Senge test

Der er få ting, som kan have en større indflydelse på, hvordan du mærker overskud i din hverdag end en god seng. En god seng er først og fremmest lig med en god nattesøvn. Det betyder for dig, at du rart og behageligt kan lægge dig til rette hver nat med udsyn til en god og sund nattesøvn.

En god seng er en god investering

Det virker måske tåbeligt at læse, men ikke desto mindre synes vi, det er vigtigt at få sagt – vælg din seng med omhu. Resultatet af en seng, der ikke passer til dig, er først og fremmest, at din krop ikke får restitueret nok, når du sover. En dårlig nattesøvn går ikke ud over andre end dig selv. Konsekvenserne af dårlig søvn er mange, men for at nævne nogle få fører dårlig søvn til træthed, uoplagthed, hovedpine og en lang række af andre virkninger.

Senge test – Find den bedste seng til dit behov

Det mest afgørende for dig, når du skal vælge din nye seng, er, at den passer til dig. Der findes et hav af senge på markedet, og det giver sig selv, at du ikke kan brede alle senge over en kam. Det er derfor en god ide, hvis du, inden du starter din jagt, får gjort dig nogle tanker i forhold til, hvad for en type seng du skal have. Det kan f.eks. gøres vha. en senge test, hvor vi har fundet nogle gode senge ud fra tests og brugeranmeldelser, og giver gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, nårdu skal ud at finde den bedste seng til dig.

Markedet er stort og uoverskueligt, så hvis du allerede har på plads, hvilken type seng du skal have, så er du kommet langt. Skal det være en kontinentalseng, en elevationsseng, en boksmadras eller en sovesofa? Testen her giver et bud på alle fire.

En sjov statistik at få med er, at vi i gennemsnit bruger 26 år i sengen. Resultatet understreger, hvor vigtigt det er, at du vælger den rigtige seng for dig.

En god huskeregel, når du starter din jagt, er, at din krop afslører, hvilken seng og madras, der passer til dig. Mange nye innovative senge har indbygget zoneinddeling. Zoneinddelingen varierer meget fra seng til seng. Det skyldes, at formålet med zoneinddelingen er, at din rygsøjle kan ligge vandret, når du sover.

Denne test vil give fire kvalificerede bud på, hvilken seng som kan blive din næste.

Testvinder: Senses Lux kontinental seng - 180x200

Den første seng, som vil blive omtalt, er den dansk producerede kontinental seng Senses Lux. Kontinentalsengen er en nyere type seng, som giver dig mange fordele. En af de klareste fordele er de mange madraslag, som sikrer dig optimal sengekomfort og videre gør sengen afsindigt behagelig at sidde i. Kontinentalsenge er typisk også høje, hvilket gør sengen behagelig og god at ligge i.

Senses Lux er mere end bare en kontinentalseng. Det er et møbel, som hurtigt får en naturlig placering i dit soveværelse. Det skyldes, at Senses Lux er en indbydende seng med et stilfuldt look. Senses Lux måler 180×200 cm, og er derfor også ideel til dig og samlevende. En af fordelene ved kontinentalsenge generelt er, at de typisk kommer med en sengegavl – ellers kan de tilkøbes. Det betyder for dig, at du nemt kan sidde oprejst og at sengen generelt er rar at opholde sig i.

Senses Lux er et skridt mod en sundere og bedre nattesøvn. Kvaliteten bag Senses-kollektionen er helt i top. Til Senses Lux kan du frit vælge mellem to forskellige topmadrasser, sådan at du får den topmadras, som matcher dig bedst. En af fordelene ved topmadrasserne er, at de er tykkere end den gængse topmadras. Den ekstra tykkelse gør, at du ikke bare kan forvente en blød og behagelig topmadras, men også at topmadrassen tilpasser sig din krop og figur, så du kan få en sand drømmesøvn.

Når du synker ned i topmadrassen, er det næste, din krop støder på, springmadrassen. Springmadrassen i Senses Lux er produceret i hybridskum, som omgiver fjedrene inde i springmadrassen. Hybridskum er en af de mest elastiske og holdbare skumtyper. Ud over at give dig komfort sikrer hybridskum dig også, at sengen har en behagelig temperatur.

Nogle vil måske spørge, hvorfor det er vigtigt, at springmadrassen er elastisk. Det simple svar er, at jo mere elastisk din madras er, desto bedre er springmadrassen til at forme sig efter din krop. Springmadrassen i Senses Lux vil med garanti give dig optimal komfort og aflastning.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Senses Lux, er en af de bedste senge i senge test, da den har fået rigtigt gode anmeldelser fra brugere. Det er en seng, som uden tvivl vil pryde dit soveværelse og give dig den behagelige nattesøvn, du går og drømmer om.

Norland Eksklusiv EL - 180x200

[afp id="244"]

Næste skud på stammen er denne eksklusive elevationsseng fra Norland. Sengen er dansk designet og dansk produceret. Med sengen får du 25 års garanti, så du har mulighed for at vurdere om det er den bedste seng.

Elevationssenge er den luksuriøse multifunktionelle seng til dig, der godt kan lide at sidde i sengen og se fjernsyn eller læse i en bog. Elevationssenge er forsynet med elektronik og løfteteknik, sådan at sengen typisk kan hæves og sænkes i begge ender.

Der er med Norland Eksklusiv-elevationsseng kælet for alle detaljer. Den måler 180×200, hvorfor du kan være sikker på, at drømmesøvnen er garanteret, uanset om du ligger i sengen alene eller sammen med en anden. Det betyder, at det sidste, som du skal være urolig for, er at sove dårligt igen.

Sengen fås med seks forskellige fastheder og to forskellige topmadrasser. På den måde kan du være sikker på, at du både får en fasthed og topmadras, som er skræddersyet til dig.

Topmadrassen er lavet med et antiskrideunderlag. Det betyder, at du ikke behøver at rette på den hele tiden, og at topmadrassen sidder godt fast.

En fin detalje er, at producenten har placeret et lys under sengen. Elevationssengen er videre udstyret med tre nakkevip, sådan at du kan være sikker på, at der en indstilling, som sikrer dig den bedste sengekomfort. Den indbyggede memory-funktion gør, at du med ét tryk får din yndlingsposition. Videre kan både lys og elevation styres fra din telefon igennem en smart og innovativ app.

Sengen er installeret på en 20-centimeters tyk træramme, som garanterer dig ekstralang holdbarhed. Derfor kommer sengerammen også med 25 års garanti.

Du kan frit vælge mellem to topmadrasser. Den ene er i latexskum, som sikrer dig optimal ventilation og trykaflastning. Latexskum er videre et materiale, der får topmadrassen til at yde modstand, så du ikke synker for meget ned. Latexskum er derfor et oplagt valg til dig, der vil være sikker på en fuldstændig ret liggeposition.

Den anden topmadras, Wonderpur, er helt modsat. Wonderpur er især populær blandt personer som er kuldskær. Det skyldes, at Wonderpur er afsindigt god til at holde på varmen. Videre er Wonderpur en topmadras, du synker ned i, hvorfor du her får en helt anden følelse end med latexskummet.

Norland Eksklusiv EL er til dig, der ikke går på kompromis med kvalitet og komfort.

Heaven Box (Bonell + Pocket) - 180x200

Den ideelle boksmadras finder du i Heaven Box 180×200. Mange betragter boksmadrasser som den nemme og billige løsning, men det betyder ikke, at komforten ikke er god.

Boksmadrasser består af både en fjedermadras og en top madras. Så længe du vælger en madras, som passer til dig, vil du opleve, at komforten kan nærme sig den komfort du får i både elevations- og kontinentalsengene.

Heaven Box er produceret med et dobbeltfjedersystem, som sørger for, at du får optimal komfort og bedst mulig støtte. Sengen kommer som en komplet seng inkl. ben, boxmadras og topmadras. Selve boksmadrassen står på ben, hvor du frit kan vælge mellem enten metalben eller ben lavet i egetræ.

Boksmadrassen er svøbt i antracitgrå møbeltekstil, som giver madrassen et moderne og stilfuldt look. Med sengen får du 15 års garanti, så du kan være tryg ved, at sengen er produceret i et solidt og godt materiale.

Selve boksmadrassen er bygget op om et dobbeltfjedersystem, som sikrer dig en både langtidsholdbar og komfortabel seng. Du har mulighed for at tilkøbe en sengegavl, så du kan sidde oprejst i sengen, med et blødt ryglæn.

I forhold til topmadrasser har du med Heaven Box to muligheder. De to muligheder er FloatGel Latex og Visco Air. Dit valg skal naturligvis afspejles i dine præferencer. FloatGel er til dig, som ønsker en hård og åndbar topmadras. Omvendt er Visco Air til dig, som ønsker en blødere og mere trykaflastende topmadras. Visco Air er lavet i memory-skum, som gør, at topmadrassen former sig efter din krop.

Recast Sovesofa fra danske innovation - 140x200

[afp id="245"]

Sidste seng, der står for skud, er denne elegante og stilrene sovesofa fra den danske producent Innovation. Et af Innovations mål som producenter af sovesofaer er at skabe sovesofaer, som både er seng og sofa til fulde. Mange oplever sovesofaer som noget, der er halvt-halvt, men du får med Recast Sovesofa en fleksibel dobbeltløsning. Måden, Innovation har formået dette på, er ved at have installeret sovesofaen med pocket-fjedre. Pocket-fjedre er de samme fjedre, du ser i mange senge, som sikrer dig komfort, når du skal sove. De tilpasser sig til din vægt, sådan at du har garanteret en god liggeposition hele natten.
Videre er sovesofaen utrolig nem og praktisk at folde ud og ind. Du kan derfor trygt stole på, at du ved at vælge Recast får en sovesofa, som udnytter din plads til fulde uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet.

Recast er på den måde et ultimativt funktionelt møbel til dig, der gerne vil have begge dele i ét. Recast måler 140 x 200 cm, og man kan derfor nemt sove to personer. Sovesofaen egner sig til mange ting, men er især oplagt til dig, der bor på et værelse og gerne vil have både sofa og seng på værelset. Derudover kan Recast også være den fleksible løsning til stuen, børne- eller gæsteværelset.

Hvis du køber en sovesofa, er en stærk anbefaling fra os til dig at investere nogle penge i en topmadras. De fleste sovesofaer er kun forsynet med en skumkerne, hvilket forringer liggekvaliteten. Derfor er der stor værdi for dig i at investere i en topmadras. Topmadrassen forlænger også levetiden på din sovesofa. Med Recast har du mulighed for at tilkøbe både topmadras såvel som en matchende puff.

Sengen bliver det vigtigste møbel i dit hjem

Vi har alle brug for at sove og hvile, så vores kroppe kan samle energi og overskud til en ny dag. Derfor er det vigtigt, at du er omhyggelig, når du bestemmer dig for din nye seng. Som ovenstående test viser, er det ikke kun sengen, der skal tages stilling til. Du skal også forholde dig til det store udvalg af topmadrasser samt blød- eller hårdhed.

Når du skal ud at vælge ny seng, kan du meget passende tænke over, at folk rask væk bruger et par hundrede tusinde på en bil, som de måske bruger en time eller to om dagen. Du ligger ca. 7-8 timer i din seng hver dag, hvor langt de fleste ikke er villige til at bruge ret mange penge på en seng. Ikke desto mindre er god nattesøvn essentielt for vores ve og vel. Vælg derfor seng med omhu og fornuft. Brug de penge på den, som den koster. Hvis du vil ligge godt, får du her god inspiration til at vælge ny seng. Langt de fleste har en naturlig interesse i at stå ud med det rigtige ben, så vi får en rigtig god start på dagen.

Gør dig selv den tjeneste at stille nogle krav til din nye seng. Internettet er et godt sted at starte, hvor tests som denne kan bidrage til at give dig et billede af, hvilke faktorer det er særligt vigtige at være opmærksomme på. Der er mange muligheder for at finde en seng, der passer perfekt til dig – især på nettet bugner det med fantastiske senge i god kvalitet til alle typer behov.

Det er ingen hemmelighed, at sengen garanteret bliver dit vigtigste møbel i hjemmet, derfor er der ikke noget galt i at være kræsen.

Vi ønsker dig held og lykke på din jagt og håber, at vi har hjulpet dig godt på vej mod din nye seng.

ANDRE POPULÆRE GUIDES