Bliv klar til vinteren med de bedste dyner

mueble, almohada, Cuarto, material, edredón, textil, cama, libélula, Ropa de cama, Funda de edredón, sábana, marco de la cama, colchoneta, Fotos gratis In PxHere

Hvad er en af de mest fundamentale ting for os mennesker? Noget vi bare IKKE kan undvære og det er nemlig en god nats hvile.

At sove godt er en af de mest vigtige ting for os, for at være sikre på at vi er udhvilet til vores daglige aktiviteter, og mangel på god søvn kan have mange negative konsekvenser i vores liv. Det er for eksempel også noget det der meget vigtigt for berømtheder som: filmstjerner, sportsfolk eller pokerspillere i de turneringer, der afholdes online, også selvom de er hjemme. Så det er vigtigt at være opmærksom på dine sovevaner, det betyder alt fra en god seng til en god dyne. Lad os se, hvilke dyner der er de bedste på markedet lige nu.

Før du køber en ny dyne, skal du tænke dig om. Der er mange ting du kan tage med i dine overvejelser, fx hvad dynen er lavet af, kommer det fra dyr eller er det menneskeskabt, vægten af dynen, hvor varm er den, vil du skifte mellem sommer og vinterdyne eller er det fint med en helårsdyne og så videre.

Lad os se på bedst i test, bedst til prisen og en Kapok dyne der er allergi og dyrevenlig.

testfabrikken

En sikker vinder der ofte nævnes når der snakkes om de allerbedste dyner, er bedste i test vinderen, Snedronningen dynen. Det er en luksusdyne og i den lidt dyrere ende. Det er ikke en tung vinterdyne og faktisk har den færre isolerende dun, så du overopheder ikke når du sover med den. Den er god som sommer, forår og efterårsdyne, alt efter hvor varmt du kan lide at have det. Her er lidt fakta om Svanedronningen dyne:

 • Bæreevne: 825 (13 på den gamle skala, hvilket er det bedste)
 • Fyld: 240g gåsedun
 • Vår: 100% finbatist bomuld
 • Størrelse: 140 x 200cm
 • Kan maskinvaskes

Det er en dyne produceret Ringsted Dun og af den fineste kvalitet. Den er let at vedligeholde og tilbyder en let og luftig varme. Svanedronningen dynen er også Oeko-Tex, NOMITE og DownAfresh certificeret, så du kan uden bekymringer byde den velkommen ind i dit hjem.

Bedst til prisen er Balance dynen fra BedreNætter. Det er en dyne der kan holde på varmen og lede fugt væk. Det er en god helårsdyne, der ikke er for tyk og den er god til dem der normalt har det varmt om natten. Her er lidt info på Balance dynen:

 • Bæreevne: 725 (11 på den gamle skala)
 • Fyld: 90% amoskusdun og 10% småfjer
 • Helårsdyne
 • Vaskbar ved 60 grader
 • Fås i flere størrelser

Balance dynen er også en sikker vinder og har selvfølgelig også de nødvendige NoMite, DownAfresh & OEKO-TEX klasse 1 certifikater. Og én ting er sikkert, du får meget får pengene når du køber denne dyne.

Sidst, men ikke mindst har vi den allergi og dyrevenlige Kapok dyne der er 100% økologisk. Du får ikke en dyne der er mere ”grøn” end denne. Hvad er Kapok tænker du måske? Det er et helt naturligt materiale der vokser i regnskoven, nemlig på et kapoktræ. Hvorfor kan vi så sige at det er den absolut bedste dyne til folk med allergi? Fordi at udover at kapok dynen er meget effektiv til at transportere fugt væk fra krop og dyne, så er der et specifikt bitterstof i kapok. Det virker frastødende på støvmider og de vil ikke i nærheden af det. Her er lidt info om NoMite kapokdynen:

 • Fyld: 100% økologisk kapok
 • Helårsdyne
 • Fås i flere størrelser
 • Bolster: 100% økologist bomuld

Hvis du tænker meget på miljøet er dette også det rette valg for dig. Kapokfyldet er fra frøbælgende på et Ceiba træ og kan føles ligesom en silkedyne. Men den vigtige faktor her er at træerne ikke fældes for at lave dynerne, men derimod støtter op om lokal arbejdskraft i fattige områder som Vestafrika, Bahamaøerne, Caribien, Mellem- og Sydamerika samt Sydøstasien.

Der er selvfølgelig et kæmpe udvalg af dyner, forskellige kvaliteter, mærker, priser og så videre, men nu har du lidt at holde udkig efter når du leder.