Buskrydder Test – Se Top 7 Bedste buskryddere (2022)

Vi har i denne artikel lavet et samlet overblik over buskryddere, som har fået gode anmeldelser og klaret sig godt i forskellige tests.

Der er taget udgangspunkt i brugeranmeldelser af buskryddere, som bliver lavet af produkterne på baggrund af deres erfaring med produkterne som f.eks. ydeevne, levetid mm. På den måde klæder vi dig på til, at du kan vælge den bedste buskrydder efter dine behov.

Testvinder: Makita Battery DUR365UZ - Bedst i test buskrydder drevet af batteri med kort opladetid

 • Støj- og vibrationssvag
 • Den er let
 • Tre hastigheder

Denne batteridrevne buskrydder fra Makita bliver anbefalet specielt på grund af dens mange brugbare funktioner. Den er støj- og vibrationssvag i forhold til en buskrydder drevet af benzin, og derudover lugter den heller ikke på samme måde, da motoren er et batteri. Når en buskrydder er vibrationssvag, medvirker det til, at den er nemmere for dig at styre.

Selvom det er en batteridrevet motor, kan den stadig hamle op med en benzinmotor. Du kan altså forvente det samme af en batterimotor, som du har af forventninger til en benzinmotor. Makita Battery DUR365UZ har tre hastigheder, hvilket er en god kvalitet, da du kan variere tempoet på omdrejningerne alt efter, hvad du og buskrydderen skal kæmpe jer igennem.

Hvis du allerede har nogle maskiner til Makita, vil vi anbefale dig denne. Du kan nemlig bruge Makitas batterier i alle dine Makita maskiner. Du kan tilkøbe et batteri til denne buskrydder, men hvis du allerede har et, kan du selvfølgelig undlade dette.

Du kan også hurtigt skifte over til et batteri, der er opladet, hvis du tilkøber et. Det er derfor ikke et problem eller en svaghed ved buskrydderen fra Makita, da det er nemt at sætte et nyt batteri i. Hvis man sammenligner en batteridrevet maskine med en elektrisk, er fordelen med den batteridrevne, at du ikke skal holde styr på ledningen, mens du er i gang med at rydde et krat.

Du skal tilkøbe batteriet og batteriopladeren, hvorfor prisen også er sat derefter. Det tager ca. 15-45 minutter at lade batteriet op, hvilket er en af de hurtigste ladetider til en buskrydder. Du får en skuldersele med i købet, så du kan bære buskrydderen med ryggen i stedet for dine arme.

Den vejer 5,2 kg. Det vil sige, at det er en af letteste maskiner, vi har med i vores sammenligning af buskryddere.

Bosch AFS 23-37 - Bedste elektriske buskrydder i test

 • En god, justerbar bærerem
 • Den er let
 • To-i-en-løsning

Denne buskrydder har en rigtigt god ydeevne ift. prisen. Du får altså rigtig meget for pengene med denne maskine. Bosch AFS 23-37 er en elektrisk buskrydder, hvorfor prisen også er lidt lavere, end en på buskrydder der kører på benzin.

Derudover er en elektrisk buskrydder også lettere, hvilket giver en bedre komfort og meget bedre balance, hvilket er fordelagtigt, hvis du står på en skråning. Den vejer 5,30 kg., som du bærer ved hjælp af en justerbar rem rundt om ryggen.

Ved denne elektriske buskrydder sætter du den til strøm, når du skal bruge den. Det er ideelt, da du derfor er sikker på, at den virker og har nok strøm til det, du skal bruge den til. Du kan altså knokle godt og grundigt igennem med Bosch AFS 23-37, hvor du med sikkerhed kun tager pauser, fordi du har brug for det og ikke maskinen.

Du kan klippe alt fra græs til store krat ned med Bosch AFS 23-37, den vil dog ikke kunne bearbejde sig igennem træer.

Det er en god pris, men du skal være opmærksom på, at man oftest skal tilkøbe en lader eller et stik til buskrydderen. Derfor skal du huske medregne en lille ekstra udgift, hvis du overvejer en elektrisk buskrydder. Du kan måske opveje ekstraudgiftens pris med benzinprisen, hvis du står mellem en buskrydder, der kører på benzin og en elektrisk buskrydder.

En fordel ved Bosch AFS 23-37 er også, at den er en græstrimmer. Det vil sige, at du får to maskiner i en, hvis du køber denne elektriske buskrydder.

Ryobi RBC1226I - Elektrisk buskrydder med gode kvaliteter

 • Den letteste buskrydder i artiklen
 • To-i-en-løsning
 • God pris

Ryobi RBC1226I får gode anmeldelser både af brugere, samt forskellig uvildige tests. Denne er taget med, da den er rigtig god i forhold til dens pris. Den vejer 5,1 kg, hvilket gør den til den letteste i vores artikel.

Ryobi RBC1226I har en stor tilbehørsafdeling, hvor du kan tilkøbe mange ting til dine haveredskaber, som gør dem mere komfortable. Den har et justerbart støttehåndtag, som kan justeres efter din højde. Derudover har den blødegreb, så det bliver mere komfortabelt for dig at holde ved den, mens du bærer den.

Den har fået gode brugeranmeldelser, idet den har en god sav, som kan skære tynde træer, buske og krat ned med nemhed. Derudover er det også en græstrimmer, hvorfor du igen kan få en to-i-en-løsning med denne buskrydder.

Et lille minus ved denne buskrydder er, at den har en ret kort ledning. Du skal altså have en god stikdåse med ud i haven, når du skal benytte dig af denne buskrydder, så du ikke hele tiden bliver forstyrret af, at ledningen ikke er lang nok.

ALKO buskrydder BC 4125 ll-s comfort - En buskrydder med komfort

 • Bedste komfort bæresele
 • God til store arealer
 • 7000 omdrejning i minuttet

ALKO buskrydder BC 4125 ll-s comfort minder meget om nedstående buskrydder, da de begge er gode til større arealer. Men ALKO buskrydder BC 4125 ll-s comfort kommer med en bæresele, som sørger for, at buskrydderens vægt bliver båret på en komfortable måde for dig og din ryg. Den fordeler vægten ligeligt, så du ikke bruger flere kræfter i den ene eller anden side. Det er derfor en buskrydder, der vinder på dens komfort og ydeevne.

ALKO buskrydder BC 4125 ll-s comfort har nemlig også en god ydeevne. Den bliver anbefalet til større arealer på grund af dens bæresele. Maskinen her vejer 7,8 kg, hvilket er let for en benzinmotor – sammenlignet med de elektriske og batteri drevet buskryddere, lyder det måske en smule tungt, hvis man skal stå med den en hel dag.

Buskrydderens skaft kan deles, hvorfor den er nem at opbevare eller fragte i bilen. Derudover kan du justere håndtaget efter din højde, så du ikke skal stå foroverbøjet eller i en anden position, som kan overbelaste din krop. Skaftet er lavet af aluminium for at gøre maskinen endnu lettere for dig.

Den har en god motor og kan have omdrejninger op til 7000 i minuttet, hvilket gør, at du hurtigt kan arbejde dig igennem grene og buske. Som sagt er det en benzinmotor, hvorfor du ikke skal bekymre dig om ledningen.

Denne maskine kan godt være larmende i forhold til de elektroniske og batteridrevne buskryddere.

Makita EM4351UH 43 cc - God til heldagsarbejde

 • Stor tank
 • Skære igennem træer
 • Miljøvenlig

Makita EM4351UH 43 cc er også en benzindrevet buskrydder. Den er god til større arealer og har en god pris i forhold til dens muligheder.

Selvom den har en benzinmotor, er en af dens mange funktioner, at den er lyddæmpende. Motoren er nemlig indkapslet, hvilket giver en lyddæmpende effekt. Det er selvfølgelig ikke på niveau med en elektrisk eller en batterimotor, men i forhold til en benzinmotor er den stille. Det er måske noget, som både du og din familie vil sætte stor pris på, hvis du skal bruge den flere timer i streg.

Dens tank måler 0,67 L, hvilket måske lyder af lidt, men det er en ret stor beholder til en buskrydder. Du kan sagtens bruge den det meste af dagen, uden du skal til at fylde tanken op.

Makita EM4351UH 43 cc er derfor økonomisk, idet den kan holde længe på en tank og bestemt også er mere miljøvenlig end mange andre buskrydder med benzinmotor.

Den vejer 7,1 kg, hvilket er lettere end ALKO buskrydder BC 4125 ll-s comfort, som også havde en benzinmotor. I håndtaget er der en vibrationsdæmpende effekt, hvilket sammen med motoren gør, at den er perfekt til heldagsarbejde.

Den kan bruges i flere forskellige vinkler. Det vil sige, at den også kan bruges opad mure og ikke kun i vandrette vinkler. Denne buskrydder kan beskære træer, hvilket er en funktion, som gør Makita EM4351UH 43 cc meget fordelagtigt.

Du vil kunne bruge maskinen til mere end bare græs og buske. Den vil også kunne hjælpe dig med træer til en vis tykkelse – selvfølgelig. Buskrydderen fra Makita giver dig altså komfort på en anden måde ved hjælp af, at den er vibrationsdæmpende, men den giver også mange muligheder i forhold til, hvad du skal have klippet ned.

McCulloch B 28 B - Let buskrydder, men mindre tank

 • Op til 10.000 omdrejninger
 • Den er let
 • Hjemmebrug

McCulloch B 28 B har en lille benzinmotor på 0,45 L, den er altså mindre end de to ovenstående. Denne her buskrydder er dog meget lettere med en vægt på 5,4 kg, hvilket gør den meget håndterbar. Vi vil anbefale denne buskrydder, hvis du skal klippe mindre områder ned. Den er ikke til det helt store og vilde arbejde, men den vil sagtens kunne fungere til hjemmebrug.

Til gengæld kan den have omkring 10.000 omdrejninger i minuttet, når den ikke er belastet, og 8.000 omdrejninger hvis der er belastninger på. Det er rigtig mange omdrejninger i minuttet. Den arbejder derfor hurtigt trods den lidt mindre tank.

Den har ikke en lyddæmpende funktion, som det ses ved nogle af de andre buskryddere, hvorfor den kan være meget larmende. Dette ser vi ikke som et stort problem, hvis den skal bruges til et lille område, som skal klares hurtigt.

Med buskrydderen får du også en blød sele med, som kan give god komfort, når du bærer rundt på maskinen. Selen giver mulighed for bevægelse, så du kan gå rundt med buskrydderen, uden det volder dig problemer. Håndtagets ergonomiske udformning er med til at afhjælpe din krop, så den ikke bliver belastet, mens du går og klipper.

Dét skal du være opmærksom på når du køber en buskrydder

Når du skal finde en ny buskrydder, er det vigtigt at vide, hvad formål du har med den. Skal du klippe et stort areal med mange krat og grene ned, eller skal du ”bare” trimme haven.

Hvis du har et større projekt, skal du sørge for at have en buskrydder med en masse kapacitet til det. Det vil sige, at vægten ikke må være høj. Vi anbefaler, at du køber en buskrydder, der vejer maksimum otte kilo.

Du skal huske på, at det er dig, der skal bære den, og hvis det er et stort projekt, vil du have problemer med at bære den efter nogen tid, hvis den vejer for meget.

Derudover giver en lavere vægt også bedre mobilitet, hvilket er væsentligt, når du skal bevæge dig rundt.

Vi anbefaler, at du tænker på miljøet og overvejer en batterimotor. Det er bedre for miljøet, og den er heller ikke så støjende. Men hvis du er ude i et stort projekt, så find en benzinmotor, der er miljøvenlig – altså en der ikke bruger meget benzin pr. kvadratmeter.

Den optimale tank er mellem 0,60-0,80 liter, hvilket vil give dig mulighed for at klippe det meste af din have ned på en tank.

ANDRE POPULÆRE GUIDES