Tyverialarm Test – Top 5 Bedste tyverialarm til hjemmet (2023)

Det er vigtigt at kunne have ro i maven, når du skal ud af huset eller sove. Det er ikke altid nok at låse døren og så forvente at eventuelle tyve ikke vil kunne bryde ind i dit hjem. Tyvene er blevet bedre til at bryde igennem en ganske normal dør eller et vindue, og derfor er der mere end nogensinde før brug for ekstra sikkerhed i din lejlighed, hus eller noget helt tredje. Men der er et kæmpe marked for tyverialarmer og der findes utallige af pakkeløsninger og mindre udgaver, der kan sikre dit hjem. Tyverialarmer kommer for det meste efterhånden som pakkeløsninger, hvor du vil få en masse forskelligt udstyr. Den her test vil gennemgå seks forskellige tyverialarmer, som kommer i seks forskellige pakkeløsninger, for at give dig det bedste overblik over, hvad der er på markedet. Læs anmeldelsen og gå ud og køb din nye tyverialarm i dag.

Testvinder: Sikkerthjem Alarm Pakke

Denne tyverialarm fra Sikkerthjem er uden abonnement, og som oftest fungerer bedst i en lejlighed, et mindre hus eller et fritidshus. Modellen hedder Sikkerthjem og pakken hedder derfor også meget naturligt en ’lejlighedspakke’.  Pakken kan dog også udbygges, hvis du har særlige behov, der hvor du bor. Sikkerthjem har lige præcis det, du skal bruge for at være godt dækket godt ind i det mindre hjem.

Alarmen har mulighed for at kunne tilsluttes en fastnettelefon, men den kan også understøtte mobil-nettet. Du bør derfor gå ud investere i et simkort til Sikkerthjem, da der kan monteres et simkort i alarmen. Sikkerthjem skal blot bruge en ganske almindelig stikkontakt, der hvor du vælger at placere hovedenheden. Hovedenheden har et indbygget backupbatteri, som gør det muligt at levere strøm til hovedenheden i mellem 24 og 48 timer, hvis der skulle komme en strømafbrydelse. Du behøver ikke at skulle tænke på lange ledninger, da sensorerne i pakken er fuldstændig trådløse

Bor du i et mindre hjem er denne pakke en rigtig god investering for at du skal kunne føle dig sikker. Pakken indeholder blandt andet også et klistermærke, du kan sætte udenfor din dør, så alle kan se, at der er installeret alarmer inde i dit hjem. Eventuelle tyve vil derfor også blive orienteret om, at der er alarmer inde i hos dig.

Sikkerthjem Villapakke

Den næste tyverialarm, der vil blive gennemgået er så den store pakke med Sikkerthjem. Her der tale om villapakken, som er primært lavet til alle, der bor i et større hus. Du har dog også mulighed for at udbygge din pakke med flere sensorer, hvis det er nødvendigt for din bolig. Tyverialarmen har alt det, du behøver, for at kunne sikre dit hjem, og den er uden abonnement. I pakken får du blandt andet seks åbningskontakter, der sikrer dine døre og vinduer mod åbning. Helt perfekt til om natten, hvis du er ude, eller hvis du bare er derhjemme. På den måde er du sikker på, at der ikke kommer ubudne gæster på noget tidspunkt af døgnet.

Hovedenheden har et indbygget backupbatteri, som har mulighed for at kunne lave strøm til hovedenheden i mellem 24 til 48 timer, hvis der skulle komme en strømafbrydelse. Alarmen har mulighed for at blive tilsluttet til en fastnettelefon, men har dog også mulighed for at kunne understøtte mobil-nettet. Du skal heller ikke i den store villapakke bekymre dig om ledninger, da sensorerne er trådløse.

Denne villapakke fra Sikkerthjem er ideel, hvis du bor i et større hus, og ønsker at være sikret i dit hjem. Du får alle de essentielle dele du skal bruge til at kunne sove trygt om natten eller forlade dit hus i gode hænder.

AJAX tyverialarm pakke med sirene hvid

Tyverialarmpakken fra AJAX indeholder et Solar Plus alarmsystem og Security Hubbens trådløse teknologi, hvilket gør, at du er roligt kan være sikker på, at dit hus vil blive overvåget på fornem vis. De trådløse enheder kan overvåges kan overvåge med en afstand på helt op til 2.000 meter (fri sigt) fra Security Huben. Det er uden tvivl høj klasse, når det kommer til alarmsystemer, så du roligt kan forlade dit hjem.

Med det anerkendte Solar Plus alarmsystem er dine værdier og dit hjem, mens du er på farten, og mens du er derhjemme. Du har tilmed også muligheden for at tilkøbe en service, der gør, at du får sendt alarmer direkte til din smartphone og/eller til en kontrolcentral. Så både du og politiet vil være informeret, hvis det skulle ske, at der kom ubudne gæster i dit hjem. Alarmsystemets dele er alle fremstillet i den bedste kvalitet på markedet, så du er sikker på, at du får noget for pengene. AJAX tyverialarm er designet til, at den kan placeres diskret i næsten ethvert hjem.

Ønsker du at betale for kvalitet og design, så er denne tyverialarm fra AJAX er et fornuftigt valg. Solar Plus alarmsystemet passer perfekt ind i et moderne hjem med det klassiske hvide design. Den professionelle sikring gør, at du ikke skal bekymre dig om at forlade huset eller sove trygt om natten.

Motion Sensor Alarm - incl. 2 x fjernbetjening - 105 db.

Hvis du ikke er interesseret i en stor pakkeløsning med en masse forskellige funktioner, så er du kommet til den rettet tyverialarm. Motion Sensor Alarm er et alarmsystem, som uden tvivl er testens billigste tyverialarm til hjemmet. Tyverialarmen er kun fjernbetjent, men den har også en sensor, der kan registrere inden for otte meter. Ved købet af denne smarte og nemme alarm får du endda også to fjernbetjeninger, så du uden problemer kan til- og frakoble tyverialarmen, hvis du forlader området.

Der er en rækkevidde på otte meter, og det vil for mange være en begrænsning, da det selvfølgelig er ikke så langt. Motion Sensor Alarm skal også mere ses som en tyverialarm til dit kontor eller værelse, hvor den passer helt perfekt. Tyverialarmen vil også fungere glimrende til et værelse med en masse værdigenstande, som du holder nært. Går tyverialarmen i gang, vil du kunne høre en meget høj tone, der automatisk vil skræmme tyvene væk. Du skal dog være opmærksom på, at Motion Sensor Alarm ikke er tilknyttet Wi-Fi eller telefon, så du vil ikke modtage en direkte besked, hvis der skulle være gået alarm.

Denne alarm er god billig løsning, hvis du ikke har behov for alle de ekstra funktioner, men blot ønsker at sikre et værelse eller rum fra tyve. Alarmen er også utrolig let at installere, så hvis du heller føler, du har tid til at sætte dig ind i et avanceret installationssystem, så passer Motion Sensor Alarm også ganske godt til dig.

PowerMaster PM10-KIT Classic - VISONIC

Kommunikationen er i højsædet i dette tyverialarmsystem. Der er en utrolig effektiv kommunikationsteknologi fra Visonic i PowetMaster PM10 alarmsystem. Systemdelene bruger kun PowerG tovejskommunikation, der har synkroniseret Frequency Hooping Spread Spectrum. Dette sætter en stopper for unødvendige gentagelser af transmissioner og sikrer mod tab af alarmer. Du behøver heller ikke skulle bekymre dig om ledninger, da alle systemdelene er trådløse. Derudover vil denne form for kommunikation give dit batteri en længere levetid. Ved typisk brug vil det være op til 6-8 års varighed og samtidig giver det også mulighed for at programmere enhederne direkte fra centralen. Der vil være AES-128 kryptering, så du kan være sikker på, at alt kommunikation er beskyttet.

Der er indbygget signalstyrkemåler i detektorerne, som er med til at give dig mulighed for at vælge den helt optimale placering, uden at du behøver at vende tilbage til centralen for at tjekke signalstyrken. Dette er yderst fremragende, hvis du vælger at sætte din tyverialarm op i en større bolig. Når du er ved centralen kan du indlæse alle enhederne ved hjælp af den unikke ID-kode, der står på alle enhederne. Du skal blot taste koden ind i centralen, og så klarer centralen selv resten af arbejdet. Den vil dermed kunne genkende alle specifikationerne på den enkelte enhed ud fra ID-koden.

Med i dette alarmsystem er der også SirenNet, som kan aktivere alle sirener på samme tid og advare folk i alle lokaler i boligen. SirenNet vil også kunne aktivere branddetektorers lydsignaler samtidigt, så hvis der skulle være tilfælde af brand, vil der også lyde en alarm, så alle folk får mulighed for at forlade bygningen. Det her alarmsystem er derfor essentielt til større boliger eller erhvervsbygninger.

YOYOCam 3G Trådløst overvågningskamera

En af de nemmeste løsninger til en tyverialarm kommer fra YOYOCam, der har lavet et trådløst overvågningskamera. Det er et supersmart kamera, som du kan montere lige præcis der, hvor du har lyst i dit hjem. Det kan være du gerne vil have et kamera derhjemme, som kan hænge udenfor din dør, inde i stuen eller ude i din garage. Men det er også et overvågningskamera, der kan fungere uden problemer på en båd eller på dit kontor.

Det ekstrem smarte ved netop denne form for tyverialarm, det er, at så snart der er nogen, som træder ind i billedet på dit overvågningskamera, så vil du modtage en SMS eller en e-mail. I beskeden vil der være et højoplyst billede direkte fra der, hvor du har dit overvågningskamera hængende. Du vil herefter have mulighed for at ringe op til dit kamera for at kunne høre, hvad de ubudne gæster siger i realtid ved hjælp af den indbyggede mikrofon. Dette er utroligt smart, da det vil kunne hjælpe politiet med at fange skurkene, hvis de skulle formå at slippe afsted med nogle af dine ting. Det kan være, at de kommer til at afsløre deres navne eller det sted, hvor de gemmer alle deres stjålne ting.

Som navnet antyder, så bruger YOYOCam 3G-nettet, hvilket gør, at du ikke er tvunget til at skulle koble Wi-Fi til overvågningskameraet. Dette kan være smart, hvis du ønsker at bruge det på din båd eller måske i dit sommerhus. Du skal bare sætte et simkort i, så er du klar til at sætte dit smarte overvågningskamera op.

Kameraet virker også i mørke, og er udstyret med en indbygget temperatur-sensor. På den måde vil du altid være klar over, hvad temperaturen er ved dit kamera. Du vil også her modtage en SMS-advarsel, hvis temperaturen stiger eller bliver lavere end det temperatur-interval, du har valgt at skrive ind.

Hvad er forskellen på en husalarm og en alarm i lejligheden?

Ud fra testen er der blevet fundet forskellige tyverialarmer, som passer til lejligheder og til huse. Men det kan godt være svært at finde ud af, hvad der helt præcist et forskellen på de alarmsystemer. Oftest vil der være et andet behov for en tyverialarm i en lejlighed, end der vil være for en i et hus.

Huse har typisk flere muligheder for tyvene at lave indbrud, da der er flere rum og flere vinduer. Derfor vil det være essentielt for en tyverialarm i et hus at have flere vinduessensorer og flere rumsensorer. I en lejlighed skal man så have fokus på andre forhold, som kan give dig flere fordele. Hvis du bor på en af de højere etager, vil det næsten være umuligt for en indbrudstyv at komme ind igennem vinduet. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at have købe en tyverialarm med vinduessensor. Her vil det derimod være smart at købe en sensor til din bagtrappe. Har du derimod lejlighed i stueetagen, så skal du se din lejlighed som et hus, når det kommer til sikkerhed. Du skal derfor have sensor på samtlige indgange og på vinduer.

Køb din nye tyverialarm i dag!

Du har nu læst om seks forskellige tyverialarmer, der er kommet i forskellige pakkeløsninger eller blot som kamera, og fået dig et indtryk af, hvad der passer lige præcis til dig. Det kan være, at du har fundet den perfekte alarm til din lejlighed, hjem eller kontor. Det vigtigste er at finde den alarm, der passer dine behov, og som kan gøre dig tryg. Held og lykke med købet af din nye tyverialarm.

ANDRE POPULÆRE GUIDES