Cykelhjelm Test – Se Top 5 Bedste Cykelhjelme her (2022)

Hvis du er på jagt efter en ny cykelhjelm, så har du med garanti også kigget lidt rundt hos de forskellige forhandlere på nettet. I den forbindelse er der også en god chance for, at du længe har observeret, at der er rigtig mange forskellige modeller at vælge mellem. At der er mange modeller at vælge mellem er naturligvis positivt, for det forhøjer chancen markant for, at du ender med at finde lige netop dén model, du er på jagt efter. Det betyder dog også, at du kommer til at se på rigtig mange modeller, der ikke har din interesse.

Find let din cykelhjelm i testfabrikkens cykelhjelm test

Der findes dog en række forskellige måder hvorpå du kan hjælpe dig selv bedre på vej. Du kan f.eks. vælge at se nærmere på de cykelhjelme, der er med i vores cykelhjelm test på denne side. Du finder en række spændende modeller, der både kan bruges af mænd og kvinder, hvorfor der med stor sandsynlighed også er en model, som du synes ser lækker ud. Endvidere, så har alle cykelhjelme, der er nævnt i denne artikel gennemfået de nødvendige mærkninger og certificeringer, hvorfor du er sikker på, at de er af høj kvalitet og kan beskytte dig i trafikken.

Testvinder: Nutcase Blackish Gen3

Nutcase er et rigtig stort brand på det danske marked, når det kommer til cykelhjelme. De er mildest talt stormet frem de sidste par år, hvorfor det heller ikke bør komme bag på nogen at man finder en hjelm som denne lækre Nutcase Blackish Generation 3, der med garanti er den mest populære model, som Nutcase har at finde på markedet lige pt. Den flotte matte sorte farve gør, at denne hjelm appelerer til både mænd og kvinder – og i særdeleshed dem, der elsker det simple og stilrene, da det lige netop er dét, som Nutcase forsøger at opnå med deres hjelme.

Denne cykelhjelm er naturligvis også både CE-mærket og er blevet godkendt efter EN–1078 certificeringen. Det er din garanti for, at der er tale om en hjelm, der er af rigtig god kvalitet og som kan beskytte dig ved styrt. Du kan få modellen i tre forskellige størrelser, der lyder som følgende: Small (52–56 cm), Medium (56–60 cm) og Large (60–64 cm). Det skal selvfølgelig også nævnes, at den er udstyret med en smart skruespænde i nakken, der giver dig mulighed for nemt at tilpasse størrelsen og en let aftagelig skygge, som beskytter dine øjne.

Abus Marsala Red Urban-I V.2

Her er der tale om en cykelhjelm, der – i hvert fald set ud fra farven – med stor sandsynlighed kommer til at appellere til lidt flere kvinder end mænd. Det ændrer dog ikke på det faktum, at det rent faktisk er en model, der kan bruges af måde mænd og kvinder. Mere specifikt, så er der tale om Marsala Red Urban-I V.2, der er en rigtig populær cykelhjelm fra Abus, der er ét af de mest kendte mærker indenfor cykelhjelme hele verden over. Denne model er en nydesignet udgave af den forhenværende udgave, der blot gik under navnet Urban-I.

Det er en cykelhjelm, der både er meget solid og meget absorberende over for slag, eftersom den er blevet med en såkaldt In-mold konstruktion, der er lavet med det særlige formål, at den skal forbedre hjelmens ydeevne ved fald. Marsala Red Urban-I V.2 er en hjelm, der er helt perfekt for dig, der gerne vil have en cykelhjelm med behagelige stropper, en hagespænde med magnetlås såvel som en aftagelig skygge. Ikke nok med det, så kommer den dog også med en rigtig smart LED-baglygte, der gør det nemmere for billister at se dig i mørket.

Abus Velvet Black Lane-U

Som nævnt ovenfor, så er Abus bestemt ét af de absolut største brands, når det kommer til cykelhjelme hele verden over – og derfor er det nok heller ikke så underligt, at der er mere end én af deres cykelhjelme med i denne artikel. I den her omgang er der tale om en sort og klassisk model, så Abus har valgt at navngive Velvet Black Lane-U. Det er en såkaldt cityhjelm, der er målrettet folk, der oftest kører i storbyen, hvorfor denne model er oplagt for dig, hvis du f.eks. er bosat i København, Århus eller en helt tredje storby.

Det er en rigtig stilren cykelhjelm, hvor der har fokus på at skabe en helt simpel hjelm, der er i god kvalitet. Den kan desuden også bryste sig af at have en rigtig behagelig pasform såvel som nogle både stærke og bløde stropper, så det ikke vil være generende for dig at have den på. Den kommer desuden også med hele 18 indbyggede luftkanaler, der har fået et indbygget fluenet, en helt almindelig hagespænde såvel som skruejustering i nakken, så du nemt kan indstille din cykelhjelm til at passe til lige netop din hovedform.

Nutcase Cream Gen3

Her er der igen tale om en cykelhjelm fra det ualmindeligt populære brand, Nutcase, som er rigtig meget fremme i tiden – faktisk er det nok ét af de mest populære brands på det danske marked for cykelhjelme i øjeblikket. Det er noget, der i høj grad skyldes deres simple og stilrene designs, men det er dog lige så meget grundet den høje kvalitet, som deres cykelhjelme har. I dette tilfælde er der tale om Nutcase Cream Gen3, der er en rigtig flot og lækker cremefarvet cykelhjelm, der passer til både mænd, kvinder og børn – med andre ord, så er det en cykelhjelm for alle.

Ligesom alle de øvrige modeller fra Nutcase, så er denne model selvfølgelig også blevet CE-mærket og den er desuden også blevet godkendt efter EN–1078 certificeringen. Hjelmen har desuden 11 lufthuller og er blevet udstyret med en rigtig smart skruespænde i nakken, der gør det særdeles nemt for dig at tilpasse hjelmen, så den passer perfekt til dig og din hovedform. Endvidere, så har Nutcase også valgt at montere en aftagelig skygge på hjelmen, som blandt andet er med til at beskytte dine øjne mod regn og vind. Slutteligt, så kommer den også med en magnetisk hagelås.

Når du har fundet den cykelhjelm, som passer til dine behov, så vil vi også råde dig til at læse vores Elcykel test. Her finder du både gode råd om elcykler, hvordan de skal lades op, hvor langt de kan køre på en opladning og meget mere.

ANDRE POPULÆRE GUIDES