der er med til at sørge for, at du får optimal stabilitet.

Madrassen her giver dig rigtig god støtte og komfort, da den tilpasser sig efter din vægt og dine trykpunkter, og på denne måde vil du opnå det helt perfekte komfortniveau. Materialet i madrassen er komfortskum, og den har en kernetykkelse på fire cm. Madrassens densitet er på 30 kg/m2, og det er dermed ikke den højeste densitet på markedet. På madrassen er der hele fem års garanti, og den er endvidere Oeko-Tex 100 certificeret, hvilket også vidner om kvaliteten på madrassen. Sidst, men ikke mindst er det værd at bemærke, at madrassen er blevet produceret indenfor EU. Ifølge Sengefabriksudsalgs hjemmeside giver flere kunder denne madras hele fem ud af fem stjerner, og det må siges at være et yderst flot resultat.

Deluxe – Latex

Også denne topmadras får du med det lækre latex fyld, som er blevet mere og mere populært blandt danskerne. Madrassen har en fem centimeters tyk kerne af naturligt latex, hvilket er med til at sikre, at du vil komme til at ligge rigtig godt på denne madras. Madrassen er endvidere blevet produceret af flere forskellige kvalitetsmaterialer, der tilsammen har skabt en rigtig god topmadras. Med denne model får du både en topmadras, der sikrer dig yderst god komfort samt kvalitet samtidig med, at den også er allergivenlig. Kernen i madrassen består af 100 procent latex, og latexkernen har en densitet på hele 70 kg/m3, hvilket er et godt og forholdsvist højt tal.

Det er utrolig vigtigt, at du vælger en topmadras med latex, hvor latexen er af god kvalitet, og netop dette får du med denne madras, og dette kan hjælpe til, at du kan opnå en bedre nattesøvn. Fordi densiteten er så høj, er det også en topmadras, der er mere fast i det end nogle af de andre modeller. Fastheden i denne madras gør, at du ikke vil synke ned i den, og dermed vil du få bedre støtte til din krop, mens du sover. Latex kan tilpasse sig brugerens vægt og form, og netop derfor kan du med denne madras få helt optimal støtte.

Dreams - Memory Skum

Den sidste topmadras i denne topmadras test er en lækker Dreams topmadras med memory skum. Denne model kan du også få i mange forskellige størrelser, og der er derfor rigtig gode chancer for, at du kan finde en størrelse, der passer perfekt til dig og din seng. Denne model er både designet og udviklet i Danmark, og du får hele fem års garanti på den. Den har en trykaflastende kerne, der består af fire cm memory skum. Madrassen giver ergonomisk støtte til både din ryg, skuldre og lænd, hvilket er utrolig vigtigt, når du sover.

Madrassen har et lækkert og åndbart 3D betræk, og dette betræk er med til at sørge for at aflede varmen fra madrassen, så du vil opleve en behagelig temperatur i sengen. Herudover kan betrækket som ved de andre modeller også tages af og vaskes ved 60 grader. Denne madras er endvidere Oeko-Tex 100 certificeret, og den har fået gode anmeldelser af kunder, der allerede har købt den. Dette vidner om, at folk, der allerede har købt denne model, er tilfredse med deres køb og synes, at madrassen lever op til deres forventninger. Madrassen har en samlet højde på syv centimeter, hvoraf fire af dem er kernen. Den har en densitet på 55 kg/m3.

Du kan bruge denne model, og de andre modeller i denne test til både boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge.

ANDRE POPULÆRE GUIDES