Gasgrill Test – Top 13 Bedste Gasgrill på markedet (2022)

Selv om termometeret har vist nattefrost flere gange i starten af maj måned, så kan de fleste af os vist ikke vente på, at det bliver sommer, så vi kan få gang i havegrillen?

For grill-entusiasten er der naturligvis ingen grund til at vente på bedre vejr, for grillmad hele året – fra egen grill vel at mærke – er blevet meget almindeligt i mange husholdninger. Selv til jul og nytår, hvor store stege skal tilberedes til familie og venner.

En af årsagerne til, vi griller hele året, kan sikkert relateres til, at det med udbredelse af gasgrillen er blevet meget lettere at grille? I hvert fald er det blevet noget hurtigere. Om gasgrillen så er bedre end kulgrillen, bliver vi nok aldrig enige om – og så er det godt, vi stadig har valgmuligheden mellem de to typer.

Da tendensen er, at flere og flere anskaffer sig en gasgrill, har Testfabrikken.dk’s redaktion denne gang valgt at fokusere på gasgrillen.

Valg af gasgrill

Hvis du af og til stiller dig selv spørgsmålet: ”hvilken gasgrill skal jeg vælge?”, så er er her nogle overvejelser, der kan medvirke til at give dig lidt inspiration til at finde den bedste gasgrill til netop dit behov.

  • Hvad må grillen koste? Du kan nemlig finde en billig gasgrill til få hundrede kroner eller et udstyrsstykke af en stor gasgrill til mange tusinde kroner.
  • Hvor mange laves der normalt mad til? Underforstået, hvor stor skal grillen – og ikke mindst grill-arealet være?
  • Går du efter en mobil gasgrill, fordi du sommetider tager den med på picnic eller i campingvogn og sommerhus? Eller en stor og delvist faststående grill til terrasse eller altan?
  • Skal grillen alene bruges til kød, eller skal den kunne håndtere hele madlavningen, fx kogning eller dampning af diverse råvarer? I sidstnævnte tilfælde skal du kigge efter en grill med flere brændere, så du individuelt kan tilpasse temperaturen.

Weber Q2200​

Sig navnet Weber – og mange vil svare: det er verdens bedste gasgrill! At Weber i mange år har været markedsførende på grillmarkedet, er der nok ikke mange, der er uenige i. Og det borger vel for en form for kvalitet i sig selv?

Udtrykket og designet kan man ikke sætte en finger på. Det samme gælder robustheden. Q2200 har et godt stort grillareal på 39 x 54 cm, grillristen er selvfølgelig i støbejern. Og todelt.

Med to sideborde er der rigeligt med frasætningsplads. Og at de kan slås op enkeltvis giver en god mobilitet, når og hvis grillen skal flyttes eller tages med på farten.

Grillen leveres med ekstra stegerist og bakke. Generelt har Weber et stort udstyrsprogram til deres produkter. Vil du fx gøre din Q2200 til en decideret ”terrassegrill”, kan den suppleres med en vogn til små 1.000 kr. Se eventuelt mere her

Testvinder: Weber Go-Anywhere

Denne billige gasgrill er trods sin ringe størrelse udstyret med to brændere i rustfrit stål. En ubetinget fordel, som giver nogle ekstra muligheder som kok, når man kan operere med to forskellige temperaturer i denne Coop gasgrill.

Grillen er udført i aluminium og er meget let at samle. Den er meget velegnet til både altanen og haven eller til at tage med på farten, hvis du vil grille ved stranden, i kolonihaven, ved campingvognen, på båden eller for den sags skyld ved sommerhuset.

Grillarealet er på ca. 47 x 37 cm, og grillristen er af emaljeret støbejern. 

Traedgard Deluxe BBQ Indio 500

Med Traedgard Deluxe BBQ Indio 500 bevæger vi os over i segmentet stor gasgrill. Denne Deluxe BBQ Indio 500 har ikke mindre end fem brændere, fordelt på fire hovedbrændere og en sidebrænder.  

Med disse mange brændere er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan tilberede i gasgrillen. Den individuelle varmestyring gør, at man kan grille forskellige råvarer ved forskellige temperaturer.

Designet er flot, uden at være prangende. Men kombinationen af sort og blank passer perfekt som udekøkken, synes vi. Det giver et indtryk af at være sterilt og rengøringsvenligt. To gode egenskaber, når det gælder madlavning og sarte maver.

Traedgard Indio 500 er udstyret med fire letkørende hjul, hvoraf de to kan låses.

Set på tilbud til 2.549 kr. hos Wupti.com. En besparelse på 400 kr. i forhold til normalprisen på 2.949 kr.

Dangrill Power Burner Pro

Dangrill er leveringsdygtige i et utal af varianter indenfor gasgrills. Helt fra de små transportable grills til de store udekøkken-modeller. Dangrill Power Burner Pro hører hjemme i segmentet af transportable og mobile gasgrills. Den findes i to varianter med hhv. en eller to brændere. Vi har her valgt at kigge på den største med to brændere.

Designet er utraditionelt, men appellerer givetvis til et stort publikum med det rene, hvide udtryk, som man nemt kan finde plads til i haven eller på altanen.

Grillen har flere muligheder for placering af grillristen på 39 x 26 cm. Med i pakken følger håndtag til grillristen og to drypbakker.

Set hos Coop.dk til 2.999 kr. for medlemmer og 3.999 kr. for ikke-medlemmer.

Kan du nøjes med lillebror med kun én brænder, er der her 1.000 kr. at spare. Se mere her.

Dangrill Valhal 420 CS

Testens anden gasgrill fra Dangrill er Valhal 420 CS, som er en stor og god grill med et grillareal på ikke mindre end 77 x 45 cm. På en støbejernsrist naturligvis.

Odin 410 CS er udstyret med i alt fem brændere, fire hovedbrændere og en sidebrænder. Der er altså gode muligheder for forskelligartet madlavning ved forskellige temperaturer med denne gasgrill.

Gasgrillen anvender det fleksible Grill Flex System, hvortil der findes forskelligt udstyr som pander, steakriste, wok og meget andet. Grillen har også monterede redskabskroge, så du altid har de fornødne redskaber indenfor rækkevidde.

I den mere kuriøse afdeling har Dangrill Valhal 420 CS indbygget øl-oplukker. Man kan godt fornemme, at manden i huset ofte står for grill-arbejdet i familien. Mon den for øvrigt kun virker til åbning af Thor- og Odin-øl…?

Weber Genesis II E-310 GBS

Testens dyreste og bedste grill er Weber Genesis II E-310 GBS.

GBS i modelnavnet indikerer, at gasgrillen er udstyret med den såkaldte GBS-rist, som giver et utal at muligheder for montering af ekstraudstyr. Bl.a. kan nævnes: støbejernspande – eller -wok, pizzasten, kyllingeholder, stegegryde, vaffel- og sandwichjern. Er der noget mad, man så ikke kan lave på sin grill?

Weber Genesis er udviklet med ”flavorizer bars”, dvs. nogle porcelænsemaljerede vinklede stykker, som forhindrer fedt og kødsaft i at ramme de tre brændere og som i stedet lander i en drypbakke nederst i gasgrillen.

Du kan få et godt indtryk af Webers GS4-grill-system i videoen herunder:

Grill og vogn er forenet i et praktisk, fuldendt design, som Weber nu kan det. Der er stor funktionalitet ved de fornuftige sideborde og fire hjul, hvoraf de to er store og letter mobiliteten væsentligt.

Set hos Frishop.dk til 5.299 kr. 2.700 kr. under den vejledende pris på 7.999 kr.

Velmente råd

Hvis du vælger en grill, der skal stå ude hele året, så kig på, hvilke materialer, den er fabrikeret af? Rust i forbindelse med madlavning er ikke den bedste cocktail. Og køb dig et cover, der passer til grillen. Så passer du (på) grillen! Og anskaf forskellige plejemidler til hindring af rust, misfarvning m.m.

Tjek med jævne mellemrum regulator og gasslange. Det er ikke ufarligt, hvis der opstår utætheder her!

Mange større gasgrills leveres i samlesæt bestående af MANGE dele, så indkald venner og bekendte, når din nyanskaffelse skal samles. Det er et projekt, der sagtens kan tage nogle timer. Selv sammen med flere friske hjælpere. Og måske får du her første gang brug for den indbyggede øl-oplukker …?

Derfor skal du vælge en gasgrill

Hvis du skal købe en ny grill, så har du som udgangspunkt to muligheder for at skulle vælge en ny grill. Du kan enten vælge at investere i en helt almindelig kulgrill, som har været på markedet i mange år, men du kan også sagtens vælge at investere i en nyere og mere moderne løsning. Her er der selvfølgelig tale om en gasgrill.

Der er naturligvis både ulemper og fordele forbundet med at vælge en gasgrill – og det samme er tilfældet, hvis du i stedet vil have ne kulgrill. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at den primære motivationsfaktor for at skulle investere i en ny gasgrill er, at man ikke skal købe kul til den og at man har mulighed for at tænde op i sin grill i løbet af blot ganske få minutter, inden den er klar til at blive taget i brug – og den kan endda også bruges i al slags vejr.

Hvis du er én af de typer, der ikke har synderligt meget tålmodighed og ikke altid er hjemme i god nok tid til at kunne nå at tænde op i grillen, så er der ikke nogen tvivl om, at det er langt mere fordelagtigt for dig at vælge en gasgrill i stedet for en kulgrill. Du skal nemlig ikke vente på at den bliver varm, da du blot skal åbne for gassen og tænde for grillen, hvorefter den vil være klar i løbet af ganske får minutter.

Fordele ved gas

Det skal desuden også nævnes, at du får mulighed for at grille ved en konstant temperatur i længere tid ad gangen, da gassen bliver ved med at holde gang i grillen, men sådan forholder det sig derimod ikke med kul, der i løbet af et vidst tidsrum vil dø ud – der er intet mere irriterende end, at du ikke kan grille de sidste pølser, fordi grillen er død.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at hvis du er typen, der rigtig godt kan lide at grille og gerne gør det så ofte som overhovedet muligt, så skal du ikke vælge en gammeldags kulgrill, men derimod se nærmere på mulighederne for at investere i en mere moderne gasgrill. Én ting er, at du har nemmere ved at få den tændt op og det er nemmere at holde den i gang i længere tid, men noget helt andet er, at det faktisk også er billigere at have en grill, der er drevet af gas sammenlignet med at skulle ud og investere i nye grillbriketter hele tiden.

Derfor er der mange fordele ved at investere i en gasgrill, men der er selvfølgelig også ulemper og én af dem er, at du ikke længere får den velkendte “kul-smag” med, når du vælger at grille på en gasgrill. 

Du kan finde en masse opskrifter til grillen med billige og nemme hovedretter til aftensmad her

Gasgrill Test

Med denne gasgrill test her hos testfabrikken.dk forsøger vi at guide forbrugerne den rigtige vej. Hvis du er på jagt efter en ny grill, så har du – som udgangspunkt – to muligheder for at vælge en grill. Du kan enten vælge at investere i en helt almindelig grill, hvor du bruger kul til at grille med, men du kan i stedet også vælge at se nærmere på det lidt mere moderne alternativ.

Her er der naturligvis tale om en gasgrill, hvor du ikke længere er tvunget til at bruge lang tid på at få tændt op i grillen, da du blot åbner for gassen og trykker på en knap – og så er der gang i grillen. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det bestemt ikke er noget nemt valg at skulle vælge én gasgrill, eftersom markedet er ualmindeligt stort og der er derfor også rigtig mange modeller, der kan dække dine behov og leve op til dine krav – men du må for guds skyld ikke vælge den første og bedste.

Det er dog meget vigtigt at understrege, at du for guds skyld ikke må ende med at gå på kompromis med valget af din kommende gasgrill. Du skal derimod sørge for at vælge lige netop dén grill, som du mener er den bedste for dit vedkommende – og derfor skal du selvfølgelig også sørge for at kvaliteten er i orden. Så ender du ikke med at stå tilbage med en grill, der er af lav kvalitet og som du reelt set ikke rigtigt er helt tilfreds med.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke kommer til at fortryde dit valg på længere sigt (eller endda på kort sigt), så skal du sørge for at bruge lidt tid på at identificere dig med dine egentlige behov og krav. Det gør at så du får en langt bedre forståelse for, hvad du egentlig leder efter, da det er med til at hjælpe på to ting.

Det er først og fremmest med til at sikre, at du ikke ender med at investere i en gasgrill, som reelt set ikke har din interesse. Hvis du f.eks. gerne vil have en Weber gasgrill, så får du ikke meget ud af, at gå på jagt efter en billig gasgrill, da det er sjældent, du kan få en Weber-grill til en god pris, medmindre du er heldig at finde et godt Weber gasgrill tilbud.

Test af grill

Som udgangspunkt, så skal du naturligvis altid lede efter den bedste gasgrill, men du har med garanti også et budget, du skal holde dig indenfor. Det er dog sjældent en god idé at være for nærig, da den helt billige gasgrill typisk ikke er pengene værd. Ydermere, så kan det også være en fordel at vælge en såkaldt mini gasgrill, hvis du ikke har synderligt meget plads.

I denne test af gasgrill vil både der både være Weber-grills, mini-grills og meget mere. Derfor kan du også være helt sikker på, at denne test gasgrill indeholder lige netop dén grill, som er den helt rigtige for dit vedkommende. Måske er du endda også heldig at du ender med at støde på et tilbud gasgrill.

Charbroil gasgrill T-22G sort

Her er der tale om en rigtig lækker gasgrill i stål, der er baseret på det innovative Tru-infrared grillsystem, der er lavet med det formål for at kunne lave det bedste grillmad til dig. Med Charbroil T-22G får du et varmelegeme, der giver en infrarød varmestrøm, der tilbereder kødet på en både sikker måde og samtidig modvirker det også udtørring.

Det betyder også, at du altid vil kunne bevare saften inde i bøffen og du er samtidig også sikret en konstant og ensartet stegning. Ydermere, så vil du også undgå opflamning, hvilket naturligvis betyder, at du også vil kunne beskytte kødet mod brankning, så du i sidste ende får en mere sikker grillning – og det giver dig naturligvis også et stykke kød, der er lækkert.

Grillen er udstyret med hele to varmezoner, hvilket betyder, at du har mulighed for at stege kød i den ene zone og grøntsager i den anden, hvis det er noget, der har din interesse. Hver zone er naturligvis blevet udstyret med en brænder og et termometer, så du dermed har den fulde kontrol over varmen og derfor også har nemt ved at regulere på den, hvis der skulle opstå et behov for det. Det giver dig – uden tvivl – de absolut bedste forudsætninger for at lave en rigtig lækker tilberedning af din grillmad. Det er desuden også kun et plus, at du selv har mulighed for at regulere varmen, da du dermed vil komme til at bruge mindre gas, da du ikke bruger unødig varme på ingenting.

Charbroil gasgrill T-36G5 sort

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Charbroil T-36G5 er en gasgrill, der er rigtig lækker. Den kommer med et låg og en front, der er blevet fremstillet i sort emaljeret stål, mens den ligeledes også er udstyret med den innovative grillteknologi, som Charbroil selv kalder for Tru-Infrared. Med T-36G5 fra Charbroil får du et rigtig stort grillareal og en varmestråling, der giver dig mulighed for at kontrollere, at din mad altid bliver rigtig lækker og stegt præcis som du gerne vil have det.

Med det infrarøde grillsystem får du hjælp fra et patenteret varmelegeme, der bliver varmet op af brænderne. Det giver dig en langt mere ensartet grillning og du undgår derfor også, at du ender med at grille med for meget eller for lidt varme.

Varmen fra det pågældende varmelegeme vil trænge ind i kødet og vil derfor også tilberede det uden at udtørre det. Det sikrer dig, at du altid vil kunne få grillmad, hvor både smag og saft er bevaret. Grillen kommer desuden også med hele 4 brændere, hvoraf én af brænderne er en sidebrænder, der gør, at du både kan kontrollere varmen i de 3 varmezoner såvel som have enten dine kartofler eller en sovse til at koge eller simre ved sidebrænderen. Det betyder naturligvis også, at der er masser af plads og et rigtig stort grillareal, der gør det muligt for dig at tilberede de forskellige råvarer på lige netop dén temperatur, som er den helt rette for det pågældende mad.

Charbroil gasgrill 4400 sort

Med Charbroil gasgrill 4400 får du en grill, hvor du får mulighed for at gøre brug af en rigtig smart infrarød teknologi, der går under navnet Tru-Infrared, som er lavet med det ene formål at hjælpe dig med at lave god grillmad. Her er tale om en grill i stål og den har et stort grillareal såvel som hele to sideborde, hvilket også giver dig masser af plads til at lave lige præcis dén mad, du har lyst til.

Gasgrillen er – som sagt – udstyret med et Tru-Infrared grillsystem, der er med til at sikre at brænderne opvarme varmelegemet, som derefter vil give varmen videre til enten kødet eller grøntsagerne. Derfor kan du også være sikker på, at din mad både bevarer saften og smagen.

Charbroil 4400 er desuden også blevet udstyret med et termometer i hver varmezone, hvilket betyder, at du har kontrol over madens tilberedning og det betyder også, at du hurtigt kan regulere varmen. Du kommer heller ikke til at mangle plads på denne grill, da den er blevet udstyret med et grilareal på hele 79 cm. x 47 cm., hvilket bestemt må siges at give dig rigtig god plads til at grille kød for sig og grøntsager for sig, men dog stadigvæk på samme tid. T-47G har intet mindre end fem brændere i alt, hvoraf fire af disse brændere bliver brugt til det store grillareal, hvorfor du også har mulighed for at benytte dig af 4 forskellige varmezoner på én og samme tid.

COBB Premier Gas

Hvis du er på jagt efter en mindre gasgrill, der er mere økonomisk end de større alternativer, så bør du se nærmere på en COBB Premier Gas. Den kan nemlig grille i intet mindre end 3 timer på blot en enkelt gasdåse. Hvis du køber en Premier Gas fra COBB, så køber du samtidig også en grill, der gør brug af gasdåser med butan/propan-blanding såvel som med gevind.

COBB har desuden også lavet en anden grill ved navn Premier, som har præcis den samme størrelse som denne model, hvilket naturligvis også betyder, at du kan bruge alt det tilbehør, der er beregnet til den oprindelig Premier-model. Denne grill er både lille og praktisk, hvorfor du nemt vil kunne tage den med rundt, men du kan også bruge den hjemme.

En COBB Premier Gas er en oplagt gasgrill for dig, der ofte er afsted på f.eks. ture til stranden, som tager på camping eller derimod godt kan lide at tage på skovtur eller sejltur. Det er dog ikke kun, hvis du har brug for en gasgrill, som du kan tage med rundt, at du skal se nærmere på en Premier Gas fra COBB. Den er desuden også særdeles ideel for dig, der har en mindre altan, hvor der ikke er så meget plads til en grill. En anden fordel er dog, at du kan putte alle de rustfri dele i opvaskemaskinen efter du er færdig med at bruge grillen og det gør rengøringen meget nemmere og langt hurtigere at få overstået.

Jamie Oliver gasgrill - Pro 4+1 - Sort/stål

Gasgrill online test

Søger du en hverdagsgrill i verdensklasse? Så er du kommet til det rette sted. Denne model er designet af Jamie Oliver, og du får den med fire brændere, en sidebrænder og et opbevaringsskab. Denne gasgrill er allerede klar til brug efter 10 minutter, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at lave din mad. Modellen her er blevet udviklet med fokus på at skulle kunne holde i mange år. Med i købet får du robuste støbejernsriste og kontrolpaneler med god holdbarhed og i rustfrit stål. Du får endvidere en regulator til gasbeholderen med i købet. Når du står og laver mad på grillen, har du med denne model mulighed for at have stor kontrol med processen. Du kan nemt holde den færdige mad varm med varmeristen. Ønsker du at flytte rundt på grillen, er det også virkelig nemt, da modellen har fire rullehjul, så du hurtigt kan flytte den.

Selve grilloverfladen er 84,5×44,5 cm, og det betyder, at du nemt kan tilberede en masse mad på en gang, således dine gæster eller din familie alle kan få mad på samme tid. Låget er lavet i rustfrit stål med dobbelt lag. Dette er med til at isolere ekstra godt og mindske varmespild. Låget har et silikonehåndtaget, der giver dig et rigtig godt greb om låget. Du skal ikke være bange for at komme til at mangle opbevaringsplads med denne grill. Du får nemlig hele to store sideborde, der giver masser af plads til opbevaring. Den ene af siderne har en sidebrænder, og det gør det muligt for dig eksempelvist at lave sovs eller at koge kartofler, mens du griller kødet. Du behøver heller ikke at bruge skabsplads i huset eller i skuret på tilbehør til grillen, da du bare kan komme tilbehør, forklæde og redskaber ind i opbevaringsskabet, der har isolerede låger.

Campingaz gasgrill Classic LS Plus sort CAM31360

Denne gasgrill vil være et rigtig godt valg for dig, der har brug for en god gasgrill til en overkommelig pris. Modellen er en god 4 brænder grill, der har mange forskellige gode funktioner. Modellen har emaljerede grillriste, der gør det yderst nemt at grille mange forskellige typer af retter. En anden stor fordel er de 4 tubebrændere, der er lavet i rustfrit stål, der er med til at sikre modellens flotte look. Tubebrænderne har den fordel, at det er muligt at justere deres varme individuelt. Denne fordel gør sig rent faktisk også gældende for sidebrænderen, som du kan bruge til eksempelvis at koge kartofler, koge grøntsager eller lave sovs, mens du griller kødet.

Denne Campingaz gasgrill får du med Campingaz Even TempTM teknologi. Denne teknologi er yderst fordelagtig, da den er med til at sørge for, at varmen vil blive fordelt jævnt over hele grillen. Det vil sige, at det er en yderst god og nem grill at lave lækker mad på, hvilket jo for de fleste vil være hele formålet med en gasgrill. Ikke nok med at det er nemt at lave lækker mad med denne grill, så er den ovenikøbet også virkelig nem at gøre rent. Grillen her har nemlig et InstaCleanTM System, og dette system gør, at du kan tage udsatte elementer på grillen af, og så kan du komme dem direkte i din opvaskemaskine, så du selv slipper for at bøvle med at gøre disse elementer rene. På denne måde bliver det svært at finde en anden grill, der er lettere at gøre rent end denne model.

Char-Broil Professional 4400 gasgrill stål

Denne model er en af de allernyeste på markedet, så står du og skal have en ny gasgrill, så er denne model virkelig værd at tage et kig på. Du vil få en gasgrill med et forhøjet låg samt en stærkere konstruktion, der kan opfylde langt til flestes behov i forhold til, hvad en grill skal kunne. 

Gasgrillen her har fire solide brændere samt en sidebrænder. Sidebrænderen er yderst fordelagtig, da du kan bruge den til at lave sovs, kartofler og grøntsager på selve grillen samtidig med, at du kan passe kødet eller andre grøntsager på selve risten. En anden meget stor fordel ved denne model er, at den har TRU Infraret, og det er med til at give kraft og smag til maden. Det forhøjede låg gør, at der er rigtig god plads til din mad. Det er en ekstra stor fordel, når du eksempelvis skal grille en stor steg, der godt kan være lidt høj i det. I selve låget er der også et stort termometer, der kan sikre dig, at du har fuld kontrol og overblik over temperaturen. Både flammetæmmere og brændere ved denne model er lavet i rustfrit stål, hvilket er med til at give et lækkert look og sørge for, at grillen kan holde i mange år.

Bon-fire gasgrill - 3B - Stål

Gasgrill forhandler

Her er der tale om en rigtig flot gasgrill i et både flot og funktionelt design, som er lavet af Bon-fire. Selve modellen har fået så simpelt et navn som 3B og er en grill, der er udstyret med tre gasbrændere, en sidebrænder, to sideborde og opbevaringsskab. Den er blevet udformet i rustfrit stål af en rigtig god kvalitet, og derfor har den også et rigtig flot look, der gør, at den ser moderne ud. Det gør, at den vil passe rigtig godt på enhver terrasse her i Danmark. Endvidere får du en grill, hvor der er hele 10 års garanti på brænderne, så derfor skal du ikke være bange for, at de pludselig går i stykker, når du står og er i gang med at grille kød og grøntsager til hele familien.

3B fra Bon-fire kommer desuden også med sidebord med ophæng til både viskestykker og grillbestik, så du hele tiden har dit grillbestik i nærheden af dig. På denne måde kan du hurtigt og nemt få fat i de redskaber, du skal bruge, når du står og griller. Du kan også bruge de to sideborde til at tilberede dit kød, eller til at tjekke, om du har givet kødet den tid, det skal have. I selve låget er det indbygget termometer, og det gør det yderst nemt at styre, hvor meget varme maden skal have. I selve grillen er der er smart skab til gasbeholderen, og her kan du også have dit grilludstyr. Sidst, men ikke mindst, får du et grillcover med til modellen, og det er altid godt at have. Modellen har også fire hjul, så du hurtigt og nemt kan flytte rundt på grillen eller flytte den indenfor vinteren over.

ANDRE POPULÆRE GUIDES