Løvsuger Test – Se Top 7 Bedste løvsuger her (2023)

Skal du have en ny løvsuger, så kan du med garanti finde den helt rigtige i denne løvsuger test. Denne test består nemlig af en række beskrivelser af forskellige løvsugere, som du kan finde på markedet. På denne måde kan du ved hjælp af denne test få et godt indblik i forskellige modeller, og hvad de kan, før du tager din beslutning om, hvilken model der skal være din nye løvsuger. Der er flere forskellige ting, der er vigtige at være opmærksomme på, før du køber din nye løvsuger.

Du kan eksempelvis både få en løvsuger med elmotor eller en med en benzinmotor, og derfor er dette et valg, du bliver nødt til at tage stilling til. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og disse vil vi komme nærmere ind på senere i testen. Du kan også få løvsugere i flere forskellige prisklasser, og derfor er det også nødvendigt, at du gør op med dig selv, hvor meget du har mulighed for eller er villig til at betale for din nye maskine.

Løvsuger bedst i test

En anden løsning er også at købe en løvsuger og løvblæser i én og samme maskine, og vi vil også have beskrivelser af sådanne modeller med i denne test. Der findes rigtig mange modeller på markedet, og derfor kan det også godt tage noget tid at finde frem til den model, der passer helt perfekt til dig og dine behov. Det er svært at sige, at der er én model, der er bedre end alle de andre, da valget af model vil være meget individuelt, da mange har forskellige behov. Forhåbentligt kan denne test hjælpe dig godt på vej og gøre det muligt for dig at finde en model, der passer perfekt til dine behov. Løvsuger er ideel at bruge efter du har klippet hæk eller slået græs. Her vil der nemlig være en masse overskyde haveaffald. Hvis du skal have slået græs på den mest behagelige måde, så læs vores Robotplæneklipper test. Vi gør det nemmere for dig at finde din næste robotplæneklipper.

Testvinder: Texas BVC 2800 løvsuger

Modellen her er en af de absolut letteste modeller på markedet, da den kun vejer 3,4 kg. Den har en god sugestyrke og har en god kapacitet til at samle eksempelvis blade op med. For at være mere præcis er opsamlerkapaciteten på 30 liter, hvilket vidner om, at der er plads til en del. Der findes dog andre modeller på markedet, der har en større kapacitet. Du vil med denne model få en meget simpel maskine, der måske godt kan virke en smule skrøbelig, men du kan til gengæld få den til en rigtig god pris.

Selvom løvsugeren her er meget let, har den stadig en meget god og kraftfuld motor. Dens højeste blæsehastighed er 275 km/t, og det vidner om, at der er godt kraft i maskinen. Som før nævnt er opsamlerkapaciteten på 30 liter, og det betyder, at der kan opsamles 30 liter løv i maskinens opsamlingspose. Løvet kan blive komposteret i forholdet 1:10. Det betyder, at hvis du gør dette, vil løvet kun fylde en tiendedel, og dette er en yderst smart funktion.

Let støvsuger

Løvsugeren her passer rigtig godt til dig, der ikke har lyst til eller mulighed for at løfte en tung maskine. Du får den endvidere med en skulderstrop, der blot gør det endnu nemmere og mere behageligt at anvende den. Hvis du bruger denne maskine på jævne overflader, har den endvidere den fordel, at den har hjul, hvilket gør arbejdet endnu nemmere for dig. Hjulene er blevet monteret på enden af mundstykket.

Selve mundstykket har mulighed for at blive trukket sammen, og det betyder, at du nemt kan have denne model stående, uden at den fylder særlig meget, når du ikke bruger den. Modellen her er en god model med de mest basale funktioner, der kan dække de mest basale behov. Den er dog ikke specielt energivenlig, og den har ikke en særlig stor opsamlerpose, når man sammenligner den med andre modeller på markedet og i denne test.

Bosch løvsuger - ALS 2400

Denne løvsuger har en elektrisk motor og er fra det meget anerkendte mærke Bosch. Bosch er kendte for at lave gode produkter af høj kvalitet, og denne løvsuger er på ingen måde en undtagelse. Den har en opsamlingspose på hele 45 liter, hvilket giver dig en rigtig høj grad af fleksibilitet. Som nævnt i indledningen er det muligt at få en model, der både har en sugefunktion og en blæsefunktion. Dette er yderst smart, da du på denne måde ikke behøver at anskaffe dig to forskellige maskiner, men du kan nøjes med at investere i en.

Modellen her vejer heller ikke særlig meget, så den er nem at løfte og anvende. Nærmere bestemt vejer den 4,4 kg inklusiv opsamlingsposen, og det er en vægt, som de fleste er i stand til at bære. Maskinen her er perfekt til dig, der gerne vil gøre det hårde havearbejde lidt nemmere. Der er rent faktisk rigtig mange, der synes, det er sjovt at bruge en løvsuger. Du kan eksempelvis bruge maskinen her til at fjerne nedfaldne blade på terrassen eller i haven.

2.400 W motor

Maskinen er meget kraftfuld, og det vidner dens 2.400 W motor bestemt også om. Opsamlingsposen på de 45 liter får du med en lynlås, hvilket betyder, at den er yderst hurtig og nem at tømme. Også denne model har et finfordelingsforhold på 10:1, når indholdet bliver komposteret. For dig betyder det helt konkret, at du slipper for at gå frem og tilbage hele tiden for at tømme opsamlingsposen. Bosch ALS 2400s blæsefunktioner gør det muligt for dig at blæse løv eller blade sammen i en bunke, hvis du har behov for det.

Modellen har påmonteret en polstret skuldersele, hvilket er med til at gøre maskinen endnu nemmere og ikke mindst endnu mere behagelig at anvende. Det vil være mere behageligt at anvende maskinen med skulderselen på, da den er med til at sikre, at maskinen vil sidde komfortabelt over din skulder. Sidst, men ikke mindst har denne model et justerbart greb, som du har mulighed for at tilpasse efter, hvad der passer bedst til dig.

Stiga løvsuger og løvblæser - SBV 48 AE

Den næste model i rækken er en batteridrevet maskine, og mange foretrækker en maskine, der er batteridrevet. Den kan både suge løv og blæse, hvilket gør det til en yderst fleksibel model, der vil passe rigtig godt til de flestes behov. Maskinen har den smarte funktion, at den har en variabel hastighedsregulering, hvilket blot er med til at understrege, at det er en yderst fleksibel maskine, som du kan tilpasse efter dine behov. Stiga er kendte for at lave kvalitetsprodukter, og denne model er bestemt ingen undtagelse, eftersom den er en del af Stigas 48 V serie. Modellen her passer perfekt til dig, der ikke gider at bruge en rive, men alligevel gerne vil have en ren og pæn have og terrasse på en nem og enkel måde.

Med til modellen får du en opsamlingspose, der kan indeholde 50 liter. Denne pose kan du tage af og på maskinen, alt efter om du skal bruge sugefunktionen eller blæsefunktionen. Denne løvsuger har også en kværn, der er med til at sikre at blade og så videre fylder så lidt som muligt i opsamlingsposen. På denne måde slipper du for hele tiden at skulle tømme opsamlingsposen. Du får ganske enkelt ikke en nemmere måde at holde din have ren og pæn på end med denne løvsuger fra Stiga.

Miljøvenlig løvsuger

Med denne model får du endvidere yderst miljøvenlig maskine. Maskinen er nemlig batteridrevet, og det betyder, at den ikke vil afgive emissioner, og derfor er den mere miljøvenlig end de benzindrevne modeller. Herudover er den lydsvag, og du kan derfor bruge den på alle mulige tidspunkter uden at forstyrre nogen i familien eller naboerne.

Generelt er batteridrevne havemaskiner gode valg, da de er nemme at betjene samt mere miljøvenlige og har en lav vægt, der kun afgiver få vibrationer. Dette gør det mere behageligt at buge maskiner som disse. Det er værd at være opmærksom på, at denne model bliver leveret uden batteri eller lader, og det betyder, at du selv skal tilkøbe disse ting. Hvis du har andre produkter fra 48 V serien fra Stiga, er det dog muligt at anvende batteriet herfra.

Hitachi RB 24E

Modellen her en endnu en fleksibel model, der både kan fungere som en løvsuger og en løvblæser, da den har begge funktioner. Det er en løvsuger og løvblæser af yderst højt kvalitet, der passer rigtig godt til dig, der stiller høje og professionelle krav til din løvsuger. Maskinen her har en 23.9 cc purefire benzinmotor af høj kvalitet, og dette er med til at sikre dig, at du hurtigt og effektivt kan få rengjort din have uden de store anstrengelser. Med maskinen her kan du opsamle forskellige former for løv, blade, græs eller lignende, og du kan endvidere blæse dem væk eller sammen i en bunke, hvis du har mere behov for det.

Fordelen ved at sugefunktionen og blæsefunktionen er samlet i én maskine er, at det er hurtigt at skifte mellem funktionerne, og du behøver ikke at købe to forskellige maskiner for at få begge funktioner. Hvis du ønsker en maskine, der enten kun kan suge eller blæse, er det også muligt at finde sådanne modeller på markedet.

Opsamlingspose

Maskinen her er ligesom de andre maskiner udstyret med en opsamlingspose, der nemt og smart kan opbevare det opsamlede løv. Hvis du ønsker en let maskine, der ovenikøbet er utrolig ergonomisk, så vil denne model være et oplagt valg for dig. Den vejer kun 4,1 kg, og netop denne lave vægt er med til at gøre det endnu nemmere at anvende maskinen og holde din have og terrasse ren. Fordi det er en benzindrevet motor, kan du være sikker på, at maskinen vil arbejde effektivt og problemfrit hele tiden, mens du bruger den. Det betyder også, at den aldrig vil gå i stå, fordi der eksempelvis ikke er strøm nok på. Det eneste, du skal huske, er naturligvis at fylde lidt benzin på maskinen, når den trænger til det.

Løvsuger/kompostkværn 202 MAX.50MM B&S OHV

Vil du have den bedste løvsuger på markedet, så vil denne model være det helt perfekte valg. Det er en model i den dyre ende, men det bliver simpelthen ikke nemmere at holde sin have ren end med denne model. Det er en benzindrevet maskine, der er med til at sørge for at holde effektivteten og brugervenligheden på et yderst højt niveau. Med maskinen her kan du nemt og effektivt fjerne græs fra plæneklipningen eller andet løv fra din terrasse eller indkørsel.

Modellen har den smarte funktion, at det både er en løvsuger og en kompostkværn. Det betyder, at når maskinen suger, vil den samtidig kompostere blade og mindre grene. Herefter vil den komme materialet i den smarte opsamlingspose, der er ekstra stor i forhold til mange andre modellers. Modellen kan endvidere opsamle grene på op til 50 mm, hvilket er en meget fordelagtig funktion. Så hvis du er på udkig efter en luksusløvsuger, vil du ikke finde en mere perfekt model end denne.

Flymo løvblæser og løvsuger - PowerVac 3000

Den sidste model i denne løvsuger test er også en løvsuger med blæsefunktion. Modellen er fra Flymo og er af god kvalitet og til en god pris. Maskinen har en rigtig god kværn, og den kan kværne blade og løv i forholdet 16:1, hvilket er en stor fordel, da du herved slipper for at skulle tømme opsamleren ofte. Opsamlingsposen kan indeholde 45 liter, og det er en rigtig god og brugbar størrelse. Med en maskine som denne kan du godt pakke riven helt sammen og i stedet lade denne maskine klare arbejde hurtigt og nemt for dig.

Det er en elektrisk løvsuger og løvblæser, og den har en lang 25-35 cm ledning. Blæsehastigheden er 310 km/t, men den har ikke hastighedsregulering. Sugestyrken i minuttet er 10,19, og modellen har endvidere en bæresele, der gør det yderst behageligt at anvende maskinen. Denne løvsuger har en vægt på 5,2 kg, og det er en smule mere end nogle af de andre maskiner i denne test. Den er dog stadig ikke særlig tung og samtidig nem at anvende.

ANDRE POPULÆRE GUIDES