3 tips til at holde sig sund under Corona

Der er vist ingen der havde regnet med at corona skulle vare så længe. Mange var overbevist om at virussen var ovre allerede til sommer (2020), men det var langt fra tilfældet. Det har været et langt år, og nu er vi heldigvis begyndt at kunne se en ende på det her i starten af 2021.

Det er dog ikke helt ovre endnu, og det danske samfund er først lige begyndt at åbne op igen. Det sker dog i små skridt, og fitnesscentrene er ikke på listen over de første der kan åbne.

Af den grund er man altså tvunget til at fortsætte træningen derhjemme, og det kan måske kræve lidt ekstra motivation, eller anderledes øvelser til at gøre det en smule mere interessant.

I denne artikel giver vi dig 3 gode råd til at holde motivationen og formen ved lige under corona-lockdown.

Det er vigtigt at holde sig fysisk i gang 

Hvis man blot falder hen derhjemme på sofaen, og ikke får sig rørt som man normalt ville gøre på arbejdspladsen eller i skolen, så får man hurtigt udviklet en række dårlige vaner. Og ikke nok med at man bliver doven, så har kroppen ikke godt af det.
Vi snakker ikke nødvendigvis om træning, men blot at bevæge kroppen som man ville gøre i sin normale hverdag. Her kan man måske være lidt mere grundig med oprydningen og rengøringen, så man får rørt kroppen også selvom at man ikke kommer ud af huset.

Opstil nogle faste motionsrutiner som du overholder

Når det nu er umuligt at dyrke motion i fitnesscentre eller til andre sportsgrene, så er det vigtigt at man ikke falder helt hen ved at lave ingenting. Vær derfor lidt kreativ og kom på dine egne rutiner som du kan lave udenfor, eller derhjemme.

Der er generelt meget inspiration at hente på internettet, og det kræver ikke mange redskaber til at man kan opstille en stabil træningsrutine derhjemme. En træningselastik er et af de bedste og billigste redskaber man kan have, fordi det er så simpelt, men kan benyttes til at træne alle muskelgrupper. Her finder du den bedste træningselastik.

Vedligehold de sunde madvaner

Det kan være meget fristende at falde i de usunde sager når man går derhjemme hele dagen. Det er dog vigtigt at man ikke lader sig lokke for meget, for når ikke man får bevæget sig lige så meget som man plejer, så tager man endnu hurtigere på når man skejer ud.
Hvis du dermed har svært ved at holde dig fra kagedåsen, kan det være en god idé at fjerne kagedåsen fuldstændig indtil den normale hverdag starter igen.