Næsehårstrimmer Test → Bedste 6 næsehårstrimmere 2024

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange danskere, der bøvler med næsehår – det gør sig gældende for både mænd og kvinder. Det er derfor et meget udbredt problem, og derfor er der også lavet et utal af guides til, hvordan du kommer af med dine trælse næsehår – og der findes også et væld af produkter til det. Langt de fleste af disse produkter lover, at du hurtigere og lettere kan komme af med dine næsehår sammenlignet med de konkurrerende produkter på markedet. Det er dog sjældent, at det rent faktisk er tilfældet. Derfor er det også meget vigtigt, at du selv ved noget om, hvad der egentlig er rigtigt og forkert, så du ikke ender med at hoppe på en salgstale og ender med at investere i et ubrugeligt produkt.

Bedste næsehårstrimmer test 2024

Som udgangspunkt, så findes der er mange forskellige produkter, der kan hjælpe dig af med dine næsehår. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at en næsehårstrimmer er helt perfekt til formålet med at fjerne næsehår, da de selvfølgelig er specielt udviklet til netop dét formål. Der findes andre produkter, der også kan anvendes til at fjerne næsehår, men de er dog oftest udviklet til andre formål, end at trimme næsehår. Derfor er de heller ikke helt så optimale til dette job, som de maskiner, der er specifikt udviklet til formålet. Derfor gør du også klogt i at vælge én af de mange næsehårstrimmere, der er at finde på markedet.

Der findes mange modeller og mærker, så derfor kan det være svært at finde den helt rette model, som lever op til dine krav og dækker dine behov.

Hvis du er på jagt efter en næsehårstrimmer, så er der et utal af ting, du skal holde øje med – og markedet er rigtig stort. Det er også derfor, at det ganske enkelt er umuligt at finde den helt perfekt model, hvis ikke du sørger for at sætte dig nogle krav til din kommende næsehårstrimmer, inden du går i gang med at lede. Du skal finde ud af, hvilket behov, du rent faktisk har og hvad du selv har af krav. Det er med til at gøre det meget nemmere for dig at finde frem til den helt rette model. Én af de ting, der kan være med til at give dig et bedre overblik over markedet er en test, og det er lige præcis dét, du finder her; en næsehårstrimmer test, der indeholder mange forskellige modeller.

Testvinder: OBH AttraXion næsehårstrimmer

Som det nævnes allerede i starten, så er der rigtig mange mærker og modeller på markedet, når det kommer til næsehårstrimmere, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at OBH er én af de absolut førende producenter på dette marked. Det viser de blandt andet med deres OBH AttraXion næsehårstrimmer, der er en trimmer med hele to udskiftelige trimmer-hoveder, der gør, at den faktisk kan bruges til meget andet end bare at trimme dine næsehår, selvom det dog er dens primære formål.

Du vil nemlig også kunne bruge en AttraXion fra OBH til at trimme både hårene i ører såvel som dine øjenbryn og dine bakkenbarter. Det roterende skæresystem er med til at sikre, at den får alle hår med, og at du får en tæt og lækker trimning.

Aftageligt skærehoved

OBH har desuden valgt at udstyre deres AttraXion næsehårstrimmer (der faktisk er én af deres mest populære modeller) med et aftageligt skærehoved, der er med til at gøre rengøring af maskinen meget nemmere end hvis du skulle stå og rengøre den med selve skærehovedet siddende på maskinen. Det betyder naturligvis også, at der her er tale om en vaskbar næsehårstrimmer. Den er nem at have med at gøre og som hver gang kan klare en tæt trimning.

Hvad end der er tale om din næsehår eller du derimod synes, at du har fået lidt for meget øjenbryn mellem øjnene f.eks. Den kommer desuden med en indbygget lampe, der gør det nemmere for dig at se, hvad du laver og dertil også en opbevaringsholder, som den kan stå i.

Philips Næsehårstrimmer NT5175/16

Her er der tale om en næsehårstrimmer, der er udviklet af Phillips, som bestemt også er et stort navn indenfor dette marked, hvilket de blandt andet beviser med deres NT5175/16 næsehårstrimmer, der blandt andet kan bryste sig af, at give dig en trimning og en forming, der er med til at give dig de helt perfekt ansigtstræk, hvis du vel at mærke også vælger at bruge den til f.eks. dine bakkenbarter eller til at fjerne de små hår, der sommetider dukker op i nakken. Det skal dog understreges, at der er tale om en maskine, der er udviklet med det specifikke formål, at den skulle kunne bruges til at trimme næsehår, men det udelukker ikke, at den også kan bruges til andet som f.eks. at trimme dine øjenbryn eller dine bakkenbarter. NT5175/16 fra Phillips er én del af deres meget populære Nosetrimmer Series 5000, der er kendt for at fjerne næsehår, ørehår såvel som hår fra øjenbrynet på meget skånsom vis ved hjælp af den avancerede ProtecTube-teknologi. Den er blevet udstyret med en såkaldt DualCut-detaljetrimmer, der er med til at sikre dig en skarp og effektiv trimning af alt lige fra hals og strube til bakkenbarter og nakkehår.

Superskarpe knivriller

Maskinen kommer med ultrapræcise og skarpe knivriller, der sammen med det avancerede afskærmningssystem forhindrer både træk, rifter og snitsår, hvorfor du ikke skal frygte dette, når du bruger din NT5175/16 næsehårstrimmer fra Phillips. Takket være dens simple design, så har den også meget nemt ved at få fat i hår inde i både øre og næse.

Det skal selvfølgelig være nemt at bruge en næsehårstrimmer, men det er bestemt også vigtigt, at det er nemt at gøre den ren igen efterfølgende og den generelle vedligeholdelse skal også være nem at have med at gøre. Det har Phillips selvfølgelig også tænkt på, hvorfor de har lavet en vaskbar maskine, der både at nem at anvende og som er nem at vaske under vandhanen, når du har brugt den. Endvidere, så er der også tale om en næsehårstrimmer, der kommer med intet mindre end 2 års reklamationsret og du behøver ikke engang at smøre knivene, da de ganske enkelt bare holder sig skarpe af sig selv. Der medfølger desuden også en pose, som du nemt kan bruge til opbevaring af alt det tilbehør, der følger med til maskinen.

Wahl Næsetrimmer

Næsehårstrimmer test

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige producenter af næsehårstrimmere og det betyder naturligvis også, at du kan finde rigtig mange forskellige modeller på det danske marked. Ovenfor kan du blandt andet se, at der findes producenter som OBH og Phillips, så er nogle af de helt store navne på markedet for næsehårstrimmere.

Der findes dog også mindre producenter og brands, der laver nogle fornuftige maskiner, hvilket blandt andet inkluderer Wahl, der har lavet en meget simpel næsehårstrimmer, som har et flot og lækkert design, der gør, at den sagtens kan stå fremme ude på badeværelset, men det bedste af det hele er dog prisen. Den er nemlig én af de absolut billigste modeller på markedet.

Nu sidder du med garanti og tænker, at hvis jeg køber en sådan trimmer, så virker den sikkert ikke mere end et par gange, inden den går i stykker. Det er dog overhovedet ikke tilfældet, for Babyliss producerer nogle ganske habile produkter, så derfor kan du bestemt gøre en god investering ved at købe en næsehårstrimmer som denne.

Den kan bruges til at fjerne både hår i næsen og i ørene, men modsat de to førnævnte modeller, så kan den dog ikke bruges til at fjerne bakkenbarter og deslige, da den ganske enkelt ikke har kraft nok i sig til det. Den vejer ikke meget, og derfor er den nem at finde plads til i skuffen, hvis du ikke vil have den stående fremme. 

Braun EN10 Precision øre- og næsehårstrimmer

Et brand som der med garanti er rigtig mange, der har ventet at se på denne liste er Braun. De er i høj grad kendt for deres barbermaskiner og derfor er det selvfølgelig også naturligt for dem at kaste sig over markedet for øre- og næsehårstrimmere, hvilket de bestemt har gjort med stor succes, og det er deres Braun EN10 bestemt et rigtig godt bevis på. Den er en del af deres Braun Exact Series, der er blevet skabt med det formål, at du på præcis, sikker og nem vis kan fjerne alle dine uønskede hår i både din næse og i dine ører. Braun har selvfølgelig også lavet en maskine med et ergonomisk kvalitetsdesign, der gør, at du bestemt ikke behøver at gemme den væk i skuffen, medmindre du virkelig ikke vil have den stående fremme på badeværelset.

Ikke nok med at Braun EN10 kan bryste sig af, at være en maskine, der kan fjerne dine hår i både næse og ører på meget effektiv vis og endda uden at det gør ondt på dig, så kan den også bryste sig af, at være udstyret med My PowerDrive, der en funktion, som er blevet udviklet af Braun selv, som giver maskinen intet mindre end 20% mere styrke til en hurtig barbering af selv den helt tætte skægvækst. Endvidere, så har Braun også udstyret deres Braun EN10 næsehårstrimmer med et CrossHair-blad, der sørger for at fange de genstridige hår og det er med til at give en enestående tæthed, der holder. Det betyder, at den giver en bekvem fjernelse af alle uønskede hår – selv dem, der prøver at stride imod.

Hygiejnisk næsehårstrimmer

Det er naturligvis også meget vigtigt, at du har mulighed for at gøre din næsehårstrimmer ren efter brug, da det ikke just er det mest hygiejniske at blive ved med at bruge en maskine, der gentagende gange har været oppe i dine næsebor og inde i dine ører. Derfor har Braun skabt en næsehårstrimmer, der ikke blot er 100% vandtæt, men dertil også fuldt vaskbar under rindende vand (den er blevet IPX7-testet, hvorfor du er sikker på, at den er helt vandtæt og kan vaskes under vandhanen). Det er med til at gøre det meget nemmere for dig at holde din maskine ren og den generelle vedligeholdelse af din Braun EN10 bliver selvfølgelig også meget nemmere.

BaByliss E650E

BaByliss er i høj grad kendt for deres krøllejern og deslige, men de har også valgt at bevæge sig ind på andre områder, hvilket blandt andet inkluderer næsehårstrimmere. Det er ikke ligefrem fordi de er synderligt kendt på dette marked, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at de har valgt at overføre deres fantastiske kvalitet og deres fremragende funktionalitet. Derfor kan du bestemt også være sikker på, at BaByliss E650E er en næsehårstrimmer, der fungerer præcis som den skal. Den kører på batterier og den har et behageligt cirkulært skær, hvilket gør det nemt for dig at få fjernet alt dit uønskede hår i næsen, men den kan også sagtens bruges i ørerne, hvis du mener, at du også har behov for at få fjernet hår i ørerne også.

Hvis du gerne vil have en næsehårstrimmer, der er nem at have med at gøre, så skal du bestemt se nærmere på en BaByliss E650E, da den har et lækkert, cirkulært skær, som du kan tænde for ved blot at dreje på bunden af maskinen. Det skal desuden også nævnes, at du nemt og enkelt kan afmontere hovedet på maskinen, så det er meget nemmere for dig at rense og rengøre din næsehårstrimmer. Du kan ganske enkelt rengøre hovedet ved at skylle det under vand, men det er meget vigtigt, at du sørger for at det er helt tørt, inden du du sætter det på maskinen igen, eftersom den ikke tåler vand og du kan derfor ende med at ødelægge maskinen, hvis du ikke sikrer dig, at den er helt tør. Den kommer desuden også med en beskyttelseshætte.

Hvor meget skal jeg betale for en næsehårstrimmer?

Det er meget vigtigt, at du ikke sørger for at prioritere prisen højere end kvaliteten på din kommende næsehårstrimmer. Det er nemlig særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge en model, der er i en ordentlig kvalitet, og som samtidig lever op til de behov, du selv har. Prisen kan du naturligvis altid vælge at have in mente, men det er dog ikke noget, der bør være altafgørende for, hvilken model, du ender med at vælge. Det er meget naturligt, at du gerne vil holde prisen i bund, hvis det er muligt, men det er stadig ikke det afgørende parameter. Du skal derimod bare sørge for at holde øje med tilbud og udsalg, men næsehårstrimmere er generelt billige, hvilket du også kan se ovenfor, hvor du har næsehårstrimmere i flere prisklasser.

Hvilket mærke skal jeg vælge?

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige mærker og producenter, når vi snakker om næsehårstrimmere. Derfor kan det også være en fordel for dig og det kan gøre din eftersøgning nemmere, hvis du gør dig lidt tanker om, hvilket mærke, du ville foretrække. Hvis du allerede har mange produkter fra ét mærke, som f.eks. kunne være både en barbermaskine, en føntørre o.lign., og du er tilfreds med kvaliteten af disse, så kan du naturligvis lige så godt gå på jagt efter en næsehårstrimmer, der kommer fra det samme mærke. Det er dog ikke noget krav, men det er derimod blot en anbefaling, som du kan vælge at følge eller ej – der er selvfølgelig mange mærker at vælge mellem.

Hvad end du har en bestemt præference eller ej, så er det dog stadig en rigtig god idé, hvis du sørger for at se på de andre muligheder, du har. Det kan være nemlig sagtens være, at det brand, du normalt foretrækker ikke er helt så skarpe til at lave næsehårstrimmere. Det er også derfor, at mærket ikke bør være en afgørende faktor for, hvilken næsehårstrimmer, du ender med at investere i.

Det er selvfølgelig også derfor, at du skal sørge for at tjekke op på de forskellige muligheder, inden du beslutter dig for at vælge en model fra en bestemt producent. Ovenfor får du dog et rigtig godt overblik over markedet, så du kan med garanti også vælge en model, der passer til dig her i vores næsehårstrimmer test, da vi har valgt flere forskellige mærker for at skabe en diversitet i testen.

Er udseendet af min næsehårstrimmer vigtig?

Det skal bestemt ikke være udseendet af din næsehårstrimmer, der afgørende for, om du vælger den eller ej. Det skader naturligvis ikke, at du også har lidt fokus på udseendet og herunder også farven af din næsehårstrimmer, men det skal dog ikke være det altafgørende parameter. Med det sagt, så er det dog alligevel en god idé at du også sørger for at have lidt kig på udseendet, for det er ikke just normalt at skifte din næsehårstrimmer flere gange om året, hvorfor det er en god idé at vælge en model, der har et udseende, som du også kan holde ud at se på om et år eller to. Der findes heldigvis rigtig mange modeller på det danske marked og derfor er der med garanti også en, der passer til dine ønsker.

Det er selvfølgelig helt og aldeles op til dig selv, hvordan din næsehårstrimmer skal se ud, men det er dog en god idé, at du sørger for at vælge en farve, der er meget simpel, så du ikke bliver træt af at se på en eller anden skrigende farve, som du alligevel ikke kan holde ud i mere end en måneds tid.

Næsehårstrimmer i mange farver

Derfor kan det være en fordel at vælge en model, der har en mere neutral farve, men i bund og grund er det helt op til dig selv, da man kan få næsehårstrimmere i alle tænkelige farver og designs, så det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du har af muligheder. Det handler derfor om, at du skal gøre op med dig selv, hvad du leder efter, inden du for alvor går på jagt efter en passende næsehårstrimmer.

Noget så simpelt som at vælge en farve eller sætte dig en række krav i forhold til designet er med til at gøre det meget nemmere for dig at finde frem til den helt rette model, da du dermed ikke skal sidde og tjekke et utal af modeller, som alligevel ikke har din interesse, når det kommer til stykket. Det lægger også op til, at des flere ting, du sørger for at tage stilling til, inden research, des nemmere bliver det for dig at finde den helt rette model for dit vedkommende – og endda også på kortere tid. Du slipper derfor også for at spilde en masse tid på at kigge på en masse næsehårstrimmere, som du ikke er interesseret i, fordi de ikke lever op til dine krav eller dækker dine behov.

Der er faktisk mange, der tror, at næsehår er noget, der bare kommer ud af det blå, men det er dog ikke helt rigtigt. Du har altid næsehår og du har altid haft det, men det er dog noget, der for alvor kommer til at vokse og vise sin tilstedeværelse i løbet af dine 20’ere og dine 30’ere. Det er nemlig i den alder, hvor det for alvor begynder at gro, at det også begynder at blive irriterende. Det er også i den forbindelse, at det begynder at vise sig at en næsehårstrimmer er pengene værd og at den er yderst praktisk. Den fjerner nemlig dine trælse hår i næsen på absolut bedste vis, så du ikke længere skal gå og være irriteret over dem.

Fjern hår med en næsehårstrimmer

Som udgangspunkt, så vil en næsehårstrimmer også kunne fjerne dine næsehår på langt nemmere og bedre vis end de andre produkter, der er på markedet. Der findes andre produkter på markedet, der kan fjerne dine næsehår, men det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at en næsehårstrimmer kan klare arbejdet meget bedre end de andre produkter, eftersom de er blevet udviklet til det meget specifikke formål, at de skal kunne fjerne næsehår.

Det betyder også, at de er særdeles smart og i mange tilfælde er de også en del pænere at have liggende på badeværelset end så mange andre produkter – og så er det selvfølgelig også kun en fordel, at de kan anvendes uden store problemer, eftersom de er særdeles nemme at have med at gøre og lette at gøre brug af. Det er meget vigtigt, at du sørger for at have tjek på de ovenstående ting, så du har noget at tage udgangspunkt i, når du går på jagt efter en passende næsehårstrimmer, så du dermed ikke er tvunget til at skulle tjekke hele markedets sortiment, inden du rent faktisk ender med at finde frem til en model, som du mener er bare nogenlunde.

Det skal desuden også nævnes, at der ikke er nogen måde at undgå næsehår på, så derfor handler det derimod om at finde en god måde at fjerne dem, når de begynder at gro og blive irriterende. Det er den eneste måde, du kan slippe for dem på. Er du allerede begyndt at få næsehår og synes du de er irriterende, så bør du allerede nu investere i en næsehårstrimmer!

Sådan bruger du en næsehårstrimmer

Kilder

  •  

ANDRE POPULÆRE GUIDES