Tørretumbler test – Her er de 5 bedste tørretumblere

Denne liste med top 5 tørretumblere er sammensat af de modeller, der bliver solgt flest af. Med andre ord, så er der tale om de modeller, der er klart mest populære blandt danske forbrugere. Det betyder også, at denne liste faktisk er udformet af jer – den er udformet af de danske forbrugere. Listen indeholder forskellige energiklasser, men de befinder sig i rigtigt gode energiklasser, så hvad enten du leder efter en A+, A++ eller A+++, så kan du finde det på denne liste. Det er selvfølgelig rigtig vigtigt at vælge en god energiklasse, når man skal købe en ny tørretumbler. Det kan have enormt stor betydning og det kan resulterer i mange tusinde kroners besparelser på årligt basis, hvis man sørger for at vælge en tørretumbler i den rigtige energiklasse, hvorfor det er meget vigtigt, at man ikke går på kompromis med energiklassen.

Tilbehør og ekstra funktioner ved din tørretumbler

Hvis du eksempelvis har småbørn, så kan det være en fordel at have en tørretumbler, der indeholder et skotørre stativ. Det er et meget simpelt stykke tilbehør, som giver dig muligheden for at omdanne din tørretumbler til et tørreskab. Det er guld værd i vintertiden, når børnene kommer løbende ind med deres våde vinterstøvler, der skal være tørre dagen efter. Stativet kan også bruges til at tørre mere sarte tekstiler, som blandt andet uld og silke, der ikke har godt af at blive tørretumblet på normal vis. Der er selvfølgelig også skotørrestativer på nogle af de tørretumblere, der er med på denne liste. Ydermere, så er det også en rigtig god idé, hvis du hovedsageligt kigger efter kondenstørretumblere med afløbsslange. Ved at gøre dette, så slipper du blandt andet for, at skulle tømme kondensbeholderen, eftersom vandet bare vil løbe ud gennem den medfølgende afløbsslange, hvilket gør det meget nemmere.

Kapacitet i din tørretumbler

Som udgangspunkt, så bør du naturligvis altid sørge for at vælge en tørretumbler, der er blevet udstyret med så stor en tromle, som overhovedet muligt. Des større tromlen er, des bedre er det! Det er de færreste tørretumblere, der ikke er udstyret med elektronisk styring den dag i dag. Det betyder, at de automatisk stopper, når tøjet er tørt. I denne sammenhæng skal du også tænke på, at des større kapaciteten er, des mere luft vil der være i din tromle. Des mere luft der er i tromlen, des hurtigere vil dit tøj også tørre. Og det vil betyde, at du har sparet både tid og penge, da en kortere tørring vil betyde, at turen har været billigere. Hvis du ikke ønsker at have både en tørretumbler og en Vaskemaskine Test stående, så er der faktisk også mulighed for at finde en række modeller, der kombinerer begge dele!

Testvinder: Siemens WT44W362DN

Denne tørretumbler fra Siemens er en velfungerende og flot kondenstørretumbler, der er fremstillet af – ja – Siemens. Siemens WT44W362DN er særligt blevet kendt som følge af dens særlige evne til at tørrer op ved et lavt lydniveau, hvilket rigtig mange mennesker sætter stor pris på, da mange gerne vil have en tørretumbler kørende om natten, så den kan tømmes om natten.

Den har dertil også en tørrekapacitet på 7 kg. tøj, hvorfor der altså er tale om en ideel tørretumbler til familier med både fire, fem eller seks mennesker – og naturligvis også mindre end det. Tørretumbleren er desuden farvet i hvid og vil set flot ud i ethvert moderne hjem, hvorfor du faktisk ikke engang er nødsaget til at gemme den væk i et skab eller lignende. Der er – kort sagt – tale om et rigtig godt køb til prisen. Den har dertil også en række spændende specialprogrammer, der kan bruges til diverse programmer, hvilket inkluderer uldFinish 6′, Mix, Outdoor, superLyn 40.

Ydermere, så er den også udstyret med en autoClean-kondensator og en autoDry-funktion, der er en elektronisk fugtkontrol. Slutteligt, så er den også udstyret med en antikrøl-funktion, der kan køre op til 120 minutter ved programslut.

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 212 kWh/år
 • Tørrekapacitet: 7 kg.
 • Type: Kondens

AEG T75370AH3

Der er her tale om en særdeles lækker og funktionel tørretumbler fra AEG, som sikrer dig, at du hver eneste gang kan være helt sikker på, at du opnår et tilfredsstillende resultat og dit tøj bliver helt tørt.

Der er plads til hele 7 kg. tøj i AEG T75370AH3, hvorfor du sagtens vil kunne tørre både dyner, tøj og meget andet i denne maskine fra AEG. Tørretumbleren er desuden blevet mærket med energiklasse A+, hvilket er en fremragende energiklasse, der giver dig et meget beskedent strømforbrug under drift, hvilket naturligvis betyder, at du vil kunne spare penge på både kort og lang sigt. Der medfølger desuden en afløbsslange, der giver dig muligheden for at lede vandet direkte ud i et afløb i stedet for, at det hele skal samles i en kondensbeholder, som du derfor også slipper for at tømme, når den er fyldt med vand.

AEG T75370AH3 har desuden også mulighed for sensorstyring, hvis det er noget, som du føler behov for. Det betyder blandt andet, at den er udstyret med en sensor, der måler mængden af fugt i vasketøjet, og herefter sørger den selv for at indstille sin tørretid. Ydermere, så har tørretumbleren naturligvis også en timer-funktion, hvilket giver dig mulighed for at udskyde maskinstart, så den starter præcis, når det passer dig.

 • Energiklasse: A+
 • Kondenseringsevne: B
 • Årligt energiforbrug: 260 kWh/år
 • Tørrekapacitet: 7 kg.
 • Type: Kondens

Bosch WTW84362SN

Bosch har altid været kendt for gode, velfungerende og holdbare hvidevarer, hvilket blandt andet inkluderer denne lækre tørretumbler, Bosch WTW84362SN. Dertil er der heller ikke nogen tvivl om, at denne tørretumbler er blevet så populær, som den er, grundet det lave støjniveau, som denne tørretumbler kan præstere under tørringen. Det betyder, at du sagtens vil kunne have din Bosch WTW84362SN kørende om natten.

Denne maskine er desuden også blevet udstyret med en tidsstyringsfunktion, der er med til at gøre det meget nemmere at regulere, hvor lang tørretiden skal være, hvilket betyder, at du let kan indstille hvor lang tørretiden skal være. Ligesom de to øvrige tørretumblere på denne liste indtil videre, så har denne tørretumbler også en tørrekapacitet på 7 kg. tøj, og derfor vil den sagtens kunne indeholde det tøj, der bliver samlet i en familie på alt lige fra 2 til 6 personer.

En anden smart funktion i denne maskine er, at den kan registrere hvor meget restfugt, der er tilbage i tøjet. Når maskinen har foretage fugtmålingen, så tilpasser tørretumbleren automatisk tørretiden efter, hvor meget vand/fugt, der er i tøjet, hvilket betyder, at tøjet vil blive tørret meget hurtigere, og du sparer dermed på energien og dine penge. Du får derfor en rigtig lækker tørretumbler til en rigtig god pris, som ikke blot er effektiv til prisen, men som også vil kunne tjene sig hjem igen som følge af den gode energiklasse.

 • Energiklasse: A+
 • Årligt energiforbrug: 212 kWh/år
 • Tørrekapacitet: 7 kg.
 • Type: Kondens

Bosch WTW87568SN

På fjerdepladsen finder du endnu en tørretumbler fra Bosch, der er lige så funktionel, effektiv og stilren, som den model, du finder på tredjepladsen. Den ser desuden også rigtig godt ud, hvorfor du ikke er nødsaget til at gemme denne Bosch WTW87568SN tørretumbler væk, men du kan derimod sagtens lade den stå fremme i dit bryggers eller på dit badeværelse.

Tørretumbleren er udstyret med en sensor, der kan måle resten af den fugt, der er i dit tøj. Efter at have målet restfugtigheden i dit tøj, så kan de fastsætte den nødvendige tørretid for det tøj, der befinder sig inde i tørretumbleren. Det betyder, at du kan undgå unødig drift af tørretumbleren, hvor den bare kører rundt, selvom tøjet faktisk er tørt. Tørretumbleren har desuden også energiklasse A++, hvorfor du bestemt ikke skal bekymre dig om, at denne tørretumbler sluger en masse strøm, eftersom energiklasse A++ befinder sig i den gode ende af energiskalaen.

Modsat de andre tørretumblere på denne liste, så er der plads til 8 kg. tøj i denne tørretumbler, hvilket er 1 kg. tøj i hver af de ovenstående maskiner. Det betyder dog også, at denne maskine som udgangspunkt er henvendt til en husstand, der i hvert fald har 5 til 6 personer – og naturligvis også mindre end det. Slutteligt, så skal du også lægge mærke til det meget beskedne lydniveau, der er ved denne tørretumbler, hvorfor du ikke vil blive generet af maskinen, når den tørrer dit tøj – uanset om du har gang i den om natten eller om dagen.

 • Energiklasse: A++
 • Kondenseringsevne: A
 • Årligt energiforbrug: 233 kWh/år
 • Tørrekapacitet: 8 kg.
 • Type: Kondens

Indesit IDV75

På den femte og sidste plads finder du Indesit IDV75. Det er ikke den mest kendte producent, men det ændrer ikke på, at den har en afsindigt god pris og den fungerer rigtig godt og er effektiv. Den er fritstående og ser godt ud, og den har udtræk i en diskret hvid farve, hvilket rigtig mange har fokus på, da en tørretumbler ikke skal være for frembrusende. Denne tørretumbler fra Indesit har desuden en maksimal kapacitet på 7kg., hvilket betyder, at den sagtens vil kunne klare de flestes behov i forhold til kapaciteten.

Et andet sted, hvor den også sagtens vil kunne klare enhver persons behov er ved de 13 forskellige programmer, der følger med. Det betyder, at du altid vil kunne finde et passende program, der stemmer overens med familiens behov. Det betyder ligeledes også, at du slipper for alt det kedelige arbejde med at hænge tøjet op på et tørrestativ eller en tørresnor. Støjniveauet er desuden også på 69 dBa, og befinder sig i energiklasse B – det er ikke den bedste energiklasse, men til en pris, der befinder sig i nærheden af 2.500 kroner, så er det faktisk særdeles pænt, at den befinder sig i energiklasse B.

Nem betjening

I forhold til støjniveauet, så er det på et meget passende niveau og det er ikke noget, der vil genere i dagligdagen. Slutteligt, så er der også tale om en flot tørretumbler, der er nem at betjene, da den kun har 2 knapper til betjening af selve tørretumbleren, hvorfor det gør det meget nemmere for dig at manøvrere rundt mellem diverse programmer. I og med, at der kun 2 er knapper, så er den også særdeles ideel til at folk, der foretrækker at det er simpelt og ligetil.

 • Energiklasse: B
 • Årligt energiforbrug: 472,5 kWh/år
 • Tørrekapacitet: 7 kg.
 • Type: Aftræk

ANDRE POPULÆRE GUIDES