Bedste continentalseng

Populære produkter

Produkt navn Pris Køb den hos
Stavanger - 180x200 19.999,-
Budget Kontinentalseng - 140x200 3.999,-
Visco Continental No. 2, Multipocket - 180x200 12.999,-

Kontinentalseng test - Her er de 11 bedste kontinentalsenge

Sengen er én af de vigtigste ting i din bolig. Den spiller en stor rolle i dit liv, hvorfor det er uhyre vigtigt at vælge den helt rigtige seng, så du ikke skal sove på en seng, der reelt set ikke er dig. Det er selvfølgelig også derfor, at det er så vigtigt, at du giver dig god tid til at undersøge markedet, nærstudere de forskellige muligheder og i sidste ende vælge med største omhu. Vil du have den bedste seng for dit vedkommende, så skal du sørge for at være selektiv og samtidig specifik om, hvad du vil have.

Ved at sikre dig, at du vælger den seng, der stemmer bedst overens med dine krav og behov, så er du sikker på, at få den bedste oplevelse med sengen, den bedste komfort og du vil sågar også undgå diverse former for kropsskader, der kan opstå som følge af en dårlig seng. Samlet set tilbringer vi cirka en tredjedel af vores liv i sengen - det er mange år. Mange år, som vi selv kan bestemme, hvorvidt skal være komfortable og behagelige eller irriterende og ubehagelige. Derfor skal du f.eks. ikke lade dig lokke af en lav pris på en kontinentalseng.

Kontinentalsenge i 140 cm x 200 cm

Hvis man - som man sagtens kan i seng, der er 140 cm. x 200 cm. - skal ligge to i sengen, så er det dog en god idé, at vælge en madras med fast fasthed, da vægten er øget og oftest samlet mod midten, hvilket er med til at gøre belastningen relativt høj, og du vil derfor få en længere levetid på sengen ved at vælge en fast madras.

Som sagt, så har sengen en størrelse, der lyder på 140 cm. x 200 cm., hvilket bedst kan betragtes som en halvandenmandsseng. Den har en højde på 52 cm., hvilket er en meget behagelig højde, da den gør, at du ikke får følelsen af, at skulle stå op af sengen om morgenen, men du kan derimod bare træde ud af sengen som følge af højden - det er noget, som man meget hurtigt kommer til at sætte stor pris på. Sengen er selvfølgelig også blevet udstyret med pocketfjedre - mere specifikt, så finder du intet mindre end 265 fjedre pr. m2 og hele 5 komfortzoner, hvorfor du bestemt ikke skal være bange for, at du ikke får den rette mængde støtte og komfort, hvis du vælger en Athena. Endvidere, så er sengen bolsteret med sort møbelstof, der gør den flot og simpel at se på.

Jupiter er endnu en fantastisk kontinentalseng fra svenske Kinnabädden, der i dag er under dansk ejerskab, da det er eget af det danske selskab, European House of Beds. Denne seng kan faktisk bedst betragtes som en form for opgradering af Jupiter, hvor du hovedsageligt vil få en seng, der er blevet opgraderet med hensyn til fjedrene i den vendbare madras.

Det er meget generelt for hele Jupiter-serien, at du får utrolig meget for pengene og det er bestemt også tilfældet med denne seng, da prisen er blevet presset i bund, selvom du får en dansk produceret seng, hvor der har været fokus på både at skabe en seng, der befinder sig i en komfortmæssig særklasse, men som samtidig også er visuelt betagende, så den kommer til at se godt ud, når den står i soveværelset.

Flere lag i en kontinentalseng

Det nederste lag i Jupiter og i enhver anden kontinentalseng er en boxmadras, der danner grundlaget og giver en base for selve sengen. Det stof, der er blevet anvendt til denne seng er lavet specifikt til Jupiter-serien af Kinnabädden selv, og derfor er det selvfølgelig også gennemgående i både din box- og din springmadras, hvilket giver en sammenhængende effekt, der får sengen til at se rigtig godt ud - og de metalbørstede ben skaber både en bedre højde på sengen og sætter prikken over i’et i forhold til det visuelle aspekt.

Det næste lag i en kontinentalseng er en springmadras - i Jupiter er det en springmadras med intet mindre end 504 støttepunkter pr. m2 i form af multipocketfjedre, hvilket betyder, at hver enkelt fjeder reagerer individuelt afhængigt af det pres, din krop giver mod madrassen - og derfor får du lige netop dén støtte, som din krop har brug for, og hverken mere eller mindre end dét.

Denne kontinentalseng har en størrelse, der lyder på intet mindre end 140 cm. x 200 cm, hvorfor den er passende som en halvandensseng. Derudover har den en højde på 55 cm., hvoraf cirka 10 centimeter er ben, 20 centimeter er bund, 18 centimeter er madras og de sidste 7 centimeter er en topmadras. I og med, at det hele er produceret af Kinnabädden (og dermed også det danske European House of Beds) i Hedensted i Østjylland, så kan du være helt og aldeles sikker på, at der er tale om en seng i rigtig god kvalitet.

15 års garanti

Det er naturligvis også derfor, at du blandt andet bliver tilbudt hele 15 års garanti på både den 8 cm. høje træramme og ligeledes også på fjedrebunden. Alt i alt, så er der tale om en rigtig god kontinentalseng, hvis man kan leve med, at der er tale om en halvandensseng og ikke en fuldbyrdet dobbeltseng.

Budget kontinentalsengen kan købes hos online møbelbutikken Bobo, og dette er en skøn seng, der er yderst behagelig at ligge i. Denne er ligeledes dansk produceret, og dette ses tydeligt i det enkle og fine design, som vil kunne passe ind i ethvert soveværelse. Sengen måler 140x200 cm og er velegnet til de mennesker, der sætter pris på godt solidt håndværk og kvalitet, men som samtidig ønsker en pris, der er til at betale for. Denne seng er opbygget af flere madraslag, som giver et ekstremt højt komfortniveau, samt en endnu bedre nattesøvn.

Det øverste lag består af en vendbar 5-zonet springmadras (du kan enten vælge en medium eller en fast model), mens platformen udgøres af en boxmadras. Tilsammen giver de dig en fantastisk oplevelse, så du kan nå den dybe nattesøvn nat efter nat. Såfremt du vælger denne seng, følger der en 40 mm poly top topmadras med i købet samt 10 cm runde metalben.

Budget kontinentalseng er det rette valg for dig, der går efter en rigtig god pris, men som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med det æstetiske og kvaliteten. Her er du garanteret et højt niveau af komfort samt dansk håndværk til en fantastisk pris.

Det er naturligvis ikke alle, der vil have en kontinentalseng. Det er dog en skam, for er en formidabel sengetype og det er en seng som Athena et rigtig godt eksempel på. Her får du nemlig en seng af rigtig høj kvalitet til en uhyre lav pris. Mere specifikt, så kan Athena erhverves til kun 5.999,00 kr., og det er oven i købet inklusiv både topmadras, ben og levering - derfor kommer der ikke nogle uventede overraskelser. Tværtimod, så kommer der til at vente dig en rigtig behagelig overraskelse, når du får lov til at lægge dig i din Athena for første gang. Det er nemlig en seng, der giver dig en helt igennem fantastisk komfort og støtte, som vil være med til at give dig en søvnoplevelse, der er udover det sædvanlige.

Selve sengen er blevet opbygget med en underdele, der primært er bestående af en træramme, der er udstyret med lameller. Henover disse lameller er der blevet placeret en kerne af polyetherskum, der nærmest kan betragtes som en form for platform for sengen. Det næste lag er bestående af en rigtig lækker springmadras, hvor du oven i købet har muligheden for at vælge mellem 2 forskellige fastheder - mere specifikt, så kan du vælge mellem enten fast fasthed eller medium fasthed. I den forbindelse anbefales det, at de personer, der vejer under 75 kilo vælger en medium fasthed, mens de personer, der vejer mere end dét bør vælge en fast fasthed.

Kontinentalsenge i 160 cm x 200 cm

Bergen by Bedre Nætter er en kontinentalseng i særklasse. Her er der bestemt ikke gået på kompromis med noget som helst, hvorfor der er tale om en seng, hvor hvert eneste niveau i sengen er opbygget af kvalitetsmaterialer med fokus på at skabe en enesteånde søvnoplevelse. Her er der ganske enkelt tale om en kontinentalseng, hvor du ikke kan finde nogen anden seng, der er bedre til prisen, da der har været stor fokus på at materialerne er i orden, at komforten er i top og ligeledes også at designet spiller rigtig godt sammen med den moderne, danske indretning. Selve sengen er blevet produceret i Belgien, der i rigtig mange år har været kendt hele verden over for deres høje kvalitet, når det kommer til produktion af senge og derfor er de også blandt verdens førende indenfor branchen - det er din sikkerhed for, at du får en uovertruffen seng!

Hvis man skal skabe en seng, der har en fantastisk støtte og komfort, så er det meget vigtigt, at springmadrassen (som er det midterste madraslag i en kontinentalseng) er af en sublim kvalitet. Derfor er valget også faldet på de såkaldte pocketfjedre til denne seng, da det er den form for fjedre, der passer bedst til langt de fleste danskere - disse fjedre er nemlig bedste til de personer, der vejer op til 95 kilo.

Forskellige fastheder

Du har desuden også mulighed for at vælge mellem to forskellige fastheder, hvor det anbefales at vælge en medium fasthed, hvis man vejer under 75 kilo, men hvis du derimod vejer over 75 kilo, så skal du vælge en madras med fast fasthed i stedet. Dog er det også vigtigt at overveje dine egne præferencer, for hvis du f.eks. vejer 70 kilo, men godt kan lide at ligge fast, så skal du vælge en fast madras og en ikke en medium fasthed.

Omkring fjedrelaget i denne seng er der blevet placeret hele 35 mm. latex på hver side af madrassen. Det er et meget elastisk materiale, hvilket betyder, at du får den optimale udnyttelse af fjedrene. Den primære årsag til at latex giver dig en bedre komfort, støtte og udnyttelse af de fjedre, der befinder sig inde i madrassen er, at materialet er så elastisk.

Hvis du f.eks. presser din hånd ned på latexen, så vil du kun danne et tryk på de fjedre, der befinder sig direkte under hånden, men hvis der derimod havde været tale om død skum, så ville trykket være langt mere spredt, og fjedrene ville ikke blive udnyttet optimalt. Latexen er dog ikke kun bedre for din nattesøvn, men også meget bedre for det generelle søvnmiljø, da det giver din madras en bedre ventilation og det betyder, at luften bedre kan cirkulere frit gennem din madras.

Kontinentalsenge i 180 cm x 200 cm

Selve opbygningen af denne seng adskiller sig ikke fra en hvilken som helst anden kontinentalsang. Den er opbygget som følgende: en platform bestående to boksmadrasser, en springmadras og øverst en topmadras. Alle madrasser er omhyggeligt udvalg, hvorfor du f.eks. finder to boksmadrasser nederst, der har en kerne af Bonell-fjedre, som er den klassiske fjeder, der giver en solid og bevægelig platform, men dog uden at være for blød. Det giver en god platform, hvor både springmadrassen og topmadrassen ligger godt og solidt ovenpå.

Springmadrassen er den madras, hvor den egentlige komfort er at finde. Den har en meget fleksibel bund, og det betyder bl.a., at den kan fordele trykket mere præcist, end hvis man blot havde en almindelig træramme eller lameller under springmadrassen. Ydermere, så er springmadrassen i Stavanger udstyret med intet mindre end 300 pocketfjedre pr. m2. Det betyder, at det er én af de mindste pocketfjedre, du finder, hvilket er med til at sikre både en længere holdbarhed og flere trykpunkter, der giver yderligere komfort.

Den øverste del af sengen er bestående af en topmadras, der består af Climalatex. Det er en anelse anderledes fra almindeligt latex, da det har en mere perforeret struktur. Med andre ord, så er der flere huller i latex’en, som gør den mere ventilerende og åndbar. På lige fod med de andre madrasser i Stavanger, så er topmadrassen naturligvis også af absolut højeste kvalitet, hvilket blandt andet byder på et betræk, der er AEGIS-behandlet, hvilket betyder bakterier ikke kan leve i topmadrassen.

Visco Continental No. 2 er en kontinentalseng med multipocket fjedre. Dette er det oplagte valg for dig, der søger en komplet løsning, hvor ben og topmadras indgår i pakken. Med denne får du et ekstra fast fjederlag bestående af hele 500 multipocket fjedre pr. m2 i springmadrassen, hvilket gør den mere fast, da din kropsvægt vil blive fordelt ud på flere individuelle fjedre. Denne seng anbefales til personer, der har en kropsvægt på over 100 kg.

Modellen er opbygget ud fra tre madraslag, hvor vi nederst har en bund bestående af boxmadrasser med skum. Disse befinder sig i en solid træramme. Det midterste lag er springmadrassen, som selvfølgelig er mulig at vende, hvilket har den effekt, at du kan forlænge levetiden på sengen. Øverst kan du vælge imellem to topmadrasser, nemlig Visco AIR på 9 cm og FloatGel Latex på 7 cm – du kan dog være sikker på, at begge er af høj kvalitet.

Er du på jagt efter en kontinentalseng, der vil passe til personer, der vejer over 100 kg, kan Visco Continental No. 2 med multipocketfjedre være det helt rette valg for dig. Her får du en kvalitetsseng i en solid træramme, samtidig med at det er en komplet løsning, der inkluderer ben og topmadras.

Venus No. 1 fremstilles af svenske, Kinnabädden, der i dag er danskejet og derfor fremstilles deres senge også her i landet. Den er naturligvis bygget op som en hvilken som helst anden kontinentalseng, hvilket betyder, at den er bygget op med to boksmadrasser i bunden. Sengen består også af en springmadras af højeste kvalitet, og denne springmadras rummer intet mindre end 250 fjedre pr. m2. Det giver et godt grundlag for en høj komfort, mens den omsluttende, 14 cm. tykke træramme forlænger sengens levetid og giver et mere stilfuldt udtryk.

Ovenpå de to boksmadrasser finder du en vendbar springmadras, der naturligvis bidrager til yderligere komfort og dermed også en bedre nattesøvn. Det er nok også værd at nævne, at Venus betragtes som premiummodellen hos Kinnabädden, hvorfor du kan være sikker på, at der er kælet for selv den mindste detalje. Det er også derfor, at Kinnabädden har valgt at opgradere til skum af latex mellem fjedrene, da det både øger kvaliteten og gør Venus No. 1 til et konkurrencedygtigt valg blandt de absolut bedste kontinentalsenge på markedet.

En kontinentalseng som Venus No. 1 har naturligvis en række fordele kontra øvrige senge og boksmadrasser. Først og fremmest, så giver de tre madraslag en mere afbalanceret støtte og den høje profil gør det behageligt at stå op, da du ikke længere står op af sengen, men derimod står ud af sengen. Det virker som en mindre detalje, men når man først prøver det, når vækkeuret ringer kl. 06:00 mandag morgen, så gør det pludselig en stor forskel.

Senses Nova er naturligvis opbygget på præcis samme vis som en hvilken som helst anden kontinentalseng. Der er dog tale om en seng, hvor producenten har valgt at forene komfort og funktionalitet. Som nævnt, så er selve opbygningen af sengen ens med andre kontinentalsenge, da du finder to boksmadrasser i bunden, en springmadras til at give støtte ovenpå denne og øverst ligger der en topmadras til at give komfort.

Springmadrassen i denne model består af en kerne af pocketfjedre, som fordeles ud i madrassen - det giver intet mindre end 300 fjedre pr. m2, som er fordelt i syv komfortzoner, for at give optimal støtte. Omkring fjedrene finder du et lag af hybridskum, der en videreudvikling af de almindelig skumformer, hvor holdbarheden er forlænget. Madrassen kan naturligvis vælges i to forskellige fastheder, hvilket også kan kombineres, så den ene side af madrassen er fast og den anden er medium.

Øverst er der naturligvis placeret en topmadras, der giver dig det sidste pift mod den ideelle komfort og støtte. Køber du en Senses Nova, så har du mulighed for at vælge mellem to forskellige topmadrasser; Memory K60 og Latex Prestige. Forskellen på de to er, at Memory K60 er baseret på Memory Foam, mens Latex Prestige har en latexkerne, hvorfor du skal gøre op med dig selv, om du ønsker en topmadras, der former sig efter din krop eller som giver aflastning og progressiv støtte.

Norland Superior er naturligvis opbygget på præcis samme vis som en hvilken som helst anden kontinentalseng. Der er dog tale om en seng, hvor producenten har valgt at have fokus på det komplette design, med en sokkel i stedet for ben i bunden af boksmadrassen. Som nævnt, så er selve opbygningen af sengen ens med andre kontinentalsenge, da du finder to boksmadrasser i bunden, en springmadras til at give støtte ovenpå denne og øverst ligger der en topmadras til at give komfort.

Springmadrassen i denne model er en pocketfjedre springmadras. Den består af en kerne af pocketfjedre, som fordeles ud i madrassen - det giver intet mindre end 300 fjedre pr. m2, som er fordelt i fem komfortzoner, for at give optimal støtte. Omkring fjedrene finder du et lag af High Resilient-skum, der en videreudvikling af de almindelig skumformer, hvor holdbarheden er forlænget. Madrassen kan naturligvis vælges i to forskellige fastheder, hvilket også kan kombineres, så den ene side af madrassen er fast og den anden er medium.

Øverst er der naturligvis placeret en topmadras, der giver dig det sidste pift mod den ideelle komfort og støtte. Køber du en Norland Superior, så har du mulighed for at vælge mellem to forskellige topmadrasser; Memory K60 og Latex Prestige. Forskellen på de to er, at Memory K60 er baseret på Memory Foam, mens Latex Prestige har en latexkerne, hvorfor du skal gøre op med dig selv, om du ønsker en topmadras, der former sig efter din krop eller som giver aflastning og progressiv støtte.

Denne seng i testen forhandles hos Coop og er fra mærket Comfort. Denne seng passer perfekt til dig, som går efter en seng til en overkommelig pris, men som alligevel har høj kvalitet og god komfort for øje. Denne flotte sorte kontinentalseng er ganske enkel og har to stk. boxunderdele udstyret med minibonellfjedre. Topmadrassen er desuden vaskbar og indeholder et indlæg af 25 mm latex, hvilket giver dig den helt nødvendige støtte de mest udsatte steder.

Vælger du denne seng, følger der desuden 10 cm sorte stålben med i købet. Selve madrassen er medium hård, hvilket gør, at den passer bedst til personer, der har en kropsvægt på under 75 kg. Der er desuden 2,5 års reklamationsret på sengen, samt 15 års reklamationsret på ramme- eller fjedrebrud. Endelig er sengen utrolig nem at gøre ren og vedligeholde, hvilket betyder, at den vil kunne holde i adskillige år fremover.

Så er du på udkig efter en mere simpel seng til en yderst venlig pris, der skal kunne holde i lang tid, kan denne Comfort-model fra Coop være det helt rette valg for dig. Her får du en enkel og klassisk kontinentalseng i et flot sort design. Det skal her siges, at den leveres usamlet, og at gavlen sælges separat.

Unoliving forhandler denne skønne seng ved navn TOM TAILOR Nordic Box, som grundet sit stilrene og enkle design vil kunne passe ind i ethvert soveværelse. Topmadrassen er udstyret med en 5 cm blød skumkerne, hvilket giver dig et højt niveau af komfort, og herudover har madrassen en medium hårdhed, hvilket vil sige, at den bedst egner sig til personer, der har en kropsvægt mellem 60 og 80 kg. Når det kommer til fjedrene, er der tale om de gode Bonellfjedre, som ydermere er fordelt ud på 5 komfortzoner, så du er garanteret den helt rette støtte ved bl.a. dine skuldre, din lænd, dit hoved osv.

Betrækket er fremstillet af 100% polyester, og benene er fremstillet af lys træ. Det er desuden muligt at tilkøbe en matchende bænk, hvis man ønsker et komplet look i sit soveværelse. Denne beige kontinentalseng fra TOM TAILOR er et oplagt valg for dig, der går efter et flot og imponerende design, og som desuden er villig til at betale lidt ekstra for det. Når du køber et produkt fra TOM TAILER er du garanteret et moderne møbel, der har en klassisk amerikansk stil, og hvor kvaliteten altid er helt i top.

Kontinentalsenge i 210 cm x 210 cm

Den allersidste seng er Bedre Nætters Senses Lux. Hvis du ikke vil nøjes med noget som helst, der er mindre end en majestætisk komfort, uden at skulle betale en mindre formue for din nye seng, så er der ikke nogen tvivl om, at Senses Lux er et formidabelt valg. En kontinentalseng er bestående af tre fremragende lag, hvor du nederst finder en boxmadras, i midte finder du en rigtig lækker springmadras, og øverst på sengen finder du en topmadras - vælger du en Senses Lux, så får du muligheden for at vælge mellem hele to fantastiske topmadrasser. Det er selvfølgelig den helt normale opbygning af en kontinentalseng, men hvis du vælger en Senses Lux, så er du sikker på at få én af markedets bedste søvnkomfort. Du får både den helt rette støtte og den helt rette komfort, hvorfor det er et formidabelt valg til soveværelset.

Fundamentet i en kontinentalseng bliver dannet af en boxmadras. I denne seng er der tale om en boxmadras, der er opbygget med de såkaldte Mini Bonell-fjedre, der er blevet mere og mere efterspurgt i løbet af de seneste par år. Det er dog dét, der får Senses Lux til at skille sig ud fra de andre modeller på markedet, for der er faktisk ikke helt så mange senge på markedet, der er udstyret med Mini Bonell-fjedre. Det er meget almindeligt at man blot får en ramme, uden fjedre, når man køber en boxmadras, men det er dog overhovedet ikke tilfældet, når du køber en Senses Lux, for her får du nemlig en seng og en boxmadras, der har sit helt eget fjedersystem helt nede i det nederste lag - og det er der bestemt ikke mange andre kontinentalsenge, der kan bryste sig af.

Imponerende springmadras

Det er dog slet ikke kun den medfølgende boxmadras, der er noget værd i en Senses Lux - det er bestemt også den medfølgende springmadras, som ligeledes også er særdeles imponerende, da den har hele 274 pocketfjedre pr. m2, hvilket er med til at sikre dig en meget fleksibel og behagelig overflade, hvilket ydermere også står for en rigtig stor del af komforten. De mange støttepunkter er desuden også særdeles vigtige for din støtte i løbet af natten, som blandt andet er med til at forebygge diverse former for skader og skavanker. Ydermere, så har springmadrassen intet mindre end 7 komfortzoner, der yder en ekstra individuel støtte for hver enkelt zone - langt de fleste springmadrasser kommer med maksimalt 5 zoner, hvorfor dette er endnu et punkt, der viser, at Senses Lux er et sublimt valg.

Noget af det vigtigste ved en hvilken som helst seng er dens topmadras. På toppen af en Senses Lux finder du en meget eksklusiv topmadras, hvor du selv har mulighed for at vælge mellem enten 3D Memory K40 eller Latex Art. Det er begge topmadrasser, der er med til at øge din søvnkomfort gevaldigt og samtidig yder den også en optimal støtte. Du skal vælge en topmadras med latex, hvis du gerne vil have en både naturlig, åndbar og fast løsning, men hvis du derimod er til et blødere alternativ, der ligeledes også former sig efter din krop, så skal du vælge en topmadras med Memory Skum.

Et køb af en kontinentalseng er en investering i din hverdag

Der er - desværre - rigtig mange danskere, der ikke er villige til at investere i en ordentlig seng, fordi de synes det er mange penge. Det er også ganske korrekt, at en god kontinentalseng hurtigt kan komme til at koste på den gode side af 10.000 kr. (eller 20.000 kr., for den sags skyld). Faktum er dog, at du ikke skal se på det som et køb, men derimod skal du se på det som en investering - mere specifikt som en investering i din hverdag og dermed også i alt, hvad du foretager dig.

Hvis du ikke sover ordentligt om natten og vågner hver morgen med et smil på læberne, fordi du er frisk og veludhvilet, så er der noget galt med din seng. Hvis du ikke er frisk og veludhvilet, så er du heller ikke i stand til at yde dit maksimale på arbejdet, du har ikke lige så meget energi til at lege med hunden og børnene og du har absolut intet overskud til at få styr på sommerferien til næste år. Alt dette kan løses ved at få en bedre og mere optimal søvn - og det kræver altså en god seng!

Kontinentalseng - en god investering

Det er selvfølgelig også derfor, at du skal gøre dig selv den tjeneste, at du ikke længere ser på købet af en kontinentalseng (eller en hvilken som helst anden seng) som et forbrugskøb, men derimod som en længerevarende investering. Det er en investering, der kan vende op og ned på din hverdag, hvis du bare vælger den helt rette seng for dit vedkommende. Hvis du køber en ny kontinentalseng, der er udvalgt specifikt efter dine behov og krav, så vil du allerede fra dag ét med din nye seng kunne mærke, at der begynder at ske forbedringer.

Der findes heldigvis rigtig mange forskellige kontinentalsenge på det danske marked, så derfor kan du med garanti også finde frem til lige netop dén model, der på bedste vis stemmer overens med dine krav og kan dække dine behov, hvad end du er typen, der godt kan lide følelsen af, at du nærmest bliver slugt af madrassen eller du derimod bedre kan lide modstand og progressiv støtte. Det er blot særdeles vigtigt, at du giver dig god tid til at vælge den helt rette seng for dit vedkommende - hvis ikke en kontinentalseng er noget for dig, så kan du i stedet tage et nærmere kig på vores Elevationsseng Test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (3 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

6 thoughts on “Kontinentalseng test – Her er de 11 bedste kontinentalsenge

 1. Findes der ikke kontinentalsenge med multipocket hvor det er en stor springmadras, 180×200, vi er begge +95 og skal have fast madras, vi er ikke interesseret i to madrasser i et betræk

  • Hej Frank

   Mange tak for din henvendelse.
   Faktisk har Bedre Nætter et stort udvalg af kontinentalsenge med målene 180X200 og med en fast madras.
   Du kan finde dem lige her: Kontinentalsenge fra Bedre Nætter.

   Håber det gav lidt svar på din søgen. Ellers så vend endelig tilbage.

   Hilsen
   Nikolaj.

 2. Min kæreste og jeg har været på udkig efter en ny kontinentalseng et par uger nu, og har lidt Venus No. 1 kontinentalsengen i kikkerten. Ved I om Bedrenætter engang imellem kører tilbud på lige netop den seng?

  • Hej Louise

   Mange tak for din henvendelse.
   Kontinentalsengen Venus No. 1 er også en super lækker og komfortabel seng, så det forstår jeg godt.
   Bedrenaetter.dk kører løbende tilbud på flere af deres flotte senge. Så det er faktisk bare at holde øje med deres hjemmeside et par gange om ugen.

   Held og lykke og rigtig god aften.

 3. Hej Nicolaj, jeg har ledt efter en kontinental seng med rimelig pris, som jeg fandt med myhome, småland zen zone. faktisk har jeg allerede købt sengen og dens på vej, men i mellemtiden så jeg dine meget nyttige anmeldelser her. har du nogen ide eller ordlyd på denne seng? er det en god investering? Jeg kan ændre min beslutning baseret på din anmeldelse.
  Mange tak.

  • Hej Zahid.

   Først og fremmest tak for din henvendelse.

   Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad du har betalt, eller hvilken størrelse du har bestilt den i. Men det ser umiddelbart ud til at være en fin seng.

   Hvis jeg skal komme med en anbefaling kan jeg se at Bedre Nætter lige nu kører med tilbud på modellen Sirius Black til 8.999,-. Den er 180×200 cm. Dette er en super lækker seng, med 8cm topmadras og en kerne på 6cm. Du får altså endnu mere komfort end med en Småland Zen Zone (har en topmadras på 7 cm, og 5cm kerne).

   Dette ville nok være min anbefaling herfra. Håber det kan bruges.

   Fortsat god dag 🙂

Comments are closed.