Elevationsseng test – Her er de bedste elevationssenge til dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være svært at finde den helt rigtige seng til soveværelset. Der er et hav af valgmuligheder i dag, men der er ingen tvivl om, at hvis du har smerter i ben eller ryg, vil det bedste valg for dig være en elevationsseng. Der findes dog også mange valg, når det kommer til elevationssenge, og her er det vigtigt, at man ikke blot går ud og investerer i det første og det bedste, da der er stor forskel på dem. Herudover er sengen en afgørende faktor i forhold til, om man får den rette mængde søvn hver nat, hvilket er utrolig vigtigt for helbredet og den generelle sundhed. Det er derfor vigtigt, at man undersøger markedet grundigt forinden, så man kan være sikker på at købe en ordentlig elevationsseng. Her i artiklen vil du blive præsenteret for en elevationsseng test, så du forhåbentlig kan blive meget klogere på, hvilken model der er den rette for dig.   

Elevationsseng 80x200 cm

Elevationssenge i størrelsen 80×200 passer til enkeltpersoner, der ikke har brug for en kæmpestor seng, og den er således oplagt til mindre rum. De følgende senge er alle gode bud på modeller i denne størrelse, da de er af høj kvalitet, og herudover passer de til de fleste hjem.

Venus-modellen er en danskproduceret elevationsseng med hybridpolstring og pocketfjedre, der garanterer dig en bedre nattesøvn, og herudover fås den til en ganske fordelagtig pris. Norland Eksklusiv EL ligger i samme prisklasse, og her kan du helt selv vælge farve, fasthed, topmadras og ben på sengen, så den lever op til dine ønsker. Søger du i stedet en lidt dyrere seng, der dermed også er i højere kvalitet, er Senses Lux i lysegrå et rigtig godt bud. Denne kommer med hele 7 komfortzoner og pocketfjedre, og den tilpasser sig således efter hver en bevægelse. Ideel Komfort ligger i samme prisklasse, og denne er det oplagte valg for dig, der ønsker en elevationsseng i høj kvalitet med et minimalistisk udtryk, hvorfor den vil kunne passe ind i alle skandinaviske soveværelser.

Søger du i stedet en mere simpel seng til en væsentlig billigere pris, er Nordic Elevation No. 1 et godt valg. Her får du en springmadras med 250 pocketfjedre med i købet, der er udstyret med 5 komfortzoner samt valgfri topmadras. Her er du således garanteret en seng, der vil kunne give dig den optimale komfort og støtte, men uden at det skal koste dig en formue. Ønsker du at gå endnu længere ned i pris, er det muligt med en Budget elevationsseng i gråt stof med trådløs fjernbetjening, så du kan justere den præcis, så det passer dig. Der er her tale om en dansk produceret elevationsseng til en yderst god pris. Athena Elevation fås til samme pris, og her får du ligeledes en seng i god kvalitet, og denne kommer med en topmadras med 4 cm celciuskerne og en madras med medium hårdhed. Den anbefales således til personer, der vejer under 75 kg. Den sidste seng i testen i størrelsen 80×200 er en GOLD E40 memory elevationsseng med en vendbar springmadras med multipocket-fjedre, og den er inddelt i 5 komfortzoner. Ved valg af denne er du således garanteret optimal og præcis støtte de mest udsatte steder på kroppen.

Elevationsseng 90x200 cm

Elevationssenge i størrelsen 90×200 er det oplagte bud for enkeltpersoner, der gerne vil have en smule mere plads, men der er dog stadig tale om en forholdsvis smal seng, og den passer derfor stadig ind i de fleste mindre rum.

Den billigste model i vores elevationsseng test er en Budget elevationsseng i gråt stof, hvor der medfølger metalben, topmadras og trådløs fjernbetjening, så du eksempelvis kan løfte den øverste del af sengen, når du vil læse om aftenen. Living&more elevationsseng – De Lux Superior hører også til i den lidt billigere ende, men på trods af dette får du stadig en seng i yderst høj kvalitet, der desuden er ideel til personer under 85 kg, da den har en medium hårdhed.

Søger du en elevationsseng til personer under 75 kg, kunne Athena Elevation være et godt bud. Denne kommer med en celciuskerne topmadras, der er oplagt til personer, der enten har rygproblemer eller tendens til at fryse om natten, og herudover fås den med pocketfjedre, så du er garanteret optimal komfort. En anden seng, der sikrer dig optimal komfort, er Norland Eksklusiv EL Box i dansk design. Det særlige ved denne elevationsseng er, at du kan styre den fra en tablet eller smartphone, og herudover kan du vælge imellem to topmadrasser af høj kvalitet. Narvik boxelevationsseng er endnu et godt bud på en kvalitetselevationsseng, og denne fås i en flot grå farve, hvorfor den passer perfekt ind i de fleste moderne soveværelser.

Søger du en danskproduceret elevationsseng, der garanterer dig yderst god komfort hver eneste nat, kunne Venus muligvis være et godt bud for dig. Der er her tale om en bestseller elevationsseng med moderne pocketfjedre, der tilpasser sig dine bevægelser, mens du sover. Endnu en danskproduceret elevationsseng er Senses Lux i lysegrå, der er udstyret med 7 komfortzoner, og omkring fjedrene er der hybridskum, hvilket er en elastisk og holdbar skum. Ideel Komfort indeholder også hele 7 komfortzoner, og herudover medfølger en latex topmadras med 60 mm kerne. Søger du i stedet en seng med blot 5 komfortzoner, der stadig sikrer dig optimal komfort, er Nordic Elevation No. 1 et godt bud, da denne fås med en lydsvag og holdbar motor samt med en solid træramme, der er udstyret med hele 28 elevationslameller. Endelig kommer vi til HØIE 200 boxelevation, der er en yderst eksklusiv seng med dobbeltfjedret madras og 7 komfortzoner, der giver den korrekte støtte.

Elevationsseng 120x200 cm

Elevationssenge i størrelsen 120×200 passer enten til et par, der ikke har brug for ret meget plads, eller til enkeltpersoner, der til gengæld har brug for masser af plads om natten. De følgende senge er alle af yderst høj kvalitet, og herudover passer de ind i stort set alle rum grundet deres minimalistiske design.

Zen Elevationsseng er en elevationsseng i yderst flot design med pocketfjedre, og herudover er det muligt at indstille hårdheden, hvilket gør, at den vil kunne passe til stort set alle vægtklasser. En anden eksklusiv elevationsseng er GOLD E40 memory elevationsseng, der er udstyret med multipocketfjedre, og herudover er den inddelt i 5 komfortzoner. Søger du en elevationsseng til personer under 85 kg, er Living&more elevationsseng – De Lux Superior et godt bud, og den fås i et flot, gråt design, der vil kunne passe til alle soveværelser. Er det i stedet en seng til personer under 75 kg, du er på udkig efter, er Athena Elevation et oplagt valg. Denne fås med pocketfjedre, så du er garanteret optimal komfort, og herudover fås topmadrassen med celciuskerne.

Ønsker du en danskproduceret seng med fast liggekomfort, som du vil kunne anvende de næste mange år, er Budget elevationsseng et udmærket valg. Denne kan du justere præcis, som du vil, og herudover medfølger en topmadras med polyetherskum. Nordic Elevation No. 1 er endnu en seng af høj dansk kvalitet, og med denne medfølger en vendbar springmadras med 250 pocketfjedre inddelt i 5 komfortzoner samt en solid træramme. NORLAND – Eksklusiv EL er endnu et godt bud på en seng af yderst høj kvalitet, hvorfor den vil kunne holde i flere generationer. Madrassen fås både i fast hårdhed og medium hårdhed, hvorfor den kan tilpasses efter din vægt.

Venus elevationssengen er også produceret i Danmark, og denne kommer med en 60 mm topmadras og pocketfjedre, der tilpasser sig din krop, mens du sover. Herudover har den hele 7 komfortzoner, så de mest udsatte steder på kroppen er garanteret omhyggelig støtte. I den lidt højere ende af prisskalaen finder vi Senses Lux i lysegrå, men til gengæld får du også her en seng af yderst høj kvalitet, og du vil med garanti kunne mærke forskellen med det samme. Du vil således føle dig mere veludhvilet, hvilket særligt skyldes sengens madras, der er udstyret med pocketfjedre, og omkring disse er der elastisk hybridskum. Den sidste elevationsseng i størrelsen 120×200 er Ideel Komfort, der ligger i samme prisklasse som den forrige, og ved køb af denne får du 7 komfortzoner for en bedre aflastning og mere optimal støtte.

Elevationsseng 140x200 cm

De følgende elevationssenge i størrelsen 140×200 er ideelle for par, der ønsker en smule mere plads end de ovenstående, men som stadig ikke har plads til en kæmpestor seng. De kan dog også anvendes af enkeltpersoner, der har brug for masser af plads om natten.

Basic Elevation er en danskproduceret elevationsseng med en lydsvag motor og vendbar springmadras med 250 pocketfjedre, og der er uden tvivl tale om en kvalitetsseng til en pris, alle vil kunne få råd til. Sleepzone elevationsseng er endnu en seng i den lavere ende af prisskalaen, og den består af en polstret fyrretræsramme med 28 lameller i bunden, og herudover kan du selv vælge, om du ønsker en topmadras af celcius eller latex. Næste seng fås også til en fornuftig pris, og der er her at tale om Athena Elevation med pocketfjedre og 5 komfortzoner, og som har en medium hårdhed, hvilket gør den oplagt til personer med en vægt under 75 kg.

GOLD E40 latex elevationsseng er en smule dyrere, men her er der dog også tale om en eksklusiv seng med multipocketfjedre for en mere optimal støtte. En anden model, der også yder optimal støtte, er Zen Elevationsseng i et minimalistisk og flot design, der gør, at den passer perfekt til alle moderne soveværelser. Optimal support er også, hvad du får, hvis du vælger Living&more elevationsseng – De Lux Classic, der fås i en sand farve, og denne er ideel til personer under 85 kg, da den har en madras med medium hårdhed. Få en elevationsseng, der kan justeres efter dit behov med bestsellermodellen Venus, så du er garanteret den rette støtte og komfort hele natten igennem. Du kan også selv justere Norland Eksklusiv EL sengen og dermed selv bestemme, hvordan du ønsker, at den skal se ud – vælg imellem flere fastheder, topmadrasser, ben, gavl og farve.

Søger du en elevationsseng i størrelsen 140×200 af yderst høj kvalitet, og er du ligeledes villig til at betale en lidt højere pris for den, er Ideel Komfort et rigtig godt bud. Denne er danskproduceret og fås med hele 7 komfortzoner, så du får en mere balanceret støtte og komfort. Du kan også vælge Senses Lux, der fås i et flot lysegråt design, hvorfor den vil kunne passe ind til alle moderne soveværelser. Senses Lux er også produceret i Danmark og fås med en elevationsmotor, som du nemt kan styre med en app.

Elevationsseng 160x200 cm

Du vil i det følgende blive præsenteret for forskellige elevationssenge i størrelsen 160×200, som alle er i høj kvalitet og i et design, som gør, at de vil kunne passe ind i hvilket som helst soveværelse, og herudover giver de alle den støtte, du har brug for om natten.

Er du på udkig efter en seng i den lidt dyrere ende, men hvor du til gengæld får passer for pengene, er Ideel Komfort et yderst godt bud. Denne seng kommer med 7 komfortzoner for en mere optimal støtte, og herudover medfølger en topmadras i latex med 60 mm kerne. I samme prisleje finder du Senses Lux i lysegrå, som ligeledes fås med 7 komfortzoner. Herudover er den hybridpolstret og kommer i et minimalistisk og eksklusivt design. Her kan du desuden selv vælge fastheden efter din egen vægtklasse. Den sidste model i den højere ende af prisskalaen er Venus med en opgraderet springmadras, der giver din krop en nænsom støtte, hvorfor der er tale om en seng i absolut topklasse.

Endnu en seng i yderst høj klasse er Zen Elevationsseng, der fås i en flot antracit farve, hvorfor den vil kunne give ethvert soveværelse et pift. Denne er bygget med kvalitet for øje, og herudover kan hårdheden indstilles, så den på den måde passer til alle vægtklasser. Er du ikke villig til at betale helt så meget for din nye seng, men er du stadig på udkig efter en kvalitetsseng, er Athena Elevation det rette valg. Denne har en medium hårdhed og er udstyret med pocketfjedre, som er inddelt i 5 komfortzoner. Du får også høj kvalitet til en overkommelig pris ved køb af Budget elevationsseng, hvor der både medfølger topmadras og gavl. Grundet det grå stof har denne et eksklusivt look, der vil kunne passe perfekt ind på hvilket som helst skandinavisk soveværelse.  

Norland Eksklusiv EL er endnu et bud på en kvalitetsseng, hvor du får masser for pengene, og her er der virkelig blevet kælet for detaljerne. Den er udstyret med en klassisk opbygning med hele 42 lameller samt 3 nakkevip. Springmadrassen består af pocketfjedre, hvortil der er indbygget 5 komfortzoner. Herudover fås madrassen i forskellige hårdheder, så du kan være sikker på, at den passer til din vægtklasse. Endelig kan du også vælge Nordic Elevation No. 1, der ligeledes fås med 5 komfortzoner, og denne er udstyret med en lydsvag motor med to trådløse fjernbetjeninger. Man undgår således at vække sin partner, når man skal justere højden for at læse eller se fjernsyn om aftenen.

Elevationsseng 180x200 cm

Uanset hvilken af de følgende elevationssenge i målene 180×200, du vælger, er du garanteret en seng af yderst høj kvalitet. Selvfølgelig er der forskel på prisen, og det er således helt op til dig selv, hvor meget du ønsker at betale for din nye elevationsseng.

Søger du en elevationsseng, der er holdbar, og som desuden kommer i et flot og enkelt design, er Narvik boxelevationsseng uden tvivl det oplagte valg for dig. Den fås i en lysegrå farve, der gør, at den passer ind til det moderne soveværelse. Herudover kan du selv justere fastheden, så den passer til dit behov. En anden model, der ligeledes fås i et minimalistisk design, er Nordic Elevation No. 2, der fås med multipocketfjedre inddelt i 5 komfortzoner, og her kan du også selv vælge mellem en fast eller medium hårdhed. Senses Lux kommer også i et flot lysegråt design, hvorfor den er et godt bud for dig, der går efter et eksklusivt look. Dog er du også ved valg af denne garanteret en mere optimal nattesøvn, da den er udstyret med hele 7 komfortzoner samt pocketfjedre.

Den danskproduceret Ideel Komfort elevationsseng har ligeledes 7 komfortzoner, hvorfor du også her er garanteret en optimalstøtte. Herudover medfølger en Linak TD4-motor, så du er garanteret en holdbar motor af ypperste kvalitet. I samme prisklasse som Ideel Komfort finder du Venus elevationssengen, hvor du får mulighed for at styre motoren med en app, og herudover er fjedrene i madrassen omringet af hybridskum for en mere elastisk og omfavnende støtte. Ganske vist ligger denne seng i den mere dyre ende af skalaen, men du får til gengæld meget for pengene.

Såfremt du ikke er villig til at betale så meget for din nye seng, er Athena Elevation et godt valg for dig. Denne fås med en medium madras, hvorfor den er ideel for personer under 75 kg, og på trods af den overkommelige pris får du stadig en seng af høj kvalitet. Betrækket er quiltet med fibervat, og madrassen er udstyret med pocketfjedre inddelt i 5 komfortzoner. Living&more elevationsseng – De Lux Superior fås ligeledes med 5 komfortzoner, og herudover er den polstret med 25 mm latex, så din kropsvægt fordeles ligeligt for en bedre og mere optimal støtte hele natten igennem. Endelig vil Norland Eksklusiv EL Box også være et fint bud, da det er en yderst stabil seng, der er bygget på en tyk træramme, og herudover er den ideel for dig, der kan lide at ligge blødt om natten, da den er polstret med et cooltex lag på 25 mm ovenpå fjedrene.

Elevationsseng 180x210 cm

Endelig er vi kommet til elevationssenge i målene 180×210 i denne elevationsseng test, og de følgende passer til det par, der har brug for ekstra meget plads om natten. Dog yder de alle den rette komfort og støtte, og det er således op til jer selv at vælge den rette seng, der lever op til jeres ønsker og krav.

Senses Lux i lysegrå ligger i den dyrere ende, men du får til gengæld en eksklusiv seng med pocketfjedre og 7 komfortzoner, hvorfor du er garanteret en bedre nattesøvn. Herudover giver elevationsmekanikken dig mulighed for at få en mere optimal støtte, uanset hvordan din foretrukne liggeposition er. I samme prisklasse finder vi også Ideel Komfort, der ligeledes er udstyret med 7 komfortzoner, og denne kommer desuden i et yderst stilsikkert udtryk, hvorfor den uden tvivl vil kunne passe ind i dit soveværelse. Ydermere har den et dobbelt fjedrelag af pocketfjedre omgivet af hybridskum, som giver madrassen en vis lethed over sig.

Norland Eksklusiv EL er en danskproduceret elevationsseng, hvor du helt selv kan vælge ben, og herudover medfølger en topmadras i høj kvalitet, der har en vinterside og en sommerside. Den kommer desuden med en springmadras af pocketfjedre inddelt i 5 komfortzoner for en mere optimal komfort. Nordkap Elevation fås ligeledes med 5 komfortzoner, og denne er det rette valg for dig, der søger en elevationsseng med en massiv bund, som desuden har en yderst støjsvag motor. På den måde undgår du at vække din partner om natten, såfremt du ønsker at ændre liggeposition.

Søger du en elevationsseng i målene 180×210 i høj kvalitet, men er du ikke villig til at betale så meget for den, er Venus uden tvivl det rette valg. Her er der også tale om en danskproduceret elevationseng, og den er udstyret med to madraslag, der arbejder sammen om at give din krop den mest optimale støtte. Omkring fjedrene i madrassen er der desuden hybridskum, hvilket giver en mere elastisk støtte. Vi slutter vores elevationsseng test af med Athena Elevation med en medium hårdhed, hvorfor den er særligt velegnet til personer under 75 kg. Denne kan reguleres efter dine ønsker og behov, og herudover kan man vælge imellem to topmadrasser, og såfremt man ønsker andre ben, kan det tilkøbes. Sengen bliver leveret med pocketfjedre for en optimal komfort, og den er betrukket med quiltet fibervat, hvorfor det er det perfekte valg for dig, der ønsker en minimalistisk og simpel design i høj kvalitet til en overkommelig pris.

Det bør du overveje, når du skal vælge elevationsseng

Der er således mange muligheder, når du skal vælge elevationsseng, men efter at have læst denne test af elevationssenge er du forhåbentlig blevet en smule klogere på, hvilken der er den rette for dig. Er du stadig i tvivl, vil du her blive præsenteret for forskelige faktorer, der er vigtige at have for øje, når du skal ud at vælge din nye elevationsseng. Det kan som sagt hurtigt virke ret uoverskueligt at skulle vælge seng, eftersom udvalget i dag er så stort, og det kan således være svært at adskille modellerne fra hinanden.

Først og fremmest bør du naturligvis være opmærksom på sengens størrelse. De fleste elevationssenge måler to meter i bredden, men det er også muligt at finde ¾ elevationssenge. Hernæst skal du vælge den rette madras, og det er straks en smule mere besværligt. Det er nemlig utroligt vigtigt, at du her får valgt den helt rigtige madras, der passer til dig, og som giver dig den rette støtte og komfort. I ovenstående test har vi netop udvalgt forskellige elevationssenge med forskellige madrasser, så du nemmere kan finde den madras, der passer til dig. Når det kommer til valg af madras, skal du blandt andet tænke over topmadrassen og madrassens tykkelse, og selvom der er masser af inspiration at hente i denne elevationsseng test, er det naturligvis kun dig selv, der ved, hvad der er det rette valg for dig.

Endelig er prisen naturligvis også en vigtig faktor i forhold til at købe en ny seng. Der er ingen tvivl om, at kvalitet og pris hænger sammen, og så bør du også huske på, at den helt rette seng er en rigtig god investering, da den således giver dig den rette komfort og søvn, og herudover vil den også kunne holde i længere tid. Kvaliteten på sengen bør derefter være første prioritet, når du vælger seng, og så kan prisen komme i anden række. 

Elevationsseng test 2024

Der findes rigtig mange muligheder, når det kommer til at skulle vælge en ny seng til soveværelset. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du er bedst tjent med en elevationsseng – særligt hvis du f.eks. har en dårlig ryg eller nogle ben, der ikke har det helt optimalt. Det gør det dog ikke nemmere for dig at finde den ideelle seng, selvom du har sat dig for, at du gerne vil have en elevationsseng, for dem findes der selvfølgelig også rigtig mange af på det danske marked, hvorfor det handler om at være selektiv og væbne sig med god, gammeldags tålmodighed, så du i sidste ende rent faktisk ender med at investere i lige netop dén seng, der er den bedste for dit vedkommende.

Som du kan se, har vi udvalgt de tre elevationssenge, vi mener er blandt de bedste på markedet. Hvis du trykker på forhandlernes billeder, kan du læse mere om den pågældende seng.

Lad dig rive med – vi har samlet det allerbedste i denne elevationssenge test

Der findes – som sagt – rigtig mange elevationssenge på det danske marked, så derfor er det ikke altid helt så nemt at skulle finde hoved og hale i det. Det bliver bestemt ikke nemmere, hvis du ikke har den store idé om, hvad du egentlig leder efter eller hvad du gerne ser din kommende seng har af kvaliteter. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at du kommer til at gøre det meget nemmere for dig selv, hvis du sætter et budget. På den måde kan du hurtigt frasortere en stor mængde senge, der i bund og grund ikke har din interesse, da de befinder sig uden for dit budget. Det er dog meget vigtigt, at du ikke undervurderer dit budget.

Elevationssenge i 120 x 200 cm

Jupiter - 120x200

Ved at vælge en Jupiter +95, så får du en rigtig lækker og særdeles elegant kvalitetsseng med elevation. Hvis du gerne vil have en elevationsseng, hvor du ikke skal være bange for, at der er gået på kompromis med noget eller være bange for, at alt ikke er af den ypperste kvalitet, så er Jupiter +95 – 120 x 200 cm. bestemt et rigtig godt bud. Du får nemlig en elevationsseng med en elevationsbund, der er af den ypperste kvalitet, mens Kinnabädden – der er brandet bag den lækre seng – har valgt at den skal være drevet af en motor fra Linak. Derfor får du en seng, der er både støjsvag og har en rigtig høj ydeevne, selvom den også er yderst strømbesparende.

Det er selvfølgelig ikke kun den lækre elevationsbund og den sublime motor fra Linak, der er god kvalitet – det er lige så meget den store multipocket-springmadras, der ligger oven på sengen, som er af rigtig god kvalitet. Det er nemlig en madras med intet mindre end 500 fjedre pr. m2, hvorfor der bestemt er tale om en madras med et antal af individuelle støttepunkter, som er udover det sædvanlige.

Et lag af skum

Det er dog langt fra det hele, for udenom fjedrene finder du nemlig et lag af skum, som gør, at du ikke kommer til at være i direkte kontakt med fjedrene. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke bør tilføje en topmadras til sengen, for den kan bedst betragtes som prikken over i’et, der giver dig det sidste komfort og den bedste liggeposition.

I forbindelse med valget af en topmadras, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at være opmærksom på, hvad forskellen er på de muligheder, du har. Du har blandt andet mulighed for at vælge en celsius-topmadras, der kommer med Memory Foam, der er en form for skum, der optager din kropsvarme og derefter bruger den til at forme sig efter din kropsbygning og din kontur – det betyder, at du i løbet af natten vil synke ned i madrassen og det vil give dig den helt rette mængde støtte. Du kan dog også vælge en topmadras med latex, som ikke er modtagelig overfor din kropsvarme, men den har dog en helt fantastiske elasticitet, der gør, at den kan give din krop den helt rette mængde støtte baseret på den vægt, der bliver lagt på madrassen.

120 cm x 200 cm seng

Hvis du vælger en Jupiter +95 i størrelsen 120 cm. x 200 cm, så får du faktisk hele 15 års garanti på både ramme og fjedrebrud, men du må dog nøjes med “kun” 5 års garanti på den medfølgende motor fra Linak. Du får desuden en seng, der har en samlet højde på hele 56 cm., hvorfor du får følelsen af, at du stiger ud af sengen og ikke står op af sengen, hvilket er noget helt andet, når væggeuret ringer et par timer for tidligt om morgenen.

Venus - 120x200

Kinnabädden er i særdeleshed kendt for deres særlige fokus på kvalitet, komfort og støttet – og det får du selvfølgelig også, hvis du vælger en Venus. Hvis du vælger en Venus i en størrelse, der lyder på 120 cm. i bredden og 200 cm. i længden, så får du mildest talt en seng, hvor der er blevet tænkt på selv den mindste detalje og du kan derfor også være sikker på, at når den bliver samlet færdig og du skal sove den første nat i sengen, så vil det være den bedste nattesøvn, du nogensinde har fået – og sådan vil det fortsætte hver evig eneste nat. Det er selvfølgelig også derfor, at Venus-serien er den bedst sælgende serie fra Kinnabädden, selvom de også sælger rigtig mange andre spændende og lækre elevationssenge.

Det er selvfølgelig ikke kun den gode komfort, der er en god grund til at vælge denne seng – det er lige så meget det stilrene design, som gør, at den kommer til at pynte rigtig meget i dit soveværelse. Der er – med andre ord – tale om en elevationsseng i luksusklassen, og det er lige netop med visionen om, at skabe en seng til denne klasse, at Kinnabädden har valgt at udstyre den med en motor fra danske Linak.

Støvsvag motor

En sådan motor er både med til at sikre dig en støjsvag løsning, der samtidig ikke bruger synderligt meget strøm – ikke nok med det, så er det særdeles nemt at styre sengen med den medfølgende fjernbetjening, så du kan styre både fod- og hovedende af sengen. Ydermere, så er fjernbetjeningen også blevet udstyret med en knap, der kan tænde en lampe under sengen, så du nemt og ubesværet kan gå på toilettet om natten.

Med Venus får du en seng med elevation, der er blevet udstyret med en elevationsbund, som kan bryste sig af en træramme på intet mindre end 20 cm., hvilket er med til at give en rigtig behagelig sovehøjde. Det betyder også, at du ikke længere kommer til at have følelsen af, at du står “op af” sengen – fremover kommer det nemlig til at føles som om at du stiger “ud af” sengen, hvilket er langt mere behageligt.

Du finder desuden også madrasbremser på både sider og ender, der er med til at gøre, at den vendbare madras ligger fast, så du ikke skal være bange for, at den glider af, når du benytter din hæve/sænke-funktion. Disse madrasbremser er naturligvis blevet betrukket med den samme stoftype som resten af sengen, hvorfor de er meget anonyme og ikke tager opmærksomhed. Madrasbremsen på siden har også en lille lomme til fjernbetjeningen.

Fokus på komforten

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at den absolut største fokus fra Kinnabädden ligger på komforten. Det er meget vigtigt for dem at sikre, at du ligger ordentligt, får den helt rette mængde støtte og samtidig vågner op med et smil på læben – hver morgen. For at sikre at dette er muligt, så har du blandt andet mulighed for at vælge mellem forskellige fastheder i madrassen. Endvidere, så er madrassen udstyret med posefjedre, der giver dig en rigtig god søvnoplevelse og samtidig også aflaster din krop på baggrund af din kropsbygning.

Fjedrene regulerer nemlig hele tiden deres støtte efter, hvor den primære vægt bliver lagt og derfor er det bestemt tale om fjedre, der kan bruges af alle personer – uanset hvilken kropsbygning, de har. Du får dog selv mulighed for at vælge om fjedrene skal have enten fast eller medium fasthed, men prisen forbliver naturligvis det samme uafhængigt af dit valg.

Ideel Komfort - 120x200

Hvis du skal have en ny elevationsseng, så skal du bestemt ikke spare på pengene. Hvis du gerne vil have en god seng, der giver dig og din krop ro og mulighed for at regenerere i løbet af natten, og som samtidig giver dig den helt perfekte komfort, uden at der er blevet gået på kompromis med det visuelle aspekt af sengen, så skal du bestemt se nærmere på en Ideel Komfort fra danske Bedrenætter.

Her får du oven i købet også en seng, hvor der er integreret elevation af den bedste klasse, da den er drevet af en motor fra danske Linak. Det er – uden tvivl – en seng, hvor alle de vigtigste egenskaber for en er blevet kombineret for at skabe den ultimative seng, som både byder på en formidabel søvnoplevelse, men også en ideel plads til afslapning.

Produceret og designet i Danmark

Hvis du er typen, der sætter pris på, at din seng er både designet, produceret og testet i Danmark, så fjerner det ikke Ideel Komfort fra din betragtning. Sengen er nemlig fremstillet i Hedensted under brandet Kinnabädden, der oprindeligt er svensk og stammer fra den svenske by, Kinna, hvor navnet selvfølgelig også stammer fra. I dag er Kinnabädden dog ejet af det danskejede selskab, European House of Beds, der er én af de største producenter af senge i hele Europa.

Det betyder også, at hver eneste del til sengen bliver fremstillet her i Danmark, da motoren som sagt købes fra Linak, der er placeret på Als i Sønderjylland. Det er din garanti for, at det hele er af god kvalitet og du får en seng, der er gennemtestet på alle leder og punkter, inden du får den stillet i dit soveværelse – med andre ord; det er din garanti for den perfekte seng.

Som du nok længe har regnet ud, så er det bestemt ikke en helt almindelig elevationsseng, du får, hvis du vælger en Ideel Komfort fra Kinnabädden – du får derimod en elevationsseng, der befinder sig i en klasse for sig, hvorfor det bestemt også er én af de bedste elevationssenge til prisen. Der er kræset for hver enkelt detalje og den velfungerende motor fra Linak, der ikke kun er særdeles støjsvag, men også sikrer dig et lavt strømforbrug, når den i glidende bevægelser enten hæver eller sænker fod- eller hovedende på din seng er med til at sætte prikken over i’et.

Høj kvalitet

Derfor er det bestemt også en elevationsseng, hvor standarden er sat rigtig højt fra producentens side, hvilket du bestemt vil kunne mærke, når du får lov til at ligge i sengen, for det er faktisk en oplevelse i sig selv.

Det er ikke nogen hemmelighed, at noget af det vigtigste ved en god seng er selve madrassen, du ligger på. Hvis du vælger en Ideel Komfort, så vælger du ligeledes også en springmadras, der er udstyret med de populære multipocketfjedre – faktisk får du intet mindre end 504 fjedre pr. m2.

Så bliver de oven i købet pakket ind i et omkringliggende lag af latex, der giver dig en ekstra god komfort, hvorfor det bedste fra begge verdener er blevet kombineret i denne seng; den lækre støtte fra fjedrene og den behagelig komfort fra latexen. Det er blandt også én af de mest væsentlige årsager til, at rigtig mange ender med at vælge en seng fra denne serie i stedet for at vælge en seng fra Jupiter-serien, som også bliver produceret af Kinnabädden.

Elevationssenge i 140 x 200 cm

Jupiter - 140x200

Med en elevationsseng som Jupiter +95 får du alt, hvad du har brug for – og endda også endnu mere end det – for at opnå den helt perfekte nattesøvn. Du skal naturligvis huske på, at der er flere aspekter ved købet af en elevationsseng end ved købet af en helt almindelig seng, da du lige pludselig også skal tage højde for det mekaniske aspekt af købet, men hvis du bare vælger en Jupiter +95, så har du absolut intet at være bekymret for, da det er en seng, hvor der hverken er gået på kompromis med komfort, støttet eller det visuelle aspekt.

Derfor får du en seng, der tilhører den absolutte topklasse, når det kommer til elevationssenge – og det er bestemt rigtig godt klaret, hvis man tager prisen på denne seng i betragtning, da den bestemt befinder sig i den lave ende af skalaen.

Elevationsbunden

Du kan ikke få en god elevationsseng, hvis der ikke er styr på elevationsbunden – det er de naturligvis også godt klar over hos Kinnabädden, som er dem, der producerer Jupiter No. 1. Her er elevationsbunden nemlig udgjort af en ramme på intet mindre end 12 centimeter i højden, hvori du finder hele 28 lameller. Det er blandt disse lameller, at du finder hele 5 justerbare af slagsen, der er med til at gøre det muligt for dig at justere på både dit fod- og hovedgærde ved hjælp af den fjernbetjening, der følger med til sengen.

En stor del af arbejdet bliver dog også gjort af motoren, der bliver leveret af Linak, som er verdenskendt for deres motorer til elevationssenge. Det betyder, at du sikret en støjsvag løsning, hvor det hele foregår med glidende bevægelser, men dog uden at det kommer til at koste dig oceaner af strøm – tværtimod, så er motoren fra Linak meget strømbesparende.

Kinnabädden har rigtig mange års erfaring med sengebranchen (mere specifikt blev selskabet stiftet allerede tilbage i 1947, hvor deres produktion af senge startede), hvilket har givet dem et rigtig godt kendskab til, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. De har dog hovedsageligt fokus på det skandinaviske marked, og derfor bliver deres senge også konstrueret med det formål, at de skal kunne give den gennemsnitlige skandinaver en god nattesøvn – det er med garanti også dét, der har gjort at Kinnabädden i dag er én af de mest efterspurgte producenter af senge.

15 års garanti

Det er dog i særdeleshed deres mange forskellige elevationssenge, som er blevet populære i Skandinavien. Den 15 år lange garanti på ramme og fjedrebrud og garantien på 5 år på motoren trækker nok heller ikke ned.

Det er med garanti heller ikke den lækre, vendbare madras med posefjedre og hele 5 zoner såvel som en totalhøjde på intet mindre end 18 cm., der er trækker ned – tværtimod. Som kunde får du naturligvis mulighed for at vælge denne madras i 2 forskellige fastheder, så du kan vælge lige netop dén fasthed, der er den bedste for dit vedkommende, og samtidig stadig have en madras, der rent faktisk er bygget til det formål, at skulle bruges på en elevationsseng.

Madrassen er af rigtig høj kvalitet, hvorfor der naturligvis ikke er tale om en papirstynd madras, der ikke vejer det store, men det er dog slet ikke noget problem for Linak-motoren at trække både en kvalitetsmadras og en person ovenpå.

Senses Lux - 140x200

Kinnabädden er i særdeleshed kendt for deres Jupiter-serie og deres Venus-serie. Denne seng tilhører dog en helt anden serie, som også er kendetegnet ved meget høj kvalitet, som du har mulighed for at erhverve til en rigtig fornuftig pris sammenlignet med, hvad den rent faktisk koster at investere i.

Senses Lux er en elevationsseng med en størrelse på 140 cm. x 200 cm., hvilket er en halvandenmandsseng, men hvis du gerne vil have lidt ekstra plads, så er det en rigtig god idé at vælge en seng som denne, så du ikke skal være begrænset til 90 cm. i bredden, hvilket bestemt ikke er meget, uanset om man sover meget roligt eller ej. Derfor er der en fordel i at vælge en halvandenmandsseng, hvis man har den nødvendige plads til det.

Komfortzoner

Her er der tale om en elevationsseng, der er blevet udstyret med en madras, der kommer med de meget populære multipocketfjedre og intet mindre end 7 komfortzoner. Mere specifikt, så gemmer der sig intet mindre end 500 multipocketfjedre pr. m2 under det flotte og lækre møbelbetræk, som sengen er blevet betrukket med. Det høje fjedreantal er med til at sikre dig, at du får en seng, der har et ualmindeligt højt antal af støttepunkter, hvilket særligt er en fordel for dig, der har en relativt høj vægt, da du dermed får en bedre støttet end med de madrasser, der ikke har lige så mange støttepunkter.

Med multipocketfjedre af denne kaliber vil din kropsvægt bliver fordelt ud over et større antal fjedre, og det betyder at hver enkelt fjeder vil blive udsat for et mindre pres og dermed giver den sig også en smule mindre. Det er med til at give en seng, der overordnet set er mere fast, og som også har en væsenligt længere levetid end de traditionelle pocketfjedre.

Selvom det allerede lyder rigtig godt, så er det faktisk langt fra det hele, for omkring fjedrene finder du et lag af lækkert polyetherskum, der nærmest kan betragtes som en form for støddæmper, der gør, at du ikke kommer til at ligge direkte oven på fjedrene. Det gør det ikke kun mere behageligt for dig at ligge på madrassen, men det er samtidig også med til at sikre, at dine fjedre har en meget længere levetid, da de ikke slides lige så hurtigt.

Topmadras

I den forbindelse kan det også være en rigtig god idé at anskaffe sig en topmadras, der både giver en øget komfort, men også sikrer, at du ikke ligger direkte på din madras, hvilket både skåner din madras, men også dine fjedre, som er inde i madrassen – og det er selvfølgelig med til at forlænge levetiden af madrassen og dermed også hele sengen.

Hvis du vælger en Senses Lux med en størrelse på 140 cm. i bredden og 200 cm. i længden, så får du ligeledes en seng med en samlet højde på 56 cm., hvoraf 19 cm. er ben, 12 cm er bund, 18 cm er madras og de sidste 7 cm. er topmadrassen. Kinnabädden går rigtig meget op i, at alt de producerer og leverer er af den bedste kvalitet, hvorfor du også får hele 15 års garanti på både rammen og fjedrebunden, men motoren, der kommer fra danske Linak har dog “kun” 5 års garanti.

Sleepzone Elevationsseng - 140x200

Den tredje elevationsseng i rækken forhandles hos online møbelbutikken Bobo og er fra mærket Sleepzone. Vi er nu gået lidt ned i prisen igen, så vi har her at gøre med et produkt, som de fleste vil kunne have råd til. Denne Sleepzone-model kommer med metalben, ramme og madras i sort stof samt en topmadras i hvid, hvilket altså vil sige, at det er en samlet komplet løsning. Den er opbygget på en kraftig fyrretræsramme og har indbygget elevationsbund. Selve elevationsdelen i sengen har 26 føjelige lameller, samt en dobbeltmotor til både fødder og hoved, og der følger desuden en trådløs fjernbetjening med, som er yderst nem at anvende.

Når det kommer til topmadrassen, er det muligt enten at vælge imellem indlæg af 40 mm latex eller celcius alt efter, hvad man bedst kan lide – og man skriver blot dette ved bestillingen. Det anbefales, at man køber denne seng, hvis det er til en person, der ca. har en kropsvægt mellem 50 og 80 kg. Madrassen er en vendbar pocket madras med hele 254 fjedre pr. m2, og disse er yderligere inddelt i 5 komfortzoner, så du er sikret den helt rette støtte.

Sleepzone elevationsseng er en rigtig god seng for dig, der er ude efter en god pris, og hvor man får det hele samlet i én komplet løsning.

Elevationssenge i 180 x 200 cm

Nordic Elevationsseng No. 2, Multipocket - 180x200

Sengefabriksudsalget tilbyder denne Nordic Elevationsseng No. 2, som er endnu en danskproduceret seng. Med denne model følger en springmadras, der har 500 multipocketfjedre pr. m2 og herudover en elevationsbund med en yderst støjsvag OKIN motor. Vælger man at købe denne elevationsseng, har man valget imellem enten Visco AIR topmadrassen eller FlotGel Latex. Visco AIR er en lidt tykkere topmadras, som er udstyret med trykaflastende memory skum, mens FloatGel er mere fast og naturlig og har en tophøjde på 7 cm.

Man er her garanteret en rigtig dejlig seng, der giver masser af komfort og støtte hele natten lang – og det er desuden værd at lægge mærke til, at der følger 19 cm runde metalben med i prisen. Ydermere er denne model bedst egnet til personer, der har en kropsvægt på over 100 kg.

Med denne Nordic Elevationsseng No. 2 er det slut med at have ondt i ryggen eller i nakken, når du ligger med din iPad om aftenen, eller når du ser fjernsyn. Du kan blot hejse dig, så du får den helt rette læseposition, hvor kroppen ikke behøver at anstrenge sig. Du får ydermere 15 års garanti, såfremt der skulle ske et brud på fjedrene. Du får altså her en seng, der har rigtig mange gode funktioner, og den passer som sagt rigtig godt til personer med en lidt højere kropsvægt.

Stilrent design

Du får ligeledes også en seng, der har et særdeles stilrent design og en ualmindeligt lækker komfort, da der bestemt ikke kan være andet end tale om en seng, der hører til i luksusklassen. Den kommer med en motor, der er fremstillet af OKIN, og en motor som denne er blandt andet med til at sikre dig, at du får et minimalt strømforbrug, men hvad der er endnu vigtigere er, at du kommer til at have en løsning, der er støjsvag og hvor du får muligheden for at hæve både fod- og hovedende på din seng ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.

Du får oven i købet også en ekstra lille detalje med, hvilket er, at du med et enkelt klik på en knap på din fjernbetjening kan tænde en lille lampe, der sidder under sengen, så du får nemmere ved at gå på toilettet eller hente vand om natten.

På Nordic Elevationsseng No. 2 får du en elevationsbund, der er bestående af en træramme med en højde på intet mindre end 20 cm., hvilket bl.a. er det, der er med til at give dig en rigtig god sovehøjde, da den sammen med den øvrige konstruktion af sengen er med til at give en samlet højde på hele 64 cm. Det betyder også, at du ikke længere får følelsen af, at du skal stå op af sengen, men fremover kommer du derimod til at stå ud af sengen – og det giver en helt anden start på dagen.

Madrasbremser

Sengen er selvfølgelig også udstyret med de såkaldte madrasbremser, der er blevet placeret på både sider og ender, så du ikke skal være bange for at din madras begynder at glide ned, når du gør brug af din hæve/sænke-funktion. Det er dog ikke noget, der ødelægger det visuelle look, for bremserne er selvfølgelig betrukket med præcis samme stoftype som resten af sengen – og så får du oven i købet også en lille lomme til din fjernbetjening på madrasbremsen.

Det største fokusområde at opretholde en god komfort i produkterne. De vil gerne sikre sig, at alle deres kunder ikke bare ligger ordentligt og komfortabelt, men samtidig også vågner op med et smil på læben hver morgen. Derfor har de blandt andet valgt, at deres kunder skal have muligheden for at vælge mellem forskellige fastheder i deres madras, så man kan få en madras, der passer perfekt til ens behov.

Multipocketfjedrene inde i madrassen er selvfølgelig også med til at give dig en søvnoplevelse af en helt særlig kaliber, og de sørger desuden også for at aflaste din krops på baggrund af de punkter, hvor du lægger din vægt, da det er dét fjedrene reagerer på, mens de andre områder ikke bliver berørt. Her er der bestemt tale om individuel tilpasning!

Athena Elevation - 180x200

Athena Elevation er en elevationsseng i særklasse. Madrassen er fremstillet af 50% naturlatex og har ingen fjedre. Dette gør det nemmere at regulere komforten efter behov.

Det gode ved naturlatex er, at det giver et særdeles godt soveklima, specielt fordi naturlatex er selvventilerende. Det sikrer at luften cirkuleres rundt, så madrassen holder frisk og velluftet, og det er blandt andet med til at sikre at din seng er frisk året rundt. Alle sengene fra Ophelia Lux er inddelt i 7 komfortzoner. Madrassen er vendbar, så du kan vende den så ofte som du ønsker det.

Dansk produceret

Under selve madrassen finder du – naturligvis – en dansk produceret elevationsbund. Selve bunden er fremstillet i svensk fyrretræ og er udstyret med Linaks topmotor. Det medfølger selvfølgelig en trådløs fjernbetjening, lys under sengen, hvis du pludselig skal på WC om natten og dertil skal det også nævnes, at den er uhyre støjsvag og sagtens kan benyttes uden at din partner opdager noget. Endvidere, så skal det også tilføjes, at motoren slukker efter nogle minutter uden brug, hvorfor du ikke skal være bange for, at du sover ovenpå statisk elektricitet.

Sirius Black - 180x200

Sirius Black er noget helt for sig selv. Det er nemlig en elevationsseng, der har alle de funktioner, du overhovedet kunne tænke dig – og ikke nok med det, så har den også den bedste tænkelige komfort, hvorfor der er tale om en seng i den absolut bedste kvalitet, som kun ganske få andre kan hamle op med. Konceptet med elevationssengen er, at du får rigtig mange fjedre pr. m2 i sengen, hvilket giver dig den allerbedste komfort. 

Sengen er opbygget på ganske basal vis. Du har en bund nederst, dernæst en elevationsbund, og henover finder du en vendbar latextopmadras, som er udstyret med en 60mm kerne, der er med til at forlænge levetiden. Det betyder også, at du kan være sikker på, at du får en holdbar seng med en lang levetid, når du vælger en Sirius Black, hvilket også er ét kendetegn ved denne seng.

Køber du en Sirius Black får den en kvalitetsseng, da alt fra skum og fjedre til motor og elevationsbund produceret med øje for holdbarhed. Derfor får du også 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud, og desuden 5 års garanti på motoren. Én af de mest afgørende dele af en elevationsseng er naturligvis motoren og Sirius Black-elevationssengen er naturligvis udstyret med en trådløs og støjsvag motor, med trådløs betjening.

Elevationssenge i 90 x 200 cm

Comfort Elevationsseng - 90x200

Er du derimod blot på jagt efter en god elevationsseng, men er du ikke interesseret i at betale en formue for den, er denne elevationsseng fra Coop et mere oplagt valg for dig. Denne seng måler 90×200 cm og fås i en flot grå farve, der vil passe ind i ethvert soveværelse. Sengen har 27 lameller, hvoraf 5 af dem er monterbare, og disse er monteret i gummiophæng, og så har den yderligere en el-betjent motor til løft af både fod- og hovedenden.

Selve madrassen er vendbar og indeholder 261 pocketfjedre pr. m2, og så er den medium hård. Sengen har to motorer på hele 3500 N, og der følger en fjernbetjening med, som er i stand til at betjene en eller begge motorer på samme tid. Topmadrassen er nem at tage af og vaske, og den har et indbygget latexindlæg, som sikrer dig en god komfort. Det er anbefalet, at man ikke har en kropsvægt på over 110 kg ved køb af denne seng.

Så er du interesseret i en rigtig god elevationsseng til en fantastisk pris, hvor man får masser for pengene, kunne denne model fra Coop være lige noget for dig.

Nordic Elevationsseng No. 1, Pocket - 90x200

Nordic Elevationsseng No. 1 er dansk-produceret og med pocket-fjedre. De 250 pocket fjedre pr. m2 i madrassen giver en masse komfort og er derfor også yderst populær. Disse pocket-fjedre er uden sammenligning den mest brugte fjerder herhjemme. Den passer nemlig til langt de fleste mennesker. Både havd angår kropsform og –vægt.

Motoren på Nordic Elevationsseng No. 1 er fra det innovative firma, OKIN. De er kendt i hele verden for at producere både meget holdbare motorer, men vigtigst af alt også støjsvage motorer. Elevationssengen har et par 20 cm høje metalben, som selvfølgelig er inkluderet i prisen.

Norland Eksklusiv EL - 90x210

Denne Norland eksklusive elevationsseng er den dyreste seng i testen, men det er til gengæld også den seng, der har flest funktioner og egenskaber. Denne fantastiske elevationsseng findes i to forskellige grå-nuancer og har et indbygget Pocket Comfort fjedersystem med latex polstring på begge sider. Topmadrassen er af mærket Premium og har 40 mm åndbar natur Pulselatex. Sengen har yderligere to kraftige motorer installeret, som man dog nærmest ikke kan høre. Denne enkeltseng er ekstra lang, da den måler 90×210, hvis man ikke regner ben og gavl med. Når det kommer til selve madrassen, er denne naturligvis zoneinddelt, og den er medium affjedret.

Der er ingen tvivl om her, at vi har at gøre med en fantastisk elevationsseng, der nærmest har det hele, og som vil passe perfekt ind i ethvert soveværelse. Premium Pulse latex topmadrassen giver dig den helt rette støtte ved de mest udsatte steder på din krop, såsom dine fødder, dit hoved, din lænd, dine skuldre osv., mens Pocket Comfort fjedersystemet giver dig den nødvendige komfort. Med denne seng fra Norland kan du være ganske sikker på, at du står frisk og veludhvilet op hver evig eneste morgen, så du er klar til en ny dag. Så har man kvalitet for øje, og er man villig til at betale lidt ekstra for dette, kunne Norland Eksklusiv enkeltsengen være et rigtig godt bud.

“Stå ud af sengen”

Norland Eksklusiv EL er udstyret med en elevationsbund på 20 cm. Det er en polstreret ramme, der er med til at give en behagelig sovehøjde, og samtidig betyder det også, at du ikke kommer til at stå “op af” sengen om morgenen, men du vil derimod følge at du træder “ud af” sengen – det er langt mere behageligt.

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at det primære fokus for designerne af Norland er komforten. Derfor kan du også være helt sikker på, at den er gennemtestet og du derfor trygt kan forvente, at du kommer til at sove perfekt og vågne op med en følelse af veludhvilethed og velvære hver eneste morgen.

Du får selvfølgelig også muligheden for at vælge denne model med forskellige fastheder i madrassen, mens du får en madras, der er udstyret med såkaldte posefjedre, der giver dig en særdeles god søvnoplevelse, og det aflaster samtidig også din krop afhængigt af kropsbygningen. Det betyder, at på de punkter, hvor du lægter størstedelen af din vægt vil fjedrene reagere, mens de på de områder, hvor der ikke bliver lagt nær så meget vægt heller ikke reagerer nær så meget.

Individuel tilpasning

Det betyder også, at de fjedrer, der er at finde i madrassen er opbygget således, at de giver en individuel tilpasning, hvorfor der faktisk er tale om en fjedretype, der passer til enhver person og til alle former for kropsbygninger. Du får dog selv muligheden for at vælge, om du gerne vil have, at dine fjedre skal være faste eller de derimod skal være medium, men uanset hvad du vælger af de to dele, så er det ikke noget, der har effekt på prisen.

Hamilton elevationsseng - 90x200

Der findes mange elevationssenge på markedet og de varierer rigtig meget i pris. Hvis du gerne vil have en seng, der har alt, du har brug for, men som kan erhverves til en rigtig god pris, så bør du se nærmere på Hamilton elevationsseng. Her får du nemlig en seng, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med noget som helst, men alligevel kan du faktisk erhverve dig den respektive seng til en pris, der lyder på kun 5.299,00 kr. – og så får du din seng leveret indenfor 5 til 14 hverdage.

Der er mange ting at holde styr på i forbindelse med købet af en elevationsseng, men køber du en seng som Hamilton elevationseng, så skal du ikke være bange for ét eneste af de mange aspekter, for der er styr på det hele.

Der er ikke nogen, der er i tvivl om, at elevationsbunden er en meget essentiel del af enhver elevationsseng. Hvis du vælger en Hamilton elevationseng, så får du en ovenikøbet en topmadras på 60 cm, og en seng med hele 5 komfortzoner 5-z multipocket fjedre,  som sikrer din nattesøvn. Desuden er denne variant med hårdhed medium.

Motor fra OKIN

Lige som de øvrige elevationssenge fra Hamilton, så er denne også udstyret med en motor af ypperste kvalitet – den stammer nemlig fra OKIN, der er anerkendt i hele verden for deres meget støjsvage og strømbesparende motorer. Med en sådan motor har du mulighed for at justere din seng i glidende bevægelser, så det føles behageligt gennem hele processen.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at elevationsbunden på en Hamilton elevationseng er blevet udstyret med såkaldte madrasbremse, der er med til at sikre, at madrassen bliver på sin plads og ikke glider ud af sin position, når du justerer på din seng – det kan nemlig nemt ende med at blive et irritationsmoment for dig. Det er sådanne ting, der er med til at sikre dig en helhedsoplevelse, der er i en klasse for sig.

Sammen med den lækre komfort, som du også oplever i Hamilton elevationseng, så får du en perfekt søvn. Det kan du bl.a. også takke den vendbare madras med 498 stk. multipocket fjedre pr. m2. Du får ovenikøbet trådløs betjening, og et par flotte ben i stål.

Comfort Elevationsseng, grå - 90x200 cm

En seng skal både kunne give dig og din krop ro om natten, og give din krop plads til at regenerere, så du er frisk og veludhvilet den næste dag. Hvis du gerne vil have en seng, der kan gøre det og samtidig give dig en helt uovertruffen komfort, men uden at det er noget, der kommer til at gå ud over det visuelle aspekt af sengen, så skal du se nærmere på elevationsseng, der er én af de absolut bedste og mest populære modeller fra Coop, som er én af de mest eftertragtede producenter af senge i hele Skandinavien.

Med denne elevationsseng får du oven i købet også en seng, hvor du har elevation af absolut bedste klasse integreret, hvorfor den vil være af lige så høj kvalitet som den komfort, du kommer til at opleve, når du ligger i denne elevationsseng – uanset om du bare skal læse lidt i en bog eller du skal have en god nattesøvn.

Kræset for detaljerne

Det er ikke kun en følelse, du vil have første nat, du sover i din nye Hawaii elevationsseng, men det er derimod en følelse, du vil blive ved med at have, hvorfor det ikke tager lang tid at opdage, at det er en rigtig god investering, du har gjort dig. Det er en uovertruffen seng, og du får ganske enkelt ikke nogen anden elevationsseng i dét prisleje, der når Venus No. 2 til sokkeholderne!

Meget af fortjeneste for den gode søvnoplevelse ligger selvfølgelig hos madrassen, der er én af de absolut vigtigste ting ved en seng, hvad end du vælger en elevationsseng eller måske en kontinentalsengetest. Hvis du vælger en Hawaii elevationsseng, så får du en lækker madras, der er udstyret med de meget populære og meget efterspurgte multipocketfjedre, hvor du kommer til at få intet mindre end 504 fjedre pr. m2.

De fjedrer, du finder inde i madrassen er samtidig også pakket ind i et omkringliggende lag af latex, som er med til at gøre, at du får en ekstra god komfort, der – kombineret med støtten fra dine fjedre – er med til at give en formidabel søvnoplevelse, der ganske enkelt kombinerer det bedste fra to verdener. Det er specielt på dette punkt at Hawaii elevationssenge-serien adskiller sig fra andre serier, og det er specielt også dét, der skal få dig til at vælge en seng fra Hawaii elevationsseng-serien som f.eks. denne.

En elevationsseng byder på et utal af muligheder

Der er mange gode grunde til, at du skal investere i en elevationsseng til fordel for de andre typer af senge, der er at finde på det danske marked. Den primære årsag er dog, at en elevationsseng byder på et væld af muligheder som en almindelig seng ikke gør. Med en elevationsseng får du f.eks. mulighed for at indstille din seng til lige netop dén position, som du foretrækker at sove i eller ligge at slappe af i, hvilket ikke er muligt med en kontinentalseng, en sovesofa eller en helt tredje form for seng.

Du kender med garanti også problemet med, at du gerne vil læse lidt inden du går i seng, men det er ganske enkelt alt for bøvlet til, at det er noget, du gider at bruge din tid eller energi på. Du skal først have fundet en måde, som du kan sidde eller ligge på, hvorefter du med garanti kommer til at vende og dreje dig mellem 100 og 200 gange. Hvis du derimod blot vælger at investere i en elevationsseng, så kan du bare indstille din seng til din bestemt læseposition, hvilket tager cirka 10 sekunder.

Indstil sengens position

Det samme gør sig gældende, hvis du er typen, der godt kan lide at se fjernsyn i sengen, hvad end det er lørdag formiddag og du ikke føler for at komme ud af sengen eller det er onsdag aften og du lige skal have sidste afsnit med af Criminal Minds. For at gøre det mere behageligt for dig selv, når du skal se TV, så indstiller du naturligvis bare din elevationsseng til lige netop dén position, som du synes er bedst til at se TV i. Blot endnu en god grund til at du skal investere i en elevationsseng.

Endvidere, så er en elevationsseng også en rigtig god investering, hvis du er i den uheldige situation, at du har dårlig ryg eller dårlige ben. Det kan nemlig ofte kræve, at du er nødsaget til at sove med benene eller overkroppen hævet, hvilket nemt kan blive en problematisk proces, hvis du skal sove i en helt almindelig kontinentalseng. Det er derimod slet ikke noget med en elevationsseng, for du kan frit indstille på både over- og underdel, så du kan hæve den ene del af kroppen mere end den anden, indtil du opnår den position, der er mest komfortabel for dig.

ANDRE POPULÆRE GUIDES