Computertaske test

Computertaske test

En computertaske er vital for mange menneskers hverdag. Det bliver mere og mere almindeligt at tage arbejdet med hjem i form af en bærbar PC, hvorfor man naturligvis også skal have sin computer med på arbejde igen dagen efter. I den sammenhæng er man nødt til at have en computertaske, så man har mulighed for at fragt sin bærbar med rundt, hvad end man ofte er rundt til møder i løbet af dagen eller det blot er til og fra arbejde. Hvis du gerne vil have en computertaske, så kan du naturligvis lige så godt gøre det ordentligt og investere i en lækker én af slagsen – det kunne f.eks. være en rigtig lækker computertaske i læder, der virker lidt mere elegant og luksuriøs end en helt almindelig computertaske. I den her artikel finder du intet mindre end tre lækre modeller.Forth Computertaske i genuine brunt læder

Den første computertaske her på siden er denne lækre computertaske fra Forth, der selvfølgelig er blevet fremstillet i genuine, brunt læder, hvilket ikke bare giver tasken et rigtig lækkert look, men samtidig kan du også være sikker på, at den er af rigtig god kvalitet, så den både holder lang tid og så den passer rigtig godt på den bærbare PC, der er at finde inde i selve tasken. Computertasken fra Forth kan indeholde langt de fleste typer af PC’er, så hvad end du har en computertaske, der er en 13” MacBook eller en 15” Windows-baseret PC, så kan du selvfølgelig finde plads til den i denne taske fra Forth. Derfor er det bestemt også en taske, der appellerer til langt de fleste mennesker.

Tacoma skuldertaske til computer

Her er der tale om en taske, der med stor sandsynlighed appellerer en anelse mere til kvinder end den gør til mænd, da det er en skuldertaske, der er tale om. Den kan sagtens bruges af mænd, men det anbefales dog at nøjes med at holde den i hankene i stedet for at tage den på skulderen – eller ganske enkelt bare vælge en anden model som f.eks. den førnævnte taske fra Forth. Hvis du derimod er en kvinde, der er på jagt efter en feminin computertaske, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at en skuldertaske fra Tacoma er et rigtig godt valg. Den er fremstillet i læder, hvilket giver tasken et rigtig lækkert look og får den samtidig til at stråle af både elegance og luksuriøsitet.

Phoenix sleeve / taske til 15″ computer

Denne computertaske er for dig, der ikke har behov for at have meget andet end blot din PC med rundt. Det er nemlig et sleeve og en taske i ét, hvilket også betyder, at den ikke er synderligt stor. Det reelt set et traditionelt sleeve, der er blevet udbygget en anelse og har fået to hanke på øverst, så du nemmere kan bære din computer, når du skal rundt. Den er fremstillet i rigtig lækkert uld, hvilket både betyder, at din computer er rigtig godt beskyttet og så giver det selvfølgelig også din taske et afsindigt lækkert look!

brun computertaske

ANDRE POPULÆRE GUIDES