Juicer Test – Se Top 7 bedste Juicere på markedet (2021)

Vil du have juice og saft på en hurtig og effektiv måde? Så vil en juicer være en oplagt investering for dig. En juicer, som også bliver kaldet en saftpresser eller en saftcentrifuge, har den gode fordel, at den hurtigt kan omdanne frugter og grøntsager til lækker juice og saft. Du kender måske også modeller, der bliver kaldet slow juicere, men dette er dog en lidt anden type juicemaskine end maskinerne i denne juicer test. En slow juicer arbejder langsommere og med færre omdrejninger i minuttet. Dette betyder, at en sådan maskine ikke arbejder lige så hurtigt som en almindelig juicer. Til gengæld kan en slow juicer bibeholde flere vitaminer og mineraler fra frugterne og grøntsagerne end en almindelig juicer kan. Dette betyder, at der altså er fordele og ulemper ved begge typer af juicere. Hvis du er mere interesseret i at kigge nærmere på forskellige slow juicere, kan du læse vores slow juicer test her.

Denne juicepresser test består af beskrivelser af seks forskellige juicere, du kan finde på markedet. Det kan være meget individuelt, hvor mange funktioner man søger i en juicer, og det er derfor også individuelt, hvilke modeller der passer bedst til en. Derfor vil der ikke blive kåret en juicer, der er bedst i test, da dette som nævnt kan være meget individuelt og dermed variere meget. Beskrivelserne af de forskellige modeller kan give dig en indikation af, hvad du kan finde på markedet, og hvilke fordele de forskellige modeller har. Vi opstiller endvidere de forhandlere, der sælger modellerne ved hver model. På denne måde kan du også få en idé om, hvad de forskellige modeller koster hos de forskellige forhandlere.

Philips HR1916/70 Juicer Avance

Med denne lækre juicer fra Philips vil det være nemt og enkelt for dig at presse selv hårde frugter og grøntsager, så du hurtigt kan lave en lækker juice eller saft. Maskinens motor er kraftig og er på 900 W. Den har et stort påfyldningsrør i forhold til mange andre modeller, hvilket er en stor fordel. Herved kan du nemlig komme store stykker frugt og grønt i, og du behøver ikke at skære dine frugter og grøntsager ud i mange små stykker. Det er med til at spare dig for en del tid, og det er med til at gøre hele processen en del nemmere. En anden fordel ved denne model er, at den har en drypstopfunktion. Dette gør, at du har mulighed for at stoppe maskinen mellem presningerne, og på denne måde er du i stand til at holde din bordplade ren, mens du bruger maskinen. Når du skal aktivere drypstopfunktionen, gør du det meget nemt ved at dreje hældetuden.

En af de mest smarte funktioner ved denne model er dens QuickClean og PreClean funktioner. Med disse funktion får du ikke en nemmere måde at gøre din juicer rent på, og dette gælder både mellem de forskellige ingredienser og efter brug. PreClean funktionen er utrolig smart, hvis du ønsker at komme flere forskellige ingredienser i din juice. Det eneste, du skal gøre, er at hælde vand ned i røret og herefter trykke på en knap. Når du trykker på knappen, vil der blive skabt en fontæne af vand i maskinen, og det er med til at skylle uønskede fibre fra låget væk, hvilket er med til at sikre en nemmere rengøring af sien. Resten af maskinen er også nem at rengøre på grund af QuickClean, hvor du kan nøjes med at bruge en køkkensvamp til rengøringen. Modellens beholder til frugtkød kan indeholde hele 2,1 liter frugtkød, hvilket er en rigtig god størrelse, da der kan være så meget, at du ikke behøver at tømme den hele tiden. Den har endvidere to hastighedstrin og en kapacitet på en liter.

Magimix Duo XL

Denne juicer kan du få i flere forskellige farver, men også i flere forskellige varianter, der adskiller sig en smule fra hinanden. Den er blandt andet blevet kåret som juicer bedst i test hos Politiken, hvilket vidner om, at der også er andre end os, der synes, at det er en god saftpresser. Modellen her har en god kapacitet, der kan rumme hele 700 gram frugt eller grøntsager. Med til modellen får du en purépresser, hvor du kan fremstille eksempelvis smoothies, og den har en kapacitet på op til fem kg. Modellen indeholder en god og kraftig motor, som du får 20 års garanti på. Du får endvidere tre års garanti på alle de andre dele. Dette er bestemt også værd at tage med i sine overvejelser, når du skal købe en juicer. Du kan med garanti få en hurtig og effektiv presning af dine frugter og grøntsager med denne maskine, og det er maskinens 1.800 omdrejninger i minuttet med til at sørge for. De mange omdrejninger sørger også for, at du får rigtig meget saft presset ud af dine råvarer og ingredienser.

Med til denne model får du som før nævnt en purépresser, men herudover får du også en citruspresser, som er rigtig god til at bruge til lime, appelsiner og citroner. Den har en enkelt hastighed og kører med 400 watt. Denne Magimix Duo XL model er også utrolig nem at rengøre, hvilket også er en meget stor fordel. Du kan nemt skille mange af delene fra hinanden, og disse aftagelige dele kan du komme i opvaskemaskinen, så du selv slipper for at vaske dem op. Også denne model har en smart drypstopfunktion, og den har også en opsamler til frugtkød. Disse ting er med til at gøre, at denne model ikke sviner særlig meget, når du bruger den.

Bosch MES25A0

Denne model er en af de billigere på markedet, og du vil få en god juicer til en god pris, hvis du vælger denne model. Testpanelet Tænk anbefaler den som et godt køb, og den har flere forskellige gode funktioner, der er med til at understrege, at det er en god maskine. Dens gode funktioner er med til at gøre maskinen både nem og stabil at bruge. Modellen her er udstyret med sugekopper under bunden, der fungerer som fødder. Dette er med til at sikre, at den vil stå stabilt på bordet, mens du presser dine forskellige frugter og grønstager. En anden fordel ved denne model er, at den har et meget lavt støjniveau i forhold til andre lignende modeller. Det betyder, at du godt kan bruge maskinen på flere forskellige tidspunkter af dagen uden at forstyrre resten af familien.

Modellen her er en saftcentrifuge, der er let at anvende, og den har endvidere et stort påfyldningsrør. Dette er en stor fordel, da det er med til at spare dig for en masse tid, da du ikke behøver at skære dine frugter og grøntsager ud i en masse små skiver. Juiceren har endvidere en drypstopsfunktion, og det er med til at sørge for, at din bordplade ikke bliver snavset til af saft, når du bruger maskinen. Når du skal gøre denne juicer rent, er det muligt at skille flere af delene fra hinanden. De dele, der er aftagelige, har du mulighed for at komme i opvaskemaskinen, og herved slipper du selv får at skulle vaske disse dele op i hånden. Dette er med til gøre rengøringsprocessen en del nemmere og hurtigere for dig.

Russell Hobbs 3-i-1 juicer

Vil du leve sundere på en nemmere måde? Så tag et kig på denne 3-i-1 juicer, der kan være med til at gøre det nemmere for dig at leve sundt i en travl hverdag. Med denne maskine kan du hurtigt og nemt få lavet lækre og sunde juices eller smoothies, og hvis du ikke har tid til at drikke dem derhjemme, så har du også mulighed for at have det med på farten. Der er ikke det, denne maskine ikke kan klare, og den kan både fungere som juicer, blender og citronpresser. En anden stor fordel ved denne model er, at den har et stort indføringsrør, der gør, at du kan komme hele frugter i. Dette er en meget tidsbesparende funktion, da du på denne måde ikke behøver at bruge lang tid på at stå og skære en masse frugter og grøntsager ud i tern, før du putter dem i maskinen. Denne model har endvidere en stor beholder til fugtkød, der er med til at sørge for, at maskinen sviner mindre.

Eftersom det er en 3-i-1 juicer behøver du ikke at skulle investere i en masse forskellige produkter for at kunne lave lækker og frisk juice og smoothies. Det er endvidere med til at sørge for, at du ikke skal fylde hele dit køkken op med en masse forskellige maskiner, og herved er denne model også med til at spare dig en masse plads i dit køkken, som du kan bruge på andre lækre maskiner eller lignende. Med en lækker maskine som denne kan du hurtigt og nemt få flere at de vigtige vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal finde ud af, hvilke ingredienser du vil bruge i maskinen, men du kan naturligvis finde mange forskellige opskrifter på nettet eller i bøger. Fordi du også kan bruge maskinen som blender, er det også muligt for dig at lave mad som eksempelvis supper, sorbeter og så videre. Motoren i modellen er meget kraftig og med 800 W, hvilket vidner om, at den kan holde til en hel del. Maskinens plastdele er BPA-frie, og de kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket er med til at gøre rengøringen en del nemmere for dig.

Philips HR1869

Med denne lækre maskine fra Philips får du en centrifugal juicer med 900 watt og hele to hastigheder, så du selv har mulighed for at justere hastigheden, når du skal bruge juiceren. Med i købet får du også en beholder til at opsamle frugtkød. Dette er med til at sørge for, at frugtkødet bliver samlet et sted, og dermed vil maskinen ikke svine ud over det hele, når du bruger den. Herudover vil den også være nemmere at rengøre. Maskinen her kommer endvidere med et nyt og smart rensesystem, og du får faktisk ikke en juicer, der er nemmere at gøre rent, end denne model er. Det smarte rensesystem er kaldet QuickClean, og denne teknologi er med til at gøre rengøringen af maskinen nemmere end aldrig før. Det eneste, du skal gøre, er at komme vand ned i nedstopperen, og herved kan du skabe en fontæne af vand i maskinen. Dette er med til at sørge for, at uønskede fibre bliver skyllet væk fra låget, og herved vil sien være nemmere at gøre rent.

Maskinen har endvidere en drypstopfunktion, der er med til at forhindre, at juicen kommer til at dryppe ud over det hele. Med til denne juicer får du en 1,5 liter juicekande, og det betyder, at du slipper for hele tiden at skulle stoppe presningen af juicen for at tømme kanden. Du kan faktisk lave helt op til 2,5 liter juice på en gang. Alle de dele, der kan tages af juiceren, kan du komme i opvaskemaskinen, hvilket også er en meget stor fordel. Opfyldningsrøret på denne model er ekstra stort, og det betyder, at du ikke behøver at bruge en masse tid på at skære frugter og grøntsager i små stykker, før du kommer dem i maskinen.

Braun J500 Juicer

Vil du have en juicer, der er blevet kåret som juicer bedst i test, så vil denne model være et oplagt valg. Testpanelet Tænk har nemlig kåret denne juicer som bedst i test i 2015. Det er en sort model fra det anerkendte mærke Braun, der er kendte for at lave produkter af allerhøjeste kvalitet. Det er en centrifugal juicer med 900 watt, hvilket vidner om, at det er en kraftig motor. Det store 75 mm påfyldningsrør gør, at du kan komme hele frugter og grøntsager ned i maskinen, og du skal derfor ikke bruge lang tid på at skære frugter og grøntsager ud, inden du kan lave juicer. Med til maskinen får du en børste til rengøringen af den.

Med denne model kan du hurtigt og nemt lave et glas frisk juice, og det tager faktisk ikke mere en 15 sekunder. Modellen her har en 1,25 liter stor kande, og du kan justere hastigheden i to indstillinger. Den er også nem at gøre ren, da alle de aftagelige dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Juiceren her fra Braun har endvidere et antidrypsystem, der er med til at sørge for, at der ikke kommer juice ud over hele bordet, mens du bruger den.

ANDRE POPULÆRE GUIDES