Slow juicer Test – Top 5 Bedste Slow juicer her (2021)

Vil du have lækker og frisk juice hver eneste dag? Så vil en elektrisk juicepresser være den perfekte investering. Især med en slow juicer vil du få mange gode fordele. Med en slow juicer har du nemlig mulighed for at lave juice til flere dage, hvor juicen stadig vil bevare alle de gode og sunde vitaminer fra frugt og grøntsager. Det er også populært at vælge en billigere saftcentrifuge, men med sådan en får du ikke lige så mange fordele som ved en slow juicer. Hvis du eksempelvis laver juice til flere dage med en billig saftpresser, vil juicen ikke kunne bevare alle de gode og sunde vitaminer lige så godt, som en slow juicer kan.

Vi vil komme nærmere ind på flere af de fordele, du vil få med en slow juicer i denne slow juicer test. Denne test er ikke videnskabelig, men det er vores vurdering og beskrivelser af forskellige slow juicere på markedet. Vi har fundet nogle af de bedste slow juicere på markedet, og vi vil lave en kåring af slow juicer bedst i test. Den model, der er bedst i test slow juicer, er vores vurdering af, hvilken model der er den bedste model på markedet lige nu. Vi har også valgt at fremhæve to andre modeller, som også er rigtig gode slow juicere.

Testvinder: Wilfa SJ-150A Juice Master

Denne model er en af de bedste slow juicere på markedet set i forhold til pris og kvalitet, og derfor er den bedst i test slow juicer her i denne test. Det er en model, der vil passe til de flestes behov. Det er en rigtig god og kompakt begynder slow juicer, og den er også testvinder hos både KicthenOne og Politikken. Dette er med til at understrege, at det ikke kun er os her hos Testfabrikken.dk, der mener, at denne model vil være et rigtig godt køb. Det er en god slow juicer, som du kan få til en rigtig god pris. Det er her værd at bemærke, at du sagtens kan finde modeller på markedet, der er dyrere og mere avancerede, men hvis man ser på prisen i forhold til, hvad man får, så vil denne model være et rigtig godt køb.

150 watt motor

Modellen her er effektiv, og den kan sagtens klare mange forskellige typer af frugter og grøntsager. Denne egenskab er klart en af de vigtigste ved en juicer som denne. Hvis du ønsker at lave juice hver eneste dag, vil vi dog anbefale dig, at du køber en af de lidt dyrere og mere avancerede modeller, der bedre vil kunne klare dette. Selve modellens motor er på 150 Watt, og det passer perfekt til en slow juicer i denne størrelse. På maskinen er der et vandret kværn, og dette kører med 75 omdrejninger i minuttet.

Med i købet får du også en lækker bog med opskrifter, så du hurtigt og nemt kan finde inspiration til at give dig i kast med en masse forskellige og lækre juices. Til modellen hører der endvidere en beholder til opsamling af frugt med, og maskinen har en enkelt hastighed. Denne model kan fås hos flere forskellige forhandlere. Når dette er tilfældet, vil vi i vores tests altid henvise til flere af de forhandlere og holde deres priser op mod hinanden. Herved kan du selv vurdere, hvor du helst vil købe din nye juicepresser.

Kuvings B6100 juicepresser

Denne juicer er en smule mere eksklusiv end den ovenstående. Den har generelt fået rigtig mange gode anmeldelser fra forbrugere, og dette vidner om, at der er rigtig mange, der har været tilfredse og glade for deres køb af denne model. En af de største fordele ved denne juicer er, at den kan tage hele frugter og grøntsager. Det er en af de eneste modeller, hvis ikke den eneste model, der kan klare det. Det, at modellen kan klare hele frugter og grøntsager, kan spare dig for en del tid, da du herved slipper for at skære dem ud.

Udover at være yderst effektiv er denne model også støjsvag. Det er ikke alle så kraftige modeller, man kan få med et så lavt støjniveau. Herudover er den super nem at samle og skille fra hinanden, hvilket er en stor fordel, når du skal gøre maskinen ren efter brug. Det er vigtigt at sørge for at gøre de forskellige dele rene efter brug, da det er med til at sørge for, at maskinen vil fungere så effektivt som muligt i så lang tid som muligt.

240 watt motor

Maskinen er udstyret med et rør, og det er i dette rør, at du kan putte forskellige grøntsager og forskellige frugter i, som så vil blive til juice. På denne måde bliver det ikke nemmere at lave juice, og du slipper for at skulle bruge lang tid på at skære de forskellige frugter og grøntsager ud. Grunden til, at du kan komme hele frugter og grøntsager i, er, at selve røret har et lille skær inden i, og det er dette, der er med til at skære dit frugt og grønt. Modellen her kører med en 240 watt motor, hvilket er med til at skabe en god og gnidningsfri presning af diverse frugter og grøntsager.

Hurom HU-700 2. Generation slow juicer

Også denne model har fået rigtig gode anmeldelser af rigtig mange forbrugere, der er glade og tilfredse med deres køb af denne slow juicer. Det er en ekstra kraftig juicer, der er lavet af kvalitetsmaterialer. Dette er med til at sikre dig en af de bedste slow juicere, der kan holde i mange år. Især motoren er rigtig god og kraftig, og det er med til at sikre dig en nem og effektiv måde at lave din egen juice på. Denne model er den nyeste model fra Hurom, så den er af allerhøjeste kvalitet på alle punkter.

En meget smart funktion ved denne model er, at den har en pulp-kontrol. Pulp betyder frugtkød på engelsk, og denne funktion er med til at gøre, at du selv kan styre, hvor meget frugtkød du kunne tænkte dig at få i din juice. Herudover får du også både en fin si og en grov si med i købet.

40 omdrejninger i minuttet

Slow juiceren her presser dine frugter og grøntsager med 40 omdrejninger i minuttet. Dette er forholdsvist langsomt, men det er med til at sikre, at du vil få alle de gode mineraler og vitaminer med ud af dine grøntsager og frugter. Det er også med til at sørge for, at det ikke bliver iltet, og herved kommer der ikke så meget skum, men alle næringsstoffer vil som sagt blive bibeholdt. Hvis du er mere til smoothies end juice eller bare begge dele, så vil denne model også være et rigtig godt valg. Du kan nemlig også lave smoothies direkte i denne slow juicer.

Motoren i denne model er som sagt kraftfuld, og det vidner 150 Watt også om. Udover en grov og fin si, får du også et tørrestativ med i købet. Dette er med til at gøre rengøringen endnu nemmere. Sidst, men ikke mindst er det værd at bemærke, at maskinen her har en kapacitet på 0,5 l.

Caso slowjuicer - SJ200

Denne lækre slow juicer får du inklusiv stamper og juicekande, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at lave juice, når modtager din nye juicer. Det er en moderne og kraftfuld maskine, der nemt kan klare mange forskellige former for frugter, grøntsager og andre krydderier. Den arbejder med lidt flere omdrejninger i minuttet end mange andre slow juicere. Nærmere bestemt arbejder den med 90-120 omdrejninger i minutter, men derfor kan du stadig være sikker på at få det optimale ud af dine grøntsager og frugter.

Modellen her har endvidere et to-trins sikkerhedsstartsystem, hvilket også er en stor fordel. Når du skal bruge denne slow juicer, er det kun fantasien, der sætter grænser. Man kan få mange forskellige bøger med forskellige opskrifter, men det betyder ikke, at du ikke selv kan finde på nye opskrifter.

Slow juicere knuser eller kværner de fødevarer, der kommer igennem den, og herefter bliver det roteret igennem en integreret si ved lav hastighed. Det er denne proces, der er med til at sørge for, at du får alle mineraler og vitaminer med ud af frugt og grøntsager, i modsætning til en billigere saftcentrifuge, hvor mange mineraler og vitaminer desværre går tabt. Denne model er lavet i lækkert rustfrit stål med sort plast, og motoren er en 200 watt motor, som du kan tænde med to-trins sikkerheds startsystemet. De overskydende rester, som ikke kommer med i juicen, vil blive presset ud af en anden udgang, og her kan du placere en pose foran, som vil samle resterne op.

KitchenAid 111ECA Artisan slowjuicer

Denne model fra KitchenAid er i absolut særklasse, og det er nok en af de mest eksklusive modeller på markedet. Det er en saftpresser, der rent faktisk har hele to faser slowjuiceteknologi. Den første fase er, at maskinen skærer dine frugter og grøntsager for dig først, og herved slipper du for en masse og irriterende forberedelsesarbejde. Modellen her er udstyret med ekstra brede påfyldningsrør, og det betyder, at du ved nogle frugter og grøntsager kan komme dem hele i. Du kan eksempelvist komme en hel kiwi i, men kun et halvt æble. Så frugter eller grøntsager af denne størrelse, er du nødt til at skære over en enkelt gang.

Tre forskellige pulpsier

Modellen er endvidere udstyret med hele tre forskellige pulpsier, og du har selv mulighed for at vælge, om du ønsker høj eller lav frugtkødsmængder. Det betyder altså, at du med denne model ikke kun kan lave juice, men du har også mulighed for at lave mad som saft fra urter og grøntsager, cuolis, syltetøj og frugtpuréer. Denne slow juicers motor kører med 250 watt, og den kan indstilles til en enkelt hastighed.

Modellen er udviklet med en god og optimeret slow juice hastighed, der kommer med skiftende funktion. Dette er med til at sørge for en mere gnidningsfri presning, hvor du ikke vil komme til at opleve tilstopninger under fremstillingen af juicen eller saften. Med i købet får du en stor saftskål, og både saftskålen og frugtkødsopsamleren er begge blevet fremstillet i BPA-frit plast, hvilket er en meget stor fordel for dig og for miljøet. Herudover får du også en skumsi med i købet. Denne er meget fordelagtig for dig, der ikke bryder sig om særlig meget skum. Med skumsien kan du nemlig fjern både skum, frø eller andet bundfald, som du ikke ønsker at have i din juice.

Forskellen mellem slow juicere og saftpressere med centrifuge

Som du nok kan se, er nogle slow juicere forholdsvis dyre, og de er en del dyrere end de billigere saftpressere med centrifuge. Derfor er det billigere alternativ også et, der ofte bliver valgt blandt danskerne, fordi de måske ikke er klar over, hvad forskellen egentligt er. Den største fordel ved en slow juicer frem for en saftpresser med centrifuge er, at en slow juicer kan bevare flere næringsstoffer så som vitaminer og mineraler. En slow juicer er i stand til at bevare flere næringsstoffer, fordi den er meget mere skånsom i sin presning. Saften bliver presset meget roligt ud ved få omdrejninger i minuttet, og herved undgår man, at det skummer meget op, og man bevarer alle de gode næringsstoffer.

En anden stor fordel er, at slow juicere er meget støjsvage, og de er dermed ikke lige så forstyrrende som andre typer. Det betyder, at du sagtens kan bruge slow juicere på flere forskellige tidspunkter af døgnet uden at forstyrre nogen. Sidst, men bestemt ikke mindst vil en slow juicer også give dig en mere fyldig og lækker juice, hvor mere af frugtkødet vil blive bibeholdt. Vi håber, at denne slow juicer test har været med til at give dig et overblik og et indblik i, hvad du kan finde på markedet, og hvilke modeller der er de bedste slow juicere.

Vores bedst i test slow juicer er som før nævnt også kåret til dette af Politiken og KitchenOne, og det vidner om, at det vil være en god investering til en fornuftig pris. De to andre fremhævede modeller kunne lige så godt være slow juicere bedst i test, men de er en del dyrere, og det kræver derfor, at man har et større budget at gøre godt med, hvis man ønsker sådan en maskine.

ANDRE POPULÆRE GUIDES