7 geniale gadgets til gaming

Er du vild med teknologi og at spille på din tablet, din computer eller din smartphone? Måske er du vild med bonus til online casino, som du kan læse om i denne trin-for-trin artikel, og måske er du vild med gadgets til gaming, som du kan læse mere om ved at læse videre her i denne artikel.

1.   Fleksibel mobilholder

En af de geniale opfindelser er en fleksibel mobilholder, som giver dig mulighed for nemmere at kunne nyde gaming på skrivebordet eller ved sengen. Denne opfindelse kommer med en svanehals, som kan bøjes, så du kan placere din smartphone og/eller tablet i alle vinkler. Ofte kommer en fleksibel mobilholder i et universalt design, som kan bruges til de fleste smartphones.

2. Den bedste gaming mus hidtil

En anden cool ting på vores liste over geniale gadgets er en Razer NAGA Trinity gamer trådløs mus. Her er der tale om en high-tech mus med 16.000 DPI 5G optisk sensor og op til 19 forskellige programmerbare knapper alt efter, hvad du spiller på din computer. 

3. Valve Index – Et fedt VR-headset

Headset til Virtual Reality bliver vildere og vildere, som årene går. Der er tale om en genial opfindelse af en gadget, som tager din gaming til det højeste niveau.

Et af de fineste VR-headset kommer af Valve, som står bag Valve Index, som koster ca. 9000 kr. Der findes naturligvis VR-headset til en lavere pris, men Valve Index er en af de mest geniale opfindelser af VR-headset.

4. Nylon opladerkabel

Kender du det, at din telefonoplader altid bliver viklet ind og hurtigt bliver bøjet, hvor plastikdelene forbindes til kablet? Alt det kan du undgå med opladerkabler i nylon, da det er flettede, hvilket er med til at gøre det til det mest holdbare kabel på markedet. Ofte kommer disse kabler i næsten helt op til 2 meter, så du kan lade din tablet op, mens du sidder i sofaen.

5. Power bank til mobil opladning på farten

En power bank er en genial opfindelse, som hjælper mange i hverdagen. Hvis du ikke umiddelbart har adgang til en stikkontakt, så du kan bruge det ovennævnte nylon opladerkabel og få glæde af en power bank.

En power bank giver dig mulighed for at benytte mobil opladning af dine enheder. Det er vigtigt, at du går efter en god power bank, som har mindst 2400 mAh, men gerne mere. Derudover er det en god idé at gå efter en power bank, som er lille og diskret, så du nemt kan have den med i jakkelommen, håndtasken eller rygsækken.

6. Trådløse øreproptelefoner

Når du spiller spil, handler det om at holde tungen lige i munden. Hvis du har tendens til nemt at blive distraheret, bør du måske overveje den geniale opfindelse af trådløse øreproptelefoner. Den danske producent ved navn Jabra står bag øreproptelefoner, som vurderes til at være næststørst i verden efter Apple.

7. Undgå at folk lytter med når du spiller

Hvis du er bange for at der er folk, som kan høre med, når du spiller fx Counter Strike, kan du løse det med et smart gadget armbånd.

Nu til dags har vi masser af elektronisk udstyr, som åbner dørene op for at virksomheder kan aflytte vores omgivelser. Dette gælder smarte højtalere med taleassistenter, smartphones, osv. som har indbyggede mikrofoner.

Opfindere fra University of Chicago har skabet et armbånd, som takket været ultralyd, kan forhindre mikrofoner i at optage dine omgivelser.

Mange flere gadgets

Der er mange flere gadgets end de syv i denne artikel. Men med disse syv geniale gadgets kan slippe godt afsted med tech-opfindelser, som kan hjælpe dig til en mere stille og rolig hverdag uden stress og med færre bekymringer.