Køleskab test – Her er de 5 bedste køleskabe

Et køleskab er én af de mest vitale former for hvidevarer i hele boligen, for det er dét, der sørger for, at du altid har frisk mad. Derfor er det også vigtigt, at du ikke går på kompromis, når du skal købe et nyt køleskab, hvad end du har intentioner om, at det bare skal være et lille køleskab, fordi du ikke har meget plads at gøre godt med, et køle-fryseskab, da du også gerne vil have mulighed for at fryse madvarer ned eller måske endda et køleskab med vand- og isdispenser, fordi du gerne vil have koldt vand lige ved hånden.

Der findes heldigvis rigtig mange køleskabe på markedet, så derfor finder du også et køleskab, der stemmer fint overens med dine behov og samtidig også lever op til dine krav, hvad end du har mange og specifikke krav eller du derimod bare gerne vil have et køleskab, som du kan bruge til at opbevare mad og drikke i. Det er dog vigtigt, at du ikke bare køber et tilfældigt ét, da du ikke får noget ud af det og der går med garanti heller ikke længe, inden du fortryder, at du ikke gav dig bedre tid til at vælge dit køleskab.

I denne køleskab test finder du heldigvis en række køleskabe, som er populære. Listen indeholder desuden alle former for køleskabe, der ligeledes også befinder sig i forskellige prisklasser, der strækker sig helt nede fra kun 1429 kr. og op til 4699 kr. Det er også ensbetydende med, at alle og enhver vil kunne finde et passende køleskab i denne artikel – og hvis du gør det, så kan du samtidig også være sikker på, at du finder et køleskab, der har scoret gode point i flere forskellige test, hvilket blandt andet inkluderer Tænk og deslige – og derfor er det selvfølgelig også køleskabe, der er pengene værd.

Scandomestic SKS 150A++

Scandomestic er et meget kendt brand, når det kommer til køleskabe. Her er der tale om en model, der er energibesparende og har en meget praktisk størrelse. Det har en kapacitet, der lyder på 124 liter og derfor optager det heller ikke meget plads, hvorfor det også er velegnet til den mindre husholdning eller til dig, der bor selv. Det har desuden også en højde, der lyder på 850 mm., hvorfor du sagtens vil kunne få køleskabet til at være i køkkener med begrænset plads.

Scandomestic SKS 150A++ er – som sagt – et særdeles besparende køleskab, da det har en energimærkning A++, hvorfor du er garanteret et energieffektivt køleskab, der ikke blot skåner miljøet, men samtidig også din egen pengepung, da det ikke er lige så dyrt, at have dette køleskab som ét, der er større. Det skal desuden også siges, at døren er vendbar og at det kommer med hele tre justerbare hylder, så du kan indrette kølerummet og dele pladsen, som du mener det er bedst.

Du skal heller ikke være bekymret for, at du får søvnløse nætter som følge af Scandomestic SKS 150A++, da det er meget lydsvagt køleskab, så selvom du sover med køleskabet på den anden side af væggen, så kommer du ikke til at høre noget til det, eftersom dets lydniveau lyder på kun 40 dB(A). I forhold til designet, så er det hvidt, simpelt og passer ind i langt de største hjem – og med garanti også i dit, hvad end det skal bruges i køkkenet eller i værkstedet.

Scandomestic SKS 200A++

Der er stor forskel på, hvad folk forventer og kræver af et køleskab, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at Scandomestic SKS 200A++ er et køleskab, som langt de fleste vil kunne benytte sig af og se sig tilfreds med. Det er nemlig både et energi- og miljøvenligt køleskab, da det har fået en flot energimærkning A++, hvorfor det altså befinder sig i den ende af skalaen, hvor det næsten ikke kan blive bedre – og det kommer både miljøet og din pengepung til gode, hvorfor det bestemt er pengene værd.

Du skal heller ikke være bange for, at Scandomestic SKS 200A++ ikke har nok kapacitet til at indeholde nok både madvarer og drikkevarer nok til både dig og din familie. Køleskabet kan desuden også bryste sig af et lavt lydniveau, der lyder på kun 40 db, hvorfor du ikke skal være bange for, at du bliver generet af støj fra dit køleskab, hvad end det står i den samme den af din bolig som soveværelset eller i den anden ende af din bolig.

Scandomestic SKS 200A++ indeholder intet mindre end hele fem forskellige justerbare hylder, hvilket dog ikke inkluderer den store grøntsagsskuffe nederst i dit køleskab, hvorfor det heller ikke bliver noget problem for dig at få plads til selve de helt store indkøb. Køleskabet har en højde, der lyder på 1250 mm., hvilket er en meget passende størrelse for et køleskab til en gennemsnitlig familie. Det måler desuden 550 mm. i bredde og det måler cirka 570 mm. i dybden.

Electrolux ERF2504AOW

Electrolux ERF2504AOW er et særdeles godt fritstående køleskab, der er lavet af Electrolux, der bestemt er rigtig godt til dig, der gerne vil have et godt, men fritstående køleskab, som oven i købet kan erhverves til en rigtig god pris. Det har en kapacitet på hele 240 liter, hvorfor du bestemt ikke skal være bange for, om der er kapacitet nok til dine madvarer og dine drikkevarer. Kapaciteten er svarende til, hvad en mellemstor eller stor husstand har behov til deres mad- og drikkevarer.

Køleskabet kommer i en hvid farve, hvorfor det har et meget simpelt visuelt udtryk, der gør, at det passer ind i rigtig mange køkkener – og med garanti også i dit køkken. Electrolux ERF2504AOW har en højde, der lyder på 1250 mm., hvorfor det har en god størrelse til et helt almindeligt køkken, og det er også denne højde, der gør, at det har den kapacitet, som det har. Det skal selvfølgelig også nævne, at det har et lavt energi- og el-forbrug, hvorfor det befinder sig energiklasse A+.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det godt kan være rigtig irriterende, hvis ens køleskab brummer højlydt. Der er mange andre køleskabe, som sagtens kunne være mere lydsvage, men dette køleskab er dog særdeles støjsvagt, da det befinder sig under de 40 dB, som mange sikker at komme under – mere specifikt, så har køleskabet et støjniveau, der lyder på 38 dB. Til sammenligning, så ligger lydniveauet for en helt almindelig samtale på cirka 60 dB, hvorfor du ikke skal forvente at blive forstyrret af dit Electrolux ERF2504AOW.

Samsung KS33VNW30

Leder du efter et rummeligt køleskab, der kan indeholder på mad og drikke til hele familien, så bør du tage et nærmere kig på Samsung KS33VNW30, der har en kapacitet på intet mindre end 324 liter, hvorfor det er et oplagt valg for den mellemstore eller lidt større husstand, som skal have god plads til mad og drikke. Køleskabet befinder sig dertil også i energiklasse A++, hvilket selvfølgelig sikrer dig at det har et fornuftigt energiforbrug, som desuden kan reguleres ved at indstille på den elektroniske temperaturstyring.

Samsung KS33VNW30 kan desuden også bryste sig af, at have en ventilerende køling, der sikrer dig, at du hele tiden har den samme temperatur i hele skabet, hvad end du har placeret dine varer øverst i køleskabet eller derimod nederst i køleskabet. Du skal dog være opmærksom på, at der er tale om et køleskab, der er 1800 mm. højt, hvilket du naturligvis skal være sikker på, at du har plads til i dit køkken, så Samsung KS33VNW30 er nok ikke det rette for dig, hvis du har lavt til loftet.

Køleskabet er naturligvis også udstyret med en form for belysning, som sikrer dig, at du hele tiden kan se, hvad der er i køleskabet og have et overblik over, hvad du har stående og hvor – hvad end det er dag eller det er nat. Det er heller ikke meget, du kommer til at høre til køleskabet, da det kun har et lydniveau, der lyder på 42 dB, hvilket bestemt må siges at være et acceptabelt lydniveau for et køleskab af denne størrelse.

Scandomestic SKS 107A+

Det er ikke alle, der har lige meget plads til et køleskab med en kapacitet på 300+ liter. Derfor findes der også køleskabe som Scandomestic SKS 107A+, der er et lille og praktisk køleskab, der har en højde, der lyder på 845 mm. Det giver en kølekapacitet på 90 liter, hvilket er perfekt til dig, der bor selv og ikke har behov for synderligt meget kølekapacitet. Du skal desuden heller ikke være bange for, at lydniveauet er for højt, for det lyder på kun 40 dB.

I og med, at der er tale om så lille et køleskab, så koster det naturligvis heller ikke lige så meget at holde kørende. At dette køleskab oven i købet også befinder sig i energiklasse A+, så er du garanteret et uhyre fornuftigt energiforbrug, der ikke kommer til at give dig ubehagelige overraskelser på strømregningen. Inde i køleskabet finder du oven i købet også 3 justerbare hylder, der gør det muligt for dig at skabe god plads til dine indkøb, hvad end det er mad eller drikke.

Scandomestic SKS 107A+ er faktisk et køleskab, der passer rigtig godt til en studenterlejlighed eller blot en etværelses, da det ikke er et synderligt stort køleskab og samtidig har det også kun et lydniveau, der lyder på 40 dB, hvorfor det ikke noget, du bliver generet af, selvom du bor i en etværelseslejlighed, hvor du meget vel kan være nødsaget til at have køleskabet i det samme lokale, som du normalvis opholder dig i. Det har desuden et årligt energiforbrug på 116 kWh.

Hvor stort skal mit køleskab være?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at køleskabe kan fås i et væld af forskellige størrelser, så derfor kan du naturligvis også finde en størrelse, der passer til dig og dine behov. Der er stor forskel på, hvilken størrelse køleskab, du skal bruge og hvor stort et køleskab din nabo skal bruge. Det betyder også, at der ikke findes nogen gylden størrelse, som du bare kan tage udgangspunkt i. Du skal derimod selv finde ud af, hvor stort et køleskab, du har behov for og du skal samtidig også sikre dig, at køleskabet har den helt rigtige kapacitet for dig og dine behov.

Det kan sagtens være, at du har behov for et køleskab, der har en kapacitet på over 300 liter, men det kan også sagtens være, at du bor selv og derfor ikke har behov for et køleskab med en kapacitet på mere end 90 liter. Det handler om at sætte sig ned og finde ud af hvilke behov man har, så man på den baggrund kan foretage en oplyst og rationel investering i et køleskab, som stemmer overens med ens behov og krav. Det gør sig naturligvis gældende, hvad end der er tale om høje eller lave krav.

Hvor meget koster et godt køleskab?

Der er rigtig mange danskere, der tror, at man bare kan sætte et beløb for, hvor meget et godt køleskab koster, men sådan forholder det sig bestemt ikke. Faktum er nemlig, at markedet for køleskabe er uhyre stort og derfor findes der også rigtig mange forskellige modeller, der alle sammen kan erhverves til enten høje eller lave priser. Det handler i høj grad bare om, at du skal sørge for at finde frem til et køleskab, der passer med dine behov og lever op til dine forskellige krav, for det er dét, der er det vigtigste ved en investering i et nyt køleskab.

Det fører til, hvor meget du skal betale for et nyt køleskab. Du skal naturligvis finde en model, der lever op til dine krav og som stemmer overens med dine behov, men du skal ikke bare købe et køleskab, fordi det er det rigtige for dit vedkommende – der findes nemlig rigtig mange køleskabe på det danske marked, som lever op til dine krav og stemmer overens med dine behov, hvorfor du naturligvis bør have fokus på at finde en model, som du kan købe til den bedste pris. Ting som design spiller også en rolle for prisen og hvis det ikke har relevans for dig, så kan der være mange penge at spare.

ANDRE POPULÆRE GUIDES