Vælg den bedste seng – For din egen skyld

Der er mange forskellige senge at vælge imellem, men de mest normale er kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser.

Vi kommer her med vores bud på hvilken sengetype der er bedst og hvorfor.

Vi mener at den bedste seng er en elevationseng, da den giver dig både frihed og mange muligheder, når du skal sove. Hvis du vælger en bedst i test elevationsseng, så får helt sikkert en af de bedste senge du kunne ønske dig.

Elevationssenge

Du bør altid have elevationssenge med i dine overvejelser når du køber ny seng – i hvertfald hvis du sætter komfort højt, når du skal sove. elevationssenge er en af de nyere former for senge der findes, og den består af en ramme, som normalvis er af træ eller metal.

I selve stellet sidder elevationsfunktionen. Denne funktione gør at du både kan du hæve og senge hoved- og benenden efter behov. Det giver dig mulighed for at kunne sidde behageligt i sengen, hvis du nyder at læse en bog eller se tv i soveværelset.

Vælger du en elevationsseng, så gør du også noget godt for din krop, da du kan justere den efter hvilken soveposition der er bedst for dig. Har du problemer med ryg eller ben, så er en elevationsseng helt klart den bedste seng for dig.

Døjer du med snorken, så kan en elevationsseng også være med til at du kan sove i en position der formindsker den, måske endda helt fjerner den.

Når du skal vælge hvilken elevationsseng der er bedst til dig, så skal du måske lige vende nogle ting med dig selv først. Elevationssenge er ikke den billigste form for senge, og derfor skal du først finde ud af hvor stort et budget du har til en ny seng. Heldigvis tilbyder mange firmaer finansiering af senge, og så slipper du for at skulle betale hele beløbet på en gang.

Det er også en god idé at gå efter en elevationsseng som har mange års garanti. Den skal gerne kunne holde i mange år, men er uheldet ude så er det godt med garanti. Mange forhandlere online tilbyder helt op til 25 års garanti.

En seng med elevation bliver kategoriseret som en luksus seng, og det er selvfølgelig fordi den har så mange funktioner der øger komforten.

Kontinentalsenge

En af de mest populære senge i Danmark er kontinentalsengen, og det kan vi sagtens forstå. Kontinentalsenge er med til at give en rigtig høj komfort, da de er bygget op af 3 lag madrasser. Der er en boxmadras i bunden. I midten er der en springmadras, der toppes med en topmadras.

Det er med til at give kontinentalsengen en ekstra høj komfort.

En anden grund til at de er så populære er at de også er meget moderne. De passer rigtig godt ind i det moderne soveværelse, og vi er efterhånden mange der går op i at boligen ser godt ud. Hvis du ikke har brug for elevation i din seng, så er en kontinentalseng den bedste seng for dig.

En bedst i test kontinentalseng viser dig godt på vej til, hvilken seng der er den bedste for dig.

Det er nemlig en god ide, at læse en senge test med de bedste senge, da du ofte her finder nogle af de bedste senge på markedet. Bedst i test senge giver dig nemlig lige det ekstra, som gør at du kan få den perfekte søvn.

Boxmadrasser

Komfortzoner er nemlig med til at gøre en seng god. De giver dig den korrekte støtte, der hvor du støtter mest med kroppen. Det kan eksempelvis være ved hofte og skulder området. Selvom elevationssenge og kontinentalseng er bedre end boxmadrasser, så kan du sagtens finde en god seng, som er en boxmadras.

Boxmadrasser er bygget op i en box – deraf navnet. De er meget simpelt konstrueret, og derfor kan de også fås noget billigere end de 2 andre typer senge. Den simple konstruktion gør også at de ikke vejer særlig meget, og derfor kan du også nemt flytte rundt på dem, hvis du har behov for det.

Vi håber at denne artikel har været med til at danne dig et overblik over hvilken seng du skal vælge ved dit næste senge køb.