Gamer stol Test – Top 7 bedste gamerstole (2021)

Er du – ligesom så mange andre – en del af gamerverdenen? Er du endda en af dem, som gamer meget? I så fald går du måske allerede med de fornuftige tanker om at investere i en rigtig gamerstol. Det er i hvert fald en rigtig god idé. Sidder du foran computeren i mange timer hver dag, kan du mindske belastningen på kroppen ved at investere i den helt rigtige gamerstol, som passer til dig.

Forud for denne gennemgang har vi testet seks forskellige gamerstole, som er forskellige på mange punkter; de varierer i pris, udseende, ligesom der også er stor variation i, hvor mange kilo de kan holde til.

Hav dine egne behov i baghovedet, når du læser denne test – på den måde kan det være, at du meget let kan spore dig ind på, hvilken stol der er mest oplagt for dig.

Testvinder: Vertagear P-Line PL4500 Racing Series Gamer Stol

 Sort / Blå – PU Læder – Op til 180 kg

Vi starter denne test med at se lidt nærmere på Vertagears P-Line gamerstol, som er blandt de allerbedste gamerstole på markedet. Prisen er derefter, men køber du denne stol, er du helt sikker på at få en gamerstol i absolut topklasse, som kan danne ramme om din gaming i mange år fremover.

Noget af det første, som vi bemærker med denne stol, er, at den kan klare helt op til 180 kilo. Mange andre stole har et maksimum på omkring 150 kilo., så det faktum, at denne er lidt mere robust, vil gøre den attraktiv for rigtig mange mennesker.

Luksus-gamerstol til alle vægtklasser

Stolen har et lækkert PU-læderbetræk, og farverne er sort og blå. Den har 3D-armlæn, som giver en mere behagelig støtte til dine arme, end mange andre modeller kan tilbyde. Stolen kommer desuden med en aftagelig pude til både lænd og hoved, og puderne er med til at justere stolen, så den passer helt perfekt til dig. Brug begge puder, én af dem eller slet ingen af dem – det er helt op til dig, og hvordan du foretrækker at sidde. Der er også mange, som skifter deres stilling i løbet af den tid, de sidder foran computeren. Således undgår du at ”sidde fast” på én og samme måde.

Ryglænet kan justeres helt op til 60 grader, og i det hele taget er dette en stol, som er lavet til at kunne tilpasse sig dig.

Når du handler ved Proshop.dk, får du en stor fleksibilitet som kunde. Du kan både vælge at afhente stolen selv eller få den sendt hjem med hurtig levering. Du kan derudover selv vælge, om du vil betale hele beløbet for stolen med det samme, eller du vil dele betalingen op i mindre bidder.

Dutzo Autódromo Black Gamer Stol

Sort – PU Læder – Op til 120 kg

Testens næste gamerstol ligger i den billigere ende af skalaen, men det betyder bestemt ikke, at du får mindre for pengene her. Denne stol fra Dutzo er absolut en favorit, og idet den er holdt helt i sort med orange syninger, blender den ind i rummet i højere grad end mange af markedets øvrige stole.

Denne stol kan maksimalt klare en vægt på 120 kilo, og den anbefales primært til folk på maksimum 170 centimeter. Det er inden for det rum, at stolen passer bedst og giver bedst ergonomisk støtte, men er du lidt højere end de anbefalede 170 centimeter, og har du forelsket dig i denne model, betyder det ikke, at det er en dårlig stol for dig.

Billig og stilfuld gamer stol med mange fordele

Stolen fra Dutzo giver en rigtig god komfort og har en lækker blød polstring, så du sidder godt. Denne serie af gamerstole fra Dutzo er lavet med henblik på at kunne holde længere og være mere solide end mange af markedets andre modeller. Der er blandt andet tykt imiteret læder, kraftige syninger og en base i nylon. Skelettet i stolen er lavet af træ og har faste armlæn, som ikke kan justeres. Stolen har fem solide hjul, som giver en god stabilitet, og du kan både justere sædehøjden og vinklen på stolen.

Alle disse karakteristika betyder, at du, når du investerer i denne model, har en rigtig god gamerstol i rigtig mange år frem. Det er en fornuftig investering, som tjener sig ind i længden.

TecTake-gamerstol, sort/hvid

Hos Wupti.com forhandles denne gode og enkle gamerstol, som både er velfungerende til børn og voksne. Der er ikke utallige indstillinger eller funktioner, men kan du leve uden det, får du her en rigtig god og solid gamerstol, som er særligt velegnet til børneværelset – men bare rolig, den er også god til voksne.

Idet denne gamerstol er så simpel og enkel og helt grundlæggende god at sidde i, er der mange, som bruger den som kontorstol i det hele taget. Den er knap så bombastisk, som man ofte ser det med andre gamerstole, og det gør altså blandt andet, at den passer rigtig godt ind på et børneværelse eller på et mindre kontor.

Gamerstol til børn og voksne til skarp pris

Stolen har en ekstra tyk polstring, som både giver god komfort og en lang levetid. Stolen er desuden udformet i en ergonomisk form, så du er helt sikker på at sidde godt og korrekt.

Kan du undvære de mange indstillings- og justeringsmuligheder, som du ofte får i de dyrere gamerstole, så er denne model garanteret helt oplagt for dig. Køb den til dit barn, til dig selv og køb den eventuelt som din allerførste gamerstol. Finder du efterfølgende ud af, at du godt kunne bruge justeringsmuligheder eller andet, kan du eventuelt opgradere senere hen.

Det giver dig mange fordele at købe din gamerstol hos Wupti.com. Der er hurtig og – ikke mindst – gratis levering, så har du besluttet dig for at investere i denne stol, går der ikke længe, før du kan sænke dig ned i den for første gang.

Alpha Gamer stol DELTA

Vi bliver hos Wupti.com, men vi går lidt op af stigen, når det handler om kompleksitet, justeringsmuligheder og pris. Denne stol fra Alpha er en populær stol, som du kan indstille, så den passer lige præcis til dig. Derudover har den en yderst skarp pris, som du næsten ikke kan lade gå din næse forbi.

Lækker gamerstol med mange indstillinger

Alpha har ry for at producere rigtig gode og holdbare gamerstole, som altid har den bedst mulige ergonomi i tankerne. Armlænene har en god og tyk polstring, som giver dig en yderst behagelig siddekomfort – også over længere tid. Er du én af dem, som nyder lange gamersessioner ind i mellem, ved du sikkert allerede, hvor vigtigt det er at skifte stilling undervejs, så dine led ikke låser. Med denne stol kan du både justere på højden, armlæn og ryglæn, og det er meget fordelagtigt – især når du sidder i stolen i længere tid af gangen. Ryglænet kan endda justeret helt op til 180 grader, hvilket er mere end mange andre stole på markedet.

Alle gamerstolene fra Alpha kommer med to aftagelige ekstrapuder, som øger dine chancer for at komme til at sidde allerbedst; der er helt konkret tale om en hovedpude og om en lumbalpude. Du kan fjerne puderne, som du vil, og du kan skifte undervejs mellem brugen af puderne.

Denne Delta-model er væsentligt billigere end testens første model fra Vertagear, og hvis du ikke vil smide hele din opsparing efter en gamerstol, er denne et rigtig godt bud. Du får nemlig stort set alle de samme funktioner og indstillingsmuligheder, og så er prisen altså bare lige dét skarpere.

Paracon HUNTER Gamerstol

Vil du gerne have en billig gamerstol, som lever op til alle gældende krav, og som selv eksperterne har sagt god for? Så er du havnet det helt rette sted, for denne model fra Paracon er alt det og mere til. Stolen forhandles hos webdanes.dk, som er eksperter i gamerudstyr – de forhandler ikke andet, og du kan således være sikker på ekspertservice og produkter i højeste kvalitet.

Billig gamerstol i høj kvalitet fra eksperterne selv

Denne HUNTER-model fra Paracon kommer i hele fem forskellige farver, og det er altså helt og aldeles op til dig, hvad du foretrækker. Stolens udtryk er topmoderne, og komforten er ligeledes i top. Alle Paracons produkter er udviklet af ægte gaming-entusiaster, som ved, hvad der er vigtigt. Det er en stor fordel for dig som køber. Der er eksempelvis rigtig god polstring på armlænene, hvilket bliver rart i længden.

HUNTER-modellen har et stærkt stjernestel, og med højdejusteringen får du en helt eminent støtte til hele din krop – også selvom du gamer i lang tid af gangen. Du kan justere højden på sædet fra 46 til 56 centimeter, hvilket giver en god fleksibilitet. Stolen har en vægtkapacitet på 105 kilo. Vejer du mere end det, skal du lede efter en stol med en højere vægtkapacitet – to af testens tidligere modeller ville være rigtig gode bud med kapaciteter på henholdsvis 180 kilo og 120 kilo.

NORDIC GAMING LW GAMING STOL TIL BØRN

Vi slutter denne test af med at præsentere jer for en rigtig god gamerstol til børn. Har du derfor et barn, der er blevet bidt af e-sporten, kan du ligeså godt give dit barn de bedste ergonomiske forudsætninger for at spille godt, sidde godt og have det godt. Det kan du blandt andet gøre med denne stol, som du kan få til en yderst favorabel pris.

Gamingstol til børn

Nordic Games-stolen er anbefalet til børn mellem seks og 12 år. Den er lavet specielt til børn i denne aldersgruppe, og med et spænd på hele seks år kan du ligeså godt købe den hurtigt muligt – så får du og dit barn mest muligt ud af den. Højden kan justeres, så stolen kan vokse sammen med dit barn. Stolens materialer er nylon, PVC og skum, og denne materialekombination gør, at stolen er meget behagelig at sidde i, og at den ikke mindst er ergonomisk korrekt for dit barn. Modellen kommer i tre forskellige farver, og dit barn kan derfor få lige præcis den, som passer bedst ind på børneværelset.

Det er de færreste børn, som selv tænker over, at de skal justere deres siddeposition undervejs i et langt spil. Denne stol gør det nemt for dig som forælder at hjælpe dit barn med det. Derudover har denne stol også en tiltlås, så du ikke skal være bange for, at dit barn vælger i stolen under ophidsede spillesituationer.

Alt i alt er dette en helt optimal stol for dit barn, og du får den tilmed til en rigtig skarp pris.

Konklusion - Sådan finder du din favorit gamer stol

Det var alle de seks gamerstole, som vi ville præsentere for dig. Vi er nået vidt omkring, og du er både blevet præsenteret for stole i forskellige prisklasser, kompleksiteter og niveauer. Mange gamere vælger en stol, som afspejler deres spilleniveau. Spiller du meget, gør du som udgangspunkt klogt i at vælge en rigtig god stol, som du kan justere undervejs, og spiller du knap så meget, er det garanteret rigeligt med en mindre avanceret model.

Vi håber under alle omstændigheder, at du gennem denne test er blevet inspireret til at finde den bedste stol for dig.

ANDRE POPULÆRE GUIDES