Væghængt puslebord test – Top 5 bedste væghængte pusleborde

Oversigt:

Står I i den lykkelige situation, hvor I venter barn? I så fald har I nok allerede fundet ud af, at det er noget, som kræver en hel del nyerhvervelser. Bor I tilmed i lejlighed, eller har I bare ikke så meget plads, så kan det for alvor betale sig at være kreativ med de løsninger, I vælger til jeres nye liv med barn. Puslebordet danner i starten af jeres babys liv rammen for mange af de helt uundværlige interaktioner baby og forældre imellem, ligesom det også er her, jeres barn får skiftet ble, børstet tænder og skiftet tøj.

Med andre ord er puslebordet et sted, hvor I kommer til at bruge meget tid, og derfor er det også vigtigt at finde lige præcis det puslebord, som passer bedst til jer. For at gøre vejen mod jeres nye puslebord lidt nemmere har vi her samlet 6 forskellige pusleborde, som alle er væghængte, og som derfor særligt henvender sig til jer, som ikke har så meget plads at gøre med, og som stadig ikke vil gå på kompromis med jeres puslebord. Der er naturligvis pusleborde i begge ender af prisskalaen. Læs med her – og slå til allerede i dag, hvis I finder ét, som passer til jer.

Testvinder: BabyDan Sofie Væghængt Puslebord

I dette naturfarvede puslebord fra Bodydan er der i høj grad tænkt over både brugervenlighed og detaljer. Puslebordet har en praktisk enhåndsbetjent åbne-/lukkefunktion, som gør det nemt at slå puslebordet både op og ned – også selvom du har en baby på armen. Derudover er der indbygget hylder til bleer og vådservietter i selve puslebordet, hvilket er et stort og pladssparende plus. Ved køb af puslebordet følger der endvidere en smart puslehynde med kant med, og puslebordet er således helt klar til brug. I lukket tilstand fylder puslebordet 85x49x17 cm., og det vil altså sagtens kunne passe ind hos de fleste familier på et vægstykke i enten sove- eller badeværelset.

Nogle af de kunder, som allerede har købt puslebordet, har afgivet yderst positive anmeldelser af produktet. Det bemærkes, hvordan puslebordets form giver det et naturligt og nærmest smukt udtryk, og at baby samtidig ligger sikkert. Hylderne kommenteres også, og det siges, at der er fint med plads til det vigtigste: skumklude, bleer, salve og en ekstra body.

Puslebordet leveres usamlet, men der medfølger en lettilgængelig samlemanual.

Roba Væghængt Puslebord – hvid

Testens andet puslebord er ligeledes fra Roba, men udtrykket er et helt andet ved denne model. Formerne er knap så organiske her, men det har stadig et let udtryk både i åbnet og lukket tilstand, og det kommer i en klassisk hvid farve.

Også her fremhæves den stærke sikkerhedslås, som gør, at puslebordet nemt kan åbnes og lukkes. Derudover har dette Roba-puslebord en praktisk støddæmper, så pladen åbnes stille og roligt. Puslebordet har to indbyggede hylder, hvor der er plads til bleer, skumklude og det mest essentielle. Der er en stor og kraftig bøjle på hver side af liggepladen, så din baby bliver liggende, hvor han/hun skal. Ved køb af puslebordet følger naturligvis en polstret puslehynde med vaskbar overflade med.

Bordet er lavet i en solid og kraftig kvalitet, og det er testet til at kunne holde op til 15 kg, og dette puslebord er altså ét, der kan følge dit barn, fra det er nyfødt, til det ikke længere bruger et puslebord.

Denne Roba-model er med sine mål på 79x63x19 cm mere eller mindre præcis lige så stor som den forrige model, og det er altså ikke størrelsen, som skal afgøre, hvilket ét af de to du skal gå med.

Puslebordet leveres usamlet, men der følger som altid en rigtig god manual med, som snildt guider dig igennem samlingen.

Coop.dk kan levere puslebordet på 1-3 hverdage, og de tilbyder gratis levering til både privatadresse, butik og posthus.

Baby Dan Væghængt Karla Puslebord

BabyDan står bag testens næste puslebord. BabyDan er en dansk virksomhed, og deres kerneværdier er tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed. Mærket er ISO 14001-miljøcertificeret og synonymt med de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder, hvilket er en rar tryghed at have med, når man investerer i babyprodukter.

Dette vægpuslebord er lavet i knastfrit New Zealandsk fyrretræ, og det repræsenterer testens billigste model. Der er dog hverken gået på kompromis med design eller opbevaringsplads – der er to hylder indbygget. Denne model kommer uden puslehynde, men der er fremstillet en blød puslepude, som passer til puslebordet, som kan tilkøbes separat.

Puslebordet måler 76x58x15 cm i lukket tilstand, og med sin lille og praktiske størrelse passer det altså ind i de fleste små hjem. Det er testet til hele 50 kg og følger altså barnet, lige fra det er nyfødt, til det ikke længere bruger puslebord.

Babygear.dk reklamerer med, at de altid har fri fragt! Desuden kan de afsende dit nye puslebord om 7-10 hverdage.

Væghængt Manhatten-puslebord fra BabyDan

Hvor det forrige BabyDan-puslebord lå i bunden af prisskalaen, ligger denne Manhatten-model derimod i toppen. Det mere eksklusive puslebord er fremstillet af lakeret MDF, og designet er yderst gennemført. Når det er monteret på væggen, fylder det kun 16 cm i dybden, når skabet er lukket! Man får altså med dette puslebord lækkert design, som fylder meget lidt, og hvor der samtidig er indbyggede hylder med god opbevaringsplads.

Ved køb af denne model medfølger en praktisk puslehynde med velcro, så den kan fastgøres på puslebordet. Man skal dog være opmærksom på, at man ved køb af denne model skal købe skruer til montering på væggen separat, idet det afhænger af, hvilken type væg puslebordet monteres på.

Modsat Roba-modellerne leveres denne Manhattan-model samlet og klar til ophæng, hvilket er en klar fordel for jer, hvor det bare skal gå hurtigt.

I lukket tilstand målet bordet 84x59x16 cm, og denne model lever naturligvis op til alle BabyDans høje standarder.

BabyDan Alfred Væghængt puslebord

Endnu en BabyDan-model! Mærkets stærke repræsentation i testen vidner om alsidige produkter, kvalitetsbevidsthed samt vidt forskellige prisklasser – BabyDan har altså noget for alle!

Dette puslebord er en lidt bredere model end testens øvrige. Det gør selvfølgelig, at det fylder lidt mere i bredden, men det betyder altså også mere hylde- og opbevaringsplads! Med to dybe hylder samt to lidt mindre dybe giver denne model mere plads til det essentielle som stofbleer, bleer og skumklude. Derudover er der på selve puslepladen god plads ved siden af puslehynden, eksempelvis til en balje med vand. Målene for puslebordet i lukket tilstand er 85x80x15 cm. Puslepuden medfølger ikke – den skal købes separat.

Puslebordet har en praktisk dæmperlukning, som sikrer, at pladen ikke hamrer op, så snart du har løsnet for låsen. Noget som langt de fleste forældre, som ofte har en baby på armen, vil sætte pris på. Desuden er puslebordet gennemtestet og godkendt til børn op til 15 kg, og det betyder altså, at puslebordet kan bruges gennem al den tid, hvor barnet skal bruge puslebord.

BabyDan-puslebordet forhandles hos pixizoo.dk, og siden har mange fordele rettet specielt mod (kommende) forældre. Blandt andet tilbyder de at give et samlet tilbud, hvis du påtænker at købe større ind hos dem. Derudover er det muligt at udskyde betalingen af dit produkt, indtil børnepengene tikker ind på kontoen. Smart!

Babytrold væghængt puslebord

Testens sidste puslebord er denne model fra Babytrold, og den beskrives som det minimalistiske puslebord. Kvaliteten er i top, og det er et ideelt puslebord til jer, som ikke behøver ret meget opbevaringsplads. Puslebordet er fremstillet i træ, og det er testet til at kunne bære et barn på op til 15 kg. Også her er der tænkt over lukkemekanismen, og der er på denne model installeret en sikkerhedsdæmper på lågen, så man kan åbne og lukke bordet, uden at det vækker et eventuelt sovende barn.

Der medfølger en tynd puslehynde, som kan forblive i puslebordet, når det klappes op. Ønsker man en anden og tykkere puslepude, kan den tilkøbes separat. I sammenklappet tilstand fylder bordet 64,6×81,5×14 cm, og der medfølger 4 rawplugs og 4 skruer, så puslebordet kan monteres med det samme.

Ligesom ved den forrige BabyDan-model forhandles også dette puslebord ved pixizoo.dk, og der kan dermed også være økonomiske fordele ved at vælge denne Babytrold-model. Igen tilbyder pixizoo.dk at sammensætte et unikt tilbud til dem, som ønsker at købe stort ind, og igen tilbydes der forskellige betalingsmuligheder. Enten kan man vente med at betale, indtil man har fået børnepenge, og ellers kan man splitte betalingen op og slippe med den nette sum af 23 DKK om måneden.

Hvilket puslebord passer bedst til jer?

Nu har vi efterhånden været alle 6 pusleborde igennem, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Først og fremmest kan de forskellige pusleborde erhverves til meget forskellige priser, og jeres valg er altså afhængigt af, hvor meget I kan og vil betale for jeres nye puslebord. Enkelte forhandlere tilbyder alternative betalingsmuligheder, så det i nogle tilfælde er muligt at få lige præcis det puslebord, man vil, nærmest uanset prisen.

Et andet forhold, I skal tage stilling til, er udseendet på puslebordet. Er I til det klassiske hvide look, vil den hvide Roba-model, BabyDans Karla-model eller Babytrold-modellen sandsynligvis falde i jeres smag. Er I mere til de knækkede toner, er Robas puslebord i naturfarven eller Manhattan-modellen nogle rigtig gode bud. Generelt for testens pusleborde kan man sige, at de i det hele taget er holdt i neutrale farver, så de ikke tiltrækker sig ret meget opmærksomhed i lukket tilstand og dermed ikke fylder ret meget for øjet.

Størrelsesmæssigt er der ikke megen forskel mellem testens forskellige modeller, og det skal man sandsynligvis tage som et udtryk for, at det er den størrelse, som fungerer, når man har med væghængte pusleborde at gøre. Det er hverken for stort eller for småt, og det er altså sandsynligvis ikke størrelsen, som kommer til at afgøre jeres valg. Det eneste af testens pusleborde, som adskiller sig lidt fra de andre størrelsesmæssigt, er BabyDans Alfred-model. Her er der både ekstra hyldeplads samt ekstra plads på selve puslepladen, hvorfor den også fylder lidt mere på væggen. Noget, som dog kan have udslagsgivende betydning for nogen, er, hvorvidt puslebordet leveres samlet eller usamlet, samt om der følger puslehynde med eller ej.

Nu er der efterhånden kun tilbage at sige god jagt! Man kan tit være heldig at få ovenstående pusleborde til en god tilbudspris, så det kan i høj grad anbefales at holde øje med siderne ind imellem. God fornøjelse med det!

Kilder

  •  

ANDRE POPULÆRE GUIDES