Test om din cykel er klar til at gå foråret i møde

Sponsoreret indhold:

Jo tættere på sommeren vi kommer, jo flere cyklister er der at finde på cykelstierne. Det er især i storbyerne at cyklisterne nærmest flokkes. Når vi er så mange der vælger at cykle, så er det vigtigt at vi kan regne med vores cykel. Hvis du er i tvivl, så kan du spørge dig selv: er min cykel helt klar til sommeren? Hvis svaret er nej, så læs videre i artiklen for at finde den rette løsning. 

Pleje og vedligeholdelse er vigtigt for din cykel

Vinteren har været ekstra kold i år. Det har betydet, at flere har skiftet cyklen med bilen. Men nu hvor foråret er ved at nærme sig, så er der ikke længere nogen undskyldning. Cyklerne bliver hevet frem igen. Men er de nu klar til brug? En cykel der har stået i kælderen hele vinteren, har godt af at blive tjekket inden brug. Det er fornuftigt at give din cykel en cykelvask og eventuelt et eftersyn. Hvis ikke du kan finde overskuddet til at gøre det, så kan de mobile cykelsmede fra Bikerunner.dk gøre det for dig. Det vigtigste er, at det bliver gjort. En cykel kræver pleje og vedligeholdelse, især når den skal bruges igen efter flere måneder. Alt for mange negligerer deres cykler, og det kan desværre have slemme konsekvenser i trafikken. En vask, luft tjek i dækkene og et eftersyn vil hurtigt kunne afgøre, hvorvidt din cykel er sommerklar eller ej. 

Et billede, der indeholder udendørs, himmel, solnedgang, bred

Automatisk genereret beskrivelse

Tid til en ny cykel – husk at passe på den

Du kan komme langt ved at være opmærksom på pleje og vedligeholdelse af din cykel. Der er dog nogle tilfælde, hvor det ikke er nok. Efter at have haft cyklen i et antal år kan det være på tide at købe en ny. Ligesom med så meget andet, så bliver cykler også nyere og bedre. For at finde en cykel der passer til dig, så bør du finde ud af, hvad du ønsker i en cykel. Hvis du vil have en cykel der tåler lidt af hvert såsom cykelture i skove- og i hårdere terræn, så kan en af disse 7 mountainbikes være et udmærket valg. Men selv med en helt ny cykel, så bør vedligeholdelse være højt på listen. Det kan være farligt for både dig selv og trafikken omkring dig, hvis du kører på en cykel som ikke fungerer som den skal. Der forekommer stadigvæk mange færdselsuheld med cykler involverede. Der er flere årsager til færdselsuheld, men du kan potentielt undgå nogle af dem ved at passe ordentligt på din cykel. Sørg altid for at få cyklen vasket, have luft i dækkene, have lys på og få lavet et eftersyn et par gange om året. Jo bedre du passer på den, jo længere levetid vil den have. Hvis du får ordnet din cykel med det samme, så vil den være klar til at tage i brug op af foråret. Der er mange cykelister i sommertiderne, så tøv ikke med at få tjekket at din cykel er helt som den skal være. Du kan tage en kort cykeltur for at teste, at alt fungerer. Hvis du oplever selv de mindste fejl, så få cyklen tjekket med det samme. På den måde er du sikker på, at din cykel er klar til at gå foråret i møde.