Wi-fi-forstærker Test – Top 7 Bedste Wi-Fi forstærkere (2022)

Der er simpelthen ikke noget værre, end når internettet ikke virker optimalt.

Det er noget, mange oplever i hjemmet, og ofte går det ned, når man har allermest brug for det. Så hvis du vil undgå, at internettet står af, imens du er i gang med en stor opgave, er ved at placere en onlineordre eller streamer en film eller en serie, så skal du helt sikkert have fat i en wi-fi-forstærker. En wi-fi-forstærker forbedrer altså din wi-fi og sørger for at forlænge signalet til andre dele af huset fra din router.

Derfor kan en wi-fi-forstærker defineres som et fint bindeled mellem din router eller enhed og resten af huset, så du hele tiden har det optimale wi-fi.

Der findes flere forskellige måder, at forbedre din wi-fi på, og du kan vælge at investere i en wi-fi-repeater eller wi-fi-extender. En wi-fi-repater og en extender har det samme formål: nemlig at forstærke og forbedre dit internet, så du ikke skal stå i en situation, hvor det slet ikke virker.

For at hjælpe dig på vej med at investere i den bedste løsning, så har vi her testet seks forskellige produkter, der alle hjælper dig med at forstærke og forbedre dit internet. Der findes nemlig et hav af varianter med flere forskellige funktioner, så det kan være svært at vælge, hvis man ikke lige er ekspert på området.

Her kan du altså med fordel blive inspireret af vores anbefalinger, og vi har samlet noget forskelligt, både i pris og funktion, så der er noget til enhver smag. Tag et kig lige her, hvis du ønsker at forbedre dit nuværende internet.

Testvinder: Strong WI-FI 1600 Mbit/s Range Extender

Den første wi-fi-extender i vores test er denne range extender. Den er god til dig, der virkelig ønsker at forlænge signalet i dit hjem, så du uden problemer kan streame diverse film og tv-serier i hele hjemmet.

Denne range extender besidder altså den hurtigste og bedste teknologi og kan altså udvide signalet bedst muligt. WLAN-dækningen kan simpelthen udvides med hele 70 m2, og så kan den tilmed også udvide 5 GHz og 2,4 GHz signalerne i hele hjemmet, hvilket gør den til en supereffektiv extender.

Med denne extender sikrer du altså, at du kan streame film og tv-serier i den bedste kvalitet, og så kan den endda også streame musik fra forskellige Apple-enheder.

Desuden er du garanteret en nem og lynhurtig opsætning på intet mindre end 3 minutter. Derudover kan der tilkobles forskellige enheder, såsom eksterne hukommelsesenheder.

Dette er altså en wi-fi-extender, der er lidt ud over det sædvanlige, og som besidder den nyeste teknologi og en hastighed på 1600 Mbit/s, der altså er helt exceptionel. Derfor er denne extender perfekt til dig, der ønsker den nyeste og mest optimale teknologi, uden det er for avanceret og kræver evigheder at sætte op. Med denne extender bliver dit internet med garanti meget bedre, og så er den altså enormt brugervenlig og enkel.

TP-Link RE200 AC750 Range Extender

Her får du altså en rigtig god wi-fi-forstærker for pengene. Denne extender har altså en supergod dataoverførselshastighed på 750 Mbps, og den vil med garanti forbedre dit trådløse netværk bedst muligt.

Denne extender vil altså især være god i et hjem, der har flere etager, og hvor signalet har svært ved at nå fra etage til etage. Med denne model vil det ikke længere være et problem, og der vil altså blive skabt et godt og optimalt signal i hele hjemmet.

Range extenderen har et kompakt design, og den fylder altså ikke meget. Derfor er den nem at placere rundt omkring i hjemmet, og så er opsætningen af den altså også supernem og enkel, og det tager ingen tid.

Derudover besidder den også en LAN-port, der gør, at computeren også nemt kan kobles til internettet, hvis det trådløse netværk driller ekstrameget.

Alt i alt får du her en supergod wi-fi-forstærker til en rimelig pris, der med garanti vil give dit trådløse netværk et kæmpe boost og altså fjerne alle de problemer, du hidtil har haft med et dårligt signal.

Linksys RE6400 WI-FI Range Extender

Nogle gange kan der nemt opstå nogle såkaldte døde zoner i hjemmet, hvor signalet er helt dødt, og det er umuligt at blive koblet på internettet. Med denne extender fra Linksys undgår du altså disse døde zoner og har derfor signal hele tiden.

Linksys er et mærke, der især arbejder med at forbedre folks hverdag gennem den nyeste teknologi, og så er de altså også supergode til at forbedre wi-fi, hvilket denne Linksys RE6400 WI-FI Range Extender er et godt bevis på.

Denne extender udvider altså den trådløse dækning og fungerer supergodt med alle slags wi-fi-routere, og der er derved ikke nogen grund til at ændre i routerens indstillinger, for at de skal passe sammen.

Den har en trykknaptilslutning, der gør, at den er supernem at installere og nem at placere i forhold til routeren. Der kan tilmed tilsluttes mange forskellige enheder såsom Smart TV, spilkonsoller og meget mere, så du på den måde også er garanteret HD-streaming af film eller tv-serier uden at blive forstyrret, men hvor den gode kvalitet stadig bevares. Det er altså slut med at blive forstyrret, når du surfer rundt på nettet ved hjælp af denne supereffektive extender fra Linksys.

Strong Dual Band Repeater

Den næste forstærker, vi skal tage et kig på, er en såkaldt repeater. Det er altså også en enormt effektiv måde at forstærke sit netværk på.

Denne repeater er meget lille i størrelsen, men på trods af det, er den en af de mest kraftfulde repeatere på markedet, da den altså understøtter en båndbredde på helt op til 750 Mbit/s, hvilket altså er meget.

Ud over at være kraftfuld, så har denne repeater altså over hele 3 justerbare antenner, hvilket også er med til at give et supergodt signal i hele hjemmet døgnet rundt. Det betyder altså, at den ikke mindst giver en maksimal dækning, men også et meget stabilt signal, så du ikke bliver generet, når du er i gang med at streame din yndlingsfilm.

Ikke nok med det så besidder den altså også et supersmart LED-system, der hurtigt hjælper dig med at finde den helt optimale placering i hjemmet, så du opnår det bedste signal. Dette er altså en repeater til dig, der gerne vil gøre det nemt for dig selv.

Den er nem at sætte op, og så hjælper den dig endda selv på vej, når det kommer til at finde den rette placering. Denne repeater kan vi varmt anbefale til alle, og med denne model er du garanteret det bedste signal i hele hustanden.

Wireless-n Wi-fi-repeater 802.11

Den næste wi-fi-forstærker, vi varmt vil anbefale er en af de såkaldte wi-fi-repeatere. Denne wi-fi-repeater har dog flere forskellige funktioner, fordi den faktisk både kan bruges som en wi-fi-extender og en wi-fi-repeater, da den både udvider signalet og genudsender det. Derfor er den altså også supereffektiv, og med denne repeater er du altså garanteret et godt og stabilt netværk døgnet rundt i hele hjemmet.

Modellen her er altså værd at anbefale, og så den er supereffektiv. Den har flere forskellige funktioner og understøtter altså både wireless repeater mode og standard access point. Derudover har den et brugervenligt plugin-modul samt en indbygget antenne og er altså supernem at betjene. Desuden understøtter modellen også 300 Mbps High Speed WLAN 802.11n, hvilket betyder, at den er superhurtig og har en upåklagelig hastighed, så dit internet altid er helt optimalt.

Alt i alt er dette en rigtig god wi-fi-forstærker, og så ligger den til en rimelig pris, så den kan varmt anbefales at investere i.

Asus RP-N14 Wireless Extender/Repeater

Den sidste forstærker, som vi vil anbefale, er en extender fra Asus. Asus er en kendt elektronikvirksomhed, der producerer diverse produkter som alt fra computere til tablets og telefoner.

De går op i innovation og stræber efter at lave de bedste produkter og udvikle dem hele tiden, så de altid vil være de førende på markedet. Asus’ produkter er altid i den bedste kvalitet, og derfor kan man roligt investere i et produkt fra Asus og forvente, at det er i topklasse. De har altså også lavet en rigtig fin wi-fi-extender, der er enkel, men stadig tjener sit formål.

Modellen RP-N14 Range Extender fra Asus er altså noget mere enkel end den foregående, uden så mange andre funktioner end at den udvider og forbedrer dit internet. Derfor ligger den selvfølgelig også i en noget lavere prisklasse end den foregående extender, så hvis du ønsker en helt enkel wi-fi-extender uden avancerede funktioner og til billige penge, så vil denne extender fra Asus være helt perfekt til dig.

Den har et kompakt design og fylder altså derved ikke meget i hjemmet. Denne extender har det nødvendige for at sætte den op og for at den fungerer optimalt, og tjener sit formål. Den besidder derudover også et natlys, hvilket er praktisk, hvis den skal betjenes, når det er mørkt. Den er altså god til dig, der bare ønsker et produkt, der virker.

Wi-fi-extender test

Der findes flere former for wi-fi-forstærkere, og en af dem er en wi-fi-extender.

En wi-fi-extender forlænger signalet ud til hele hjemmet, så der altid vil være et stabilt netværk døgnet rundt. Der findes flere forskellige udgaver af extendere, og det er forskelligt fra extender til extender, hvor langt de kan forlænge signalet i hjemmet, og hvor godt signalet derved er. En wi-fi-extender er en supergod måde at forbedre internettet i hjemmet på, og i vores test har vi også mange eksempler på anbefalelsesværdige extendere, som du med fordel kan blive inspireret af og have med i tankerne, når du skal ud og investere i en wi-fi-forstærker.

Wi-fi-repeater

En anden måde man kan forstærke sit wi-fi på, er ved at benytte sig af en wi-fi-repeater, som er endnu en udgave af en wi-fi-forstærker. Hvis du ønsker et stabilt og trådløst netværk langt væk fra din router, så vil en wi-fi-repeater altså være en god løsning. Den genudsender nemlig signalet fra den trådløse router, hvilket gør, at signalet bliver stabilt og mindre påvirket af interferens, samtidig med at signalet også bliver udvidet.

En wi-fi-extender og en wi-fi-repeater minder utrolig meget om hinanden, og i sidste ende virker de på samme måde og har også præcis samme formål, nemlig at forbedre netværket og signalet. Derfor finder du både eksempler på repeatere og extendere i vores lille udvalg af seks forstærkere, som vi mener klarede sig bedst i vores test, og som uden tvivl er anbefalelsesværdige.

Wi-fi-forstærker bedst i test

Disse seks forskellige wi-fi-forstærkere er altså dem, som vi mener, er bedst i test. Efter at have prøvet et antal af forskellige forstærkere af, fandt vi hurtigt ud af, hvilke seks vi skulle udpege som de bedste.

Hvad end forstærkeren har betegnelsen extender eller repeater, så har begge altså det formål at forbedre, forstærke og udvide signalet til hele huset, så alle kan være på nettet på samme tid uden nogen former for problemer. Derfor er det en god idé at anskaffe sig en wi-fi-forstærker, så du ikke bliver generet, imens du surfer på nettet.

Du kan altid bruge denne lille guide som inspiration, inden du går ud og investerer i din nye forstærker. Derudover er det en god idé at finde ud af, hvilke behov du har. Det kan være, at du skal have det bedste af det bedste og derfor vælger en af de dyre modeller, da pris og kvalitet unægtelig hænger sammen. Men det kan også være, at du bare er ude efter noget, der virker, hvor en af de billige modeller helt sikkert vil være god nok.

Det er alt sammen op til dig, men med denne lille guide til, hvilke forstærkere vi mener, er bedst i test, er du i hvert fald godt på vej mod din nye og ikke mindst smarte investering.

ANDRE POPULÆRE GUIDES